- 4 Ocak 2012
- 852
- 13
- 68
merhaba kızlaarr.. ilk defa bir hafta sonu topiği canlı gördümmkızlar moralim çok bozuk yaa.. eşimin bir arkadaşının 20 gün önce çocuğu oldu.. dün eşim onunla bebek hakkında konuşmuş.. ihtiyaçları falan hakkında sorular sormuş.. adam ben şimdi beşik almadım 3 aylıkken alcam demiş.. bi de senin atama meselen var.. şimdi alma.. atandıktan sonra al demiş.. bizimkinin fikrinin bozmuş.. halbuki modeline bile karar vermiştik şimdi ana kucağı alalım taşınınca beşik alırız diyo.. ben de çok ısrar edemiyorum..çünkü muhtemelen doğumdan sonra bir ay içinde taşınıcaz.. bildiğiniz hem kullanışlı hem güzel hem de büyük bir en tipi anakucağı modeli var mı
merhaba kızlaarr.. ilk defa bir hafta sonu topiği canlı gördümmkızlar moralim çok bozuk yaa.. eşimin bir arkadaşının 20 gün önce çocuğu oldu.. dün eşim onunla bebek hakkında konuşmuş.. ihtiyaçları falan hakkında sorular sormuş.. adam ben şimdi beşik almadım 3 aylıkken alcam demiş.. bi de senin atama meselen var.. şimdi alma.. atandıktan sonra al demiş.. bizimkinin fikrinin bozmuş.. halbuki modeline bile karar vermiştik şimdi ana kucağı alalım taşınınca beşik alırız diyo.. ben de çok ısrar edemiyorum..çünkü muhtemelen doğumdan sonra bir ay içinde taşınıcaz.. bildiğiniz hem kullanışlı hem güzel hem de büyük bir en tipi anakucağı modeli var mı
şuna bi bak istersen Bübchen Bakım Çantası Lacivert - e-bebek.com
şuna bi bak istersen Bübchen Bakım Çantası Lacivert - e-bebek.com
anakucağında yatırıyolarmış bebeği.. park yatak çok pratik ama benim beşik almaya çok hevesim vardı.. park yataklar bir türlü içime sinmiyorbebeği nerde yatırıyolar çok merak ettim açıkçası anakucağında rahat uyuyamaz bence bebiş yaa. park yatak alsanız hem taşıması çok pratik olmaz mı hemde bebiş kendi yatağında uyumuş olur.
babayı koltukta yatırma fikri güzel.. akşam söylim bakalımcanım, ana kucagında nasıl uyuyacak bebiş, senle bebiş yatakta,babası kanepede yatar ozamn :))
bence park yatak alın, hem kullanıslı, hem onu tasımasıda kolay, katlanabılıyo sonucta.
başka çare yok gibiama nasıl olurki ana kucağında çocuk rahat edemez lki büklüm olmazki bencede bi park yatak hayat kurtarır.
gerçekten böyle bi çantaya gerek varmı tartışılır ama bebişin eşyalarını taşımak için olabilir hem fiyatıda uygun geldi sanki bana:44:canım böle bi çantaya gerek varmı bana biraz fuzüli gibi geldi içindekileri tek tek zaten alıcaz eee bebişlerinde kendi çantaı olacak zaten taşımak gerekirse ben böle bi bakım çantası almayı düşünmüyorum
işte canım park yatak genelde bu tarzdalar zaten. eğer çocuk odası yapabileceksen beşik alırssın taşınınca ama idareten böyle bişey alabilirsin.anakucağında yatırıyolarmış bebeği.. park yatak çok pratik ama benim beşik almaya çok hevesim vardı.. park yataklar bir türlü içime sinmiyorama mirage nikli bir arkadaş bundan almış.. hoşuma gitti.. linkini verir mi acaba
Eki Görüntüle 445942
gerçekten böyle bi çantaya gerek varmı tartışılır ama bebişin eşyalarını taşımak için olabilir hem fiyatıda uygun geldi sanki bana:44:
sıyah olan daha gusel sankı cnmdaa cok pahalıı geldı bana bı cantaya bukadar degermı tartısıılırrKızlar ben bu çantaya taktım, çok pahalı geliyor ama taktım bir kere
Sizce hangisi daha güzel , ikisinin de büyüklüğü felan aynı sadece tipleri değişik
Eki Görüntüle 445822 Eki Görüntüle 445823
masallahhhh kuzunaa cnmm yuumurta bende hergun yemeye calısıyorumm .anaaaaam yumurta oğluşuma güç verdi herhalde
Laptop kucağımdaydı nasıl bir tekme salladıysa laptop sallandıııı
benımde bugunn carsıya ınerken babetlerım olmadı 38 numara gıyıyodumm 39 numara olmus benım ayaklarr..herkese günaydınlarrr,,,
offf ayaklarım agrıyo, normalde sabaha kadar inerdi, bugun inmemiş, tombalak gıbı, terlıklerım olmadı sabah((, ayak agrısı ve şişliği için cözüm arıyorum???????
