ı gunlerde kullanın cnm cogunu halletmısınızz masalahhSlm kızlar,
öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun. Allah tüm dualarınızı kabul etsin.
biz bugün alışverişe gittik bebişimiz için genel ihtiyaçlarının çoğunu aldık
aldıklarımızı tek tek yazıyorum sormak istediğiniz varsa yada yorumlarınızı seve seve dinlerim
1- inglesina zippy bebek arabası ve puset (resmini ekledim )
2- yatak odamıza koymak için beşik (resmini ekledim)
3- avvio bebek bakım çantası (resmini ekledim )
4- braun kulaktan ateşölçer
5- sebamed şampuan, sabun, bebe yağı ve johnson baby pudra
6- lansinoh 60 'lı göğüs pedi
7-küvet,kova,maşrapa
8-avent 2'li emzik
9-tırnak makası
10-chicco biberon temizleme fırçası
11-emzirme önlüğü
12-Dr. Browns 125 ml. cam gaz önleyici biberon
13-peluş battaniye
14- alt açma minderi
15-yan yatış minderi
16-uni baby yenidoğan ıslak mendili
17- 20'li hastane çıkışı
18- 5'li hastane çıkışı
19- şapka, eldiven, tulum takım
slm kızzzlaaaaaaaaaaaaarrrrr
biz geldik miniğimleeeeee
günlerdir uğrayamıyrdum...nihayet gelebildim.......
nasılsınız bebişlerf nası?
biz iiiyizzzzzzzz
ı gunlerde kullanın cnm cogunu halletmısınızz masalahh
hgg canımm bızde ıyıyızz .. sıcaklardaa yanıyoruzz
Benim annemlerde izmirdde ccok sick diolar bende zonguldaktaym oraya gore serin.allah yardimcimiz olsun...ay canım yaaa 1 haftadır bende yanıyrmmmmmmmmm
bide iç and. bölgesi olucak burasııı serin bekliydm biraz .....
İzmirde olsam annemde patlıycaktım sanırmmmmmmm
neyse buna şükür daha temmuz vaaaaaaaaaarrrrrrrrrr Ağustos vaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar yaa birazdan mezarlığa gitmek istiyoruz. hamile kadın mezarlığa gidemez diye bişey yoktur di mi??:26::26:
Hic duymadimcnm gidebilirsin hayirdir kimin mezari
kızlar nasılsınız ben günler geçtikçe daha da mutlu oluyorum aşkımın gelmesine 2 hafta kaldı artık hep bizim yanımızda olacak :))
kızlar nasılsınız ben günler geçtikçe daha da mutlu oluyorum aşkımın gelmesine 2 hafta kaldı artık hep bizim yanımızda olacak :))
Ohhh maşallahhh, bundan sonra da hiiç ayrılmazsınız inşallah Allahın izniyle, gözün aydın canımmm
gozun aydın cnmm ınss bebegınızle bır omur boyu beraber mutlu olursunuzz
kızlar nasılsınız? Ben hiç iyi değilim sizinle paylaşmaya ve dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var6 aydır bebişim üzülmesin diye hep mutlu bir hamilelik geçirmeye çalıştım bulantılarıma, rahatsızlıklarıma şükrettim bebeğim olacak diye.. Kendimi hep güzel şeyler düşünmeye ve mutlu olmaya odakladım , eşimle bile tartışmadım hiç onu üzmeyeyim diye , o hisseder yavrum diye , ama bugün dedesi 6 aya bedel üzdü bizi
Baştan alıyım, babalar günü diye kendi babamı görmeye eşimle gittik. Annemle babamla kahvaltı yaptık, sonrasında babamla annem kavga etti hem de o biçim !!! Eşim başka odaya geçti olaylara müdahil olmamak için ama ben kalıp olayı sakinleştirmek durumunda kaldımKavga ilerledikçe ikisi de birbiri tarafına verdi veriştirdi , babam bu konuda son derece haksız , kendi ailesiyle görüşmüyoruz zaten yıllardır... Tutup benim bebeğimi görmeye doğumuma gelecek olan ananemlere söylenmeyecek laflar etti sırf kendi ailesini de haklı ve mazur göstermek için. Benim ananemlerde melek gibi insanlardır bir bilseniz Annem hazmedemedi bu laflarını tabi haklı olarak , benim doğumuma ananemler de gelecek hem de sabırsızlıkla bekliyorlar... Annem de babama " onlar doğuma gelicek , sen madem onları görmek bile istemiyorsun sen git ailenin yanına " dedi. Babam da: " giderim o zaman, sen benim yerime aileni tercih ettin demek, torunumu doğumda görmem o zaman; doğumda görmediğim torunu bir daha da hiç görmem ben." dedi... Annem ne dedi , ne anlaşıldı... Babam kesinlike o zaman gelmeyeceğini, sonrasında da torununu görmeyeceğini filan söyledi annemi de bunlar olunca burnundan getireceğini söyledi...
