slm annişler hepiniz iyisinizdir umarım.. uzun zamandır girememştm geçmiş bayaaa zor oldu :)
bebek arabası alanlar varmı aranızda ben çok kararsızım
Sunny Baby SB-700 Ultima Travel Bebek Arabas | Sunny Baby | Travel Sistem Bebek Arabalar | Bebek Arabalar| Travel Sistem Bebek Arabalar
bu arabayi çok beğeniyorum nasıl sizce çok mu hantal duruyo yaa
anakucağında yatırıyolarmış bebeği.. park yatak çok pratik ama benim beşik almaya çok hevesim vardı.. park yataklar bir türlü içime sinmiyorama mirage nikli bir arkadaş bundan almış.. hoşuma gitti.. linkini verir mi acaba
Eki Görüntüle 445942
ev tipi ana kucaklarında bebek uzun süre yatamaz, ana kucaklarından sadece bir tanesi beşik oluyor, ben aldım ondan, ama fiyatı bazı beşiklerden daha pahalı. Şöyle küçük beşikler var en fazla 150TL'ye falan, aşağıya bi tane link ekliyorum, bari öyle birşey al. Beşik olmadan bebek nerde uyuyacak, nasıl herşeyi taşıyorsan onu da taşırsın canım, ya bu kocalar bazen çok saçmalıyorlar.
ŞEYMANUR PORTATİF BEŞİK GittiGidiyor'da 38226001
sıyah olan daha gusel sankı cnmdaa cok pahalıı geldı bana bı cantaya bukadar degermı tartısıılırr
masallahhhh kuzunaa cnmm yuumurta bende hergun yemeye calısıyorumm .
benımde bugunn carsıya ınerken babetlerım olmadı 38 numara gıyıyodumm 39 numara olmus benım ayaklarr..yastıkk koyupp ayaklarını uazatmakk baska cozumu varmı bılmıyormm
kıyamam ben sızee hemen bısıler hazırlayıpp suksuk teeyzenızz getırsınnn sızee..
benn bugunn emzırme sutyenı aldım pazardann 95 numara onerdı bayann normalde 85 ve sungerlı kullanıyodumm sımdı bıyere sıgdıramıyorumm . ve catladılar..95 numara krem rengı aldımm hemde 7,5 tl ye
erkekler bu konuyu bence eslerıne bırakmalılarr onlarr ne anlar kı bu ıstenn .. tobe tobee akıl verende cok oluo bu zamanda sınır oluyorumm .. ben park yatak alcım cnmm kraft pr oo1 modelı. ana kucagınıda annem aldı chıccoonun ıdare edılırmı onda bılmıyorum bbebegın rahat edecegını sanmam:26:
slm annişler hepiniz iyisinizdir umarım.. uzun zamandır girememştm geçmiş bayaaa zor oldu :)
bebek arabası alanlar varmı aranızda ben çok kararsızım
Sunny Baby SB-700 Ultima Travel Bebek Arabas | Sunny Baby | Travel Sistem Bebek Arabalar | Bebek Arabalar| Travel Sistem Bebek Arabalar
bu arabayi çok beğeniyorum nasıl sizce çok mu hantal duruyo yaa
Selam annişler ve güzel-yakışıklı bebişleeeeerrr :))
Önce herkesin kandilini kutlarım arkadaşlar, Allah hayırlısıyla bebişlerimizi zahmetsizce sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!
Siteden siteye zıplarken şunu gördüm fikrinizi alayım dedim:
Arzum Bebbe Multi Robot - e-bebek.com
sizce nasıl? kullanışlı olur gibi geliyor.. Boyutunu bilmiyorum ama.. alsam mı almasam mı karasız kaldım. Robot var ama sterilize yok... bunda ikisi bir arada.. Yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 445951
teşekkürler cnm verdiğin linkten şu beşiği buldum.. en iyisi bir tane bundan bir da park yatak almak sanırım
cnm resim varsa atar msn:26:
canım ben bebiş için çanta düşünmüyorum normal kullanılabilir büyük boy bi çanta alacağım eşyası bezi fln ona koyacağım tek çantamız olacak oğluşumla. bununda çantası kullanışlı geldi bana hani bazende bunu götrürürüm yakın bi yere giderken fln
ben de bu modelleri beğeniyorum, ama bu markanın ürünlerini yakından görmedim. Bir bebek arabasında bence en önemli şey rahat sürülebiliyor olması, sürmek için güç kullanmanıza gerek kalmadan kendisi gitmeli ve ben bunu Quinny de gördüm, birkaç marka daha vardı öyle olan, ama fiyatları 1.000 den aşağı değildi, ben bu sene almıcam, nasılsa doğduktan sonra kış gelecek hemen, kışın da arabamız var. Seneye yaza alıcam inşallah.
