2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende bebe yağı kullanıyordum ama demekki yeterli değil, bende bir karışım yapayım, vazelinde iyi diyorlar ama yağ daha etkilidir herhalde

geçmiş olsun canım dinlenmeye çalış kremle felan ovmayı denedin mi rahatlatmak adına iyi gelir belki ne yapılabilir bilemedim şimdi

insallah canım

evet dedigim yerlerin catlayabilecegini dusunmemistim ben de ama catlayabiliyor.

bende bebe yağı kullanıyordum ama demekki yeterli değil, bende bir karışım yapayım, vazelinde iyi diyorlar ama yağ daha etkilidir herhalde

ben de bu aya kadar hep bebe yag kullandım,ama bundan sonrası icin yeterli olmuyor,vazelin de iyi ama paraben iceriyor ustelik cildin nefes almasını engelliyor.

geçmiş olsun canım dinlenmeye çalış kremle felan ovmayı denedin mi rahatlatmak adına iyi gelir belki ne yapılabilir bilemedim şimdi

canım saol sıcak su tuttum sadece ama ovmadım çünkü nereyi ovacağımı bilemedim. Ağrı direk kaba etimin ordan kemiğe belime vuruyor ay bugünde sadıcımın düğünü var napıcam ben ya zor yürüyorum ;(

yap canım sen temizliğini hatta bende yapıyım dün yapmıştım ama akşam misafirim vardı geri battı ev.bir makina takıp toz bari alıyım tekrar.
kolay gelsin canım hemencik biter şimdi işin sonra rahatrahat oturursn. o misafir gittikten sonra ev hep savaş alanına dönüyo zaten
benmkılerde oyle oldu, inek gıbıyım desem abartmış olmam:))),birde sımdı gobek var bellı olmuyo okdar, dogum yapınca gobek ınınce nasıl durcak bunlar bılmıyorum
inşallah inek gibi boool boool sütümüz olur
bende sarkmasından çok korkuyorum yaa. benim ikinci ayda bi günde çatladı göğüslerim eşimde bende şok olduk resmen
bende o çizgi hala yooook:44:
kızlarr bebek bakım seti, johsnbaby mı alıyım yoksa chıcco mu ??????????
alanlar yada onerısi olanlar yazabılırmı???
bübchen çok iyi duydum ben ondan almak isitiyorum canım..
hoşgeldiin vede geçmiş olsun sağ salim bebişine kavuşursun inşallah. ahh süt olsunda artık sarkarsada beğenen beğenmiş nasılsa hehe
offf Allahım bir kuvvet verse de kalkıp şu pis evimi bir temizlesemmmmmmm
hadi hadi kalk temizle ben bütün evi süpürdüm sildim hatta koltuklarımın kollarını tv ünitesi fln komple sildim bulaşıkları yıkadım üstüne duş bile aldım geldim ev miss gibi koktu tabi bende hehe
benimde geçen gün oldu 2-3 gün geçmedi sol baldırım koptu sanki soluma zor yatıyodum ama geçti inşallah geçer hemen..
merhaba arkaaşlar nasılız bugün

biz iyiyiz çook şükür siz nasılsınız bebişinle

hadi bana kuvvet geldi kaçayım o zaman, dinlene dinlene yapayım, senin kadar çabuk bitiremem ama başlamak da önemli dimi

SLM KIZLARR .. babamızla sabah kahvaltıyaa gıttıkk dısarıya.. ondan sonra lc waıkıkıden babamızaa babalar gunu hedıyesı aldıkk 2 t shırt 2 tane pantolonn.. ordan halıcıları gezdık .. bebek odası ıcın halı baktıkk .. kasmırınn dısney grubunu onerdıler.. antı alerjıkmıss tuy olmadıgı ıcınn bebek ılerıde agzınaa sokamazz dedıler.. benımde aklıma yattı sıparısle 2 gunde gelıomuss dusuneyım dedımm kararsız kaldımm 2 model arasındaa..

Son düzenleme:

ooohhh ohhh ne güzel yarasın sanada bebişinede benim eşim kaç pazardır yok başta canım sıkılıyodu ama alıştım şimdi benimde deniz kenarı bi kavaltı planım var ama bakalım ne zman 2. si daha hoş bence hemde daha unisex geldi bana sen ansıl düşünüyorsun bilmem tabi

inşallah canım, bol sütlü:)))
bubchene de bi bakıyım onu bılmıyorum,,

bende aslındaa aynı seyıdusundumm .. ılerde erkekte olsaa degısmez dıee dedım yaa kaararsız kaldım

Hoşgeldinn canımmm ohhh yarasın kızçeneee biz de dün tişört ve gömlek aldık babamıza ben ikinciyee bayıldımmmmm daha ferahhh ve göz yormuyorr

ohhhhhh ne güzel caınm,
bence 2.si güzel:)

hadi bana kuvvet geldi kaçayım o zaman, dinlene dinlene yapayım, senin kadar çabuk bitiremem ama başlamak da önemli dimi
hadi canım ALLAH kolaylık versin sana. başlamak bitirmenin yarısıdır dimi amaa

bencede 2 numara daha güzel daha hoş yaniii..

merhaba kızlaarr.. ilk defa bir hafta sonu topiği canlı gördümm kızlar moralim çok bozuk yaa.. eşimin bir arkadaşının 20 gün önce çocuğu oldu.. dün eşim onunla bebek hakkında konuşmuş.. ihtiyaçları falan hakkında sorular sormuş.. adam ben şimdi beşik almadım 3 aylıkken alcam demiş.. bi de senin atama meselen var.. şimdi alma.. atandıktan sonra al demiş.. bizimkinin fikrinin bozmuş.. halbuki modeline bile karar vermiştik şimdi ana kucağı alalım taşınınca beşik alırız diyo.. ben de çok ısrar edemiyorum..çünkü muhtemelen doğumdan sonra bir ay içinde taşınıcaz.. bildiğiniz hem kullanışlı hem güzel hem de büyük bir en tipi anakucağı modeli var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…