2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu kadar önlem almana rağmen olduysa muhtemelen genetik
fakat yine yağlanmaya devam 1-2-çizgiden bir şey olmaz bebişin için ondan sana ve hepimize hatıra:))

sola yatmayı tercih edersen bebeğin daha güzel beslenirmiş sırt üstü yatarsanda bacakların ve sırtın biraz yüksekte olmalıymış

merhaba canım, maşaallah büyümüş valla tosuncuk olmuş
inş.normal olur canım sezaryen olma bence ..
endişelenme yorulmuştur annesi dinlensin biraz ..

hersey yolunda giderse doktorumda bende normal doğum diyoruz bakacağız artık... ewet canım ya şöle yawaşdan yawaşdan bişeler yapmaya başladı çok şükür:)

hersey yolunda giderse doktorumda bende normal doğum diyoruz bakacağız artık... ewet canım ya şöle yawaşdan yawaşdan bişeler yapmaya başladı çok şükür:)

didemmmm oynadı galıba minik kızın, sevindim canım:))
doktor bıdaha nezamn gel dedı???

sola yatmayı tercih edersen bebeğin daha güzel beslenirmiş sırt üstü yatarsanda bacakların ve sırtın biraz yüksekte olmalıymış

teşekkür ederim canım sola yatmak daha iyi galiba bebeişler için alışmaya çalışıyorum hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız inşallah maşallah

kızlarrr yaaa benim bulantılarım yeniden başladı.1 aydır iyiydim.ama şimdi yine aynı.kusmamak için neler yapıyorum. havadan mı neden anlamadım ki

kızlarrr yaaa benim bulantılarım yeniden başladı.1 aydır iyiydim.ama şimdi yine aynı.kusmamak için neler yapıyorum. havadan mı neden anlamadım ki

bende 26. haftamdayım ama ilk başlardan beri bulantı ve kusma yaşamadım hamdolsun sadece kokularda tiksindim kısa bi süre oda mesela insanlara yaklaşamıyordum ilk 4 ay parfüm kullanmadım vs vs zor allah yardımcın olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…