apartmanın bodrumundan gelmiş cnm yaa ben bide 1. kattayım geldi girdi direk bnm eve ama aldım ilaç ilaçlıcam komple evi
herkeze hayırlı kandiller
dream0806 mutlu sağlıklı günlerde kullan cnm yalnız tecrübeli anne olrak pudra bebişlere zararlıymış artık kızımda pudra alıcaktım önermediler sen yinede dr sor cnm
Ben pudra kullandım kızımda hala da kullanıyorum sıcaktan gidisina kol altlarına falan sürüyorum yoksa kızarır isilik oluyor aslında tombis bı cocuk da değil ama beyaz tenli çabuk pişiyor hele boğum boğum bebeklere kullanmak lazım diye düşünüyorum sıcak havalarda beZ degisince de kurutmak amaçlı sürmek gerekiyor
teşekkür ederizkonu oğlumuz olunca akan sular duruyor, çalışır öderiz
bugün arabalara bakarken ikiz bebek arabalarını gördüm aklıma sen geldin tentationbiraz büyükçeler ama içinde bebişleri düşününce yan yana çok şirin geldiler gözüme
Teşekkürler canım, bende duydum zararlı olduğunu ama ablamda mommy gibi oğlunun koltuk altlarına , gıdısına falan banyo sonrası pudra sürüyormuş, o nedenle aldım ama tabi ki tecrübeli anneleri dinler doktorumuza danışırız
Ben de Dr yüzü gormeyeli 1 ay oldu salı gunü gidicem kısmete çok merak ediyorum yediğim magnumlar,simitler,nutellalar oğluma yatamismi:))) saka maka ben 12 kilo aldım bakalım kuzu ne kadar olmuş
:) teşekkürler. biz bahara dogru düşünüyoruz almayı. iki model var aklımızda. mc laren daha az yer kapladıgı için ve pegprego daha ucuz ve hafifi oldugu için. ama pegprego yer kaplıyor mlsf.
bakalaım arttık zaman ne gösterecek
bizim araba da seninkini fiyatına. hatta pusetleri eklersen daha bile çok oluyor:)
Aynen canım ihtiyac olursa alırsın bı pudra pofur. Pofur dökersin pipilerine pisik olmasinlarda... Tugba buyukustun gördüm bugün tv de ikiz doğurmuş kilolar gitmiş dal gibi bikiniyle saloniyordu allahiiiimmm ben de çabucak silkelemek istiyorum su kiloları
Biz yatıyoruz annişler, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar...
günaydın kızlar, biz busefer kargalardan da önce uyandıkBabamız nöbetci onu işe gönderecez.Bütün gün yalnızız kızımla..Umarım canımız sıkılmaz
günaydınn kızlarrnasılsınız?? kızımla dün gezdik ve ilk defa ayaklarımın az da olsa şiştiğine şahit oldum. bebeğim de sabahtan beri hareket etmiyor umarım sorun yoktur. çok yordum dün onu
günaydın canıımmm... aklına kötü birşey getirme hemen uyuyodur annesi... ama çok merak ediyorsan tatlı birşeyler ye meyve suyu iç ve sırt üstü yat o zaman kıpırdadığını görüceksin... m.suyu kana hemen karışıyor çünkü... içini ferah tut korkma bir günleri bir günlerine uymuyor bu bebişlerin canım
günaydın canıımmm... aklına kötü birşey getirme hemen uyuyodur annesi... ama çok merak ediyorsan tatlı birşeyler ye meyve suyu iç ve sırt üstü yat o zaman kıpırdadığını görüceksin... m.suyu kana hemen karışıyor çünkü... içini ferah tut korkma bir günleri bir günlerine uymuyor bu bebişlerin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?