canım ben ne bu ürünleri bilirim nede fiyatlarını şimdi bebek çantası konuşunca netten bakıyım dedim bu çıktı karşıma.e bir çanta 140 tl ise bu nasıl bu fiyat oluyor diye şaşırdım sizde görün istedim
hmmm anladım canım bende hani böyle bişey almayı düşünüyosun diye öyle demiştim
yok canım ya benim netten birşey almak gibi bir alışkanlığım yok biraz pipirikliyim gözümle yakından görmeden ellemeden birşey alamam
HAPPY BABY DERİLİ LÜKS 5`li Set HARİKA RENKLER GittiGidiyor'da 56515227
kızlar bi bakın fiyat çok iyi ama ürünlerin kalitesi nasıldır bilmem.
şimdi bunu görünce bakın ne atlatacağım size kızlr.
eşimin çalıştığı yerden bi arkadaşının eşi 1 ay önce fln doğum yaptı. yaklaşık 2-3 ay öncede biz eşimle oto taşıma koltuğu araştırıyoruz fiyatlarını fln tabi ana kucağı olarakda kullanılıyo ya onlar nyse eşimin arkadaşı eşime demişki ana kucağı çantasını fln şu mağazadan 70e aldık demiş benim akıllı adamda oto taşıma koltuğu zannetmiş ana kucağı deyince hemen beni aradı işte arkadaş almış hemde 70 liraya çok uygun demi fiyatı diye hehe
ohhhh afiyet olsun prensesle sana annesiii...ooohhhh missssssssss gibi kahvaltımızı yaptık karınlar doydu serramda mutlu oldu annesi yemek yiyince
yok canım ya benim netten birşey almak gibi bir alışkanlığım yok biraz pipirikliyim gözümle yakından görmeden ellemeden birşey alamam
AMİN canım AMİN. Benimde en büyük arzum oğlumu sağ salim kucağıma almak İNŞALLAAAH..Herkese günaydınnnnnn
Hepinizin kandili mübarek olsunnn, dualarınızda bizi de unutmayın... ben özellikle iki şey için dua ediyorum birincisi bebişlerimiz sağlıklı dünyaya gelsin ikincisi de kolay doğummmm:18::18::18::18:
Herkese günaydınnnnnn
Hepinizin kandili mübarek olsunnn, dualarınızda bizi de unutmayın... ben özellikle iki şey için dua ediyorum birincisi bebişlerimiz sağlıklı dünyaya gelsin ikincisi de kolay doğummmm:18::18::18::18:
Ayy hiç sorma inan adam ufacık kıyafetlere bi dolu para veriyo fiyatları duyunca şokbu erkeklerin hiç fiyatlardan haberi yok malesef, şu kadar diyince gözleri fal taşı gibi açılıyor, ben fiyatlara yavaş yavaş alıştırdım eşimi, artık o da alıştı.
kızlar emzirme atleti alan var mı aranızda, ne marka aldınız, bide bedeni nasıl ayarladınız, daha ne kadar büyür ki bizimkiler.
ohhhh afiyet olsun prensesle sana annesiii...
kızlar ben bi evi süpürüp toz alayım. bizim tam evin önü anayol ve yol çalışması var camlarda malum açık olunca heryer toz içinde kaldı
bende şimdiye kadar bi pijamalarımı çarşıdan aldım herşeyim netten haaa bide biberon aldım o gün yoksa bütün kıyafetler falan derecesi hepsi netten ben netten daha rahat alışveriş yapıyom aksine gezip aradıkça beğenemiyom bişe sonuçta ii gelmezse geri gönderebiliyosun o yüzden hiç sıkıntı yok
kızlar ben bi evi süpürüp toz alayım. bizim tam evin önü anayol ve yol çalışması var camlarda malum açık olunca heryer toz içinde kaldı
bende atlet mi sütyenmi konusunda henüz karar veremedim gerçi bizim daha o kadar eksik var ki ona sıra gelmedi desem daha doğru olur. inan hiiiç bi fikrim yok. benimkiler o kadar büyüdüki dahada büyümez diye ümit ediyorum inşallahh..
Herkese günaydınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?