bu dönemlerde olurmuş herhalde cnm normal yazıyo nette ama insan yinede telaş yapıyo yaa ben hele şu son zamanlarda dahada pimpirik oldum hem çarpıntım oluyo hem arada bulantım oluyo falan böle korkulara kapılıyorum durduk yerde
kızlar bu aralar karında ağrı olur mu sizce? kaslar mı geriliyor acaba diyorum... plasenta genişliyor diye okumuştum dergide. sağdan soldan ve alttan (kasıklarımda değil) ağrı hissediyorum bazen... ayrıca destek yastığı aldım gece yatarken onu koyuyorum yatışım daha rahat oluyor :) yoksa sağdan sola falan dönmekte zorluk çekiyorum.. bu durum bir tek bende mi var acaba????
Çok sağolasin canim ya millet normal doğumdan korkar ya bendede sezaryen paniği var çok endişeliyimAy canım çok geçmiş olsun. Umarım yakın zamanda düzelir. Normal doğum olmazsa sezeryan olur sıkma canını vardır onda da bir hayır. Bebeğin ve sen sağlıklı olun da varsın sezeryan olsun.
Çok sağolasin canim ya millet normal doğumdan korkar ya bendede sezaryen paniği var çok endişeliyim
Herkes gezmelere gitmiş galiba havayı güzel görünce sayfanın bekçiliğini yapıyoruz ikimiz
Sağolasin vallahi havanın farkına bile varamadım bugün annemle birlikte bitirmeye çalıştık işleri son halılar kaldı onlarda yıkamaya artık doğuma tekrar cam kapı mutfak dolabi artık biri gelir o zamanada ya muayne olmakda zor hangi birini göstereyim genel cerraha git fıtığı kadın doğumcuya söylemelimiyim varisi falan filan ayy senide sıkıyorumHerkes gezmelere gitmiş galiba havayı güzel görünce sayfanın bekçiliğini yapıyoruz ikimiz
Sağolasin vallahi havanın farkına bile varamadım bugün annemle birlikte bitirmeye çalıştık işleri son halılar kaldı onlarda yıkamaya artık doğuma tekrar cam kapı mutfak dolabi artık biri gelir o zamanada ya muayne olmakda zor hangi birini göstereyim genel cerraha git fıtığı kadın doğumcuya söylemelimiyim varisi falan filan ayy senide sıkıyorum
göğüs pompası tekli mi almak lazım ikili mi. hangisi daha kullanışlı?
bi de ameda mı avent mi?
Sağol canim deneyecem doktorumda yıllık izne cıkmış başkasına gidecemcanım çok geçmiş olsun Allah kolaylık ve şifa versin... bence doktoruna muhakkak söyle derim ben ama genede sen bilirsin...
canım ya göğüs pompası şart birşey mi emziricez sonuçta??
Sağolasin vallahi havanın farkına bile varamadım bugün annemle birlikte bitirmeye çalıştık işleri son halılar kaldı onlarda yıkamaya artık doğuma tekrar cam kapı mutfak dolabi artık biri gelir o zamanada ya muayne olmakda zor hangi birini göstereyim genel cerraha git fıtığı kadın doğumcuya söylemelimiyim varisi falan filan ayy senide sıkıyorum
canım ya göğüs pompası şart birşey mi emziricez sonuçta??
çalışıyorum ve ikizlerim var. bana şart
canım bende çalışıyorum doğru söylüyosun... kısmetse ben bırakıcam ama bakalım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?