2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bebeği nerde yatırıyolar çok merak ettim açıkçası anakucağında rahat uyuyamaz bence bebiş yaa. park yatak alsanız hem taşıması çok pratik olmaz mı hemde bebiş kendi yatağında uyumuş olur.

canım, ana kucagında nasıl uyuyacak bebiş, senle bebiş yatakta,babası kanepede yatar ozamn :))
bence park yatak alın, hem kullanıslı, hem onu tasımasıda kolay, katlanabılıyo sonucta.

ama nasıl olurki ana kucağında çocuk rahat edemez lki büklüm olmazki bencede bi park yatak hayat kurtarır.

merhaba guzel anneler benımde dogumun eylul sonu ekımm bası gıbı olucak arada tobıgınızı takıp edıyorummm.... hepımızde heycan ust sevıyelerde bız suan 24 haftalıgız ve tam 11 kılo aldık sımdıdennn 52ıle hamıle kaldım suan 63 kıloyummm bayaa kılo aldımmm anlıycagınıza cogunuz canta meselesını cok takmıs ben cantaamı 180tl toker bebeden aldım..... sıyah aldım amaa ben o cantayı sadecee bebek cantası olarak kullanmıycammm artık o canta bebekle bızım ortak cantamızolucak oyle 2 canta tasıyamıycagımız ıcın kıydım paraya aldım vallahıı.. ıcınnde termos bolumu alt acması ıslak mendıl yerı kırlı torbası felan hep var anlıycanız buu cantaa rahat 1 2 3 yasına kullanabılcegım bır canta..... bebek arabasını 300 tl aldım pıercardınden bebek arabası anakucagıda oluyor ınanın gorur gormez hıc dusunmeden aldık bır yere gıttıgınızde tekerlerını toplayıp sallanıyor....bıde esımın kuzenı eczacı bakım urunu olarak sadece mustelayı onerdııı bıze ne nıwea ne bubcle nede samamed sadece musteladedı

Son düzenleme:
bebeği nerde yatırıyolar çok merak ettim açıkçası anakucağında rahat uyuyamaz bence bebiş yaa. park yatak alsanız hem taşıması çok pratik olmaz mı hemde bebiş kendi yatağında uyumuş olur.
anakucağında yatırıyolarmış bebeği.. park yatak çok pratik ama benim beşik almaya çok hevesim vardı.. park yataklar bir türlü içime sinmiyor ama mirage nikli bir arkadaş bundan almış.. hoşuma gitti.. linkini verir mi acaba

canım, ana kucagında nasıl uyuyacak bebiş, senle bebiş yatakta,babası kanepede yatar ozamn :))
bence park yatak alın, hem kullanıslı, hem onu tasımasıda kolay, katlanabılıyo sonucta.
babayı koltukta yatırma fikri güzel.. akşam söylim bakalım
ama nasıl olurki ana kucağında çocuk rahat edemez lki büklüm olmazki bencede bi park yatak hayat kurtarır.
başka çare yok gibi pek hoşuma gitmese de park yatak alıcam galiba..

gerçekten böyle bi çantaya gerek varmı tartışılır ama bebişin eşyalarını taşımak için olabilir hem fiyatıda uygun geldi sanki bana:44:
işte canım park yatak genelde bu tarzdalar zaten. eğer çocuk odası yapabileceksen beşik alırssın taşınınca ama idareten böyle bişey alabilirsin.

ev tipi ana kucaklarında bebek uzun süre yatamaz, ana kucaklarından sadece bir tanesi beşik oluyor, ben aldım ondan, ama fiyatı bazı beşiklerden daha pahalı. Şöyle küçük beşikler var en fazla 150TL'ye falan, aşağıya bi tane link ekliyorum, bari öyle birşey al. Beşik olmadan bebek nerde uyuyacak, nasıl herşeyi taşıyorsan onu da taşırsın canım, ya bu kocalar bazen çok saçmalıyorlar.

