amin canım cok teskkur ederim,cumlemize de insallah
asıl catlaklar bundan sonra olusuyor,kremden ziyade boyle bildigimiz sakır sakır yag surmeniz lazım catlakları onlemek icin,bu sıcaklarda hic cekilmiyor biliyorum ama en etkilisi de bu.Ben kendim bir karısım yaptım onu kullanıyorum,zeytinyagı+tatlı badem yagı+kakao yagı-bunları karıstırdım ve gunde bir defa gobegime,popoma ve goguslerime suruyorum.Cok pahalı urunler almanıza gerek yok,benim ilk gebeligimde dev bir karnım olmasına ragmen gobegimde hic catlagım yok(hep yag karışımı kullandım),gogusleri ve popoyu biraz ihmal ettigim icin oralarda biraz var.
Günaydın kızlaarr geçmişi pek okuyamadım umarım hepiciğiniz iyisinizdir. Ben pek iyi değilim acilll yardımınıza ihtiyacım var. sağ kalçam inanılmaz acıyo. Eğer doğru pozisyonu bulursam sorun yok ama bacağımı ne türlü kıpırdatırsam bıçak gibi ağrı saplanıyor. Bazen hafifliyor bazen yataktan asla kalkamıyorum. Sanırım sinir sıkışması. İnternette baktım normal diyor ama iki gündür mahfetti beni. Bukadarıda normalmi yaa. Kendi doktorumda uzakta gidemiyorum.
merhaba arkaaşlar nasılız bugün
tesekkurler canım , bende krem sürmüyorum ama arada badem yagı ve zeytınyagını karıstırdım haftada 1 kez onu sürüyorum,ama sadece karnıma, dedıgın yerlere ben sureyım olmassa..
allah hepimize hayırlı dogumalr nasıp etsin inşallah...
bende bebe yağı kullanıyordum ama demekki yeterli değil, bende bir karışım yapayım, vazelinde iyi diyorlar ama yağ daha etkilidir herhalde
geçmiş olsun canım dinlenmeye çalış kremle felan ovmayı denedin mi rahatlatmak adına iyi gelir belki ne yapılabilir bilemedim şimdi
kolay gelsin canım hemencik biter şimdi işin sonra rahatrahat oturursn. o misafir gittikten sonra ev hep savaş alanına dönüyo zatenyap canım sen temizliğini hatta bende yapıyım dün yapmıştım ama akşam misafirim vardı geri battı ev.bir makina takıp toz bari alıyım tekrar.
inşallah inek gibi boool boool sütümüz olurbenmkılerde oyle oldu, inek gıbıyım desem abartmış olmam:))),birde sımdı gobek var bellı olmuyo okdar, dogum yapınca gobek ınınce nasıl durcak bunlar bılmıyorum
bende sarkmasından çok korkuyorum yaa. benim ikinci ayda bi günde çatladı göğüslerim eşimde bende şok olduk resmenbenim en çok merak ettiğim emzirmeyi kestikten sonrası.düşünsene şimdiden bu kadar büyüdüler doğum yapınca süt dolacak iyice büyüyecek.emzirmemiz bitipte süt çekildiğince balon gibi inecekler.sarkmasından korkuyorum kızlar vücudumda tek korkum bu .çatlak olma ihtimali bile beni korkutmadı ama göğüslerim önemli:)
bende o çizgi hala yooook:44:sarkmazlar inşallah canım, ama bellı bi büyüklükte kalıyo, benm kuzenlerın ole oldu, sarkmadı ama eskısınden daha büyük kalıyo tabi:))))
çatlak bende yok suanda,amaaaa sızınde gobek delıgınızden asagı ve yukarı dogru kahverengi bi cizgiii oluştumu?????????????
bübchen çok iyi duydum ben ondan almak isitiyorum canım..kızlarr bebek bakım seti, johsnbaby mı alıyım yoksa chıcco mu ??????????
alanlar yada onerısi olanlar yazabılırmı???
hoşgeldiin vede geçmiş olsun sağ salim bebişine kavuşursun inşallah. ahh süt olsunda artık sarkarsada beğenen beğenmiş nasılsa hehemerhaba kızlar,arada topiginizi okuyup cıkıyorum ama yazmak bugune kısmetmis,Allah kısmet ederse bende eylulde kızımı kucagıma alacagım.Onun dısında 2010 temmuz dogumlu bir kızım daha var Allah bagıslasın.Riskli bir gebelik yasıyorum ve rahime dikisle bebegimi tasıyabiliyorum,arada sizin gibi gebeliklerini normal gecirenleri okudukca aslında hamilelik doneminin cok da zevkli olabilecegini hatırlıyorum ve masallah diyorum hepinize de,insallah saglıcakla ve zamanında yaparız dogumlarımızı,Allah yardımcımız olsun.
