çok pahalı tatlım ya ona okadar para verene kadar uygun fiyatta bir çanta alıp bebişimin başka ihtiyacınıda karşılarım.geçen bende bir mağazada gördüm çok güzeldi ama fiyatını sormadım,keşke sorsaymışım.eğer fiyatı uygun olursa onu alıcam baya büyük ve şirin.ama eşim pembe renk çanta istemiyor.bu çantayı bebek taşımayacak sende taşımazsın büyük ihtimalle ben taşıyacağım neden rengi pembe oluyor diyor.bende kızımız için dedim ama şöyle bir düşününce oda haklı geldi bana.hemde pembe çabuk kirlenir değilmi?
iş miş demicektım terlık gıycektım valla, terlıklerım bıle olmadı(( aksam duş aldım nemlendirici sürdüm, banamısın demedi
Sormaaaa bakıp bakıp duruyorum, daha çok bakıyımda gönlüm geçsin bari, şımartacak durumda değilim ki
Gerçi normal çantalara da acımadan verdiğim oldu da şu anda düşünmek zorundayız işte
:
ahh yavruum acıkmış serra hanımın karnıda annesii. peynir zeytin falan atıştır bariii....
canım ayaklarını uzatıp oturmayı denesen?
Çöp teneken felan yokmu masanın altında, ben oyle yapıyorum iş yerinde. Çöpün üzerine uzatıyorum ayaklarımı alttan kimse görmüyor...
Birde sürekli oturunca oluyormuş masa başı çalışanlarda,ayaklar hep aşağıda, arada bir kalkıp yürü
kızlar birşey soracağım benim bebeğim artık göğsümün tam altında hareket ediyor bazen.sizin bebişlerde oraya kadar çıkıyormu.bazen rahimimin hemen üzerinde bazende göğsümün altında.koca bir araziyi kapladı yani :)
Kızlar ben bu çantaya taktım, çok pahalı geliyor ama taktım bir kere
Sizce hangisi daha güzel , ikisinin de büyüklüğü felan aynı sadece tipleri değişik
Eki Görüntüle 445822 Eki Görüntüle 445823
benim önceden hep alttaydı,aklıma binbi türlü şey geliyordu acaba aşağıda mı hep diye doktora bile sormuştum ilgisi olmadığını söylemişti...
Ama son birkaç haftadır göğsümün altından vuruyor, bende büyüdüğüne boyunun uzadığına veriyorum yeri daralıyor gitgideeee
benimkinin kafası ve elleri göğsümün altında oynuyo ayakları ise kasıklarımda seninde belki öyle olabilir canım o yüzden heryerde hissediyo olabilirsin...kızlar birşey soracağım benim bebeğim artık göğsümün tam altında hareket ediyor bazen.sizin bebişlerde oraya kadar çıkıyormu.bazen rahimimin hemen üzerinde bazende göğsümün altında.koca bir araziyi kapladı yani :)
ilk defa bugun boyle oldu canımm, normalde ısyerınde aksama kadar sisiyodu, sabah ınıyodu, dungece ınmemışş(( valla bende bişeyler arıyorum kutu gibi, olmassa terlık alcam asagıdan biyerden:)))))) bu ayaklara 39 anca olur, normalde 37 ....
teşekkür ederım canmmm,,,arada gezıyorum ama fayda etmedı demekkı, suanda mutfaga zor gıdıyorum, üstünebasnca agrıyo
benim ki de tam göğsümün altından vuruyor, ama çok aşağılara da vurmaya devam ediyor, ben dr. a sordum sorun yok. Ama benim mideme yer bırakmadı sıpa, iki lokma yesem nefes alamıyorum.
Evet dediğin gibi en kıytırık çanta bile 60-70 bulucaz bakalım birşeyler...
Bende fazla yiyemiyorum artık ama zaten geçen bir yerde okumuştum, yer daraldıkça çok fazla yemek yiyemeyecekmişiz, hemen tıkanacakmışız, biraz da iyi birşey ya abartma şansımız olmaz
Bebişkolar; inşallah alır bir şekilde vitaminleri
HAPPY BABY DERİLİ LÜKS 5`li Set HARİKA RENKLER GittiGidiyor'da 56515227
kızlar bi bakın fiyat çok iyi ama ürünlerin kalitesi nasıldır bilmem.
HAPPY BABY DERİLİ LÜKS 5`li Set HARİKA RENKLER GittiGidiyor'da 56515227
kızlar bi bakın fiyat çok iyi ama ürünlerin kalitesi nasıldır bilmem.
iyi gibi duruyo bakınca fiyatda bu setlerde genelde o aralıklarda inan sen bilirsin canım. ben böyle bişey almayı düşünmüyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?