2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ı gunlerde kullanın cnm cogunu halletmısınızz masalahh
slm kızzzlaaaaaaaaaaaaarrrrr
biz geldik miniğimleeeeee
günlerdir uğrayamıyrdum...nihayet gelebildim.......
nasılsınız bebişlerf nası?
biz iiiyizzzzzzzz

hgg canımm bızde ıyıyızz .. sıcaklardaa yanıyoruzz

ı gunlerde kullanın cnm cogunu halletmısınızz masalahh

hgg canımm bızde ıyıyızz .. sıcaklardaa yanıyoruzz

ay canım yaaa 1 haftadır bende yanıyrmmmmmmmmm
bide iç and. bölgesi olucak burasııı serin bekliydm biraz .....
İzmirde olsam annemde patlıycaktım sanırmmmmmmm
neyse buna şükür daha temmuz vaaaaaaaaaarrrrrrrrrr Ağustos vaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar yaa birazdan mezarlığa gitmek istiyoruz. hamile kadın mezarlığa gidemez diye bişey yoktur di mi??:26::26:

Benim annemlerde izmirdde ccok sick diolar bende zonguldaktaym oraya gore serin.allah yardimcimiz olsun...
kızlar yaa birazdan mezarlığa gitmek istiyoruz. hamile kadın mezarlığa gidemez diye bişey yoktur di mi??:26::26:

Hic duymadimcnm gidebilirsin hayirdir kimin mezari

Hic duymadimcnm gidebilirsin hayirdir kimin mezari

genel bir ziyaret cnm.eşimin babası için gidiyoruz. babalar günü yaa..dün de kandildi.uzun süredir de gitmiyoruz. bişey olmaz tabii dua eder geliriz ama öyle aklımıza takıldı bir sorayım dedim

kızlar nasılsınız ben günler geçtikçe daha da mutlu oluyorum aşkımın gelmesine 2 hafta kaldı artık hep bizim yanımızda olacak :))

ayy bizde oğlumla babasının hediyesini aldık, üzerine de oğluşun ağzından bir yazı yazdık

Başucuna koyduk, uyanıp görmesini bekliyoruz....

