2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

harikaymışş teşekkürler..peki içindeki bütün siteler güvenilir midir acaba:44:
vallahi bilmiyorum canım yaa... ama bildiklerini tercih et derim

canım aynı dert bende de var.. ne yapsam geçmiyor ( denizde iyi eğlenceler canım bizim daha vaktimiz var izine.. utanma sıkılma ama ben bikini giyeceğim hemde :))))

çok güzel olmuş :)
teşekkürler canım )

Ayyyy çok yoruldum çoook...

Kuvvet gelsin dedim enerjim fazla geldi bütün evi temizledim, çarşıya çıktım hediye aldım, 2 tepsi börek yaptım, aksamda anne babalara kandil kutlamasına gideceğiz...

Ama benim dermanım kalmadııııııııııııııı

cok yormusun kendıınıı cnm yaa azcık oturr dınlenn nefess all bebısıde yordun

cok yormusun kendıınıı cnm yaa azcık oturr dınlenn nefess all bebısıde yordun

sorma canımcım ya...

Yapmayınca hiç yapmıyorum, yapınca da abartıyorum sanırım...

Ama yarın hiç bişi yapmıcam, babalar gününü de bu akşamdan halledicez çünkü, yarın tüm gün; yan gel osman durumları

ohh negusel cnm yarın yatıss gunun olsunn

Slm kızlar,

öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun. Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

biz bugün alışverişe gittik bebişimiz için genel ihtiyaçlarının çoğunu aldık

aldıklarımızı tek tek yazıyorum sormak istediğiniz varsa yada yorumlarınızı seve seve dinlerim

1- inglesina zippy bebek arabası ve puset (resmini ekledim )
2- yatak odamıza koymak için beşik (resmini ekledim)
3- avvio bebek bakım çantası (resmini ekledim )
4- braun kulaktan ateşölçer
5- sebamed şampuan, sabun, bebe yağı ve johnson baby pudra
6- lansinoh 60 'lı göğüs pedi
7-küvet,kova,maşrapa
8-avent 2'li emzik
9-tırnak makası
10-chicco biberon temizleme fırçası
11-emzirme önlüğü
12-Dr. Browns 125 ml. cam gaz önleyici biberon
13-peluş battaniye
14- alt açma minderi
15-yan yatış minderi
16-uni baby yenidoğan ıslak mendili
17- 20'li hastane çıkışı
18- 5'li hastane çıkışı
19- şapka, eldiven, tulum takım

Eklentiler

• $foto_ae5c561a308b.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $Avvio-Bebek-Bakim-cantasi-A-8070_4471_2.webp
    12 KB · Görüntüleme: 57
  • $inglesina-zippy-all-over-travel-sistem-bebek-arabasi-puset.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 41

ne güzel şeyler almışsınız. beşiğe bayıldım :) güzel günlerde, güle güle kullanın.

Güle güle kullanın canım hepsi birbirinden güzel bebek arabasını kaça aldınız? Markasını duymadım ben nasıl karar verdin

hayırlı kandıller...ayrıca esyalarını alan herkese de hayırlı olsun...

Besiginize bayildim..
Aldiginiz her seyi gule gule kullaninn

ne güzel şeyler almışsınız. beşiğe bayıldım :) güzel günlerde, güle güle kullanın.

dream0806; Allahım hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin, hepsi çok güzel maşallah

Güle güle kullanın canım hepsi birbirinden güzel bebek arabasını kaça aldınız? Markasını duymadım ben nasıl karar verdin

hepinize teşekkürler teyzecikler daha güzelleri sizin bebişlerinizin olsun
bebek arabasını , oto koltuğu olarakta kullanılabilen parçası ile birlikte 1.500 tl ye aldık, aslında bizim için pahalı oldu, ama daha önce bu arabadan ablam kullandı ve çok memnun kaldı, bir kere diğerlerinin içi çok küçük ve tam yatmıyorlar, bebek rahat uyuyamazmış içinde annem öyle dedi bu arabayı oldukça uzun zaman kullanmak mümkün, ayrıca tek elle açılıp kapanabiliyor ve italyan bir marka, oldukça sağlam. bu nedenlerden dolayı , bebişimiz rahat etsin diye parayı bayılmak zorunda kaldık

neticede uzun zaman kullanacağınız bir şey, iyi yapmışsınız. :)

güle güle kullanın

Benimde 2hafta sonra kontrolum 1.5ay olucak ozaman gormeyeli kac gr oldu acaba cok merakediyorum ben seker yuklemesi yapilirken fena olmadim herkesin farkli tabiki.
Bunuda atlattin ins sonuclarinda iicikar cnm

sağol cnm inş .. bende gitsemmi özele gitmesemmi diye kararsız kaldım ama gidecem sanırsam çünkü taa 23 temmuza verdi randevuyu...

Besiginize bayildim..
Aldiginiz her seyi gule gule kullaninn

neticede uzun zaman kullanacağınız bir şey, iyi yapmışsınız. :)

güle güle kullanın

teşekkür ederiz konu oğlumuz olunca akan sular duruyor, çalışır öderiz
bugün arabalara bakarken ikiz bebek arabalarını gördüm aklıma sen geldin tentation biraz büyükçeler ama içinde bebişleri düşününce yan yana çok şirin geldiler gözüme

anaa akrep mi ben çok korkarım nereden girdi ki canım yaaa bizim evede karınca gelmeye başladı her sene bütün daireler ilaçlanıyor muş iyi olur yaa sanada kolay gelsin canım

apartmanın bodrumundan gelmiş cnm yaa ben bide 1. kattayım geldi girdi direk bnm eve ama aldım ilaç ilaçlıcam komple evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…