ama yaşayan birinin isminin konmak istenmesi benim tuhafıma gidiyor .. saçma bence..vefat etmiş olsa hadi anlasın yine ama bence çocuk senin o kadarınada sen karar ver yani
biraz düşüncem içime sinerse eğer onlara sürpriz yapcam ama ben cemre yi çok istiyorum..kayınvalideminde kaynanasının ismide emine o da emine koy diyor ima ediyor mutlu olurum falan diye korkuyorum ama cemre değil de emine diye seslenirler diye
ayy mihracee çook çook geçmiş olsun yaa ödüm patladı inanki yaa okurken tüylerim diken diken oldu aman dikkat et canım yaa. bişeyler dağıt kendin veoğluşun için tekrar tekrar geçmiş olsun canım ikinize de bişey olmadığına sevindim canım. İNŞALLAH böyle bişey yaşamazsın tekrar...kızlarrr günaydınnnnn
nasılsınızzzzz biz dün oğlişimlee kaza atlattık((
Dün akşam kayınvalidemlere gittik yemğe tam evinin kaşrısında sosyete pazarı kurluyor orayı gezemeye çıktım
yürürkenn kendimi yerde buldum çok fena düştüm kolum falan ters döndüü göbeğimin üstüne çok fena düşmüşüm çok ses çıkmış salatalığa basmışım((
bütün pazar toplandı başımaaaa kafamı falan çarptım sanımışlar bir bayan çok yardımcı oldu hemşireyim korkma dedi koluma falan baktı ben konuşamıyorum elim kanrımda alıyorum karnınmı ağrıyor dedi hayır dedim hamilemisin dedi evet diyeibldim hemen ambulansı aradılarrr korkmaa birşeyi yokturr bebeğin iyidir merak etme annesi dedi( çok kötüydü eşimi hemen aradılar hemen geldi 2 dk yok mesafesi kaynım kayınvalidem kayınpederim hepsi geldi beni görünceşok oldular ambulansgeldi eşim dr umu aradı dr umun olduğu hastaneye götürdülerrr oranın acilene gittik dr umda ordaydı gittiğimde fırlamış gelmiş.
acil hekimi drum bşaımdaydı hemen doğum haneye aldılarrrrrbebişte birşey varsa doğuma alacağız dedi dr kanamam yoktu suyum gelmemişti bebişimle yolda konuştum duurdum tekmeledi o tekmeleidkçe ben ağlarken güldm biryandna dr da baktıı ultrasonda herşey yolunda dedi korkmaaa tamam geçti dedi sonra acile çıkrdılarr acil hekimim çok tatlıydı elimi tuttu seni röntgene almak istmeiyorum dedi bebeği düşünmemiz lazım önce dedi başını çarptınmı falana trwma kontrolü yaptı birsürü hareket yapttırdıı incilme vardı kırık çıkı yoktu dr elimi ttuttu seni röntgene almadığıma çok sevindim iyisin korkma birşey yok düşmeden kaynaklanan acın var biraz dedi.
Kızlarrr çok zorduu çok korktuk ben doğum hanedeyken dışarıda kayınvalidem falan ağlamış çok korkmuşlarrrr kanyım pazar yerinde benigörünce çok korkmuş su falan yerler elimi yüzüümü yıkadılardı suyum gelmiş diyee çok paniklemiş.
