2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkese hayırlı kandillr güzel anneler... rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine bütün dualarınızı kabul etsin inş ...

herkeze hayırlı kandiller

dream0806 mutlu sağlıklı günlerde kullan cnm yalnız tecrübeli anne olrak pudra bebişlere zararlıymış artık kızımda pudra alıcaktım önermediler sen yinede dr sor cnm

Ben pudra kullandım kızımda hala da kullanıyorum sıcaktan gidisina kol altlarına falan sürüyorum yoksa kızarır isilik oluyor aslında tombis bı cocuk da değil ama beyaz tenli çabuk pişiyor hele boğum boğum bebeklere kullanmak lazım diye düşünüyorum sıcak havalarda beZ degisince de kurutmak amaçlı sürmek gerekiyor

herkeze hayırlı kandiller

dream0806 mutlu sağlıklı günlerde kullan cnm yalnız tecrübeli anne olrak pudra bebişlere zararlıymış artık kızımda pudra alıcaktım önermediler sen yinede dr sor cnm

Teşekkürler canım, bende duydum zararlı olduğunu ama ablamda mommy gibi oğlunun koltuk altlarına , gıdısına falan banyo sonrası pudra sürüyormuş, o nedenle aldım ama tabi ki tecrübeli anneleri dinler doktorumuza danışırız

Ben de Dr yüzü gormeyeli 1 ay oldu salı gunü gidicem kısmete çok merak ediyorum yediğim magnumlar,simitler,nutellalar oğluma yatamismi:))) saka maka ben 12 kilo aldım bakalım kuzu ne kadar olmuş

:) teşekkürler. biz bahara dogru düşünüyoruz almayı. iki model var aklımızda. mc laren daha az yer kapladıgı için ve pegprego daha ucuz ve hafifi oldugu için. ama pegprego yer kaplıyor mlsf.
bakalaım arttık zaman ne gösterecek

bizim araba da seninkini fiyatına. hatta pusetleri eklersen daha bile çok oluyor:)

bazı şeyleri de yaparak yaşarak öğreneceğiz.:) her bebek farklı çünkü.

Aynen canım ihtiyac olursa alırsın bı pudra pofur. Pofur dökersin pipilerine pisik olmasinlarda... Tugba buyukustun gördüm bugün tv de ikiz doğurmuş kilolar gitmiş dal gibi bikiniyle saloniyordu allahiiiimmm ben de çabucak silkelemek istiyorum su kiloları

Ben de Dr yüzü gormeyeli 1 ay oldu salı gunü gidicem kısmete çok merak ediyorum yediğim magnumlar,simitler,nutellalar oğluma yatamismi:))) saka maka ben 12 kilo aldım bakalım kuzu ne kadar olmuş

yaramıştır annesi inşallah kuzuda 1 kiloyu geçmiştir bence

mclaren ve peg peregoda bizim aklımızdaki diğer markalardı, ama bence hafifliğine göre seçim yap derim çünkü eğer bebişleri yanlız bir yere götürmen gerekirse, arabanın ağır olması seni çok zorlar diye düşünüyorum. Fiyat olarakta bırak bizimkinden fazla olsun, ne de olsa X2

onlar o hale gelmek için askeri bi egitimden geçiyorlar nerdeyse, hocalar diyetler filan :)

eski halime dönsem razıyım

günaydın kızlar, biz busefer kargalardan da önce uyandık Babamız nöbetci onu işe gönderecez.Bütün gün yalnızız kızımla..Umarım canımız sıkılmaz

günaydın kızlar, biz busefer kargalardan da önce uyandık Babamız nöbetci onu işe gönderecez.Bütün gün yalnızız kızımla..Umarım canımız sıkılmaz

Günaydın canımcım, bizim babamızda sabahın 4ünde balığa gitti, şimdiye kadar gelmesi lazımdı ama teşrif etmedi, merak etmeye başladık

günaydınn kızlarr nasılsınız?? kızımla dün gezdik ve ilk defa ayaklarımın az da olsa şiştiğine şahit oldum. bebeğim de sabahtan beri hareket etmiyor umarım sorun yoktur. çok yordum dün onu

günaydınn kızlarr nasılsınız?? kızımla dün gezdik ve ilk defa ayaklarımın az da olsa şiştiğine şahit oldum. bebeğim de sabahtan beri hareket etmiyor umarım sorun yoktur. çok yordum dün onu

günaydın canıımmm... aklına kötü birşey getirme hemen uyuyodur annesi... ama çok merak ediyorsan tatlı birşeyler ye meyve suyu iç ve sırt üstü yat o zaman kıpırdadığını görüceksin... m.suyu kana hemen karışıyor çünkü... içini ferah tut korkma bir günleri bir günlerine uymuyor bu bebişlerin canım

günaydın annişlerrrrrr... bn DÜN GECE ÇOK KORKTUM... GÖBİŞİM ÖYLE Bİ SERTLEŞTİKİ DEDİM KESİN BU GECE ÇATLICAM... BÜTÜN GECE SOLUMA-SAĞIMA DÖNDÜM BEBEK HARKET ETSİN DİE... ÇOK ŞÜKĞR UYUYAKALIMIŞM SABAH Bİ BAKTIM İNMİŞ.. AMA Bİ ARA DEDİM GECE ACİLLİK OLMASAM BARİ..ÇOK ŞÜKÜR ATLATTIM.. SİZLER NASILSINIZ

sağ ol cnmm bnde dinleneyim biraz bari demiştim tatlı bşyler yedim ve sola uzadım tv izliodum çok şükür hareket etti hemde bir çok kez çok rahat ettim ya. aman allah korusun hepimizin kuzucuklarını ya. şimdide tekmeledi hatta

yaaaa çok sıcak evde bile bunalır oldum dışarı nasıl cıkcam sıııııkııııllllldddııııııııımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…