2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ahh canımm üzme kendini. erkekler böyle malesef ne babam ne eşim "annem haksız" demez. bu değişmez hayat kuralları gibi bir şey bilseler bile haksız demezler. sen kendini üzme güzelim eşinle de, kendi babanlarla da aranı bozmamaya çalış bak dayan bebişiniz doğunca hayattında ondan başkası olmayacak kimseyi takmayacaksın kafana

canm her erkek annecidir benim eşim çok iidir çok sever belli eder üzmez nese her konuda iidir ama annesiyle aramda bişey olsun eminim annesine bişey demez gene benden fedakarlık bekler biz susalım bunda bişe yok aman kötülük olmasın falan filan

Kuzum işin çok zorrrrr Allah kolaylık versinnn, Yani ne denirkiii bilmiyorumm yapıcı olmak lazımm ailenle bu konuyu görüş onlarr ne diyeceklerrr yardım istee herkesin mizacı tarzı farklıı ben kaldıramazdım böyle ir durumu ve çok pis rest çekerdimmmm ama seni gaza getirip yangına körükle gitmekistemem, o yüzden sen çok hassas davranmaya çalış canım.
Ama ne yapsan ne desen şu şartlarda haklısınn.

(( be güzel babaymış Allah razı olsun, Eşin seni üzmesin hele bu haldeee hiç üzmesin mümkünseee

ayy bu konuyu aileme hayatta açamam yüzüm yok çünkü. bebişim olduktan sonra nasılsa rest çekerim ben ona ama şimdilik sabırr.
ayy kızlar sağolun hepinizde yaa içim açıldı azıcık yaa valla daralıyoodum yaa ama desteğiniz için teşekkürlerr

izni duydugumdan berı sogudum zaten işten,seytan dıyo bayramdan snra ayrıl işten tamamen, hiç çalısasım gelmıyo,ama maddı olarakta calısmak zorundayım suanda, sabahları bıle zor kalkıyorum, biizm ofıste herkes tek kısılık iş yapıyor, küçük yer, hastane ızınlerıne hiç karısmıyo sagolsun, izin almadan bıle gıt dıyo, ama uzun süreli izin sıkıntı olacak gıbı ...bende oyle dıyorum 1 ay olsn bare, bakalım en snnda nasıl anlasıcaz, ofisten dogumhane ye gtcem hehrlde 2,5 senendır aynı işyerındeyım, yogun deılız suanda 6,7 aydır ıslerde durgun, eşim bile 2 hfta alcak izin, o mu doguruyo ben mı :)) bebegımıze nasıpse annem bakıcak, tek teselllım zaten ev işyerıne yakın, gider gelırım gün içindede

izni duydugumdan berı sogudum zaten işten,seytan dıyo bayramdan snra ayrıl işten tamamen, hiç çalısasım gelmıyo,ama maddı olarakta calısmak zorundayım suanda, sabahları bıle zor kalkıyorum, biizm ofıste herkes tek kısılık iş yapıyor, küçük yer, hastane ızınlerıne hiç karısmıyo sagolsun, izin almadan bıle gıt dıyo, ama uzun süreli izin sıkıntı olacak gıbı ...bende oyle dıyorum 1 ay olsn bare, bakalım en snnda nasıl anlasıcaz, ofisten dogumhane ye gtcem hehrlde 2,5 senendır aynı işyerındeyım, yogun deılız suanda 6,7 aydır ıslerde durgun, eşim bile 2 hfta alcak izin, o mu doguruyo ben mı :)) bebegımıze nasıpse annem bakıcak, tek teselllım zaten ev işyerıne yakın, gider gelırım gün içindede

Canım eşini en iyi tanıyan sensin kızmaykla kavga etmekle çözemeyeiblirisn durumu hassas bir anına getir, tatlı tatlı konuş ne istediğini neler beklediğini söyleee, istemedğin birşeyi zorla yaptırmasın, ( ne bilim yaaa huzurunuz kaçmasınn yada sen büyüklük göster gittt ama duruma göree sonraki adımlarını at.

