evet canım bu da güzelmiş içi çok rahat duruyo..
bi de hafif olsun diyo herkes o yüzden karar veremedm zaten.. kış gelicek düşüncesi mantıklı ama yine arada 1-2 ay olcak ve bizim arabamz yok malesef
bayaa araştırdım canım chıcconun kokusundan pek memnun değiller ya sebamed yada bübchen diyolar kullananlar çook memnunlar baya bloglarda forumlarda fln okudum yorumları herkes çok memnunlar. senin çantayı hatırlıyo gibiyim sanki
olabilir çünkü zorla herkese beğendirtmiştim muhahaahaa madem herkes o kadar memnun bende tek tek ürünlerini bakayım bari o sitede varmı ürünleri
slm annişler hepiniz iyisinizdir umarım.. uzun zamandır girememştm geçmiş bayaaa zor oldu :)
bebek arabası alanlar varmı aranızda ben çok kararsızım
Sunny Baby SB-700 Ultima Travel Bebek Arabas | Sunny Baby | Travel Sistem Bebek Arabalar | Bebek Arabalar| Travel Sistem Bebek Arabalar
bu arabayi çok beğeniyorum nasıl sizce çok mu hantal duruyo yaa
merhaba kızlaarr.. ilk defa bir hafta sonu topiği canlı gördümmkızlar moralim çok bozuk yaa.. eşimin bir arkadaşının 20 gün önce çocuğu oldu.. dün eşim onunla bebek hakkında konuşmuş.. ihtiyaçları falan hakkında sorular sormuş.. adam ben şimdi beşik almadım 3 aylıkken alcam demiş.. bi de senin atama meselen var.. şimdi alma.. atandıktan sonra al demiş.. bizimkinin fikrinin bozmuş.. halbuki modeline bile karar vermiştik şimdi ana kucağı alalım taşınınca beşik alırız diyo.. ben de çok ısrar edemiyorum..çünkü muhtemelen doğumdan sonra bir ay içinde taşınıcaz.. bildiğiniz hem kullanışlı hem güzel hem de büyük bir en tipi anakucağı modeli var mı
SLM KIZLARR .. babamızla sabah kahvaltıyaa gıttıkk dısarıya.. ondan sonra lc waıkıkıden babamızaa babalar gunu hedıyesı aldıkk 2 t shırt 2 tane pantolonn..ordan halıcıları gezdık .. bebek odası ıcın halı baktıkk .. kasmırınn dısney grubunu onerdıler.. antı alerjıkmıss tuy olmadıgı ıcınn bebek ılerıde agzınaa sokamazz dedıler.. benımde aklıma yattı sıparısle 2 gunde gelıomuss dusuneyım dedımm kararsız kaldımm 2 model arasındaa..
Eki Görüntüle 445932
Eki Görüntüle 445933
[
11 kilo çok normalde bunun benzerler 9 klo civarı
bazı sitelerde 15 kg bile yazıyo bunun için:)
anakucağında yatırıyolarmış bebeği.. park yatak çok pratik ama benim beşik almaya çok hevesim vardı.. park yataklar bir türlü içime sinmiyorama mirage nikli bir arkadaş bundan almış.. hoşuma gitti.. linkini verir mi acaba
Eki Görüntüle 445942
bugün dr daydık kızlar 1235 gr ve 35 cm olmuş maşallah sağlığı gelişmesi iyiymiş kilosu nasıl kızlar sizinkiler ne durumda
hadi yaa aslında benm girdiğim renkli doplerde ki dr zayıf doğar demişti kafamı karıştırmıştı ondan soruyorum da dr umda gayet iyi diyor bakalım nolucakoo maşallah canım bence gayet ii kılosu :))
Kızlar ben kocaman bı çanta aldım tergan san 200 tl ama aldığım günden beri başka bisey kullanamıyorum bebek için de onu kullanicam aslında kullanışlı bişeyde pahalı olması önemli değil
canmm bende kraft 504 begenıyorum ama buda cok guzelmış bunun kodu ne olarak gecıyo? fiyatı nekadr?
Canım ben bunu 70*120 olduğu için özellikle tercih ettim ferah ferahModeli 206 canım ben içine visco yatağıyla beraber 300 e aldım
kızlar akakce.com sitesi aradığınız herhangi bir ürünün çeşitli sitelerde kaç fiyatlarda satıldığını listeliyor. Tek tek site araştırmanıza gerek kalmıyor. Aklınızda bulunsun
geçtiğimiz gün yapılan sergi açılışından bir kare :)) tabiki - mavili benim :))))))))))))))) sıcaktan mayışmış :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?