2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlar ben geldım dun anneannemız geldı.. bugun evde temızlık yaptık..kıyafetlerımıızzı yıkadık sızıde unutmadım foto cektım.. pepe nevresım takımı aldık ..bıtanede pıke takımı ...

Son düzenleme:
Bu arada gözün aydın canım annen gelmiş. Benimki ablamın kızına bakmaya gitti. Kadının iki kızı da gurbette. Bakalım hangimize yetişecek:)

oh oh oh Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin ciclerinizi...

Bu arada gözün aydın canım annen gelmiş. Benimki ablamın kızına bakmaya gitti. Kadının iki kızı da gurbette. Bakalım hangimize yetişecek:)

tskler annıslerr .. bugun beyazlarını yıkadık elıfımınn yarında renklılerını yıkıycazz .. buarada ıvır zıvır alısverısıde yaptık.onlarıda paylasırımm ddaha sonraa :)) evım bebekk koktu resmenn hacı sakır bebe deteerjanını tavsıye ederım bıde dalınn beebe yumosunuu.. cok gsell koktular..

Selam güzel anneler
Suksuk yerim o prensesin kıyafetlerini ben

Kızlar ya ben sanırım depresyona giriyorum

Selaaamm hanımlar nevar neyok :) biz iyiyiz hatta dün akşam uyutmadı yarım saat alan. Kickbox denemeleri yapıyordu

ayy valla yandık desene. Hayır komik kısmı ben ayağa kalkınca duruyor vurması. Yatınca pat küt gezmek isticek herhalde

Kalkınca çok hissedilmiyor hareketleri oturunca daha çok belli oluyorgündüz pek tepiklmiyor geceleri çok hareketleri babası gibigece uykusu olmıcak herhalde

Kalkınca çok hissedilmiyor hareketleri oturunca daha çok belli oluyorgündüz pek tepiklmiyor geceleri çok hareketleri babası gibigece uykusu olmıcak herhalde

valla ben çok severim gece uykusunu hattta kpssye hazırlanıyorum. Diyorumki son 1 ay zaten az uyuyayım ( kastım 6 7 saat) yoookk ne mümkün 8 bile az geliyor. Bakalım çocukla ne yapıcaz

selam kızlar vajinal akıntılarınız devam ediyormu.benimki sümüksü sarı tonlu oluyor normalmidir acaba idrarmda yanma veya kasık ağrım yok.

valla ben çok severim gece uykusunu hattta kpssye hazırlanıyorum. Diyorumki son 1 ay zaten az uyuyayım ( kastım 6 7 saat) yoookk ne mümkün 8 bile az geliyor. Bakalım çocukla ne yapıcaz

Bende çok severim gece uykusunu alışıcaz artık

offfffffffff ben de çok alıngan ve hassas oldum. esime bugün küstüm ve bütün gün mutsuzluğum bitmedi.
nasıl gececk

Gebelik bitince geçer herhalde bu seferde lohusa depresyonuna gireriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…