Ananemler o kadar iyi temiz insanlar ki ... Annem onları savunmakta o kadar haklı ki... Babam sırf kendi ailesiyle görüşmüyor diye , anneminkileri de silmek istiyor ama olur mu yaaa onların ne suçu var ???
Benim bebeğimin ve benim ne suçum var .. Tüm bu tartışmalar o kadar ileri boyutta ve sesliydi ki eşim öbür odadan beni çağırdı kalk gidelim diye ben annemi ağlarken o halde bırakıp evime rahat rahat nasıl gideyimBana kızmayın gitseydiniz diye ,siz olsanız annenizi o halde bırakamazdınız..gitmedim ama arayı bulmak ne mümkün... Bi ara orda fenalaşıcam sandım o kadar zor durumdaydım ki , "torununuzu düşünün lütfen yapmayın etmeyin" dediysem de beni duyan bile olmadı bağırışmalardan, annem zaten kendini kaybetti babamın lafları karşısında titriyordu kadın resmen
Bense şu an evdeyim onları orda bırakıp geldik ama aklım fikrim annemde, oğluşum da kıpır kıpır.. O kıpraştıkça ben ağlıyorum , onu ben bile üzmeye kıyamazken annemlerde bugün yavrum üzüldü diye daha da üzülüyorum.
Ya işte kızlar ben de böyl çaresizim ,annem boşanma davası açmayı düşünüyor kadın bıktı yıllardır aynı laflardan aynı tantanalardan.. Boşanırlarsa ne olacak ? Boşanamazlarsa benim doğumumda ne patlaklar verilecek , ananemlere gelme desem onların hakkı değil mi torununun çocuğunu görmek ? Gelme desem zaten yıkılırlar ne hayaller kuruyorlar? Gelseler babam torununu daha da görmeyecekmiş... Offf offfff çok çaresizim çokkkk. 6 aylık hamile bir kadına bunlar reva mı zaten hamilelik başlı başına stresli, bir de üstüne bunlar , gel de dayan !!!!!!!!
