2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sağol cnm.ben hamileliğimin başında felaketttim. dedğim gibi 1 aydır düzelmiştim sanki. yani yemek falan yiyebiliyordum.ama bir kaç gündür yine başladı

bu arada sevgili anneler buradaki herkes bebeğinin cinsiyetini öğrendi hayırlısıyla fakat hala merak ettiğim şeyler var mesela erkek bebekte bel bacak ağrısı yaşandığı söyleniyor bendede şu anda öyle cinsiyette erkek buarada kızımdada acaip sırt ağrım olmuştu ne kadarı doğrudur sizce hani şimdi aynen yaşayınca acaba mı dedim normalde inanmayan biri olarak böyle şeylere

bu arada sevgili anneler buradaki herkes bebeğinin cinsiyetini öğrendi hayırlısıyla fakat hala merak ettiğim şeyler var mesela erkek bebekte bel bacak ağrısı yaşandığı söyleniyor bendede şu anda öyle cinsiyette erkek buarada kızımdada acaip sırt ağrım olmuştu ne kadarı doğrudur sizce hani şimdi aynen yaşayınca acaba mı dedim normalde inanmayan biri olarak böyle şeylere

slm kızlar dünden beri çok sinirli ve gerginim tabi ufak tefek sebeplerde var ama düzeltmeye çalışıyorum kendimi bebişim için ama boğazımdaki yumru geçmiyo bi türlü herkeslede kavga edesim var puuuffss

slm kızlar dünden beri çok sinirli ve gerginim tabi ufak tefek sebeplerde var ama düzeltmeye çalışıyorum kendimi bebişim için ama boğazımdaki yumru geçmiyo bi türlü herkeslede kavga edesim var puuuffss

ah canım keşke benim de ufak tefek sebeplerim olsa sadece hamilelik hormonlardan filan ya da .. Bak dün yazmıştım bak istersen .. Annem babamdan boşanıcak, babam kesin bize cephe alıcak biz annem tarafındayız dye ..Önümde zor ve belirsiz günler var ve ben napıcam ne akıl vericem anneme hiç bilmiyorum. Beni düşün ve şükret bence, inşallah herkes bebeğini sağlıkla güzelce kucağına alsın , bebeklerimizin ruh halleri o kadar önemli ki..Biz ne hissedersek onlar da onu hissediyor ve bu da onları ilerisi için etkileyebiliyor ,Allahım bebeklerimizi mutlu etsin hep bizlerle , analı babalı

bebeğini düşün sen ne hissedersen emin ol o iki katı hissediyor canım

pespembe inşallah dediğin gibi bir durum yaşanmaz ama herşeyin hayırlısını rabbimizden dilemeliyiz üzülme demek belki en klasik cevap gibi gelebilir ama böyle durumlarda gerçekten de kelimeler tükeniyor sanki

canım allah sabır versin boşanacakları kesinmi yoksa kavgalılarmı herşey düzelir allahın iziyle hiç olmazsa seni düşünüp bu işi daha sakın halledebilirler ne demek caphe almak.. canım bende eşimle tartıştım dün normalde pek tartışmayız tartışıncada çabuk geçer ama bu sefer canım çok sıkkın ve barışmak istemiyorum sanki çok mutlu bi insanımdır bi sıkıntım pek olmaz ama işte benmi büyütüyorum yoksa olaymı büyük onuda anlayamıyorum
bebeğini düşün sen ne hissedersen emin ol o iki katı hissediyor canım

canım zaten öle düşünüyorum ama içimden bu sıkıntıyı atamıyorum bu seferde daha çok üzülüyorum napcam bilmiyorum

merhaba kızlar nasılsınız?
yarın şafak kısmetse 1 son iş günüm yarın izne ayrılıyorum.. sizler nasılsınız canı sıkkın olanlar varmış çok üzüldüm ama sabredin kızlar bebekleriniz için üzememeye çalışın kendinizi...

ya kızlar bişi söylicem..burda görünen takvimde bebeğin boyu 36 cm..hamilelik takvimini açıyorum 24 cm görünüyo..ben 3 hafta önce gittiğimde 28 cm di bebeğin boyu..hangisine inanıcaz anlamadım...arada çok fark var..

bende şimdi kızıma aldığım kıyafetleri attım makineye..bugün onlar kurutulcak ütülencek çantaya yerleşcek..bebişimin bir kaç zıbınıyla benim pijama takımlarım kaldı i geriye onları da halledersem tamamdır hastane işi...geriye daha çok şey var yatağı falan almadım daha onlar 1 ay sonra..

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım çok heyecan verici sen anlatırken ben yaşıyormuşum gibii

selam canımm,oo iisin, hadı kolay gelsın:),, deterjan olark ne kullanıosun??
ayy bende oyle hstane kıyaftelerını fılan haftasonu alcam, hazırlıcam cantayı nasıpse, hazırda dursun, dıgerlerınıde temmzda aguststa anca alırım, daha kuzumun bıkaç kıyafetı var(

ahh canım sevındım ne güzel, benim oyle bı şafagım yok malesef iznim yok denecek kdr az,
neyse sen bızım yerımızede dınlen:))))

canım bazısı baş-popo arasını,bazısı da baş-topuk arasının ölçüsünü yazıyor.bir de fark ettiysen 1 hafta boyunca aynı ölçüde oluyor.o ölçüde o haftanın sonundaki değer oluyor.beni de şaşırtmıştı,sonunda böyle bir kanıya kapıldım umarım anlatabilmişimdir

ay canım sorma, herhde o 24 olan, baş-popo mesefası olabılr,, ben 26+6 de gttıgımde 32cm dı oğlumunboyu

bir daha ki hamileleiğimi yaza denk getirmeyeceğim Allah izin verirse nefes alamıyorum ben

ay canım sorma, herhde o 24 olan, baş-popo mesefası olabılr,, ben 26+6 de gttıgımde 32cm dı oğlumunboyu

yani ikiside kk nın takvimi ama arada çelişkiler var..ondan ötürü kafam karıştı:26: neyse en önemlisi dr. un dediğidir her zaman öyle kabul edelim bariiiii

maşallah kızlar ben de aldım hemen herşeyi ama yıkama işini temmuz ortası gibi yapacam tekrar toz olurmuş gibi geliyor ne bilim

kızlar ben geldim kontrolden. bebeklerimi gördüm :)) kızım 1.150 gr, oğlum 1.300 gr olmuş :)) yaşasınnnnn

maşallah güzel bebişlere... çok şükür çerez gramlarından çıkıyor bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…