2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

pembe cok tatlı olur, ama cabuk kırlenır canım, canta sonucta koyu renk olsada olur, yada pembe siyah bulabılırsen o güzel olur

iş miş demicektım terlık gıycektım valla, terlıklerım bıle olmadı(( aksam duş aldım nemlendirici sürdüm, banamısın demedi

canım ayaklarını uzatıp oturmayı denesen?

Çöp teneken felan yokmu masanın altında, ben oyle yapıyorum iş yerinde. Çöpün üzerine uzatıyorum ayaklarımı alttan kimse görmüyor...

Birde sürekli oturunca oluyormuş masa başı çalışanlarda,ayaklar hep aşağıda, arada bir kalkıp yürü

canım gerçektende çok pahalıymış 140 lira bide göstermiyo o kadar ben batikten bavul tipi deri büyük bi çanta aldım bebek çaantası diil yani aama bebek çantarından ddaha büyük sevmiyom bebek çantalarını istersen sende normallere bi bak daha çok içine sinen olur.... hatta nike adidasın var böle çantaları 100 lira ben aldığımı bulamasaydım onlardan alacaktım

kızlar birşey soracağım benim bebeğim artık göğsümün tam altında hareket ediyor bazen.sizin bebişlerde oraya kadar çıkıyormu.bazen rahimimin hemen üzerinde bazende göğsümün altında.koca bir araziyi kapladı yani :)

ilk defa bugun boyle oldu canımm, normalde ısyerınde aksama kadar sisiyodu, sabah ınıyodu, dungece ınmemışş(( valla bende bişeyler arıyorum kutu gibi, olmassa terlık alcam asagıdan biyerden:)))))) bu ayaklara 39 anca olur, normalde 37 ....
teşekkür ederım canmmm,,,arada gezıyorum ama fayda etmedı demekkı, suanda mutfaga zor gıdıyorum, üstünebasnca agrıyo

benim önceden hep alttaydı,aklıma binbi türlü şey geliyordu acaba aşağıda mı hep diye doktora bile sormuştum ilgisi olmadığını söylemişti...

Ama son birkaç haftadır göğsümün altından vuruyor, bende büyüdüğüne boyunun uzadığına veriyorum yeri daralıyor gitgideeee

sanırım bunun fiyatı 150 gibi, ben de beğendim zaten bi bu markanın çantaları hoşuma gitti, ama çoookkkkk pahalı. Bence lacivert olan daha bi canlı duruyor, ama her kıyafetime uysun falan diyorsan siyah da olabilir. Valla ben daha ucuz bişey bulmak istiyorum, çanta ve emzirme atleti ve ağız bezi, tek eksiklerim bunlar ama bulamıyorum. En kıytırık çantaya bile 70-80 diyorlar.

benim ki de tam göğsümün altından vuruyor, ama çok aşağılara da vurmaya devam ediyor, ben dr. a sordum sorun yok. Ama benim mideme yer bırakmadı sıpa, iki lokma yesem nefes alamıyorum.

benimkinin kafası ve elleri göğsümün altında oynuyo ayakları ise kasıklarımda seninde belki öyle olabilir canım o yüzden heryerde hissediyo olabilirsin...

canım acaba dün tuzu fln mı ister istemez fazla kaçırdın tuzdan olabiir şişlik ve o yüzden inmiyoo olabilir...

benim ki de tam göğsümün altından vuruyor, ama çok aşağılara da vurmaya devam ediyor, ben dr. a sordum sorun yok. Ama benim mideme yer bırakmadı sıpa, iki lokma yesem nefes alamıyorum.

Evet dediğin gibi en kıytırık çanta bile 60-70 bulucaz bakalım birşeyler...

Bende fazla yiyemiyorum artık ama zaten geçen bir yerde okumuştum, yer daraldıkça çok fazla yemek yiyemeyecekmişiz, hemen tıkanacakmışız, biraz da iyi birşey ya abartma şansımız olmaz

Bebişkolar; inşallah alır bir şekilde vitaminleri

ben son kontrole gittiğimde 8,5 kilo almıştım, yani 62,5 kiloydum, 23. hafta yeni bitmişti. Dr. um dediki böyle ilk aylarda çok kilo alan kişiler genelde 7,8 ve 9. aylarda çok az kilo alırlar, sen de öyle olabilirsin dedi, ama ne yalan söyleyeyim hiç inanmamıştım. Sonraki hafta ben 1 kilo verdim, bu hafta da üzerine 400gr. aldım sadece. Şu anda 62 kiloyum, bu gidişle dr.a gittiğimde yine 62,5 olucam herhalde. Yani bu kontrolü kilo almadan atlabilirim inşallah. 65 ten fazla olmak istemiyorum.:18::18::18::18::18:

HAPPY BABY DERİLİ LÜKS 5`li Set HARİKA RENKLER GittiGidiyor'da 56515227

kızlar bi bakın fiyat çok iyi ama ürünlerin kalitesi nasıldır bilmem.

gerçekten acayip uygun fiyatı, rengi, modeli de güzel ama acaba sağlam mıdır, hele şu kangurulardan çok korkuyorum, sağlam değilse çocuk düşer diye endişeleniyorum.

Ben bu ürünler arasından sadece ana kucağı aldım, beşik de oluyor, şimdi annem içine küçük bir yün yatak da yaptırıcak. Mis gibi olacak inşallah.

iyi gibi duruyo bakınca fiyatda bu setlerde genelde o aralıklarda inan sen bilirsin canım. ben böyle bişey almayı düşünmüyorum açıkçası.

canım ben ne bu ürünleri bilirim nede fiyatlarını şimdi bebek çantası konuşunca netten bakıyım dedim bu çıktı karşıma.e bir çanta 140 tl ise bu nasıl bu fiyat oluyor diye şaşırdım sizde görün istedim

Herkese günaydınnnnnn
Hepinizin kandili mübarek olsunnn, dualarınızda bizi de unutmayın... ben özellikle iki şey için dua ediyorum birincisi bebişlerimiz sağlıklı dünyaya gelsin ikincisi de kolay doğummmm:18::18::18::18:

ooohhhh missssssssss gibi kahvaltımızı yaptık karınlar doydu serramda mutlu oldu annesi yemek yiyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…