Sizleri de sıkmak istemezdim ama anlatmazsam çatlıcammmmmmmmmmmmmmm, en azından dua edin bana bugün çok ağladım
aman dikkat et canım , bende evde en ufak bir böcek türevi görsem kafayı yiyorum, çok korkarım çünkü
Kızlar nasılsınız? ben hiç iyi değilim sizinle paylaşmaya ve dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var6 aydır bebişim üzülmesin diye hep mutlu bir hamilelik geçirmeye çalıştım bulantılarıma, rahatsızlıklarıma şükrettim bebeğim olacak diye.. Kendimi hep güzel şeyler düşünmeye ve mutlu olmaya odakladım , eşimle bile tartışmadım hiç onu üzmeyeyim diye , o hisseder yavrum diye , ama bugün dedesi 6 aya bedel üzdü bizi
Baştan alıyım, babalar günü diye kendi babamı görmeye eşimle gittik. Annemle babamla kahvaltı yaptık, sonrasında babamla annem kavga etti hem de o biçim !!! Eşim başka odaya geçti olaylara müdahil olmamak için ama ben kalıp olayı sakinleştirmek durumunda kaldımKavga ilerledikçe ikisi de birbiri tarafına verdi veriştirdi , babam bu konuda son derece haksız , kendi ailesiyle görüşmüyoruz zaten yıllardır... Tutup benim bebeğimi görmeye doğumuma gelecek olan ananemlere söylenmeyecek laflar etti sırf kendi ailesini de haklı ve mazur göstermek için. Benim ananemlerde melek gibi insanlardır bir bilseniz Annem hazmedemedi bu laflarını tabi haklı olarak , benim doğumuma ananemler de gelecek hem de sabırsızlıkla bekliyorlar... Annem de babama " Onlar doğuma gelicek , sen madem onları görmek bile istemiyorsun sen git ailenin yanına " dedi. Babam da: " Giderim o zaman, sen benim yerime aileni tercih ettin demek, torunumu doğumda görmem o zaman; doğumda görmediğim torunu bir daha da hiç görmem ben." dedi... Annem ne dedi , ne anlaşıldı... Babam kesinlike o zaman gelmeyeceğini, sonrasında da torununu görmeyeceğini filan söyledi annemi de bunlar olunca burnundan getireceğini söyledi...
Ananemler o kadar iyi temiz insanlar ki ... Annem onları savunmakta o kadar haklı ki... Babam sırf kendi ailesiyle görüşmüyor diye , anneminkileri de silmek istiyor ama olur mu yaaa onların ne suçu var ???
Benim bebeğimin ve benim ne suçum var .. Tüm bu tartışmalar o kadar ileri boyutta ve sesliydi ki eşim öbür odadan beni çağırdı kalk gidelim diye ben annemi ağlarken o halde bırakıp evime rahat rahat nasıl gideyimbana kızmayın gitseydiniz diye ,Siz olsanız annenizi o halde bırakamazdınız..Gitmedim ama arayı bulmak ne mümkün... Bi ara orda fenalaşıcam sandım o kadar zor durumdaydım ki , "torununuzu düşünün lütfen yapmayın etmeyin" dediysem de beni duyan bile olmadı bağırışmalardan, annem zaten kendini kaybetti babamın lafları karşısında titriyordu kadın resmen
Bense şu an evdeyim onları orda bırakıp geldik ama aklım fikrim annemde, oğluşum da kıpır kıpır.. O kıpraştıkça ben ağlıyorum , onu ben bile üzmeye kıyamazken annemlerde bugün yavrum üzüldü diye daha da üzülüyorum.
Ya işte kızlar ben de böyl çaresizim ,annem boşanma davası açmayı düşünüyor kadın bıktı yıllardır aynı laflardan aynı tantanalardan.. Boşanırlarsa ne olacak ? Boşanamazlarsa benim doğumumda ne patlaklar verilecek , ananemlere gelme desem onların hakkı değil mi torununun çocuğunu görmek ? Gelme desem zaten yıkılırlar ne hayaller kuruyorlar? Gelseler babam torununu daha da görmeyecekmiş... OFFF Offfff çok çaresizim çokkkk. 6 aylık hamile bir kadına bunlar reva mı zaten hamilelik başlı başına stresli, bir de üstüne bunlar , gel de dayan !!!!!!!!
