2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ya canımm aslında ben de çok tırsmıyorum ama benim korkum o an bi terslik olacak diye. normal doğum çok istiyorum inşallah bi aksilik olmaz

bende aynı duygular ıcersındeyım canım, hayırlısıyla yapalım inşallah dogumlarımızı:))

benmkılerde oyle oldu, inek gıbıyım desem abartmış olmam:))),birde sımdı gobek var bellı olmuyo okdar, dogum yapınca gobek ınınce nasıl durcak bunlar bılmıyorum

benim en çok merak ettiğim emzirmeyi kestikten sonrası.düşünsene şimdiden bu kadar büyüdüler doğum yapınca süt dolacak iyice büyüyecek.emzirmemiz bitipte süt çekildiğince balon gibi inecekler.sarkmasından korkuyorum kızlar vücudumda tek korkum bu .çatlak olma ihtimali bile beni korkutmadı ama göğüslerim önemli:)

ewet canm alışkanlık ben zaten netten çok alışveriş yaparım bebişiminde herşeyini netten aldım hatta kendi hamişlik kıyafetlerimide en son lcw dan bi elbise aldım deneyerek ama herşeyde güzel geldi hiç bişeyi geri göndermeye gerek kalmadı yani.... valla hem sıcaklar hem şişmeye başladık allah kolaylık versin canm zor işin var ben aldıklarımı yıkaıp ütülemeye üşeniyom valla şimdi

Ya canımm aslında ben de çok tırsmıyorum ama benim korkum o an bi terslik olacak diye. normal doğum çok istiyorum inşallah bi aksilik olmaz

yani inş bi sıkıntı olmaz ihtimalleri düşünüp sıkmayalım canımızı bende normal istiyorum ama bi aksilik oldu sezeryan olcak onada sıkmam canımı sonuçta sağlıklı olalımda kızımla ben gerisi önemli diil

sarkmazlar inşallah canım, ama bellı bi büyüklükte kalıyo, benm kuzenlerın ole oldu, sarkmadı ama eskısınden daha büyük kalıyo tabi:))))
çatlak bende yok suanda,amaaaa sızınde gobek delıgınızden asagı ve yukarı dogru kahverengi bi cizgiii oluştumu?????????????

ahh keske o alıskanlık bendede olsa, manyakmıyım neyım alamıyorum bende, bu sıcakta zaten gezmek ıstemıyorum, kzuumn daha bıseyı yok,bıkac kıyafet ve battanıyesı dısında,, eşim alalım netten dıyo,cesaret edemıyorumki(

kızlarr bebek bakım seti, johsnbaby mı alıyım yoksa chıcco mu ??????????
alanlar yada onerısi olanlar yazabılırmı???

benimde çok şükür hiç çatlağım yok ama o kahverengi çizgi oluştu.o doğum çizgisi.bildiğim kadarıyla herkeste oluyormuş.

merhaba kızlar,arada topiginizi okuyup cıkıyorum ama yazmak bugune kısmetmis,Allah kısmet ederse bende eylulde kızımı kucagıma alacagım.Onun dısında 2010 temmuz dogumlu bir kızım daha var Allah bagıslasın.Riskli bir gebelik yasıyorum ve rahime dikisle bebegimi tasıyabiliyorum,arada sizin gibi gebeliklerini normal gecirenleri okudukca aslında hamilelik doneminin cok da zevkli olabilecegini hatırlıyorum ve masallah diyorum hepinize de,insallah saglıcakla ve zamanında yaparız dogumlarımızı,Allah yardımcımız olsun.

Bu arada sudyen konusunda acele etmeyin,gogusler sut dolana kadar ne kadar buyuyeceklerini tahmin edemezsiniz ve sut uretimini etkilememesi icin de sıkmayan sudyenler almanız gerek.Daha ne kadar buyuyebilir ki diyen arkadasları şok etmek istemem ama benimkiler gercekten kafam kadar olmustu ve ummadıgım bir sekilde goguslerim catladı,dogumdan sonra da duzenli olarak yag surun,sut inanılmaz sisiriyor ve geriyor gogus derisini,aman derim.Ve ne yazık ki tahmin ettiginiz gibi sut bu sekilde dolup dolup tasınca ve sut kesilince goguslerimiz sarkıyor,ozellikle de dogum kiloları verildiginde ama inanın bunlar bebeginizi kucagınıza aldıgınız anda onemini yitiriyor.Ki ben goguslerimle gurur duyardım,hem iri hem sudyen takmadıgımda asla belli olmayacak sekilli ve dik goguslerim vardı.Ama hepsine deger,bebeklerimizin ve kendimizin saglıgı onemli,gerisi sadece şekil şemal,saglıcakla.

benimde çok şükür hiç çatlağım yok ama o kahverengi çizgi oluştu.o doğum çizgisi.bildiğim kadarıyla herkeste oluyormuş.

evet o dogum cizgisi dogumdan uzun sure daha kaybolmuyor,hatta benim kızımda da vardı ilk dogdugunda cok sasırmıstım,benimki kayboldu ama kızımda belli belirsiz hala var.

ben bakamadım canım nerden bakılıyor
benim profilimde, resimlerimde canım....

