2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ama yaşayan birinin isminin konmak istenmesi benim tuhafıma gidiyor .. saçma bence..vefat etmiş olsa hadi anlasın yine ama bence çocuk senin o kadarınada sen karar ver yani

ay anlamadığım neden kendi isimlerinin konulmasını isterler ki ne önemi var yani torunumun ismi benim ismim diye hava mı atacaklar ne ifade diyor onlar için anlamak mümkün değil hay Allah

kocişin göbek adını emine kabul etsede kimliğini çıkarmaya gittiğinde emin ol adını emine cemre diye yazdırır erkekler muhakkak dediklerini istediklerini yapıyorlar

ayy mihracee çook çook geçmiş olsun yaa ödüm patladı inanki yaa okurken tüylerim diken diken oldu aman dikkat et canım yaa. bişeyler dağıt kendin veoğluşun için tekrar tekrar geçmiş olsun canım ikinize de bişey olmadığına sevindim canım. İNŞALLAH böyle bişey yaşamazsın tekrar...
off yaaa kzıımın adını kaynanamın adını koymak istemiyorummmm eşim hergün saatlerce dil döküyor istemiyorum yaaa içim hiç rahat değil..:2::2:

biz eşimle peşin peşin konuştuk taa en baştan ne bizim tarafın nede o taraftan birinin ismini koymayacağız diye ve öylede olacak ben göbek adı babamın adı olsun dedim şimdide kimlikte bizim karar verdiğimiz isim olacak ama kulağına göbek adı babamın adı konacak bu vesileyle kimse babamın adıyla hitap etmeyecek. sende öyle bi çözüm sunsan yani kulağına iki isim okunsun hem kvninki hemde sizin karar verdiğiniz isim okunsun ama kimliğe kvnin ismi yazılmasın olmaz mı???

dedim canım dedim alakası yok saçmalama dedi neler dedim annenin yanında kıza bağırsam annen üstüne alınır ayıp dedim yok değişmio fikri sinir sey.. adı da Serpil
Off ama inat etmesin canım yok mu kulağını çekecek biri? onu sen taşıyorsun 9 ay bir kere tüm stresini tüm tepiklerini sen yiyorsun. Tohum onun olsa ne olur, toprak olmadıktan sonra ))))))) KARARI SEN VER, KARARLI SÖYLE O isim çok eski isim değil, seçenek yapalım: Seçil diyelim mesela..?? :)))

Bizde de isim olayı tam bir sıkıntı oldu.ne desem eşime beğendiremiyorum k.valide ve k.pederin isimlerinin birleşimden bişey türetmişler o olsunmuş eşimde hala karar veremedi sanırım annesine boyun eğecek sonra bende lohusa halimle nüfus idaresini basıcam

birde yaşlı teyzelere taktım bu ara vay efendim yeni nesil ne kadar çıt kırıldımmış ben hamileyken şunu yapardım bunu yapardım biri evinin inşaatına yardım etmiş biri tarlada kazma kazmış,sizinki de iş mi akşama kadar oturduğun yerde çalışıyosun falan..patladım demin birine sen canının kıymetini bilmediysen ben ne yapayım benim canım kıymetli dedim zaten cins bir insanım bu hamilelikte hepten sinir küpü oldum

cnm kaliteli olması senin bebeğine iyi gelecek demek değildir. inşallah iyi gelir 3 yenidoğanda çok fazla mesela. neyse bir sorun olursa marketlere sorarsın bazıları değişim yapıyor

ayyyy Allahım çok geçmiş olsunnnn...nasıl kötü oldum anlatamam.Rabbim sizi korumuş.çok şükür iyisiniz

ben kesinlikle kullanacağım.doğumdan sonra göbeğini saranlar çok çok memnun.

kızlar hala bir hastane kıyafeti seçemedim kendime.... elbise alsam rahat yatıp kalkamam gelen giden arasında, pantolon alsam rahat duramam ( bakarken şunu gördüm sizce nasıl? fiyatı da iyi ama kararsızım... kırmızı mı ekru mu güzel? Bir de başımızda kırmızı kurdelamız olacak ya kırmızı alırsam kıpkırmızı olurum ekru mu baksam? siz de fikir verin... ya da başka bir model varsa önerin )
Mark-ha.com. Bone Club 3112 Lohusa Kapri Takım

sıkıntı yaşamadan hamileliğini geçirenler sıkıntı yaşayanları anlayamıyorlar zannediyorlarki şımarıklık bende Allah a havale ediyorum
bunlara kulak tıkamak lazım

ay aman nerede o eski gelinler :))))))) boşver tatlım sen yaaa... o kadınlar yan yana gelince ipe götürür adamı :)))))))))) ben de hiç gelemem lafını esirgeme onlar düşünerek konuşsunlar.. Benim anneannem de doğum yapmış ertesi gün tarlaya gitmiş. O eskidendi valla nazlı hamileyim ben.. Canım tatlı.. Kocam düşünsün size ne de )))))))

kullanıyorum insan lar son aylarına kadar kullanıyor neden kullanmayalım ki ?

orası öle ben ısrarla demezsem onlarda alışırlar heralde kullanmazlar deli oluyorum ya çok sewdiğim biri olsa hadi koyacam adını da neyse

kızlar şeker yükleme sonucum açlık 77 yükleme sonrası 92 fakat idrar tahlilinde 10-12 lökosit ve 7-8 epitel görüldü yazıyor enfeksiyon herhalde o kadar da su içtiğim halde aranızda enfeksiyon olan var mı ?

öle canım da o da babası söz geçmiyor işdee deliricemmm

kız alemsın valla, ne guzelde yazmıs sevdıgım biri olsa koyayım dıye,,,,bi ömür kullancak de, yeni güzel isimler var de, ama haklısın oda babası, serpil benm annemın adı, ama annem adını hiç sevmiyoo, keske kaynananda sevmeseymiş..
benmde eşimin anneannesi karısıyo, onun eşiyle benim babamın adını koycakmısız, ben şimdiik eşimi caydırdım, bizim cocugumuz dedım, e zaten anneannen 4 cocuguna isim koymuş, yetmedı torunlarınada koymuştur dedım, e bare bizimkını karsmasın dedım:))),, ama onlarda 26 aguststa demıstım ya düğün var ozamn dogum zamanı gelcekler, bakalım ozaman olay cıkmaısında isimle ılgılı........

maşallah maşallah yükleme sonucu ii yaa ben de çok içerim su ama bende de lökosit yüksek moralini bozma bunun için bence şeker yüklemen için hep beraber sevinelim benim yüksek insülin kullanıyorum.

ay anlamadığım neden kendi isimlerinin konulmasını isterler ki ne önemi var yani torunumun ismi benim ismim diye hava mı atacaklar ne ifade diyor onlar için anlamak mümkün değil hay Allah

bende anlamıyorum ne ifade ediyorsa Allah akıl fikir wersin bende gelinsem serpil koyacaz hiç istemesemde güneşe laf geçiremiyorum diyeceğim kayınvalideme görür o:)

seker yuklemenin iyi olmasına sevındım canım, benimde degerler 74 e, 87 mıydı neydi,,, enfeksıyon yok ama bendede 3,4 epidel hcre goruldumu ne yazıyodu, ama doktorum temız dedı... su tek care canım, içmeyee devam

serpil ismi kötü bir isim değil zaten sadece kayınvalidemin adını koymak istemiyorum ayy koymayın diyor ama ağız ucuyla.. ne olacaksa koyunca sanki bana bağ bağışlayacak.. ayyy canım inş sorun çıkarmazlar eşini şimdiden işle bari yawaş yawaş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…