slm kızlar ben geldım dun anneannemız geldı.. bugun evde temızlık yaptık..kıyafetlerımıızzı yıkadık sızıde unutmadım foto cektım.. pepe nevresım takımı aldık ..bıtanede pıke takımı ...
selam anneler..
slm kızlar ben geldım dun anneannemız geldı.. bugun evde temızlık yaptık..kıyafetlerımıızzı yıkadık sızıde unutmadım foto cektım.. pepe nevresım takımı aldık ..bıtanede pıke takımı ...
Eki Görüntüle 440668
Eki Görüntüle 440669
Eki Görüntüle 440670
Eki Görüntüle 440671
Eki Görüntüle 440672
Eki Görüntüle 440673
Eki Görüntüle 440674
oh oh oh Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin ciclerinizi...
Bu arada gözün aydın canım annen gelmiş. Benimki ablamın kızına bakmaya gitti. Kadının iki kızı da gurbette. Bakalım hangimize yetişecek:)
Selam güzel anneler
Suksuk yerim o prensesin kıyafetlerini ben
Kızlar ya ben sanırım depresyona giriyorum
Hoşgeldin canım.. hayırdır niye giriyon depresyona cıss girme depresyona mepresyona ne işin var orda
Selaaamm hanımlar nevar neyok :) biz iyiyiz hatta dün akşam uyutmadı yarım saat alan. Kickbox denemeleri yapıyordu
Hoşgeldin canımBenim kuzumda hep geceleri coşuyor geceleri uyutmayacak herhalde beni
ayy valla yandık desene. Hayır komik kısmı ben ayağa kalkınca duruyor vurması. Yatınca pat kütgezmek isticek herhalde
Kalkınca çok hissedilmiyor hareketleri oturunca daha çok belli oluyor gündüz pek tepiklmiyor geceleri çok hareketleri babası gibigece uykusu olmıcak herhalde
Selam güzel anneler
Suksuk yerim o prensesin kıyafetlerini ben
Kızlar ya ben sanırım depresyona giriyorum
selam kızlar vajinal akıntılarınız devam ediyormu.benimki sümüksü sarı tonlu oluyor normalmidir acaba idrarmda yanma veya kasık ağrım yok.
valla ben çok severim gece uykusunu hattta kpssye hazırlanıyorum. Diyorumki son 1 ay zaten az uyuyayım ( kastım 6 7 saat) yoookk ne mümkün 8 bile az geliyor. Bakalım çocukla ne yapıcaz
offfffffffff ben de çok alıngan ve hassas oldum. esime bugün küstüm ve bütün gün mutsuzluğum bitmedi.
nasıl gececk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?