Ay Allah kimseciklere göstermesinnn ben çok ucuz atlattım
off yaaa kzıımın adını kaynanamın adını koymak istemiyorummmm eşim hergün saatlerce dil döküyor istemiyorum yaaa içim hiç rahat değil..:2::2:
Off ama inat etmesin canım yok mu kulağını çekecek biri? onu sen taşıyorsun 9 ay bir kere tüm stresini tüm tepiklerini sen yiyorsun. Tohum onun olsa ne olur, toprak olmadıktan sonradedim canım dedim alakası yok saçmalama dedi neler dedim annenin yanında kıza bağırsam annen üstüne alınır ayıp dedim yok değişmio fikri sinir sey.. adı da Serpil
Ohhhh ne güzel öyleyse.. Güle güle kullan canımmm. Ben bikini almayı düşünüyorum bol bol da fotoğraf çekileceğim o göbişle :))) çünkü hep fındık göbişleri saklardık ya denizde aman manken gibi gözükeyim diye güneşlenirken dirsek üzerinde geri yatış pozisyonları falan :)))) şimdi göbişi gere gere denize girip çıkacağım,tabi tek sorun ipli bikini istemiyordu eşim aman çözülür bir kaza olur diye :))) şimdi başka seçeneğim yok diyeceğim :)) kih kih kih... :))
cnm kaliteli olması senin bebeğine iyi gelecek demek değildir. inşallah iyi gelirben prima kullanmayı düşünüyorum( umarım alerji falan yapmaz) 3 tane yenidoğan aldım sonra primanın 4 9 kilo war onu aldım kilolusunu bilmesem de 9 kiloya ulaşması aylar alır bezlerde biter die düşünerek den 5 tane aldım bu ayda 9 12 miydi hatırlayamadım da 3 numarası yani onu aldım walla yoksa başedemezsin mutlaka stok yap diyorlar
ayyyy Allahım çok geçmiş olsunnnn...nasıl kötü oldum anlatamam.Rabbim sizi korumuş.çok şükür iyisinizkızlarrr günaydınnnnn
nasılsınızzzzz biz dün oğlişimlee kaza atlattık((
Dün akşam kayınvalidemlere gittik yemğe tam evinin kaşrısında sosyete pazarı kurluyor orayı gezemeye çıktım
yürürkenn kendimi yerde buldum çok fena düştüm kolum falan ters döndüü göbeğimin üstüne çok fena düşmüşüm çok ses çıkmış salatalığa basmışım((
bütün pazar toplandı başımaaaa kafamı falan çarptım sanımışlar bir bayan çok yardımcı oldu hemşireyim korkma dedi koluma falan baktı ben konuşamıyorum elim kanrımda alıyorum karnınmı ağrıyor dedi hayır dedim hamilemisin dedi evet diyeibldim hemen ambulansı aradılarrr korkmaa birşeyi yokturr bebeğin iyidir merak etme annesi dedi( çok kötüydü eşimi hemen aradılar hemen geldi 2 dk yok mesafesi kaynım kayınvalidem kayınpederim hepsi geldi beni görünceşok oldular ambulansgeldi eşim dr umu aradı dr umun olduğu hastaneye götürdülerrr oranın acilene gittik dr umda ordaydı gittiğimde fırlamış gelmiş.
acil hekimi drum bşaımdaydı hemen doğum haneye aldılarrrrrbebişte birşey varsa doğuma alacağız dedi dr kanamam yoktu suyum gelmemişti bebişimle yolda konuştum duurdum tekmeledi o tekmeleidkçe ben ağlarken güldm biryandna dr da baktıı ultrasonda herşey yolunda dedi korkmaaa tamam geçti dedi sonra acile çıkrdılarr acil hekimim çok tatlıydı elimi tuttu seni röntgene almak istmeiyorum dedi bebeği düşünmemiz lazım önce dedi başını çarptınmı falana trwma kontrolü yaptı birsürü hareket yapttırdıı incilme vardı kırık çıkı yoktu dr elimi ttuttu seni röntgene almadığıma çok sevindim iyisin korkma birşey yok düşmeden kaynaklanan acın var biraz dedi.
Kızlarrr çok zorduu çok korktuk ben doğum hanedeyken dışarıda kayınvalidem falan ağlamış çok korkmuşlarrrr kanyım pazar yerinde benigörünce çok korkmuş su falan yerler elimi yüzüümü yıkadılardı suyum gelmiş diyee çok paniklemiş.
Ay Allah kimseciklere göstermesinnn ben çok ucuz atlattım
kızlar ben ekim annesi topiğindeyim ayrıca plasenta previa ama sizleride çok sedim bir sorum vardı kızlar allah kısmet ederse doğumdan sonra korse takmayı düşünen ve fikri olan varsa paylaşırmı tombiş olmama rağmen benim göbeği yoktu kızım da sezeryan oldum sonrada acıdan takamadım yağ birikintisi oldu iğrenç bunda bari dayanıp taksamda düz olsa diye geldi aklıma sizce......?
