ewet canım ya çok ihtiyacım wardı kızım bişle nasıl heyecanlı yarın olsa birtürlü dieee:)
ewet canım ya çok ihtiyacım wardı kızım bişle nasıl heyecanlı yarın olsa birtürlü dieee:)
merhaba kızlar biz bugün doktora gittik şeker testim biraz yüksek çıktı (166) haftaya 100 lük yapılacak endişelenmeli miyim bilemedim şimdilik fazla takmıyorum kafama.benim tosuncuk 1150 grmış.şekerli olduğu belli:))) doktor amcası yüzünü gösterdi bak gözleri bak burnu diye şükürler olsun sağlıklı bebişim.
ayyyh biri beni durdursunnnnnn..Evlilik programlarına bile aglıyorum yaaaaa
slm kızlar, hani babalar gününe göbişime yazı yazıp eşime hediye olarak verecektim ya.....onu hazırladım, buraya koyarım demiştim ama birazcık açık oldu....buraya koyulmaz yani.....merak eden olursa özle gönderirim bilginize
slm kızlar, hani babalar gününe göbişime yazı yazıp eşime hediye olarak verecektim ya.....onu hazırladım, buraya koyarım demiştim ama birazcık açık oldu....buraya koyulmaz yani.....merak eden olursa özle gönderirim bilginize
yazı değil canım resim biraz açık oldu :)
daha once denemedımm paylasııver cnm yabancı var sankı kımse gobuss gormedıözele resim gönderemiyor muyuz ?
selammm annecikler ve bebişlerrrr
biz bugün iş çıkışı annemle gittik oğluşumun yatağını aldık.Kraftın en yeni modeliymiş 70*120 geniş ferah bi yatak ben bu rengini aldım
Eki Görüntüle 445627
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?