2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlarrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnn 2 gündür neler kaynattınız yawss korkuyorum geçmiş yapmayaaaDDDD
kaç sayfa ilerlediki
umarım herkes iyidirrrrr

günaydın kızlar......................

babyyy bebek arabanı nerden ve kaça aldın, ben de bunu çok beğenmiştim.

eğer annen boşandığında kendini mutsuz hissetmeyecekse bu şekilde daha mutlu olcağına inanıyorsa boşansın bence sende destek ol..yazık annene...

3 tane kan veerdımm ben bıde ıdrar testı yapmıslardı. gerı cıkardıysn bunu solemen lazım sonuc dogru cıkmaz baska bı gun gene ıcıceksın mecburenn ..
kızlaarr günaydınnn

pijama eksiğim kaldı aldınız mı paylaşımlarınızı bekliyorumm
gunaydın cnmm ben bıtane elbıse bı de alt ust takım aldım onden dugmelı
cok para harcamadım bunlaraa 2 sını 2o tlye aldım

herkese merhaba ;

çok sıkıldım artık işe gelmekten;bebeğimide görmek için sabırsızlanıyorum..ooff geçmiyo zaman bi türlü

ay canım yaa tekrar içmen lazım ben içerken hemşire sakın çıkarma yeniden içmek zorundasın dedi bende 75 lik içtim ama tuttum kendimi 3 kez de kan aldılar canım

meraba kızlar cumartesi kontrolümüz wardı doktor amcaya gittik kızımız iyi çok şükür 1.300 gram olmuş büyüdü büyüdü:) doğum tarihimizede 27 ağustos sezeryan olurda normal olrsa da 27. sinden sonra heran dedi nasıl olacağına son ay karar wericeğiz dedi.. şimdide kızımla tatildeyiz dün biraz yüzdük falan çok hareketsiz acaba yoruldumu korkmuyorda değilim bir oynasaydı

masalalhh cnmm kocaman olms kızınn .. agustoss annesı cok olucak sanırım aramızda tatlı bıseylerr yee hemen oynarr

kızlar herkese günaydın bizde kızımla kahvaltımızı yaptık bugün hava serin rahatız yani inş hep böyle eser :)) ve herkese güzel bir hafta diliyorum çabucak geçiversin :))

nezamn kontrolun cnm benımde haftaya cumaa daha cok var.. ruyamdaa 19oo kg 35 boyu olmus ole gordum artık ruyalarımaa gırıoo
30 haziran da canım ya..benimde daha çok var ama ben artık kontrollerde değil gerçek halini görmek istiyorum..çok merak ediyorum onuhayırlısıyla,sağlıkla gelsinler artık

kızlar herkese günaydın bizde kızımla kahvaltımızı yaptık bugün hava serin rahatız yani inş hep böyle eser :)) ve herkese güzel bir hafta diliyorum çabucak geçiversin :))

ohh serın serınn negusell oturunn bakalımm kızınlaa. afıyetolsn canım .. yarasın kuzucugunaa.. bızde elıfımdee otruyoruzz tekme yıyorumm aradaa

30 haziran da canım ya..benimde daha çok var ama ben artık kontrollerde değil gerçek halini görmek istiyorum..çok merak ediyorum onuhayırlısıyla,sağlıkla gelsinler artık

ıns canımm yaa az kaldııı 8 hafta sonra belkıdee kollarımızda olurlarr bıze surprızde yapabılırler amaa

merhaba canım, maşaallah büyümüş valla tosuncuk olmuş
inş.normal olur canım sezaryen olma bence ..
endişelenme yorulmuştur annesi dinlensin biraz ..

bu arada dün babalar günü dolayısıyla karnıma kırmızı rujla ''babacığımm günün kutlu olsun..Eylül'' diye yazdım sabahın köründe yatıyodu eşim tepesine dikildim karnımı açıp,çok mtlu oldu beni öyle görünce karnımı öptü sonra her tarafı ruj oldu ama güzel süpriz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…