Sizleri de sıkmak istemezdim ama anlatmazsam çatlıcammmmmmmmmmmmmmm, en azından dua edin bana bugün çok ağladım
Kızlar nasılsınız? ben hiç iyi değilim sizinle paylaşmaya ve dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var6 aydır bebişim üzülmesin diye hep mutlu bir hamilelik geçirmeye çalıştım bulantılarıma, rahatsızlıklarıma şükrettim bebeğim olacak diye.. Kendimi hep güzel şeyler düşünmeye ve mutlu olmaya odakladım , eşimle bile tartışmadım hiç onu üzmeyeyim diye , o hisseder yavrum diye , ama bugün dedesi 6 aya bedel üzdü bizi
Baştan alıyım, babalar günü diye kendi babamı görmeye eşimle gittik. Annemle babamla kahvaltı yaptık, sonrasında babamla annem kavga etti hem de o biçim !!! Eşim başka odaya geçti olaylara müdahil olmamak için ama ben kalıp olayı sakinleştirmek durumunda kaldımKavga ilerledikçe ikisi de birbiri tarafına verdi veriştirdi , babam bu konuda son derece haksız , kendi ailesiyle görüşmüyoruz zaten yıllardır... Tutup benim bebeğimi görmeye doğumuma gelecek olan ananemlere söylenmeyecek laflar etti sırf kendi ailesini de haklı ve mazur göstermek için. Benim ananemlerde melek gibi insanlardır bir bilseniz Annem hazmedemedi bu laflarını tabi haklı olarak , benim doğumuma ananemler de gelecek hem de sabırsızlıkla bekliyorlar... Annem de babama " Onlar doğuma gelicek , sen madem onları görmek bile istemiyorsun sen git ailenin yanına " dedi. Babam da: " Giderim o zaman, sen benim yerime aileni tercih ettin demek, torunumu doğumda görmem o zaman; doğumda görmediğim torunu bir daha da hiç görmem ben." dedi... Annem ne dedi , ne anlaşıldı... Babam kesinlike o zaman gelmeyeceğini, sonrasında da torununu görmeyeceğini filan söyledi annemi de bunlar olunca burnundan getireceğini söyledi...
Benim bebeğimin ve benim ne suçum var .. Tüm bu tartışmalar o kadar ileri boyutta ve sesliydi ki eşim öbür odadan beni çağırdı kalk gidelim diye ben annemi ağlarken o halde bırakıp evime rahat rahat nasıl gideyimbana kızmayın gitseydiniz diye ,Siz olsanız annenizi o halde bırakamazdınız..Gitmedim ama arayı bulmak ne mümkün... Bi ara orda fenalaşıcam sandım o kadar zor durumdaydım ki , "torununuzu düşünün lütfen yapmayın etmeyin" dediysem de beni duyan bile olmadı bağırışmalardan, annem zaten kendini kaybetti babamın lafları karşısında titriyordu kadın resmen
Ya işte kızlar ben de böyl çaresizim ,annem boşanma davası açmayı düşünüyor kadın bıktı yıllardır aynı laflardan aynı tantanalardan.. Boşanırlarsa ne olacak ? Boşanamazlarsa benim doğumumda ne patlaklar verilecek , ananemlere gelme desem onların hakkı değil mi torununun çocuğunu görmek ? Gelme desem zaten yıkılırlar ne hayaller kuruyorlar? Gelseler babam torununu daha da görmeyecekmiş... OFFF Offfff çok çaresizim çokkkk. 6 aylık hamile bir kadına bunlar reva mı zaten hamilelik başlı başına stresli, bir de üstüne bunlar , gel de dayan !!!!!!!!
aynı şeyler emin ol bi çok ailede yaşanıyor sen moralini yüksek tut bebeğini düşün dualarımız seninle ama sende üzülme lütfen çünkü bebeklerimiz hissediyo tamammı :)Kızlar nasılsınız? ben hiç iyi değilim sizinle paylaşmaya ve dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var6 aydır bebişim üzülmesin diye hep mutlu bir hamilelik geçirmeye çalıştım bulantılarıma, rahatsızlıklarıma şükrettim bebeğim olacak diye.. Kendimi hep güzel şeyler düşünmeye ve mutlu olmaya odakladım , eşimle bile tartışmadım hiç onu üzmeyeyim diye , o hisseder yavrum diye , ama bugün dedesi 6 aya bedel üzdü bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?