2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

GÜNAYDIN KIZLAR bu havalarda ne olacak bizim halimiz ben yanıyorum resmen dayanamıyorum karnımda isilik oldu kaşınıyor gögüs altı pişti (((((

ohh güle güle kullannın annesi bebişinlee. maşşallah büyük ağır şeyler bitmiş bilee.. ayrıca beşik çook güzell
benimde bazen oluyo öyle bi sertleşiyo ki çok fena sonra sağa sola yatıyorum yumuşuyo karnım oğluşum bi yerde toplanıyo heralde hehe

GÜNAYDIN KIZLAR bu havalarda ne olacak bizim halimiz ben yanıyorum resmen dayanamıyorum karnımda isilik oldu kaşınıyor gögüs altı pişti (((((

ahh bilbiyorum gerçekten halimiz ne olur hele temmuz ağustosta bayılırız artık
benim pişik fln olmaz cildim çook şükür ama dün evde resmen göğüslerimin ve koltukaltımdan su gibi akıyodu yaa hemen kendimi duşa attım ama çıkınca bi süre sonraa sil baştaaan

günaydın kzılar nasılsınız :)
benim misafirler gelecek akşama çaya eski komşular
bişeylr yapacağım birazdn
hava sıcak yine ,
şebekeyi izliyorum kanal d de çok komik :)

günaydın kzılar nasılsınız :)
benim misafirler gelecek akşama çaya eski komşular
bişeylr yapacağım birazdn
hava sıcak yine ,
şebekeyi izliyorum kanal d de çok komik :)

hooşgeldiniiiz...
ayy sıcakta bişeyler yapmak eziyet yaa dün bi tepsi poğaça yaptım mutfak saunaya döndü çook sıcak havalarr yaa.
ALLAH kolaylık versin sana canım...

SElam kizlar nasilssinizz?biz yazzliktayiz burasi cok serin vallla balkon acayip esiyor hirka giyiyoruz bazen.denize gitcez birazdan.

Günaydın hanım kizlaaarr bulutcum göğüs altına biraz pudra sür iyi geliyor benim de aynı durumda ahhhh ahh ben bı daha Eylül'de doğurmam demiştim büyük konuşmuştum en zor zamanlarımız geldi iste... Bu arada babislere ne aldınız biz bı tişört aldık o da dar geldi değişmemiz lazım

hooşgeldiniiiz...
ayy sıcakta bişeyler yapmak eziyet yaa dün bi tepsi poğaça yaptım mutfak saunaya döndü çook sıcak havalarr yaa.
ALLAH kolaylık versin sana canım...

ayy evet mutfak çok sıcak oluyor
saol canım dinelene dinlene yapıyorum işte
biraz esiyor bugün neyseki burası

biz de tişört aldık babamıza
tam oldu benimki :)

ayy birde ben çok öksürüyom ya kızım rahtsız olacak
dün kekik limon bal içtim işe yaramadı gece hep öksürmüşüm eşim uyandırdı .
başka ne içenbilrim
balllı karabiberli bir karışım yaptı eşim o da işe yaramadı

ada çayı içsem abartmadan zarar edermi ki

ohhh maşallah kuzucuğa yarasın bak annesi oda yorulmuş sen dinlenince kendine gelmiş minnağın Allah ın izniyle hepimiz kavuşucaz bebişlerimize sağa sağlim....

Vall ben gecen yıl ve önceki yılı hatırlıyorum istanbulda haziran ortasına kadar açık ayakkabı giyememiştim corapsiz etek de giymemiştik ne güzel serin gitmişti havalar Temmuz'da sıcaklar başlamıştı bu sene bizim şansımızdan yanıyor memleket

herkese merhabaaa

herkes gezmelerde herhalde ama ben klımalı odadan bıle cıkamıyorum.daha hazıranda antalya 40 derece ..napıcam bılmıyorum.gecen sene gercekten rahattı.ama bebısım gelmedmıstı o zaman.kımette yaz gebelıgı varmıs hem de antalyada Alllah sabrını verır ınsallah ...sızler nasılsınız.

e

teşekkürler canım, daha güzelleri senin bebişin olsun beşiği herkes çok beğendi, burada mihrace almıştı aynısından, paylaşmıştı resmini, bende ondan görüp beğenip aldım, sağolsun

biz babişe hediye almadık, ben hamile kaldığımdan beri çalışmıyorum, şimdi adamdan para alıp, sonra gidip ona hediye almak olmaz dedim, dün gece oturdum, oğlumun ağzından bir yazı yazdım eşime, sonra mail attım, mailine bak dedim, ayy adam okudu bir ağladı bir ağladı , çok şaşırdım, ilk defa kocişimin ağladığını gördüm sonra dedim işte çalışmadığım için hediye almadım falan diye, oda hediye alsan bu kadar sevinmezdim dedi

Selaaamm annişler sonunda düğün dernek olayını bitirdik. Bugün ç.kaleye geri dönüş başlıyor. Hepinize iyi pazarlar...

ne yazdın da ağlattın kız adamı :)
bize de söyle biz de ağlatalım
bnim koca pek duygusal değil yani saklar ağlamz herhalde

slm kızlarr elıfımle bız geldık bıraz gec oldu amaa gunlerdır burnumaa kokann pogacayı yaptımmmm rahatladımm bı yedım bı yedım buaradaa 2 haftadır tartılmıyodumm dun gece tartıldımm 2 kg almısımm toplamda 8 kg oldumm sızler nasılsınızz umarım keyıfler yerındedırr.. babamızaa dun hedıyemızı aldık kızımlaa 2 pantolon 2 tshırtsızler ne aldınızz

slm kızzzlaaaaaaaaaaaaarrrrr
biz geldik miniğimleeeeee
günlerdir uğrayamıyrdum...nihayet gelebildim.......
nasılsınız bebişlerf nası?
biz iiiyizzzzzzzz

slmm....
oooooooooooooohhhhhhhhhhhhh yarasın puaçalar bebişineeeeeeeeeeeeee annesiiiiii,afiyet olsun sizeeeeeeeeeeee
8 kilo mu süpersin vallaaaaaaaa
maşallahhhhhhhhhhhh
babanızda hediyenizi güle güle kullansın......
bizde kızımla Tshirt aldık babamızaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…