2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

neeeeeeeeeeeeeeee
karnın çatladımı offf çatlak sezonu başlası kızlar o zaman ..
üzülme canım ..aslında erken olmuş biraz sanki bende daha yokk..:18:
sen kaç kilo aldın kilodan olabilir mi acepp
catlak sezonu acıldı sanırımm benım hamıelleıgın ılk aylarında goguslerımn altında olmustu sımdı sureklı yag krem derken sukur catlagım yok ama dun gece kasındıı hemen yagladımmm ıns olmazz ben 8 kg aldım
ayyy bak şimdi sen 8 hafta deyince ne kadar az geldi birden heyecan yaptım
hehee

ben senın resmını goremedm bu arada catladım

bende bugün gidicem kontrole..en son 1.150 gr.dı seninle hemen hemen aynı tarihte doğum yapıcaz galiba aynı haftadayız...bi sürpriz çıkmazsa tabii

seninki kilodan olamaz ki az almışsın genetik olabilir belki canım bende krem kullanıyorum ilk 4 ay bende yağ kullandım bu aralar lireac diye bir krem almayı düşünüyorum.çok övmüşler onu iyiymiş heralde..yada yağlara mı devam etsem bilmiyorum ya...bende göğüslerde kaşınma var 2 gündür baktım biraz önce bişey yok:18: daha

Yorgunluk, gebelikte ortaya çıkan belirtiler arasında muhtemelen en sık ve hemen tüm anne adaylarında görülenidir. Yorgunluğu aslında belirti değil uyarı olarak algılamak daha doğrudur. Gebeliğin ilk haftalarında ortaya çıkan yorgunluk ve uykuya eğilim ikinci trimesterde ortadan kalkmışken bu haftalardan itibaren kendini yine göstermeye başlar ve sizi bedeninize daha çok özen göstermeniz gerektiği yönünde uyarır.
İşte size yorgunlukla başa çıkma önerileri:

İster ev hanımı olun, ister çalışıyor olun fırsat buldukça istirahat etmeye ve "kestirmeye" çalışın.
Kendi kapasitenizi aşan veya yapmak istemediğiniz şeylere "hayır" demeye özen gösterin.
"İşkoliklik" gebelik döneminin kalitesiz geçmesine önemli katkılarda bulunur. Daha fazla çalışmanızın size getireceklerini ve sizden götürdüklerini tartın ve bunu yaparken bebeğinizi de hesaba katın.
Düzenli egzersizlere veya en azından günlük yürüyüşlere devam edin.
Beslenmenize özen göstermeyi sürdürün. Aşırı karbonhidratlı ve yağlı yiyecekler sizin aşırı kilo almanıza neden olabileceği gibi sindirim sisteminizin fazladan çalışmasına neden olarak sizi yorar.
Ruhsal stresten uzak durun. Gebelik dönemi ve bebeklerle ilgili olumsuzluk çağrıştıran yayınlardan, yazılardan ve kişilerden uzak durun.
Uyku saatlerinizi iyi düzenleyin.

neler sürdüm çatlamayım diye susam yağı kaysı yağı doktorun verdiği krem görümcemin fransadan getirdiği krem... hiç faydası olmadı demek . 7 kg falan aldım ama görünüşte bi göbüşüm var gören hiç kilo almamışsın diyor.

işin garibi ben hiç kaşınmadım dün gece eşim farketti. galiba sürdüğüm kremler kaşınmadan çatlamamı sağladı:))

genetık olabılrı belkı cnm ama bol su tuketmek hergun dus almakda cok faydası var.. ınsss az catlagımızz olrr.. catlak olsa bılee elıfımee dgeer

ay sende hiç almamışsın ki .. bende 6 kg aldım canım.. kiloyla alakalı değil demek ki..genetik bence bu çatlak olayı ya..benim annemde falan var bende de olcak kesin biliyorum..

ay sende hiç almamışsın ki .. bende 6 kg aldım canım.. kiloyla alakalı değil demek ki..genetik bence bu çatlak olayı ya..benim annemde falan var bende de olcak kesin biliyorum..

benim annemdede var genetik galiba. neyse olsun bakalım tedavisine sonra bakaroz artık:) size doktor hangi krem verdi bana fito krem diye bişey vermişti bari kremimi değiştiriyim

işin garibi ben hiç kaşınmadım dün gece eşim farketti. galiba sürdüğüm kremler kaşınmadan çatlamamı sağladı:))

çatlak olduğuna eminmisin peki..ben arada bir kontrol ediyorum bir keresinde bana da eşim tuba çatlamış burası dedi..bende baktım ayy inanmıyorum falan dedim çok üzüldüm daha çok erken diye..ertesi gün baktım gitmiş meğersem eşofmanın kenarı iz yapmış bi kaç kere göğsümdede aynı şeyi gördüm ama çatlak değildi iz yapıyor kıyafetler..ertesi geçmişti o da...

genetık olabılrı belkı cnm ama bol su tuketmek hergun dus almakda cok faydası var.. ınsss az catlagımızz olrr.. catlak olsa bılee elıfımee dgeer

aynen öyle canım benim cemre'm bana sağlıklı olarak gelsin istersen heryirim çatlasın napayımmm

benim annemdede var genetik galiba. neyse olsun bakalım tedavisine sonra bakaroz artık:) size doktor hangi krem verdi bana fito krem diye bişey vermişti bari kremimi değiştiriyim

ben daha doktora sormadım hangi kremi kullanayım diye oda birşey söylemedi..ama lireac diye bir krem var millet baya meth etmiş...benim aklımda o var bu aralar...

eminim canım kırmızı kırmızı olmuş

teşekkür ederim canım ekleyebildim sonunda umarım kullanışlıdır

hafta sonu tatildeydik kızımla baya yorulmuşuz kahvaltıda daha yapmadık tüm annişlere ve bebişlerine günaydın diyelim dedik burdan önce

hoşgeldin tatlım aramıza ... nasipse seninle aynı zaman doğumumuz .. inş sağ sağlim alırız her birimiz yavrularımızı kucağımıza... senin nasıl geçiyo hamileliğin cnm...

çok teşekkür ederim canım ne güzel çok heyecan verici değil mibenim hamileliğim güzel çünki hiç zorluk yaşamadım desem yeridir yeni yeni sıcaklar zorlamaya başladı bir de ben sırtüstü uyuyorum bazıları bebeğin oksijensiz kalacağını söylüyor doktora sordum problem olmaz dedi ama kafam karıştı bilemedimki fikri olan varmııı

bana da doktorum sol tarafına yatarsan bebeğe daha çok kan gider demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…