2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

GünaYDıN güZeL AnNEler ve OnlaRIn GüZEl beBİŞleRi herKese GüzEl bİR PazaR DiliYoruM beNiM gİBi çaLIŞanLAraDa KolaYLIk.....

kızlar günaydın,

karnım büyüdükçe bu tüyler sorun olmaya başladı artık hiç göremiyorum ağdamı yaptırsam acaba diye düşünüyorum ama oda hamilelikte çok mu canım yanar acaba diye korkutuyor beni

yok cnm yakmaz ama gidebliyosan ağdacıya gitsen daha rahat edersin. Öteki türlü hem yorulursun hemde sürekli eğilmek bel ağrısı yapar. Şimdi ağdacıya gitsen o seni bayağa idare eder.

ben 3. aydan itibaren agdaya gidiyorum aynı sebepten ötürü
çok da canım yanmıyor ama ilk seferde canın yanabilir

günaydın kızlar agda konusu benide düşündürmeye başladı lazerle azalmıştı ama seyanlar bitmeden hamile kaldım azalmasına ragmen hala var nasıl yapcaaaazzzz üfffff

günaydın cnm allah kollaylık verslnn. Pazarları çalışmak çok zor bilirim. Ama sabret az kaldı izne:)

ayy sağol canım bende öyle avutuyorum kendimi napim.... pazar falan demeyip bu güzel havada bile müşteri geliyor ne kadar boş insanlar var ya ben izinli olsam bu havada ooooooooo......

ben geldim kızlarr bebişimin çeyizleirni çıkardım fotolarını çektimmm
biraz küçülttüm tek tek çok yerk kaplamasın diye ama bakalım birşey anlamazsanız tek tekte koyabilirm

ohh maviş maviş çok tatlı gözüküyorlar gördüğüm kadarrıyla oğluşun güle güle giysin annesii. o arada derede gördüğüm kapı süsümü acep. ne kadara aldıın söyler misin canım.

ayy inanmıyorum pijama takımımı alıyodum bi fikir alayım dedim kimsecikler yok gelen arkadaşlar fikir verirse sevinirim limangoda indirimdeler şu anda 3 lü takım bana uygun geldi

kızımızaaa yataaakkk aldıkkk kraft 504 aldım içine de baby max ın sıkıştırılmıs pamuk yatağı wardı onu aldık baya övdülerr

ayy inanmıyorum pijama takımımı alıyodum bi fikir alayım dedim kimsecikler yok Eki Görüntüle 441269 gelen arkadaşlar fikir verirse sevinirim limangoda indirimdeler şu anda 3 lü takım bana uygun geldi

canım görünüşü gayet güzel gözüküyor fiyatı da fena değil yani ama dışarda daha ucuza bulabilirsin belki bu markanın piyasası ne bilmiyorum ama ...

Görünüşü gayet şık dokusuda öyle gözüküyorr

ohhhhh suksuk teyzem mihracee teyzem işleri bitirmiş çoktannnnnn ellerine sağlık ne kaaa güzel hepiciğide, kardeşlerim güle güle, mutlulukla giysinler

Benim annede otursun daha böyleeeeeeeeeeee, büyütsün afedersinizzzzz

ya kızlar bende şu çantayı çok beğeniyorum ama çok pahalı yaa bana göreeeeee:2:

Başka da beğenemiyorum kiiii, klasiklerden istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…