Allah yardımcın olsun

annesine yeri geldimi lafı söyleyeceğim zaten annem aradı bi kere niye sen aramadın diyeceğim kadın seni tersledimi yoksa kovdu mu diyeceğim ama azıcık zamanı var.. herşeyin başı sabır vede zaman. eşlerimiz şimdi kırıyo bizi anneleri yüzünden belki ama çocuk olduktan sonra analarına zor sıra gelir artık... aslında varya bi rest çeksem gidiyorum ben annen gelsin yaşayın beraber desem tutuşurda daha ona çoook var

hahahhaha cok güldüm ya, rejimmi yapıyo lafına, halada gülüyorum
babasına cekerse olabılır:))))))))))))))
, adama gobeklı dedıgımden berı oglen az yıyomuş, aksamd a ekmegı az yemege calısıyıoo, nekadr becerıyo orası tartısılır ama:))))

sağol canım hep büyüklük bende kalıyo zaten yine öyle olacak ne yapalım artık.

nerde oturuyorsun bilmiyorum ama ehglish homde sa istediğin tarzda şeyler var.
yani yatak kenarları da ayrı satılıyor, nevresim tk ları da. illa ki uyku seti alman şart değil

bencede bekle daha çıkılmaz hal alırsa son kozunu kullanırsın ay zor canım ya Allah yardımcın olsunnn bebek olsun belki hersey düzelir...

nerde oturuyorsun bilmiyorum ama ehglish homde sa istediğin tarzda şeyler var.
yani yatak kenarları da ayrı satılıyor, nevresim tk ları da. illa ki uyku seti alman şart değil

teşekkür ederim canım istanbul da oturuyorum ben bu akşam iş çıkışı bir bakayım ozaman

bencede bekle daha çıkılmaz hal alırsa son kozunu kullanırsın ay zor canım ya Allah yardımcın olsunnn bebek olsun belki hersey düzelir...

aslında eşimle bi sorunumuz yok tek mesele annesini savunması toz konduramamsı vee hergün bıdır bıdır konuşmaları benmi abartıyorum acaba bilmiyorum

izin aldıımmmmm:):) bir hafta yokum kızlar özleyin beni:):):) 25inde yine burdayız Allahın izniyle.. yarın doktora gideceğim fırsat bulursam yazarım sizeee..

aslında eşimle bi sorunumuz yok tek mesele annesini savunması toz konduramamsı vee hergün bıdır bıdır konuşmaları benmi abartıyorum acaba bilmiyorum

cnm yaşadıkların zor şeyler ama eşine de hak vermelisin bence.. ben annesini savunmayan adamdan korkarım.. annesine laf söyleyen arkasından atıp tutan erkeğe güven olmaz.. bak biz de anne olucaz.. Allah boşuna cenneti anaların ayakları altına sermemiş..günahı onun boynuna..nasıl olsa yaptıklarının cezasını bulucak.. takma kafana

ayy kıyamam bı kızın encok ıstedıgı sey gelınlıkgıymesıdır kayınvalıden bıraz anlayıs gostermelıı.. ama bı ınsan 7 neyse 7o odur cnmm sen en ıyıısı bunları bole kabul et yoksa kendın dahada cok uzulursunn.. bebegını dusunmek zorundasınn sen uzuluncee oda uzuluoo stres oluoo haksızmıyım..
kendı aılen gıbı kımse hıcbırzaman olamaz cnm sana bısey olsaa ılk canı yanıcak kısıı annen babandırr bunu unutma
ıns gusel haberleerle gelırsın cnmm bolbol duaa et
izin aldıımmmmm:):) bir hafta yokum kızlar özleyin beni:):):) 25inde yine burdayız Allahın izniyle.. yarın doktora gideceğim fırsat bulursam yazarım sizeee..
gozun aydınnn sabahtn berı ızın alamadım dıee solenıyodun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…