2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım bnde aynısını aldım ; ama iyi mi kötü mü kullanınca anlıycaz

iyi akşamlar kızlar temizlik yaptık bugün çok yorulduk yarın evi ilaçlamaya gelecekler bütün apartman ilaçlatıyoruz kendiize iyi bakın kızlar ben ferihaya bakıyorum

selam annişler bugün gitttim devlete şeker yüklememi yaptırmaya aç karnına dayadım glikozu kafaya bayılacaktım nerdeyse 3 tüp kan verdim bide idrar verdim ama sonuçlarını pazartesi alıp gösterecm doktora bugün çok geç veriyolardı bnm de işim vardı bekleyemedim inş ii çıkar sonuçlar bide tam tahmin ettiğim gibi ultrasona falan sokmadı taaa bir ay sonraya gün verdi göremedim kızımı bugünde nasıl hareketli maş görsem ne güzel olacaktı mecbur özele gidecem yine

iyi akşamlar kızlar temizlik yaptık bugün çok yorulduk yarın evi ilaçlamaya gelecekler bütün apartman ilaçlatıyoruz kendiize iyi bakın kızlar ben ferihaya bakıyorum

bnm evde ilaçlanacak daha doğrusu apartman ... geçen evimde inanırmısınız bilmem ama akrep çıktı tabi bnm de aklım çıktı... nerden girdi içeeri anlamadım yaa ... sanada kolay gelsin cnm

Benimde 2hafta sonra kontrolum 1.5ay olucak ozaman gormeyeli kac gr oldu acaba cok merakediyorum ben seker yuklemesi yapilirken fena olmadim herkesin farkli tabiki.
Bunuda atlattin ins sonuclarinda iicikar cnm

bnm evde ilaçlanacak daha doğrusu apartman ... geçen evimde inanırmısınız bilmem ama akrep çıktı tabi bnm de aklım çıktı... nerden girdi içeeri anlamadım yaa ... sanada kolay gelsin cnm

anaa akrep mi ben çok korkarım nereden girdi ki canım yaaa bizim evede karınca gelmeye başladı her sene bütün daireler ilaçlanıyor muş iyi olur yaa sanada kolay gelsin canım

Günaydınnnnnnn forumun en güzel annişleri ve en tatlı bebişleriiiiii biz geldikkk hadi siz de uyanınnnnnn

kızlar inanın kolay şeyler yaşamadım ama dün ALLAHIN beni ciddi anlamda sınadığını düşündüm mutlaka mükafatını alacağım. ALLAH daha beter şeylerle sınamasın hiçbirimizi İNŞALLAAAH. Evlatlarımıza sağlık versin yeter bu saatten sonra...

sizede günaydııınnn. hafta sonu yaa artık ttopikde bi ağırlık olur bügün hehe

Herkes gezmeciklere gider artık çok sıcak olmasa bizde gidecez de çok sıcak

Canım Allah beterinden saklasın. Sabır versin sana. Herkesin içinde bir sürü romanlar cirit atıyor. Rabbim sana güç kuvvet eşine ve annesine merhamet versin... Sen stres yapmamaya çalış bebeğin etklieniyor bak o da annecim üzülüyor diye üzülüyordur. Dua her şeyin başı.. Bol bol dua et inşaallah. Hem bu gece mübarek akşam Rabbim'in merhameti sonsuz... Sağıkla hayırla bebişini al kucağına inşaallah hepisi yumuşar inşaallah...

Annişler ve bebişler miraç kandilimiz mübarek olsun... Birbirimizi tanımasak da burdan arkadaş olduk artık dualarda birbirlerimizede dua edelim inşaallah.. En güzel dua müminin mümine yaptığı duadır...

sağlıkla hepimiz yavrularımızı alalım inşallah kucağımıza canım. ALLAH büyük daha beter şeylerle sınamasın hiçbirimizi inşallah...

kızlaar hepinizin kandili mübarek olsun. iyiki varsınız sıkıldımmı içimi döküyorum sağolasınız hapinizde. ALLAHIM bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ve hayırlı doğumlar nasip etsin çook çok az kaldı artık. hepinize öpücükleeerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…