- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
kızlar benim karnım çatlamışşş(((
catlak sezonu acıldı sanırımm benım hamıelleıgın ılk aylarında goguslerımn altında olmustu sımdı sureklı yag krem derken sukur catlagım yok ama dun gece kasındıı hemen yagladımmm ıns olmazz ben 8 kg aldımneeeeeeeeeeeeeeee
karnın çatladımı offf çatlak sezonu başlası kızlar o zaman ..
üzülme canım ..aslında erken olmuş biraz sanki bende daha yokk..:18:
sen kaç kilo aldın kilodan olabilir mi acepp
heheeayyy bak şimdi sen 8 hafta deyince ne kadar az geldi birdenheyecan yaptım
bu arada dün babalar günü dolayısıyla karnıma kırmızı rujla ''babacığımm günün kutlu olsun..Eylül'' diye yazdım sabahın köründe yatıyodu eşim tepesine dikildim karnımı açıp,çok mtlu oldu beni öyle görüncekarnımı öptü sonra her tarafı ruj oldu ama güzel süpriz oldu
meraba kızlar cumartesi kontrolümüz wardı doktor amcaya gittik kızımız iyi çok şükür 1.300 gram olmuş büyüdü büyüdü:) doğum tarihimizede 27 ağustos sezeryan olurda normal olrsa da 27. sinden sonra heran dedi nasıl olacağına son ay karar wericeğiz dedi.. şimdide kızımla tatildeyiz dün biraz yüzdük falan çok hareketsiz acaba yoruldumu korkmuyorda değilim bir oynasaydı
catlak sezonu acıldı sanırımm benım hamıelleıgın ılk aylarında goguslerımn altında olmustu sımdı sureklı yag krem derken sukur catlagım yok ama dun gece kasındıı hemen yagladımmm ıns olmazz ben 8 kg aldım
hehee
ben senın resmını goremedm bu arada catladım
seninki kilodan olamaz ki az almışsın genetik olabilir belki canım bende krem kullanıyorum ilk 4 ay bende yağ kullandım bu aralar lireac diye bir krem almayı düşünüyorum.çok övmüşler onu iyiymiş heralde..yada yağlara mı devam etsem bilmiyorum ya...bende göğüslerde kaşınma var 2 gündür baktım biraz önce bişey yok:18: daha
seninki kilodan olamaz ki az almışsın genetik olabilir belki canım bende krem kullanıyorum ilk 4 ay bende yağ kullandım bu aralar lireac diye bir krem almayı düşünüyorum.çok övmüşler onu iyiymiş heralde..yada yağlara mı devam etsem bilmiyorum ya...bende göğüslerde kaşınma var 2 gündür baktım biraz önce bişey yok:18: daha
neler sürdüm çatlamayım diye susam yağı kaysı yağı doktorun verdiği krem görümcemin fransadan getirdiği krem... hiç faydası olmadı demek. 7 kg falan aldım ama görünüşte bi göbüşüm var gören hiç kilo almamışsın diyor.
ay sende hiç almamışsın ki .. bende 6 kg aldım canım.. kiloyla alakalı değil demek ki..genetik bence bu çatlak olayı ya..benim annemde falan var bende de olcak kesin biliyorum..
işin garibi ben hiç kaşınmadım dün gece eşim farketti. galiba sürdüğüm kremler kaşınmadan çatlamamı sağladı:))
genetık olabılrı belkı cnm ama bol su tuketmek hergun dus almakda cok faydası var.. ınsss az catlagımızz olrr.. catlak olsa bılee elıfımee dgeer
benim annemdede var genetik galiba. neyse olsun bakalım tedavisine sonra bakaroz artık:) size doktor hangi krem verdi bana fito krem diye bişey vermişti bari kremimi değiştiriyim
çatlak olduğuna eminmisin peki..ben arada bir kontrol ediyorum bir keresinde bana da eşim tuba çatlamış burası dedi..bende baktım ayy inanmıyorum falan dedim çok üzüldüm daha çok erken diye..ertesi gün baktım gitmiş meğersem eşofmanın kenarı iz yapmışbi kaç kere göğsümdede aynı şeyi gördüm ama çatlak değildi iz yapıyor kıyafetler..ertesi geçmişti o da...
eminim canım kırmızı kırmızı olmuş
çok sağol canım sende güle güle kullan eklesene fotosunu bakalım
mesaj yaz kısmına tıkla boşluğa hemen yazı yazdığımız kutucuğun üstünde sağda 3 sırada ataç resmi var oraya tıkla dosyaları seç de buarada önden fotoyu masa üstüne kaydet ordan onu seç upload de ordanda ekle :)
günaydın canım afiyet olsun..bu hafta sonu bizde yorulduk biraz ..şimdi dinleniyoruz kızımlahafta sonu tatildeydik kızımla baya yorulmuşuz kahvaltıda daha yapmadık tüm annişlere ve bebişlerine günaydın diyelim dedik burdan önce
hoşgeldin tatlım aramıza ... nasipse seninle aynı zaman doğumumuz .. inş sağ sağlim alırız her birimiz yavrularımızı kucağımıza... senin nasıl geçiyo hamileliğin cnm...
çok teşekkür ederim canım ne güzel çok heyecan verici değil mibenim hamileliğim güzel çünki hiç zorluk yaşamadım desem yeridir yeni yeni sıcaklar zorlamaya başladı bir de ben sırtüstü uyuyorum bazıları bebeğin oksijensiz kalacağını söylüyor doktora sordum problem olmaz dedi ama kafam karıştı bilemedimki fikri olan varmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?