2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya korkuoruz ister istemez inş daha da kötü bi hal almaz son aylarımız...ben ençok bu çarpıntıdan korkuorum...

kızlar bu aralar karında ağrı olur mu sizce? kaslar mı geriliyor acaba diyorum... plasenta genişliyor diye okumuştum dergide. sağdan soldan ve alttan (kasıklarımda değil) ağrı hissediyorum bazen... ayrıca destek yastığı aldım gece yatarken onu koyuyorum yatışım daha rahat oluyor :) yoksa sağdan sola falan dönmekte zorluk çekiyorum.. bu durum bir tek bende mi var acaba????

Canım bende de oluyor ağrı. Yataktaysa zaten sırt üstü kalmış kaplumbağa gibi debeleniyorum doğrulmak için Bende sırf ağrı da değil, mide yanması gaz sancısı Allah ne verdiyse var

selam herkese bende kötü günler geçiriyorum ne yapacağımı bilmiyorum yaa :-( sağ kasigimda fıtık cikti büyüyo sürekli ceviz büyüklüğünü gecti sağ bacağımda varis cikti vajinaya kadar sardı bi temizlik bi temizlik bıktım doğalgaz giriyo eve onun pisliği 2 yaşında bi kızım var onu hep kucağıma alıyordum surda son bir aya kadar ondanmi oldu ne oldu sonum ne olacak ilk dogumum normaldi bu gidişle normal doğum yapamayacak gibiyim moralim çok bozuluyo fıtık olmasa varis var normal doğum olmazmı acaba off ayakta kalınca çok ağri oluyo ne hale düştüm ya :-(

Ay canım çok geçmiş olsun. Umarım yakın zamanda düzelir. Normal doğum olmazsa sezeryan olur sıkma canını vardır onda da bir hayır. Bebeğin ve sen sağlıklı olun da varsın sezeryan olsun.

Ay canım çok geçmiş olsun. Umarım yakın zamanda düzelir. Normal doğum olmazsa sezeryan olur sıkma canını vardır onda da bir hayır. Bebeğin ve sen sağlıklı olun da varsın sezeryan olsun.
Çok sağolasin canim ya millet normal doğumdan korkar ya bendede sezaryen paniği var çok endişeliyim

Herkes gezmelere gitmiş galiba havayı güzel görünce sayfanın bekçiliğini yapıyoruz ikimiz
Sağolasin vallahi havanın farkına bile varamadım bugün annemle birlikte bitirmeye çalıştık işleri son halılar kaldı onlarda yıkamaya artık doğuma tekrar cam kapı mutfak dolabi artık biri gelir o zamanada ya muayne olmakda zor hangi birini göstereyim genel cerraha git fıtığı kadın doğumcuya söylemelimiyim varisi falan filan ayy senide sıkıyorum

canım çok geçmiş olsun Allah kolaylık ve şifa versin... bence doktoruna muhakkak söyle derim ben ama genede sen bilirsin...

kızımla bugun doktor ablasına gittik 750 gr olmuş şeker testide yapıldı ama sonuc pazartesi inşallah oda temiz cıkar allahım 25 haftaya gireceğiz miniğimle ben kızım zeynebim

Kız saçmalama ne sıkması. burda olduğum sürece cevap veririm. Boşver halin yoksa temizliği, zorlama kendini. Sen kendine ve bebeğine iyi bak dinlen, seni mutlu edecek şeyler yap ki bebişin de mutlu olsun.
Ben aklıma gelen her soruyu soruyorum doktoruma, sor sen de. Ama ihmal etme bence. Yani başıma gelmedi bilmiyorum ama yine de bir doktorunla görüş derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…