kıyamam ben sızee hemen bısıler hazırlayıpp suksuk teeyzenızz getırsınnn sızee..
maşallah bebişineben şu anda kayınvalidemde mahsur kalmış durumdayım kayınvalidem uyuyo evde ekmek yok aç kaldık biz serramla ama açıktııııkkk kızımda usul usul vuruyo napsın karnı aç:2:
benn bugunn emzırme sutyenı aldım pazardann 95 numara onerdı bayann normalde 85 ve sungerlı kullanıyodumm sımdı bıyere sıgdıramıyorumm . ve catladılar..kızlar emzirme atleti alan var mı aranızda, ne marka aldınız, bide bedeni nasıl ayarladınız, daha ne kadar büyür ki bizimkiler.
merhaba guzel anneler benımde dogumun eylul sonu ekımm bası gıbı olucak arada tobıgınızı takıp edıyorummm.... hepımızde heycan ust sevıyelerde bız suan 24 haftalıgız ve tam 11 kılo aldık sımdıdennn 52ıle hamıle kaldım suan 63 kıloyummm bayaa kılo aldımmm anlıycagınıza cogunuz canta meselesını cok takmıs ben cantaamı 180tl toker bebeden aldım..... sıyah aldım amaa ben o cantayı sadecee bebek cantası olarak kullanmıycammm artık o canta bebekle bızım ortak cantamızolucak oyle 2 canta tasıyamıycagımız ıcın kıydım paraya aldım vallahıı.. ıcınnde termos bolumu alt acması ıslak mendıl yerı kırlı torbası felan hep var anlıycanız buu cantaa rahat 1 2 3 yasına kullanabılcegım bır canta..... bebek arabasını 300 tl aldım pıercardınden bebek arabası anakucagıda oluyor ınanın gorur gormez hıc dusunmeden aldık bır yere gıttıgınızde tekerlerını toplayıp sallanıyor....bıde esımın kuzenı eczacı bakım urunu olarak sadece mustelayı onerdııı bıze ne nıwea ne bubcle nede samamed sadece musteladedı
babayı koltukta yatırma fikri güzel.. akşam söylim bakalım
başka çare yok gibipek hoşuma gitmese de park yatak alıcam galiba..
canım hoşgeldin ilk defamı geliyosun bu topiğe bana sanki tanıdık geldi nikin..... yaaa bide pierre cardinin ana kucağıda olan bebek arabasını nerden 300 liraya aldınız resmi varsa koyarmısın
canım fiyatı mühim diilde o çanta gereksiz bence içindekileri tek tek alıp bebişin çantasında kullanmak daha mantıklı ben öle yapıcam böle bi çanta düşünmüyorum şimdilik
canım hoşgeldin ilk defamı geliyosun bu topiğe bana sanki tanıdık geldi nikin..... yaaa bide pierre cardinin ana kucağıda olan bebek arabasını nerden 300 liraya aldınız resmi varsa koyarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?