aynen yaa tüm duygularr karışmış vaziyette gerçektennnn beni şimdilerde doğum korkusu sarmaya başladıSorma ya bende öyleyim; hem heyecan, hem korku, hem özlem, hem merak, hem endişe.........................
herşey birbirine girdi bende
yerim sizii oy oy geldim bilee amaa çok geç bir saat yarın görürşürz inş.hoşcakal mihrace teyzeee, yine gel
valla canım, bende ınternetten bakıyordum gecelıklere sanırım aynı yer, lohusashop mu neydi, orda gıordum, baktım bıraz, bende bu tarz sevıyorum, spor olsun bıraz, bıde bır yer daha vardı, ordada pıjama takımı ve sabahlık oda bu tarz 3lü takım satılıyo onunda fıyatı 100 gıbıydı....
tesekkur ederım canım,
evet yaa, bende heyecanlanıyorum valla haklısın canım:)))))benmde beklenen tarıhe tam 3 ay var, 280 günden, gerıye kaldı 90 :)))
o keseler güzelmiş canım, ben hazır almayı düşünüyordum ama bbunlar cook hoşuma gttı, kendimiz alıp yapınca hem daha güzel olur, bunlara baska onazar boncuguyla etıket ekledıkmı tamamdır herhalde :))))
kızlar geldim şimdi plasentamın durumu aynıymış yani yukarı çıkmamış 15 gün sonra yine gidicem alttan bakıcak bu sefer bebeğimiz iyi herşeyi normalmiş hamd olsun napalım hayırlısı olsun allah beterinden korusun...
hımssssss şimdiden Allah kolaylık versin canımmmm zor aylara girdik adanad herşey daha zor.
Biliyormusun ben adanaya gelmeyi düşünüyorum gibi doğum içinama kararsızımm püfsss.
Son bir ay kala gelsem nasıl olarki.
evet evet sanırım çok şirindidarısı sizin kuzulaırnızı görmeye olsun.[/QUOT
ebr hanıma gelecektin dimi yanlıs hatırlamıyorsam.. canım orda bakacak kimsen warmı burası senin için daha iyise gel tabii senin iyice düşünüp karar wermen lazım canım ben bişe diyemedim şimdi:)
ailem adanada canımmmm amaaa ben çok kararsızım ya offfsss
selam herkese bende kötü günler geçiriyorum ne yapacağımı bilmiyorum yaa :-( sağ kasigimda fıtık cikti büyüyo sürekli ceviz büyüklüğünü gecti sağ bacağımda varis cikti vajinaya kadar sardı bi temizlik bi temizlik bıktım doğalgaz giriyo eve onun pisliği 2 yaşında bi kızım var onu hep kucağıma alıyordum surda son bir aya kadar ondanmi oldu ne oldu sonum ne olacak ilk dogumum normaldi bu gidişle normal doğum yapamayacak gibiyim moralim çok bozuluyo fıtık olmasa varis var normal doğum olmazmı acaba off ayakta kalınca çok ağri oluyo ne hale düştüm ya :-(
Allah izin verirse bebişlerimizzz emen bir bebek olursaa birdee çalışan anne olacaksak lazım 4 aydan sonraaacanım ya göğüs pompası şart birşey mi emziricez sonuçta??
slm kızlar ben geldım dun anneannemız geldı.. bugun evde temızlık yaptık..kıyafetlerımıızzı yıkadık sızıde unutmadım foto cektım.. pepe nevresım takımı aldık ..bıtanede pıke takımı ...
Eki Görüntüle 440668
Eki Görüntüle 440669
Eki Görüntüle 440670
Eki Görüntüle 440671
Eki Görüntüle 440672
Eki Görüntüle 440673
Eki Görüntüle 440674
Ay bugün nerde zararlı birşey varsa onu çekti canım. Pes diyorum, kahve, kolai cips, hamburger...
haydaaaaaa hayırdır inş... neden ne olduuu girmeden çıkk yasakKızlar ya ben sanırım depresyona giriyorum
Bu saatlerde uyuyamıorm yaa önceden ne güzel kafayı yastığa koymadan uykuya dalmış olurdum artık hamilelik gittikçe zorlaşıoo
evettt zorlaşıyorrrrr( Bundan sonradaa uzun süre uykusuz kalacağızz bünye kendini hazırlıyor sanırım D
Bebişler bol uykulu olsuun noluur bünye kendini hazırladığıyla kalsın:)) sen neler yapıosn bakalım bu saatte
canım eşim sesleniyorrr ben kaçayıorum yarın görüşrüzz inş. iyi geceler Allah rahatlıklar versin güzel kaliteli bir uyku versin de dinlen inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?