Acaba tepkisi ne olaaacakkkkkkk, çook heyecanlı

Kızlar nasılsınız? ben hiç iyi değilim sizinle paylaşmaya ve dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var 6 aydır bebişim üzülmesin diye hep mutlu bir hamilelik geçirmeye çalıştım bulantılarıma, rahatsızlıklarıma şükrettim bebeğim olacak diye.. Kendimi hep güzel şeyler düşünmeye ve mutlu olmaya odakladım , eşimle bile tartışmadım hiç onu üzmeyeyim diye , o hisseder yavrum diye , ama bugün dedesi 6 aya bedel üzdü bizi
Baştan alıyım, babalar günü diye kendi babamı görmeye eşimle gittik. Annemle babamla kahvaltı yaptık, sonrasında babamla annem kavga etti hem de o biçim !!! Eşim başka odaya geçti olaylara müdahil olmamak için ama ben kalıp olayı sakinleştirmek durumunda kaldım Kavga ilerledikçe ikisi de birbiri tarafına verdi veriştirdi , babam bu konuda son derece haksız , kendi ailesiyle görüşmüyoruz zaten yıllardır... Tutup benim bebeğimi görmeye doğumuma gelecek olan ananemlere söylenmeyecek laflar etti sırf kendi ailesini de haklı ve mazur göstermek için. Benim ananemlerde melek gibi insanlardır bir bilseniz Annem hazmedemedi bu laflarını tabi haklı olarak , benim doğumuma ananemler de gelecek hem de sabırsızlıkla bekliyorlar... Annem de babama " Onlar doğuma gelicek , sen madem onları görmek bile istemiyorsun sen git ailenin yanına " dedi. Babam da: " Giderim o zaman, sen benim yerime aileni tercih ettin demek, torunumu doğumda görmem o zaman; doğumda görmediğim torunu bir daha da hiç görmem ben." dedi... Annem ne dedi , ne anlaşıldı... Babam kesinlike o zaman gelmeyeceğini, sonrasında da torununu görmeyeceğini filan söyledi annemi de bunlar olunca burnundan getireceğini söyledi...
Ananemler o kadar iyi temiz insanlar ki ... Annem onları savunmakta o kadar haklı ki... Babam sırf kendi ailesiyle görüşmüyor diye , anneminkileri de silmek istiyor ama olur mu yaaa onların ne suçu var ???
Benim bebeğimin ve benim ne suçum var .. Tüm bu tartışmalar o kadar ileri boyutta ve sesliydi ki eşim öbür odadan beni çağırdı kalk gidelim diye ben annemi ağlarken o halde bırakıp evime rahat rahat nasıl gideyim bana kızmayın gitseydiniz diye ,Siz olsanız annenizi o halde bırakamazdınız..Gitmedim ama arayı bulmak ne mümkün... Bi ara orda fenalaşıcam sandım o kadar zor durumdaydım ki , "torununuzu düşünün lütfen yapmayın etmeyin" dediysem de beni duyan bile olmadı bağırışmalardan, annem zaten kendini kaybetti babamın lafları karşısında titriyordu kadın resmen
Bense şu an evdeyim onları orda bırakıp geldik ama aklım fikrim annemde, oğluşum da kıpır kıpır.. O kıpraştıkça ben ağlıyorum , onu ben bile üzmeye kıyamazken annemlerde bugün yavrum üzüldü diye daha da üzülüyorum.
Ya işte kızlar ben de böyl çaresizim ,annem boşanma davası açmayı düşünüyor kadın bıktı yıllardır aynı laflardan aynı tantanalardan.. Boşanırlarsa ne olacak ? Boşanamazlarsa benim doğumumda ne patlaklar verilecek , ananemlere gelme desem onların hakkı değil mi torununun çocuğunu görmek ? Gelme desem zaten yıkılırlar ne hayaller kuruyorlar? Gelseler babam torununu daha da görmeyecekmiş... OFFF Offfff çok çaresizim çokkkk. 6 aylık hamile bir kadına bunlar reva mı zaten hamilelik başlı başına stresli, bir de üstüne bunlar , gel de dayan !!!!!!!!
Sizleri de sıkmak istemezdim ama anlatmazsam çatlıcammmmmmmmmmmmmmm, en azından dua edin bana bugün çok ağladım

çok üzüldüm yalnız emin ol babanla annen yakında barışır bunlar her ailede yaşanıyor bence sen taraf olma sessiz kalıp üzülmemeye çalış bak gör her şey eskisinden daha iyi olacak

hiiiiiçç sıkma canını kolaymı öyle bi kavgadam boşanmak. Babanda sinirinden ne diyceğini bilememiş. Sakinleşince nasılsa düzelirler

valla çok zor bi durum cnm yaaa allah yardımcın olsun ama sıkma canını emin ol düzelir herşey güzelim bu seferde sen üzüldüğünle kalırsın öle konuştuklarına bakma sen torun sevgisi hiç bişeye benzemez hele bi olsun sana bırakmzlar valla çocuğu:) sen sıkma tatlı canını annesi

annişler naber... biz bugün eşimin halasının oğlunun nikahındaydık nikah bitiminde deniz kenarına çaya gittik gelin ve damatla birlikte rüzgar eşliğinde oturduk bi güzel çayımızı içtik kızımda çok memnun olacakki bu durumdan hiç durmadı bugün bıdığım sonra eve geldik evi temizledim bi güzel yarın misafirler gelecek dedim bugünden temizliyim yarın hem bişeler yapacam çayın yanına hem üstüne temizlik çok yorucu olur ... yarın bide sonuçlarımı alacam kızlar inş bi sorun yoktur...

aynı şeyler emin ol bi çok ailede yaşanıyor sen moralini yüksek tut bebeğini düşün dualarımız seninle ama sende üzülme lütfen çünkü bebeklerimiz hissediyo tamammı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…