2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet canım bu da güzelmiş içi çok rahat duruyo..

bi de hafif olsun diyo herkes o yüzden karar veremedm zaten.. kış gelicek düşüncesi mantıklı ama yine arada 1-2 ay olcak ve bizim arabamz yok malesef

yatak gibi baya rahat sürüşü flnda iyi fiyatıda uygun geldi bize hem tekerlekleri fln süspansiyonlu kullanışlı geldi bana arabanın acelesi yok ama eşim bu şekilde uygun fiyatı bunu alalım dedi bunda karar kıldık bizde. bi mağazada inceledimde ondan böyle bilgi sahibiyim

olabilir çünkü zorla herkese beğendirtmiştim muhahaahaa madem herkes o kadar memnun bende tek tek ürünlerini bakayım bari o sitede varmı ürünleri

olabilir çünkü zorla herkese beğendirtmiştim muhahaahaa madem herkes o kadar memnun bende tek tek ürünlerini bakayım bari o sitede varmı ürünleri

canım acilen çıkmam lazım e bebekte var sanırım diğer ürünleride. hmm doğru doğruu hatırladım çantayı hehe
haydii kızlar görüşmek üzereee

[

11 kilo çok normalde bunun benzerler 9 klo civarı

canım park yatak al katlanıyr zaten yatak taşınırken zor olmaz
ana kucağı dediğin ana dizzi galiba biraz daha büyük oluyor ve bebk yatabiliyor ama yine de park yatak rahat ve yatğına alışır

bencE 2. ilerde erkek çocukta bile kullanılır

kızlar bi konuda daha fikrinizi almak istiyorum.. ben bu pijama takımı ve sabahlıktan aldım..

Bone Club Puantiyeli Lohusa Pijama Takımı 3107 | iç giyim - iç çamaşırı - bayan iç giyim - iç giyim markaları - icgiyim.com.tr
BONE CLUB bayan sabalk 3106 | BONE CLUB | 29340 | ev tekstili,mutfak gereleri,elektrikli mutfak aletleri,mayo,bikini,saat,i giyim,pike,nevresim,uyku seti,pijama,yemek takm,kahvalt takm | 1001 Eya Online Alveri Maazas

ama sonradan bu geceliğini de gördm ve normal doğum yaparsak pijamayı rahat giyebilirmiyiz diye düşünüyorum acaba bu uzun gecelik daha mı kullanışlı olur

Bone Club Floşlu Lohusa Gecelik 3109 | iç giyim - iç çamaşırı - bayan iç giyim - iç giyim markaları - icgiyim.com.tr

Allahım bilmemek tecrübesiz olmak nekadar zor bişey bebişlere bakarken de böyle olmayız inş.

bugün dr daydık kızlar 1235 gr ve 35 cm olmuş maşallah sağlığı gelişmesi iyiymiş kilosu nasıl kızlar sizinkiler ne durumda

Selam güzel annisleeerrrirac kandilimiz mübarek olsun... Ben edirnedeyim kaynana yanında yarın aksam ist sonucum inşallah ...

Kızlar ben kocaman bı çanta aldım tergan san 200 tl ama aldığım günden beri başka bisey kullanamıyorum bebek için de onu kullanicam aslında kullanışlı bişeyde pahalı olması önemli değil

oo maşallah canım bence gayet ii kılosu :))
hadi yaa aslında benm girdiğim renkli doplerde ki dr zayıf doğar demişti kafamı karıştırmıştı ondan soruyorum da dr umda gayet iyi diyor bakalım nolucak
Kızlar ben kocaman bı çanta aldım tergan san 200 tl ama aldığım günden beri başka bisey kullanamıyorum bebek için de onu kullanicam aslında kullanışlı bişeyde pahalı olması önemli değil

o kocaman çanta kurtarıcın olucak canım cidden işe yarıyor

geçtiğimiz gün yapılan sergi açılışından bir kare :)) tabiki - mavili benim :))))))))))))))) sıcaktan mayışmış :))

kızlar akakce.com sitesi aradığınız herhangi bir ürünün çeşitli sitelerde kaç fiyatlarda satıldığını listeliyor. Tek tek site araştırmanıza gerek kalmıyor. Aklınızda bulunsun

merhaba arkadaslar,
son gunlerde ayaklarım bana hatatı zehır etmeye basladı.
normalde 37 numara ayakkabı gıyerdım, su anda 39 bıle dar gelıyo.
ınanılmaz şiştiler ve agrı yapıyolar.
aksamları ısten gelınce buz gıbı su tutuyorum, yuksek yastık koyuyom altlarına ama gecmıyor bır turlu
su ana kadar 9 kg aldım....

bu arada, haftaya altınoluk a gıdıyoruz, evımız var orada. denıze gırecegım kısmetse, cok heyecanlıyım, hamıleyken nasıl olacak acaba :)
elbıse ıle gırmeyı dusunuyorum, dıger turlu cekınıyorum.
cok kalabalık olmayan tenha yerlerı tercıh edecegız.
yola cıkacagımız gun doktor randevumuz var.
bebısımızın ıyı oldugunu gorelım, ıcımız rahat sekılde gıdelım dıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…