bana da doktorum sol tarafına yatarsan bebeğe daha çok kan gider demişti..
neler sürdüm çatlamayım diye susam yağı kaysı yağı doktorun verdiği krem görümcemin fransadan getirdiği krem... hiç faydası olmadı demek. 7 kg falan aldım ama görünüşte bi göbüşüm var gören hiç kilo almamışsın diyor.
çok teşekkür ederim canım ne güzel çok heyecan verici değil mibenim hamileliğim güzel çünki hiç zorluk yaşamadım desem yeridir yeni yeni sıcaklar zorlamaya başladı bir de ben sırtüstü uyuyorum bazıları bebeğin oksijensiz kalacağını söylüyor doktora sordum problem olmaz dedi ama kafam karıştı bilemedimki fikri olan varmııı
merhaba canım, maşaallah büyümüş valla tosuncuk olmuş
inş.normal olur canım sezaryen olma bence ..
endişelenme yorulmuştur annesi dinlensin biraz ..
hersey yolunda giderse doktorumda bende normal doğum diyoruz bakacağız artık... ewet canım ya şöle yawaşdan yawaşdan bişeler yapmaya başladı çok şükür:)
kızlar ben geldim kontrolden. bebeklerimi gördüm :)) kızım 1.150 gr, oğlum 1.300 gr olmuş :)) yaşasınnnnn
kızlar ben geldim kontrolden. bebeklerimi gördüm :)) kızım 1.150 gr, oğlum 1.300 gr olmuş :)) yaşasınnnnn
daha 26. haftadasın ve 1.150 lerden bahsediyorsun maşaallah maşaallah..
sola yatmayı tercih edersen bebeğin daha güzel beslenirmiş sırt üstü yatarsanda bacakların ve sırtın biraz yüksekte olmalıymış
günaydınnnn. hoşgeldiniz :)). bizim de bugün 10.20 de doktor randevumuz var ve bugün doğum iznim başladıııı
kızlarrr yaaa benim bulantılarım yeniden başladı.1 aydır iyiydim.ama şimdi yine aynı.kusmamak için neler yapıyorum.havadan mı neden anlamadım ki
selam sevgili anneler
yok canım 29. haftadayız hatta yarın 30 olucak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?