ohh güle güle kullannın annesi bebişinlee. maşşallah büyük ağır şeyler bitmiş bilee.. ayrıca beşik çook güzellSlm kızlar,
öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun. Allah tüm dualarınızı kabul etsin.
biz bugün alışverişe gittik bebişimiz için genel ihtiyaçlarının çoğunu aldık
aldıklarımızı tek tek yazıyorum sormak istediğiniz varsa yada yorumlarınızı seve seve dinlerim
1- inglesina zippy bebek arabası ve puset (resmini ekledim )
2- yatak odamıza koymak için beşik (resmini ekledim)
3- avvio bebek bakım çantası (resmini ekledim )
4- braun kulaktan ateşölçer
5- sebamed şampuan, sabun, bebe yağı ve johnson baby pudra
6- lansinoh 60 'lı göğüs pedi
7-küvet,kova,maşrapa
8-avent 2'li emzik
9-tırnak makası
10-chicco biberon temizleme fırçası
11-emzirme önlüğü
12-Dr. Browns 125 ml. cam gaz önleyici biberon
13-peluş battaniye
14- alt açma minderi
15-yan yatış minderi
16-uni baby yenidoğan ıslak mendili
17- 20'li hastane çıkışı
18- 5'li hastane çıkışı
19- şapka, eldiven, tulum takım
benimde bazen oluyo öyle bi sertleşiyo ki çok fena sonra sağa sola yatıyorum yumuşuyo karnım oğluşum bi yerde toplanıyo heralde hehegünaydın annişlerrrrrr... bn DÜN GECE ÇOK KORKTUM... GÖBİŞİM ÖYLE Bİ SERTLEŞTİKİ DEDİM KESİN BU GECE ÇATLICAM... BÜTÜN GECE SOLUMA-SAĞIMA DÖNDÜM BEBEK HARKET ETSİN DİE... ÇOK ŞÜKĞR UYUYAKALIMIŞM SABAH Bİ BAKTIM İNMİŞ.. AMA Bİ ARA DEDİM GECE ACİLLİK OLMASAM BARİ..ÇOK ŞÜKÜR ATLATTIM.. SİZLER NASILSINIZ
GÜNAYDIN KIZLAR bu havalarda ne olacak bizim halimiz ben yanıyorum resmen dayanamıyorum karnımda isilik oldu kaşınıyor gögüs altı pişti(((((
günaydın kzılar nasılsınız :)
benim misafirler gelecek akşama çaya eski komşular
bişeylr yapacağım birazdn
hava sıcak yine ,
şebekeyi izliyorum kanal d de çok komik :)
hooşgeldiniiiz...
ayy sıcakta bişeyler yapmak eziyet yaa dün bi tepsi poğaça yaptım mutfak saunaya döndü çook sıcak havalarr yaa.
ALLAH kolaylık versin sana canım...
Günaydın hanım kizlaaarr bulutcum göğüs altına biraz pudra sür iyi geliyor benim de aynı durumda ahhhh ahh ben bı daha Eylül'de doğurmam demiştim büyük konuşmuştum en zor zamanlarımız geldi iste...Bu arada babislere ne aldınız biz bı tişört aldık o da dar geldi değişmemiz lazım
sağ ol cnmm bnde dinleneyim biraz bari demiştim tatlı bşyler yedim ve sola uzadım tv izliodum çok şükür hareket etti hemde bir çok kez çok rahat ettim ya. aman allah korusun hepimizin kuzucuklarını ya.şimdide tekmeledi hatta
eohh güle güle kullannın annesi bebişinlee. maşşallah büyük ağır şeyler bitmiş bilee.. ayrıca beşik çook güzell
benimde bazen oluyo öyle bi sertleşiyo ki çok fena sonra sağa sola yatıyorum yumuşuyo karnım oğluşum bi yerde toplanıyo heralde hehe
Günaydın hanım kizlaaarr bulutcum göğüs altına biraz pudra sür iyi geliyor benim de aynı durumda ahhhh ahh ben bı daha Eylül'de doğurmam demiştim büyük konuşmuştum en zor zamanlarımız geldi iste...Bu arada babislere ne aldınız biz bı tişört aldık o da dar geldi değişmemiz lazım
e
teşekkürler canım, daha güzelleri senin bebişin olsunbeşiği herkes çok beğendi, burada mihrace almıştı aynısından, paylaşmıştı resmini, bende ondan görüp beğenip aldım, sağolsun
biz babişe hediye almadık, ben hamile kaldığımdan beri çalışmıyorum, şimdi adamdan para alıp, sonra gidip ona hediye almak olmaz dedim, dün gece oturdum, oğlumun ağzından bir yazı yazdım eşime, sonra mail attım, mailine bak dedim, ayy adam okudu bir ağladı bir ağladı , çok şaşırdım, ilk defa kocişimin ağladığını gördümsonra dedim işte çalışmadığım için hediye almadım falan diye, oda hediye alsan bu kadar sevinmezdim dedi
slm kızlarr elıfımle bız geldıkbıraz gec oldu amaa gunlerdır burnumaa kokann pogacayı yaptımmmm rahatladımm bı yedım bı yedım buaradaa 2 haftadır tartılmıyodumm dun gece tartıldımm 2 kg almısımm toplamda 8 kg oldumm sızler nasılsınızz umarım keyıfler yerındedırr.. babamızaa dun hedıyemızı aldık kızımlaa 2 pantolon 2 tshırt sızler ne aldınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?