bende 26. haftamdayım ama ilk başlardan beri bulantı ve kusma yaşamadım hamdolsun sadece kokularda tiksindim kısa bi süre oda mesela insanlara yaklaşamıyordum ilk 4 ay parfüm kullanmadım vs vs zor allah yardımcın olsunnn
ohh serın serınn negusell oturunn bakalımm kızınlaa. afıyetolsn canım .. yarasın kuzucugunaa.. bızde elıfımdee otruyoruzz tekme yıyorumm aradaa
slm kızlar dünden beri çok sinirli ve gerginim tabi ufak tefek sebeplerde var ama düzeltmeye çalışıyorum kendimi bebişim için ama boğazımdaki yumru geçmiyo bi türlü herkeslede kavga edesim var puuuffss
slm kızlar dünden beri çok sinirli ve gerginim tabi ufak tefek sebeplerde var ama düzeltmeye çalışıyorum kendimi bebişim için ama boğazımdaki yumru geçmiyo bi türlü herkeslede kavga edesim var puuuffss
canım allah sabır versin boşanacakları kesinmi yoksa kavgalılarmı herşey düzelir allahın iziyle hiç olmazsa seni düşünüp bu işi daha sakın halledebilirler ne demek caphe almak.. canım bende eşimle tartıştım dün normalde pek tartışmayız tartışıncada çabuk geçer ama bu sefer canım çok sıkkın ve barışmak istemiyorum sanki çok mutlu bi insanımdır bi sıkıntım pek olmaz ama işte benmi büyütüyorum yoksa olaymı büyük onuda anlayamıyorumah canım keşke benim de ufak tefek sebeplerim olsa sadece hamilelik hormonlardan filan ya da .. Bak dün yazmıştım bak istersen .. Annem babamdan boşanıcak, babam kesin bize cephe alıcak biz annem tarafındayız dye ..Önümde zor ve belirsiz günler var ve ben napıcam ne akıl vericem anneme hiç bilmiyorum. Beni düşün ve şükret bence, inşallah herkes bebeğini sağlıkla güzelce kucağına alsın , bebeklerimizin ruh halleri o kadar önemli ki..Biz ne hissedersek onlar da onu hissediyor ve bu da onları ilerisi için etkileyebiliyor ,Allahım bebeklerimizi mutlu etsin hep bizlerle , analı babalı
bebeğini düşün sen ne hissedersen emin ol o iki katı hissediyor canım
bende şimdi kızıma aldığım kıyafetleri attım makineye..bugün onlar kurutulcak ütülencek çantaya yerleşcek..bebişimin bir kaç zıbınıyla benim pijama takımlarım kaldı i geriye onları da halledersem tamamdır hastane işi...geriye daha çok şey var yatağı falan almadım daha onlar 1 ay sonra..
bende şimdi kızıma aldığım kıyafetleri attım makineye..bugün onlar kurutulcak ütülencek çantaya yerleşcek..bebişimin bir kaç zıbınıyla benim pijama takımlarım kaldı i geriye onları da halledersem tamamdır hastane işi...geriye daha çok şey var yatağı falan almadım daha onlar 1 ay sonra..
merhaba kızlar nasılsınız?
yarın şafak kısmetse 1 son iş günüm yarınizne ayrılıyorum.. sizler nasılsınız canı sıkkın olanlar varmış çok üzüldüm ama sabredin kızlar bebekleriniz için üzememeye çalışın kendinizi...
ya kızlar bişi söylicem..burda görünen takvimde bebeğin boyu 36 cm..hamilelik takvimini açıyorum 24 cm görünüyo..ben 3 hafta önce gittiğimde 28 cm di bebeğin boyu..hangisine inanıcaz anlamadım...arada çok fark var..
ya kızlar bişi söylicem..burda görünen takvimde bebeğin boyu 36 cm..hamilelik takvimini açıyorum 24 cm görünüyo..ben 3 hafta önce gittiğimde 28 cm di bebeğin boyu..hangisine inanıcaz anlamadım...arada çok fark var..
canım bazısı baş-popo arasını,bazısı da baş-topuk arasının ölçüsünü yazıyor.bir de fark ettiysen 1 hafta boyunca aynı ölçüde oluyor.o ölçüde o haftanın sonundaki değer oluyor.beni de şaşırtmıştı,sonunda böyle bir kanıya kapıldım umarım anlatabilmişimdir
ay canım sorma, herhde o 24 olan, baş-popo mesefası olabılr,, ben 26+6 de gttıgımde 32cm dı oğlumunboyu
kızlar ben geldim kontrolden. bebeklerimi gördüm :)) kızım 1.150 gr, oğlum 1.300 gr olmuş :)) yaşasınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?