Kızlar kandılınız mubarek olsun, allah bugünün hürmetine bebişlerimizi sağlıklı doğurmamızı nasip etsin....

kızlar birde 01. Temmuzda Anne baba eğitimi var. Normal doğum düşünenler için, ben eşimle gideceğim. Sancılarla nasıl başedeceğimizi pratik olarak öğretiyor Ebe Asude hanım ve birçok şey tabi.....hatta kursa gidince doğumumda yanımda olmasını istiyeceğim tabi çok yüksek değilse istediği ücret.

Değerli dostlarım,
Beni arayarak, mail atarak eğitim tarihini soruyorsunuz. Haziran ayında hem doğumların olması ,hem de 10 günlük bir tatile ihtiyacım olması nedeniyle doğuma hazırlık eğitimlerine temmuzun birinde devam edeceğim.

Anne / Baba Adayları için Doğuma Hazırlık Tam Gün İnteraktif Eğitim
Tarih: 01/Temmuz/2012
YER: İstanbul Doğum Akademisi İDA
www.istanbul dogumakademisi.com
Valikonağı Cad. Sezai Selek Sok. Nevide Apt. No:22/4 Nişantaşı-İstanbul (Amerikan Hastanesi yanı)
İletişim Tel: 0212 240 59 35/Esra hanım

İçerik:
Saat : 10 00 – 13 00
* Bedenimize güven/ Doğal doğum felsefesi
* Doğumun bedenimizde ki fizyolojik dinamikleri
*Doğum kasılmaları/dalgaları
*Hormonlar
*Doğumda Stres Tepkisi

Saat : 14 00 – 18 00
* Doğum süreci ,ve süreçte 5 disiplin anlayışı ile pratikler
*Doğru hareket (pelvis ve doğumda önemi) pratikleri
*Doğru nefes ve pratikleri
*Doğru beslenme (beslenme,fitoterapi) ve listeler
*Beden farkındalığı ve zaman yönetimi (gevşeme,imajinasyon vb)
*Babanın koçluk desteği (masaj,destek hareketler,aroma terapi vb)

günaydın güzel anneler ve onların güzel minnoşları.... kandiliniz mübarek olsun... mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimize sağlıcakla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah.......AMİİİNN.....

amin canım, inşallah, allahım hayırlısıyla saglıklı dogumlar nasıp etsin inşallah,
kandılımız mubarek olsun

kızlarr bebek bakım seti, johsnbaby mı alıyım yoksa chıcco mu ??????????
alanlar yada onerısi olanlar yazabılırmı???

Pfff ben de bu konuda çok kararsızım. Benim yeğenimde yengem bünchen kullanmış, annem çok memnun kaldığını söylüyor. konuşunca şahsen de soracağım.

Geçmiş olsun canım benim bi arkadaşım da rahimde dikişle taşımıştı. Allah sağ salim ve zamanında kucağına almayı nasip etsin

bende bugüne kadar hiç çatlağım olmadı diye seviniyordum ama geçen bir baktım yanlardan kızarıklık başlamış, çatlak önleyici krem de kullanmıyordum artık fayda eder mi bilmiyorum ama alayım diyorum

amin canım cok teskkur ederim,cumlemize de insallah

asıl catlaklar bundan sonra olusuyor,kremden ziyade boyle bildigimiz sakır sakır yag surmeniz lazım catlakları onlemek icin,bu sıcaklarda hic cekilmiyor biliyorum ama en etkilisi de bu.Ben kendim bir karısım yaptım onu kullanıyorum,zeytinyagı+tatlı badem yagı+kakao yagı-bunları karıstırdım ve gunde bir defa gobegime,popoma ve goguslerime suruyorum.Cok pahalı urunler almanıza gerek yok,benim ilk gebeligimde dev bir karnım olmasına ragmen gobegimde hic catlagım yok(hep yag karışımı kullandım),gogusleri ve popoyu biraz ihmal ettigim icin oralarda biraz var.

Günaydın kızlaarr geçmişi pek okuyamadım umarım hepiciğiniz iyisinizdir. Ben pek iyi değilim acilll yardımınıza ihtiyacım var. sağ kalçam inanılmaz acıyo. Eğer doğru pozisyonu bulursam sorun yok ama bacağımı ne türlü kıpırdatırsam bıçak gibi ağrı saplanıyor. Bazen hafifliyor bazen yataktan asla kalkamıyorum. Sanırım sinir sıkışması. İnternette baktım normal diyor ama iki gündür mahfetti beni. Bukadarıda normalmi yaa. Kendi doktorumda uzakta gidemiyorum.

tesekkurler canım , bende krem sürmüyorum ama arada badem yagı ve zeytınyagını karıstırdım haftada 1 kez onu sürüyorum,ama sadece karnıma, dedıgın yerlere ben sureyım olmassa..
allah hepimize hayırlı dogumalr nasıp etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…