bir daha ki hamileleiğimi yaza denk getirmeyeceğim Allah izin verirsenefes alamıyorum ben
maşallah kızlar ben de aldım hemen herşeyi ama yıkama işini temmuz ortası gibi yapacam tekrar toz olurmuş gibi geliyor ne bilim
maşallah güzel bebişlere... çok şükür çerez gramlarından çıkıyor bebişlerimiz
annem de bana aynı şeyi dedi ama ben bahar diye uğraştım 4 ay sonra oldu kısmet oluyor bu işler işte Allahın takdiri sabır versin inşallah hepimize sıcaklarda
selam canımm,oo iisin, hadı kolay gelsın:),, deterjan olark ne kullanıosun??
ayy bende oyle hstane kıyaftelerını fılan haftasonu alcam, hazırlıcam cantayı nasıpse, hazırda dursun, dıgerlerınıde temmzda aguststa anca alırım, daha kuzumun bıkaç kıyafetı var(
Ağlamak istiyorum dolgu dişim çoookkkk fena ağrıyor doktor tek çare çektir dedi((((( canım acıyoooooo Nasıl çektireyim ben şimdi
bebegın kıyafetlerını yıkamak ıcın deterjan gıbı özel bısey aldnmı canım???
ben buhftasonu alıp yıkıyayım dıyorum,en azından hastane cantasını hazırlıyım
yıkamak için çok erken yeniden yıkamanız gerekecek kızlar tozlanır şimdiden sadece hastane çantası için olanı yıkamak daha mantıklı
bende oyle yapıcam canım, sadece hastane cantasına koyacaklarımı yıkıcam, otekıleri yıksam,snra yıne yıkarım ıcıme sınmez:))
bebegın kıyafetlerını yıkamak ıcın deterjan gıbı özel bısey aldnmı canım???
ben buhftasonu alıp yıkıyayım dıyorum,en azından hastane cantasını hazırlıyım
Ağlamak istiyorum dolgu dişim çoookkkk fena ağrıyor doktor tek çare çektir dedi((((( canım acıyoooooo Nasıl çektireyim ben şimdi
canım allah sabır versin boşanacakları kesinmi yoksa kavgalılarmı herşey düzelir allahın iziyle hiç olmazsa seni düşünüp bu işi daha sakın halledebilirler ne demek caphe almak.. canım bende eşimle tartıştım dün normalde pek tartışmayız tartışıncada çabuk geçer ama bu sefer canım çok sıkkın ve barışmak istemiyorum sanki çok mutlu bi insanımdır bi sıkıntım pek olmaz ama işte benmi büyütüyorum yoksa olaymı büyük onuda anlayamıyorum
yıkamak için çok erken yeniden yıkamanız gerekecek kızlar tozlanır şimdiden sadece hastane çantası için olanı yıkamak daha mantıklı
ben bugün markette dalinin sıvı deterjanıyla yumuşatıcısını baktım giderken alıcam ve kıyafetlerimizi hazırlamaya başlıcaz
canm zaten 0-3 olanları yıkayıp hazırlıcam evde duracak olanlarda temiz olsun dimi bide penye battaniyeleri falan katlayıp yerleştircez nie tozlansınki
Vallahi canım boşanmazlarsa eylülde benim doğumumda bir aile kavgası yaşanacak çünkü babam anne tarafımı istemiyor hem de sudan sebeplerle ..Anne tarafım da çok iyi insanlar şimdiden oğluşuma bir sürü şey örmüşler almışlar hazırlıklar yapmışlar, her şeyden önemlisi bebeğimi öyle seviyorlar ki şimdiden ..babam sırf bu yüzden kavga çıkardı dün , onlar gelirse o olmazmış da mış mış....Olmasın napiyim.. Babamdır diyemicem çünkü bu yaşıma kadar hiçbir sıcaklığını görmedim , annemi ve bizleri üzdüğü de cabası :2:
Annem de bıktı boşanmak istiyor ama babam onu da beceremez adam gibi
Senin derdin ne bilemiyorum belki de özeldir , ama şunu bil bu hormonlar insanın canına okuyor hamilelik kolay değil .Belki de sen aşırı duygusalsındır , eşin çok da suçlu değildir hani
ben daha önceden ikisinde almıştım kullandım bugün çok memnun kaldım bebişim misler gibi kokcak :))))))
sende bendensin tatlım bende öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?