çok güzell.. güle güle kullanın..anakucağını ne kadara aldınız:26:
bence gayet hoş duruyo. bizde henüz almadık ama bundan almayı düşünüyoruzAnnelutfen.com - BABY2GO Avangarde Travel Sistem Bebek Arabası - Çiçek Desenli - Kırmızı
ben de bu modelleri beğeniyorum, ama bu markanın ürünlerini yakından görmedim. Bir bebek arabasında bence en önemli şey rahat sürülebiliyor olması, sürmek için güç kullanmanıza gerek kalmadan kendisi gitmeli ve ben bunu Quinny de gördüm, birkaç marka daha vardı öyle olan, ama fiyatları 1.000 den aşağı değildi, ben bu sene almıcam, nasılsa doğduktan sonra kış gelecek hemen, kışın da arabamız var. Seneye yaza alıcam inşallah.
çok güzell.. güle güle kullanın..anakucağını ne kadara aldınız:26:
Massimo Ricco | Siz mutlu olun yeter! hos bulduk genelde ekım annelerı topıgındeyım ama arada sızlerıde takıp edıyorum markası pıerrece ecardın degıl sadece magzasında satılıyor
SLM KIZLARR .. babamızla sabah kahvaltıyaa gıttıkk dısarıya.. ondan sonra lc waıkıkıden babamızaa babalar gunu hedıyesı aldıkk 2 t shırt 2 tane pantolonn..ordan halıcıları gezdık .. bebek odası ıcın halı baktıkk .. kasmırınn dısney grubunu onerdıler.. antı alerjıkmıss tuy olmadıgı ıcınn bebek ılerıde agzınaa sokamazz dedıler.. benımde aklıma yattı sıparısle 2 gunde gelıomuss dusuneyım dedımm kararsız kaldımm 2 model arasındaa..
Eki Görüntüle 445932
Eki Görüntüle 445933
ayyy böle bişe baby2go nun zidaya galiba öle bi site vardı orda indirimdeydi ama puset düşünüyorum ben o yüzden almadım ama aklım kaldı ne kadara aldınız siz orda 80 90 arası bişeydi galiba güle güle kullansın ELİF kız
SLM KIZLARR .. babamızla sabah kahvaltıyaa gıttıkk dısarıya.. ondan sonra lc waıkıkıden babamızaa babalar gunu hedıyesı aldıkk 2 t shırt 2 tane pantolonn..ordan halıcıları gezdık .. bebek odası ıcın halı baktıkk .. kasmırınn dısney grubunu onerdıler.. antı alerjıkmıss tuy olmadıgı ıcınn bebek ılerıde agzınaa sokamazz dedıler.. benımde aklıma yattı sıparısle 2 gunde gelıomuss dusuneyım dedımm kararsız kaldımm 2 model arasındaa..
Eki Görüntüle 445932
Eki Görüntüle 445933
aynen bahsettiğin gibi bi çanta aldım ben canım hatta resmini eklemiştim ana kız onu kullancaz yeter bize sen böle bişe düşünüysan o güzeldi ama bi alman markası benim pek bi fikrim yok sen araştırdınmı
300 tl anneannemız aldı elııfımee..hem yatabılıo hemde dık pozısyonda olabılıo . oyuncakları varr sallanabılıo ..
hıımmm güzelmiş canım güle güle kullanın anne kızdaha önce başka bi topikte muhabbet etmiş gibiyim seninle ama benzetiyo olabilirim ben şimdi araba düşünmüyorum zaten fikir ediniyorum şu anda boşa yer kaplıcak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?