Pazar sabahlarının forum bekçisi kendimi ilan ediyorum. Hayır işten ayrıldım ama şu lanet kpss yüzünden hala sabahın köründe uyanıyorum. Valla 8 temmuz pazar günü öğlen 1de uyanıcam karar verdim
Benimde nabzım 100 ya..rahatsız ediyor normal mi acaba...
GünaYDıN güZeL AnNEler ve OnlaRIn GüZEl beBİŞleRi herKese GüzEl bİR PazaR DiliYoruM beNiM gİBi çaLIŞanLAraDa KolaYLIk.....
kızlar günaydın,
karnım büyüdükçe bu tüyler sorun olmaya başladı artık hiç göremiyorum ağdamı yaptırsam acaba diye düşünüyorum ama oda hamilelikte çok mu canım yanar acaba diye korkutuyor beni
kızlar günaydın,
karnım büyüdükçe bu tüyler sorun olmaya başladı artık hiç göremiyorum ağdamı yaptırsam acaba diye düşünüyorum ama oda hamilelikte çok mu canım yanar acaba diye korkutuyor beni
günaydın cnm allah kollaylık verslnn. Pazarları çalışmak çok zor bilirim. Ama sabret az kaldı izne:)
günaydın kızlar agda konusu benide düşündürmeye başladı lazerle azalmıştı ama seyanlar bitmeden hamile kaldım azalmasına ragmen hala var nasıl yapcaaaazzzz üfffff
ben geldim kızlarr bebişimin çeyizleirni çıkardım fotolarını çektimmm
biraz küçülttüm tek tek çok yerk kaplamasın diye ama bakalım birşey anlamazsanız tek tekte koyabilirmEki Görüntüle 441209 Eki Görüntüle 441210
ailem adanada canımmmm amaaa ben çok kararsızım ya offfsss
hmm anladım canım walla hangisi içine siniyor ise bide burda yanında biri olması daha ii olur en azından bir süe..
ayy inanmıyorum pijama takımımı alıyodum bi fikir alayım dedim kimsecikler yokEki Görüntüle 441269 gelen arkadaşlar fikir verirse sevinirim limangoda indirimdeler şu anda 3 lü takım bana uygun geldi
ayy inanmıyorum pijama takımımı alıyodum bi fikir alayım dedim kimsecikler yokEki Görüntüle 441269 gelen arkadaşlar fikir verirse sevinirim limangoda indirimdeler şu anda 3 lü takım bana uygun geldi
Guzelmis ama piyasa da daha uyguna bu modellerden var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?