2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hmmm anladım canım bende hani böyle bişey almayı düşünüyosun diye öyle demiştim

kızlar emzirme atleti alan var mı aranızda, ne marka aldınız, bide bedeni nasıl ayarladınız, daha ne kadar büyür ki bizimkiler.

yok canım ya benim netten birşey almak gibi bir alışkanlığım yok biraz pipirikliyim gözümle yakından görmeden ellemeden birşey alamam

aynı ben, hele büyük bişey alıyorsam satıcılar illallah der, napıyım ama iyice sormadan alınmaz ki, onlar gözü kapalı hemen alalım istiyorlar, pışıııııkkkkkkkkkkkkk.

HAPPY BABY DERİLİ LÜKS 5`li Set HARİKA RENKLER GittiGidiyor'da 56515227

kızlar bi bakın fiyat çok iyi ama ürünlerin kalitesi nasıldır bilmem.

şimdi bunu görünce bakın ne atlatacağım size kızlr.
eşimin çalıştığı yerden bi arkadaşının eşi 1 ay önce fln doğum yaptı. yaklaşık 2-3 ay öncede biz eşimle oto taşıma koltuğu araştırıyoruz fiyatlarını fln tabi ana kucağı olarakda kullanılıyo ya onlar nyse eşimin arkadaşı eşime demişki ana kucağı çantasını fln şu mağazadan 70e aldık demiş benim akıllı adamda oto taşıma koltuğu zannetmiş ana kucağı deyince hemen beni aradı işte arkadaş almış hemde 70 liraya çok uygun demi fiyatı diye hehe

bu erkeklerin hiç fiyatlardan haberi yok malesef, şu kadar diyince gözleri fal taşı gibi açılıyor, ben fiyatlara yavaş yavaş alıştırdım eşimi, artık o da alıştı.

ooohhhh missssssssss gibi kahvaltımızı yaptık karınlar doydu serramda mutlu oldu annesi yemek yiyince
ohhhh afiyet olsun prensesle sana annesiii...
yok canım ya benim netten birşey almak gibi bir alışkanlığım yok biraz pipirikliyim gözümle yakından görmeden ellemeden birşey alamam

bende bende bendee heep bakıyorum butik bebeye unnadoya fln çokta hoşuma gidiyo ama alamıyorum bi türlü içime sinmiyoo..

AMİN canım AMİN. Benimde en büyük arzum oğlumu sağ salim kucağıma almak İNŞALLAAAH..

amin canım hayırlısıyla inş ben bi rahatım doğum konusunda hiç bi endişem evhamım yok bakalım sonum nolcak

bu erkeklerin hiç fiyatlardan haberi yok malesef, şu kadar diyince gözleri fal taşı gibi açılıyor, ben fiyatlara yavaş yavaş alıştırdım eşimi, artık o da alıştı.
Ayy hiç sorma inan adam ufacık kıyafetlere bi dolu para veriyo fiyatları duyunca şok geçiriyoo.. hele oto koltuğu hala araştırma içinde hehe

bende şimdiye kadar bi pijamalarımı çarşıdan aldım herşeyim netten haaa bide biberon aldım o gün yoksa bütün kıyafetler falan derecesi hepsi netten ben netten daha rahat alışveriş yapıyom aksine gezip aradıkça beğenemiyom bişe sonuçta ii gelmezse geri gönderebiliyosun o yüzden hiç sıkıntı yok

kızlar emzirme atleti alan var mı aranızda, ne marka aldınız, bide bedeni nasıl ayarladınız, daha ne kadar büyür ki bizimkiler.

bende atlet mi sütyenmi konusunda henüz karar veremedim gerçi bizim daha o kadar eksik var ki ona sıra gelmedi desem daha doğru olur. inan hiiiç bi fikrim yok. benimkiler o kadar büyüdüki dahada büyümez diye ümit ediyorum inşallahh..

kızlar ben bi evi süpürüp toz alayım. bizim tam evin önü anayol ve yol çalışması var camlarda malum açık olunca heryer toz içinde kaldı

alışkanlık işte canım sen öyle alışmışsın öyle rahat ediyorsun bende böyle dokunmadan alamıyorum:)gerçi daha birşey aldığımda yok temmuzda başlıcam almaya ama bu sıcaklarda da nasıl olacak bilmiyorum.ellerim ayaklarım şişmeyede başladı.

bende oyleyım ya, mıllet ınternetten herseyını alır, evine kadar gelır, daha ben bır şey almadım, nasıl cıkar nasıl olur, illa gormem lazım:))), bu sıcaktada gezılmıyokıı!!!!

kızlar ben bi evi süpürüp toz alayım. bizim tam evin önü anayol ve yol çalışması var camlarda malum açık olunca heryer toz içinde kaldı

yap canım sen temizliğini hatta bende yapıyım dün yapmıştım ama akşam misafirim vardı geri battı ev.bir makina takıp toz bari alıyım tekrar.

benmkılerde oyle oldu, inek gıbıyım desem abartmış olmam:))),birde sımdı gobek var bellı olmuyo okdar, dogum yapınca gobek ınınce nasıl durcak bunlar bılmıyorum

amin canım, kandılımız muberak olsun, allah hepimize saglıklı hayırlı kolay dogumlar etsın inşallah.... kuzularımıza kavusalım saglıkla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…