kızlaar hepinizin kandili mübarek olsun. iyiki varsınız sıkıldımmı içimi döküyorum sağolasınız hapinizde. ALLAHIM bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ve hayırlı doğumlar nasip etsin çook çok az kaldı artık. hepinize öpücükleeerr
sibel_saa canım seninde kandilin mübarek olsun.
Seni çok çok iyi anlıyorum ama sen dua et arkadaşların dediği gibi, Allaha havale et inan en iyisi bu oluyor, kendi kendini yiyorsun sonra ama emin ol sıra geliyor bir şekilde
Üzülüp de bebişkoyu da üzme annesi...
günaydın herkeslere öperim annişleri ve kuzucuklarııı
Annişler ve bebişler miraç kandilimiz mübarek olsun... Birbirimizi tanımasak da burdan arkadaş olduk artık dualarda birbirlerimizede dua edelim inşaallah.. En güzel dua müminin mümine yaptığı duadır...
üzmem artık canım kendimi oğluşum bi dünyaya gelsin tek derdim onun gaz sıkıntısı olur hehe
oğlumla uğraşmaktan onlara zaman kalmaz hıııh
kaynanada doğumdan sonraa geliiir bi işime karışmaya kalkarsada lafı yer oturur
günaydınnn kızçelerrr çok güzel bir hafta sonu diliyorum herkeseeee
bir geçmiş yapayım bakalım neler kaynatmışsınız:))
cem yılmazın dediği gibi koy dötüne rahvan gitsin heheheAynen oyleeeeee
Bende bu aralar çok sinirliyim de yinede tutuyorum kendimi, haksızlık etmeyim diğer davranışlarına göre diye
Ama düşünecek o kadar fazla şeyim varki diyorum kimselerle uğraşamam, kaba bir tabir olacak belki ama koy mıçına gitsin yani pehhhhhh
günaydııın hoşgeldiin bizde oğluşumla kahvaltı yapıyoruz...günaydınnn kızçelerrr çok güzel bir hafta sonu diliyorum herkeseeee
bir geçmiş yapayım bakalım neler kaynatmışsınız:))
kızlar hepinizede günaydın ama bu ne böyle günaydın diyen kaçmış geri.nerelerdesiniz kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr
beeen sağdan yana kullanıyorum oyumuKızlar ben bu çantaya taktım, çok pahalı geliyor ama taktım bir kere
Sizce hangisi daha güzel , ikisinin de büyüklüğü felan aynı sadece tipleri değişik
Eki Görüntüle 445822 Eki Görüntüle 445823
günaydın canım. mihrace geçmiş yapayım geliim dedi yok kunderada burda gözüküyo ama oda yok uyuyup kaldılar heralde hehe
beeen sağdan yana kullanıyorum oyumu
Kızlar ben bu çantaya taktım, çok pahalı geliyor ama taktım bir kere
Sizce hangisi daha güzel , ikisinin de büyüklüğü felan aynı sadece tipleri değişik
Eki Görüntüle 445822 Eki Görüntüle 445823
kızlar hepinizede günaydın ama bu ne böyle günaydın diyen kaçmış geri.nerelerdesiniz kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr
günaydııınnn kızlaaaarrr..... hepiciğinizin kandili mübarek olsun rabbim bütün dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?