ŞEYMANUR PORTATİF BEŞİK GittiGidiyor'da 38226001

gerçekten böyle bi çantaya gerek varmı tartışılır ama bebişin eşyalarını taşımak için olabilir hem fiyatıda uygun geldi sanki bana:44:

canım fiyatı mühim diilde o çanta gereksiz bence içindekileri tek tek alıp bebişin çantasında kullanmak daha mantıklı ben öle yapıcam böle bi çanta düşünmüyorum şimdilik

sıyah olan daha gusel sankı cnmdaa cok pahalıı geldı bana bı cantaya bukadar degermı tartısıılırr
anaaaaam yumurta oğluşuma güç verdi herhalde

Laptop kucağımdaydı nasıl bir tekme salladıysa laptop sallandıııı
masallahhhh kuzunaa cnmm yuumurta bende hergun yemeye calısıyorumm .
herkese günaydınlarrr,,,
offf ayaklarım agrıyo, normalde sabaha kadar inerdi, bugun inmemiş, tombalak gıbı, terlıklerım olmadı sabah((, ayak agrısı ve şişliği için cözüm arıyorum???????
benımde bugunn carsıya ınerken babetlerım olmadı 38 numara gıyıyodumm 39 numara olmus benım ayaklarr.. yastıkk koyupp ayaklarını uazatmakk baska cozumu varmı bılmıyormm
kıyamam ben sızee hemen bısıler hazırlayıpp suksuk teeyzenızz getırsınnn sızee..
kızlar emzirme atleti alan var mı aranızda, ne marka aldınız, bide bedeni nasıl ayarladınız, daha ne kadar büyür ki bizimkiler.
benn bugunn emzırme sutyenı aldım pazardann 95 numara onerdı bayann normalde 85 ve sungerlı kullanıyodumm sımdı bıyere sıgdıramıyorumm . ve catladılar.. 95 numara krem rengı aldımm hemde 7,5 tl ye

erkekler bu konuyu bence eslerıne bırakmalılarr onlarr ne anlar kı bu ıstenn .. tobe tobee akıl verende cok oluo bu zamanda sınır oluyorumm .. ben park yatak alcım cnmm kraft pr oo1 modelı. ana kucagınıda annem aldı chıccoonun ıdare edılırmı onda bılmıyorum bbebegın rahat edecegını sanmam:26:

Selam annişler ve güzel-yakışıklı bebişleeeeerrr :))
Önce herkesin kandilini kutlarım arkadaşlar, Allah hayırlısıyla bebişlerimizi zahmetsizce sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!
Siteden siteye zıplarken şunu gördüm fikrinizi alayım dedim:
Arzum Bebbe Multi Robot - e-bebek.com
sizce nasıl? kullanışlı olur gibi geliyor.. Boyutunu bilmiyorum ama.. alsam mı almasam mı karasız kaldım. Robot var ama sterilize yok... bunda ikisi bir arada.. Yorumlarınızı bekliyorum

canım hoşgeldin ilk defamı geliyosun bu topiğe bana sanki tanıdık geldi nikin..... yaaa bide pierre cardinin ana kucağıda olan bebek arabasını nerden 300 liraya aldınız resmi varsa koyarmısın

babayı koltukta yatırma fikri güzel.. akşam söylim bakalım

başka çare yok gibi pek hoşuma gitmese de park yatak alıcam galiba..

bencede canım, sole bakalım ne dıcek, minicik kuzuyu kıyamam anakucagnda yatırmaya, nekdr konforlu olursa olsun...
ben kraftın 504 modellerını onerrım,onlardan 1 ytanesını alıcam nasıpse... ama o paylstıgın park yatakta guzelmiş

canım hoşgeldin ilk defamı geliyosun bu topiğe bana sanki tanıdık geldi nikin..... yaaa bide pierre cardinin ana kucağıda olan bebek arabasını nerden 300 liraya aldınız resmi varsa koyarmısın

kızlar benim arkadaşım da piere cardinin bebek arabasını almıştı ama iyi çıkmadı, ben beğenmedim, her modeli aynı değildir tabi ama 1 senede haşatı çıktı.

canım fiyatı mühim diilde o çanta gereksiz bence içindekileri tek tek alıp bebişin çantasında kullanmak daha mantıklı ben öle yapıcam böle bi çanta düşünmüyorum şimdilik

canım ben bebiş için çanta düşünmüyorum normal kullanılabilir büyük boy bi çanta alacağım eşyası bezi fln ona koyacağım tek çantamız olacak oğluşumla. bununda çantası kullanışlı geldi bana hani bazende bunu götrürürüm yakın bi yere giderken fln

Massimo Ricco | Siz mutlu olun yeter! hos bulduk genelde ekım annelerı topıgındeyım ama arada sızlerıde takıp edıyorum markası pıerrece ecardın degıl sadece magzasında satılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…