Bizde de isim olayı tam bir sıkıntı oldu.ne desem eşime beğendiremiyorum k.valide ve k.pederin isimlerinin birleşimden bişey türetmişler o olsunmuş eşimde hala karar veremedi sanırım annesine boyun eğecek sonra bende lohusa halimle nüfus idaresini basıcam
birde yaşlı teyzelere taktım bu ara vay efendim yeni nesil ne kadar çıt kırıldımmış ben hamileyken şunu yapardım bunu yapardım biri evinin inşaatına yardım etmiş biri tarlada kazma kazmış,sizinki de iş mi akşama kadar oturduğun yerde çalışıyosun falan..patladım demin birine sen canının kıymetini bilmediysen ben ne yapayım benim canım kıymetli dedim zaten cins bir insanım bu hamilelikte hepten sinir küpü oldum
Bizde de isim olayı tam bir sıkıntı oldu.ne desem eşime beğendiremiyorum k.valide ve k.pederin isimlerinin birleşimden bişey türetmişler o olsunmuş eşimde hala karar veremedi sanırım annesine boyun eğecek sonra bende lohusa halimle nüfus idaresini basıcam
birde yaşlı teyzelere taktım bu ara vay efendim yeni nesil ne kadar çıt kırıldımmış ben hamileyken şunu yapardım bunu yapardım biri evinin inşaatına yardım etmiş biri tarlada kazma kazmış,sizinki de iş mi akşama kadar oturduğun yerde çalışıyosun falan..patladım demin birine sen canının kıymetini bilmediysen ben ne yapayım benim canım kıymetli dedim zaten cins bir insanım bu hamilelikte hepten sinir küpü oldum
Kızlar havalar inanılmaz sıcak.Daha bide 10 derece artacak diyorlar biz napıcaz yaaaaBenim afedersiniz kilodum bile fazlalık geliyor anadan üryan geziyorum.Yine de sıcak basıyor. Sırf bu dönem için de klima alınmaz kiii..:26:
Bu arada cevremden büyük tepkiler alıorum. Hala araba kullandıgım için. Ancak kullanmak zorundayım bugun hava alanına gitmem lazım mesela.Ve bana cok uzak. oraya otobusle gitsem en az 2 saat yollarda sürüncem bu sıcakta.Siz kullanıyor musnuz araba? Bu konuda ne düşünüyosunuz merak ettim?
biraz düşüncem içime sinerse eğer onlara sürpriz yapcam ama ben cemre yi çok istiyorum..kayınvalideminde kaynanasının ismide emine o da emine koy diyor ima ediyor mutlu olurum falan diye korkuyorum ama cemre değil de emine diye seslenirler diye
ama yaşayan birinin isminin konmak istenmesi benim tuhafıma gidiyor .. saçma bence..vefat etmiş olsa hadi anlasın yine ama bence çocuk senin o kadarınada sen karar ver yani
öle canım da o da babası söz geçmiyor işdee deliricemmm
kızlar şeker yükleme sonucum açlık 77 yükleme sonrası 92 fakat idrar tahlilinde 10-12 lökosit ve 7-8 epitel görüldü yazıyor enfeksiyon herhalde o kadar da su içtiğim haldearanızda enfeksiyon olan var mı ?
ay anlamadığım neden kendi isimlerinin konulmasını isterler ki ne önemi var yani torunumun ismi benim ismim diye hava mı atacaklar ne ifade diyor onlar için anlamak mümkün değil hay Allah
kızlar şeker yükleme sonucum açlık 77 yükleme sonrası 92 fakat idrar tahlilinde 10-12 lökosit ve 7-8 epitel görüldü yazıyor enfeksiyon herhalde o kadar da su içtiğim haldearanızda enfeksiyon olan var mı ?
kız alemsın valla, ne guzelde yazmıs sevdıgım biri olsa koyayım dıye,,,,bi ömür kullancak de, yeni güzel isimler var de, ama haklısın oda babası, serpil benm annemın adı, ama annem adını hiç sevmiyoo, keske kaynananda sevmeseymiş..
benmde eşimin anneannesi karısıyo, onun eşiyle benim babamın adını koycakmısız, ben şimdiik eşimi caydırdım, bizim cocugumuz dedım, e zaten anneannen 4 cocuguna isim koymuş, yetmedı torunlarınada koymuştur dedım, e bare bizimkını karsmasın dedım:))),, ama onlarda 26 aguststa demıstım ya düğün var ozamn dogum zamanı gelcekler, bakalım ozaman olay cıkmaısında isimle ılgılı........
Kızlar bende iki isim arasında kaldım Yağmur ve İmge sizce hangisi daha güzel :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?