2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlaaarrr kızıma isim bulduk sonunda!!! :)))))) <<<<<<<<<<Lara..>>>>>>>>> anlamı su perisi demekmiş, kadife tenli, kumsal ve parıltılı demekmiş. Babası ile ismi her söylediğimizde tepki verdi :)) sizce nasıl teyzeleri?

Sorma ya bende öyleyim; hem heyecan, hem korku, hem özlem, hem merak, hem endişe.........................
herşey birbirine girdi bende
aynen yaa tüm duygularr karışmış vaziyette gerçektennnn beni şimdilerde doğum korkusu sarmaya başladıDD
hoşcakal mihrace teyzeee, yine gel
yerim sizii oy oy geldim bilee amaa çok geç bir saat yarın görürşürz inş.

pazar günü ekleyeceğim kızlarrrrr:))) ayy yoruldummmm yawssssss gez gez birkaç eşey daha eksilttik listemizden
90 günde diğer günler gibi kolay geçer inş.

evet canım benimdee hoşuma gitti canım bende alacağı netten inş.

canım yaaa herşeyin hayırlısıııııı üzülme skaın en azından biliyorsunuzz durumu yakın takipte dr un, çok şükürki şanslıyızz imkanlarrr varrrr faydalanıyoruz.

ah kıyamam sana canım yaaa Allah şifa versin yardımcın olsun inş.
Dr un ne diyorr doğum olayına canım ona göre hareket et sen.
inş. sıkıntısızz geçer herşey

ohh ohh maşallahh temizliklerdee başlamışş maşallahh:)
ben temmuz başı gibi yapacağım o faslı inş.

Ay bugün nerde zararlı birşey varsa onu çekti canım. Pes diyorum, kahve, kolai cips, hamburger...

ayyy arada oluyorr öylee kuzucmmD
bende öylee biz bütün gün gezdik kocişle alışveriş yaptık:))) oturup birşeyşer yiyelim dedik hep iştah kabartan ama zararlı menülerr beyaz penynirli domatesli tost yedimD mekanda yapılmıyormş saolsunlar kırmadıalar bana özel yaptılar.

Bu saatlerde uyuyamıorm yaa önceden ne güzel kafayı yastığa koymadan uykuya dalmış olurdum artık hamilelik gittikçe zorlaşıoo

Bebişler bol uykulu olsuun noluur bünye kendini hazırladığıyla kalsın:)) sen neler yapıosn bakalım bu saatte

evet aynen canımmm yaaa ben hep öyle dua ediyorummm inş. korkuttukları kadar olmazz herlşeyyy kolay olur bizler için,,foruma gireiym geçmiş yapaıym dedim ama kızlarr bugün pek takılmamış,
çok yorgunum canm bugün bütün güngezdik eşimleee alışveriş yaptıkk çok yorulduoda bendee, gözlerim yaşardı eşim hiç mümkün değil mağaza mağaza dolaşmaz bebiş nelere kadir:) sen napıyorsun bakalım

Son düzenleme:
canım eşim sesleniyorrr ben kaçayıorum yarın görüşrüzz inş. iyi geceler Allah rahatlıklar versin güzel kaliteli bir uyku versin de dinlen inş.

Hafta sonu boş oluo forum herkes gezme peşinde:)ben de bugün oğluşumu gördüm ama bizimkinin kilosu bayağı bir önden gidiyormuş tosuncuk olacak diyor doktor sezeryan olma ihtimalim yüksek şimdilik normal istiyorum bana kalsa hayırlısı artık.

Pazar sabahlarının forum bekçisi kendimi ilan ediyorum. Hayır işten ayrıldım ama şu lanet kpss yüzünden hala sabahın köründe uyanıyorum. Valla 8 temmuz pazar günü öğlen 1de uyanıcam karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…