2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba güzel anneler ben de yeni geldim ama buradaki paylaşımları gördükçe tek olmadığımı anlıyorum hepiniz çoook tatlısınız bende inşallah eylül ün 20 sinde bebeğimi kucağıma alacağım nasipse hepinize bebişlerinizle mutlu ömürler diliyorum öpüldünüz

canım herşey düzelir üzülme, annen baban hayatta ya dünyadaki en şanslı insanlardansın. bigün olsalardı da kavga etselerdi diyeceksin sende. inşallah araları da biran önce düzelir.

Kızlar çok teşekkür ederim yazdıklarınızı okudum, yanımda olduğunuzu, dualarınızı hissedebiliyorum...İnşALLAH buraya bu kouyla ilgili çok güzel gelişmeler yazarım.. Ama şu an içim hiç rahat değil, annemim o kötü hali hala gözümün önünde , onun ağlamasına dayanamıyorum, babamın yanında onu bırakıp eve geldim ya içim hiç rahat değil ne bileyim işte... Allahım yardım etsin bize... Her hamilelikte sorun oluyor nazar boncuğu olsun bu da dicem inşallah öyle olur, benim babam ben bildim bileli huzursuzluk çıkarır olay yaratır durur, nişanımda, kına gecemde, düğünümde bile annem kadıncağızı ağlatmıştı olay çıkarıp...düğünümde benim haberim yok tabi ben eşimle dansta filanım, babam annemle kavga çıkarıp orayı terk ediyormuş da annem zor tutmuş , ikna etmiş .. Yani böyle sıkıntılı bir adam , ALLAH anneme yardım etsin sabırlar versin annem iyi olsun hepppp

Son düzenleme:
çok güzelmiş cnm güle güle kullan bende baby2go aldım ama ekleyemiyorum
çok sağol canım sende güle güle kullan eklesene fotosunu bakalım
mesaj yaz kısmına tıkla boşluğa hemen yazı yazdığımız kutucuğun üstünde sağda 3 sırada ataç resmi var oraya tıkla dosyaları seç de buarada önden fotoyu masa üstüne kaydet ordan onu seç upload de ordanda ekle :)

Eklentiler

• $d6f70228be2a23799a39adcb88d8a8f7_1264258504.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:

hoşgeldin tatlım aramıza ... nasipse seninle aynı zaman doğumumuz .. inş sağ sağlim alırız her birimiz yavrularımızı kucağımıza... senin nasıl geçiyo hamileliğin cnm...

Pespembe gecmis olsun tartismanız canım her ailede olur böyle seyler merak etme bosanmazlar öyle kolay alınabilecek bı karar. Değil sonuçta bu da önceki tatsizliklar gibi zamanla gecer ins. Ben de aycaya hamilelikten çok sıkıntı çekmiştik babamdan yana anlatsam benimki neymiş dersin, şimdi babam başka bir kadınla ve ondan olan oğluyla yaşıyor sen duşun tam da benim hamile oldugum yaza geldi bütün olaylar... Neyse yani şimdi canımızı sıkmayalım hiç Allah huzur afiyet muhabbet versin babanı da ıslah etsin...

uzulme cnmm bılıyorumm ınsanın elınden gelmıoo . annene cok uzuldumm .. sınırlı ınnsanla ugrasmak cok zor allah yardımcısı olsunn.. ıns cabucak duzelır
Eki Görüntüle 446544 Eki Görüntüle 446546
güzel anneler bunları aldık oğlumuza:)ben çok beğendim sizlede paylaşmak istedim
ıı gunlerde kullanınn cok guseller cnm
günaydınnnn. hoşgeldiniz :)). bizim de bugün 10.20 de doktor randevumuz var ve bugün doğum iznim başladıııı
gozun aydın dıyım ozaman cnmm :)) kuzucuklarınlaa dınlenn bolboll.. randevudan gelınce yazmayı unutmaa
günaydın hanımlar
gunaydın cnmmm

günaydın kızlar

şeker yüklemem için izin aldım iş yerinden kan felan verdim sonra o glikoz denen şeyi alıp içmemi istediler.

Huyumu bildiğim için eve gelip içmek istedim, iyi ki de öyle istemişim, içer içmez çok afedersiniz geri çıkardım...

Gelmeseydim oralarda rezil olacaktım, ama tekrar içmem gerekirse naparım ben...:26:

Birde 5 kez kan verecekmişim yarım saat aralıklarla, hiç bişi yemeden...

Size de mi oyle yaptılar? Birde benimki 75 lik glikozmuş...

Off yaaa çok fena oldum he

momy , suksuk çok teşekkür ederim arkadaşlar , sağolun yorumlarınız için..

Herkeslere günaydın .. Bu sabah oğlumun kıpırtılarıyla uyandım sabahın 7 buçuğunda babamız giderken Onu hissetmek çok güzel Dün yaşadığım sıkıntıları oğluşumun tekmeleriyle hafifletiyorum Annemi arıcam birazdan , napmışlar kavgaya devam etmişler mi biz gittikten sonra onu merak edip durdum tüm gece :18: İnşallah anneciğimin sesi iyi gelir de içim rahata erer azıcık , hatta bize gel dicem yanıma ... Birazdan Yasin okucaz biz kuzumla , sizlere ve bebişlerinize de dua ederiz teyzeleri

Günaydın kızlar nasılsınız Biz kızımla çooooook iyiyiz şükürler olsun..
Hafta sonu yoktum bi geçmişe bakim geliyorrrrrrrrrrruuuuuuuum

günaydın canım, konuyu şimdilik bilşmiyorum geçmişe bakmadım daha, bu arada beniz cemre'm içinde dua et ,allah kabul etsin canım..

günaydın canım,evet insanın biraz miğdesi bulanıyor içerken,bize de aynı şekilde yapıldı ama
bana 5 değil 4 tane iğne yapıldı..çıkardıysan bir işe yaramaz ki ..hemşireye çıkardığını söylemedinmi

günaydın güzel annele,r güzel bi hafta olur inşallah :)
canım her ailede oluyor maalesef, zamanlaması kötü olmuş. umarım düzelir, sen içini ferah tutmaya çalış ...

Eki Görüntüle 446544 Eki Görüntüle 446546
güzel anneler bunları aldık oğlumuza:)ben çok beğendim sizlede paylaşmak istedim
çok güzelmiş canım iyi günlerde kullanın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…