2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkese günaydınlarrr,,,
offf ayaklarım agrıyo, normalde sabaha kadar inerdi, bugun inmemiş, tombalak gıbı, terlıklerım olmadı sabah((, ayak agrısı ve şişliği için cözüm arıyorum???????

canımcım bende sağdakini beğendim.nekadarmışki fiyatı.bende çanta bakacağım ama daha fiyat konusunda hiç bilgim yok

ayyy kuzum bunlar 140 lira ya çanta için pahalı geliyor bana ama diğerlerinden de almak istemiyorum.

Zaten bulunduğum yerde hiç seçeneğim yok mutlaka netten almalıyım, bundan başkasını da gözüm görmüyor, ben böyle biraz takıntılıyım taktımmı takıyorum...

Hayır birde alacak durumum olsa anlıcam da gülüyom kendime

Ama hiç belli olmaz bişeyden kısıp bunu alabilirim

canım bence sagdaki guzel lacıvert olan, amaa cok pahalı,,
bıde leptop kucakta zararlı deılmı kuzum

canım sen geçende bu çantayı sölemiştn kaç paraki buu öle pahalı gibide durmuyo içimi çok kullanışlı acaba sen bunu almazsan içinde kalacak al kız bide kendini şımart bu arada lacisi daha güzel

anaaaaam yumurta oğluşuma güç verdi herhalde

Laptop kucağımdaydı nasıl bir tekme salladıysa laptop sallandıııı

hahahahahaha evet çok güçlüler artık maşallah.benim kızışımda dün nasıl tekme attıysa beni salladı inanamadım ya bu ne güç dedim.allahtanki oturuyordum ayaktayken o tekmeyi yeseydim dengemi yitirebilirdim heralde:)

dimi bebek bakım çantası tabirine daha uygun

ama çok pahalı sibel_saa yaaa ama çok almak istiyorum

anammmmm 140 mıı kız naptııın çok para inan. ben geçen unnadoda mıydı neydi buna benzer görmüştüm uygundu fiyatıı.
o yumurta bence bebişide müthiş besliyo inan ben hergün yiyorum nerdeyse
günaydııınnn kızlaaaarrr..... hepiciğinizin kandili mübarek olsun rabbim bütün dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin....

günaydııınnn. amin canım inşallah bol bol dua edelim bugün...

anaaaaam yumurta oğluşuma güç verdi herhalde

Laptop kucağımdaydı nasıl bir tekme salladıysa laptop sallandıııı

maşallah bebişine ben şu anda kayınvalidemde mahsur kalmış durumdayım kayınvalidem uyuyo evde ekmek yok aç kaldık biz serramla ama açıktııııkkk kızımda usul usul vuruyo napsın karnı aç:2:

herkese günaydınlarrr,,,
offf ayaklarım agrıyo, normalde sabaha kadar inerdi, bugun inmemiş, tombalak gıbı, terlıklerım olmadı sabah((, ayak agrısı ve şişliği için cözüm arıyorum???????

tühh ya napsakki yaaaa üzüldüm şimdi netten bakalım belki birşeyler buluruz

çok pahalı tatlım ya ona okadar para verene kadar uygun fiyatta bir çanta alıp bebişimin başka ihtiyacınıda karşılarım.geçen bende bir mağazada gördüm çok güzeldi ama fiyatını sormadım,keşke sorsaymışım.eğer fiyatı uygun olursa onu alıcam baya büyük ve şirin.ama eşim pembe renk çanta istemiyor.bu çantayı bebek taşımayacak sende taşımazsın büyük ihtimalle ben taşıyacağım neden rengi pembe oluyor diyor.bende kızımız için dedim ama şöyle bir düşününce oda haklı geldi bana.hemde pembe çabuk kirlenir değilmi?

maşallah canım, maşallah, benimde tekme yediğim ilk erkek :)))
evet kudurdular buara:))))

canım bence sagdaki guzel lacıvert olan, amaa cok pahalı,,
bıde leptop kucakta zararlı deılmı kuzum

evet gereksiz dimi çok pahalı...

Şu kahvaltı tepsileri varya onların üstünde laptop kenarda duruyorda bişi için kucağıma almıştım

Sormaaaa bakıp bakıp duruyorum, daha çok bakıyımda gönlüm geçsin bari, şımartacak durumda değilim ki
Gerçi normal çantalara da acımadan verdiğim oldu da şu anda düşünmek zorundayız işte

anammmmm 140 mıı kız naptııın çok para inan. ben geçen unnadoda mıydı neydi buna benzer görmüştüm uygundu fiyatıı.
o yumurta bence bebişide müthiş besliyo inan ben hergün yiyorum nerdeyse

Evet biraz daha bakıcam işte...
Ben süt yoğurt yiyemiyorum bari yumurtadan alsın vitaminini diyorum, umarım etkili olur

dünde ben ekmeksiz kaldım hemen kalkıp poğaça yaptım bebeğim aç kalmasın diye.bakkala gitmeye üşenip poğaçayla uğğraşanda allahın kulu işte:)canım inip ekmek al aç bırakma bebişini yada süt iç meyve ye bişeyler ye yani...

evet canım haklısın, diyorum ya büyük ihtimal alamam, seçeneğim olmadığından bakınıp duruyorum işte

Kız pembe çabuk kirlenir tabi çok tatlı olur ama içinde süt olcak, mama olcak, dökülecek, her yere koyucaz onu lekesi belli olur hemen...

Koyu bişey al leke olsa da kirlensede yıkayana kadar gözükmez

Rahatsız olmazsın, titizlenmeye vaktimiz olmayacak gibi geliyor bana, kendi adıma konusayım yani

bendemi poğaça yapsam ayyy canım hakikatten ekmek almaya üşendinde poğaçayla nasıl uğraştın bide bekledin onu o kadar

herkese günaydınlarrr,,,

canım aynı çözümden bende arıyorum bulursan haber et önceden yürüyünce çok oturunca şişiyodu şimdiyse sürekli şiş sabak uyanıyorum balon yatana kadar arı sokmuştan bin beter oluyo resman bileğim kyboluyo bi kütük oluyo ayaklarım

valla canım bence gereksız, hadı 60,70 olsa anlıcamda, ne gerek var cantaya okdar para vermeye,,, benmde tam tersı 2 gunde bır anca yıyorum yumurta, ama oglenyogurt ve sbah aksam süt içiyorum

haklısın canım ya birtanesi tamamen pembeydi birtaneside kendi lacivert şeritleri pembeydi.lacivert renk olarak daha kullanışlı.yarın o tarafa gidicem fotosunu çeker buraya koyarım fiyatını da öğrenirim bi görsen çok güzel bi çanta.inşallah pahalı değildir.

ahh yavruum acıkmış serra hanımın karnıda annesii. peynir zeytin falan atıştır bariii....
bende aynı hiiç süt yoğurt hak getire ama yumurta hergün yiyorum oğluşum 1258grdı
4 gün önce kontrolde bence yumurtanın etkisi büyük yemeye devaaamm arada benimde oluyo ekmek almaya üşeniyorum evde bişeyler yapıyorum ona nasıl üşenmiyosam. gerçi üşendiğim konu saçımı başımı toplamak üstümü değiştirip markete gitmek. ama evde poğaça fln yapınca saç baş bozuk olsada oluyo hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…