2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bence gayet hoş duruyo. bizde henüz almadık ama bundan almayı düşünüyoruzAnnelutfen.com - BABY2GO Avangarde Travel Sistem Bebek Arabası - Çiçek Desenli - Kırmızı

teşekkürler cnm verdiğin linkten şu beşiği buldum.. en iyisi bir tane bundan bir da park yatak almak sanırım

cnm resim varsa atar msn:26:

ben de bu modelleri beğeniyorum, ama bu markanın ürünlerini yakından görmedim. Bir bebek arabasında bence en önemli şey rahat sürülebiliyor olması, sürmek için güç kullanmanıza gerek kalmadan kendisi gitmeli ve ben bunu Quinny de gördüm, birkaç marka daha vardı öyle olan, ama fiyatları 1.000 den aşağı değildi, ben bu sene almıcam, nasılsa doğduktan sonra kış gelecek hemen, kışın da arabamız var. Seneye yaza alıcam inşallah.

gusel cnm ozellıklerııde ıı fıyatıı epey dusmuss eger almayı dusunuosan kacırma derım ben

aynen bahsettiğin gibi bi çanta aldım ben canım hatta resmini eklemiştim ana kız onu kullancaz yeter bize sen böle bişe düşünüysan o güzeldi ama bi alman markası benim pek bi fikrim yok sen araştırdınmı

bende seneye yazınn alıcamm cnmm aynı fıkırdeyızz

bence gayet hoş duruyo. bizde henüz almadık ama bundan almayı düşünüyoruzAnnelutfen.com - BABY2GO Avangarde Travel Sistem Bebek Arabası - Çiçek Desenli - Kırmızı

evet canım bu da güzelmiş içi çok rahat duruyo..

bi de hafif olsun diyo herkes o yüzden karar veremedm zaten.. kış gelicek düşüncesi mantıklı ama yine arada 1-2 ay olcak ve bizim arabamz yok malesef

Massimo Ricco | Siz mutlu olun yeter! hos bulduk genelde ekım annelerı topıgındeyım ama arada sızlerıde takıp edıyorum markası pıerrece ecardın degıl sadece magzasında satılıyor

hıımmm güzelmiş canım güle güle kullanın anne kız daha önce başka bi topikte muhabbet etmiş gibiyim seninle ama benzetiyo olabilirim ben şimdi araba düşünmüyorum zaten fikir ediniyorum şu anda boşa yer kaplıcak gibi

Son düzenleme:

bence ikincisi
bebek mikicikler

300 tl anneannemız aldı elııfımee..hem yatabılıo hemde dık pozısyonda olabılıo . oyuncakları varr sallanabılıo ..

Son düzenleme:

bence de 2. si çok sevimliler :)

bayaa araştırdım canım chıcconun kokusundan pek memnun değiller ya sebamed yada bübchen diyolar kullananlar çook memnunlar baya bloglarda forumlarda fln okudum yorumları herkes çok memnunlar. senin çantayı hatırlıyo gibiyim sanki

300 tl anneannemız aldı elııfımee..hem yatabılıo hemde dık pozısyonda olabılıo . oyuncakları varr sallanabılıo ..

benim bahsettiğimde indirimdeydi ama asıl fiyatıda o kadar diildi aynı bunun gibi bişeydi hatta ilk o sandım maşallah kızımızın yeri pek bi konforlu oldu

SAOL KUZUMMMM NIKINNN BANA HIC YABANCI GELMIYORRR BENDEE BIR YEDEN HATIRLIYORUM SENIIII AMA NERDENN CIKARAMADIM BIR TURLUUU BIZDEE BEBEK ARABASINI HEM UYGUN HEMDEE SIMDILIK BIZE YeTER DIEE UYGUN BISE ALDIKK ANCA ALISVERISE GITTIGIMIZDE KULLANABILICEGIMIZ ICINNN FAZLA PARAA VERMEK ISTEMEDIMMM ELTIM maxi cosi oto koltugu ve quinny buzz aldıı hıc memnun kalmadı cok agır ve hantaldı tekerı sureklı patladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…