Bu arada sudyen konusunda acele etmeyin,gogusler sut dolana kadar ne kadar buyuyeceklerini tahmin edemezsiniz ve sut uretimini etkilememesi icin de sıkmayan sudyenler almanız gerek.Daha ne kadar buyuyebilir ki diyen arkadasları şok etmek istemem ama benimkiler gercekten kafam kadar olmustu ve ummadıgım bir sekilde goguslerim catladı,dogumdan sonra da duzenli olarak yag surun,sut inanılmaz sisiriyor ve geriyor gogus derisini,aman derim.Ve ne yazık ki tahmin ettiginiz gibi sut bu sekilde dolup dolup tasınca ve sut kesilince goguslerimiz sarkıyor,ozellikle de dogum kiloları verildiginde ama inanın bunlar bebeginizi kucagınıza aldıgınız anda onemini yitiriyor.Ki ben goguslerimle gurur duyardım,hem iri hem sudyen takmadıgımda asla belli olmayacak sekilli ve dik goguslerim vardı.Ama hepsine deger,bebeklerimizin ve kendimizin saglıgı onemli,gerisi sadece şekil şemal,saglıcakla.
hadi hadi kalk temizle ben bütün evi süpürdüm sildim hatta koltuklarımın kollarını tv ünitesi fln komple sildim bulaşıkları yıkadım üstüne duş bile aldım geldim ev miss gibi koktu tabi bende heheofff Allahım bir kuvvet verse de kalkıp şu pis evimi bir temizlesemmmmmmm
benimde geçen gün oldu 2-3 gün geçmedi sol baldırım koptu sanki soluma zor yatıyodum ama geçti inşallah geçer hemen..Günaydın kızlaarr geçmişi pek okuyamadım umarım hepiciğiniz iyisinizdir. Ben pek iyi değilim acilll yardımınıza ihtiyacım var. sağ kalçam inanılmaz acıyo. Eğer doğru pozisyonu bulursam sorun yok ama bacağımı ne türlü kıpırdatırsam bıçak gibi ağrı saplanıyor. Bazen hafifliyor bazen yataktan asla kalkamıyorum. Sanırım sinir sıkışması. İnternette baktım normal diyor ama iki gündür mahfetti beni. Bukadarıda normalmi yaa. Kendi doktorumda uzakta gidemiyorum.
merhaba arkaaşlar nasılız bugün
SLM KIZLARR .. babamızla sabah kahvaltıyaa gıttıkk dısarıya.. ondan sonra lc waıkıkıden babamızaa babalar gunu hedıyesı aldıkk 2 t shırt 2 tane pantolonn..ordan halıcıları gezdık .. bebek odası ıcın halı baktıkk .. kasmırınn dısney grubunu onerdıler.. antı alerjıkmıss tuy olmadıgı ıcınn bebek ılerıde agzınaa sokamazz dedıler.. benımde aklıma yattı sıparısle 2 gunde gelıomuss dusuneyım dedımm kararsız kaldımm 2 model arasındaa..
Eki Görüntüle 445932
Eki Görüntüle 445933
kolay gelsin canım hemencik biter şimdi işin sonra rahatrahat oturursn. o misafir gittikten sonra ev hep savaş alanına dönüyo zaten
inşallah inek gibi boool boool sütümüz olur
bende sarkmasından çok korkuyorum yaa. benim ikinci ayda bi günde çatladı göğüslerim eşimde bende şok olduk resmen
bende o çizgi hala yooook:44:
bübchen çok iyi duydum ben ondan almak isitiyorum canım..
hoşgeldiin vede geçmiş olsun sağ salim bebişine kavuşursun inşallah. ahh süt olsunda artık sarkarsada beğenen beğenmiş nasılsa hehe
hadi hadi kalk temizle ben bütün evi süpürdüm sildim hatta koltuklarımın kollarını tv ünitesi fln komple sildim bulaşıkları yıkadım üstüne duş bile aldım geldim ev miss gibi koktu tabi bende hehe
benimde geçen gün oldu 2-3 gün geçmedi sol baldırım koptu sanki soluma zor yatıyodum ama geçti inşallah geçer hemen..
biz iyiyiz çook şükür siz nasılsınız bebişinle
ooohhh ohhh ne güzel yarasın sanada bebişinedebenim eşim kaç pazardır yok başta canım sıkılıyodu ama alıştım şimdi benimde deniz kenarı bi kavaltı planım var ama bakalım ne zman 2. si daha hoş bence hemde daha unisex geldi bana sen ansıl düşünüyorsun bilmem tabi
SLM KIZLARR .. babamızla sabah kahvaltıyaa gıttıkk dısarıya.. ondan sonra lc waıkıkıden babamızaa babalar gunu hedıyesı aldıkk 2 t shırt 2 tane pantolonn..ordan halıcıları gezdık .. bebek odası ıcın halı baktıkk .. kasmırınn dısney grubunu onerdıler.. antı alerjıkmıss tuy olmadıgı ıcınn bebek ılerıde agzınaa sokamazz dedıler.. benımde aklıma yattı sıparısle 2 gunde gelıomuss dusuneyım dedımm kararsız kaldımm 2 model arasındaa..
Eki Görüntüle 445932
Eki Görüntüle 445933
Eki Görüntüle 445932
Eki Görüntüle 445933
hadi canım ALLAH kolaylık versin sana. başlamak bitirmenin yarısıdır dimi amaahadi bana kuvvet geldi kaçayım o zaman, dinlene dinlene yapayım, senin kadar çabuk bitiremem ama başlamak da önemli dimi
Eki Görüntüle 445932
Eki Görüntüle 445933
bende aslındaa aynı seyıdusundumm .. ılerde erkekte olsaa degısmez dıee dedım yaa kaararsız kaldım
inşallah canım, bol sütlü:)))
bubchene de bi bakıyım onu bılmıyorum,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?