2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bebegın kıyafetlerını yıkamak ıcın deterjan gıbı özel bısey aldnmı canım???
ben buhftasonu alıp yıkıyayım dıyorum,en azından hastane cantasını hazırlıyım

Ağlamak istiyorum dolgu dişim çoookkkk fena ağrıyor doktor tek çare çektir dedi((((( canım acıyoooooo Nasıl çektireyim ben şimdi

selam tatlım :) sağolasın.. dalin in granül deterjanını kullanıyorum eve bile sindi kokusu harika... bizim de çok eksiğimiz var daha şimdilik hastane çıkışımızı tamamladık...

yıkamak için çok erken yeniden yıkamanız gerekecek kızlar tozlanır şimdiden sadece hastane çantası için olanı yıkamak daha mantıklı

yıkamak için çok erken yeniden yıkamanız gerekecek kızlar tozlanır şimdiden sadece hastane çantası için olanı yıkamak daha mantıklı

bende oyle yapıcam canım, sadece hastane cantasına koyacaklarımı yıkıcam, otekıleri yıksam,snra yıne yıkarım ıcıme sınmez:))

ben bugün markette dalinin sıvı deterjanıyla yumuşatıcısını baktım giderken alıcam ve kıyafetlerimizi hazırlamaya başlıcaz

Vallahi canım boşanmazlarsa eylülde benim doğumumda bir aile kavgası yaşanacak çünkü babam anne tarafımı istemiyor hem de sudan sebeplerle ..Anne tarafım da çok iyi insanlar şimdiden oğluşuma bir sürü şey örmüşler almışlar hazırlıklar yapmışlar, her şeyden önemlisi bebeğimi öyle seviyorlar ki şimdiden ..babam sırf bu yüzden kavga çıkardı dün , onlar gelirse o olmazmış da mış mış....Olmasın napiyim.. Babamdır diyemicem çünkü bu yaşıma kadar hiçbir sıcaklığını görmedim , annemi ve bizleri üzdüğü de cabası :2:
Annem de bıktı boşanmak istiyor ama babam onu da beceremez adam gibi
Senin derdin ne bilemiyorum belki de özeldir , ama şunu bil bu hormonlar insanın canına okuyor hamilelik kolay değil .Belki de sen aşırı duygusalsındır , eşin çok da suçlu değildir hani

Son düzenleme:

canm zaten 0-3 olanları yıkayıp hazırlıcam evde duracak olanlarda temiz olsun dimi bide penye battaniyeleri falan katlayıp yerleştircez nie tozlansınki

zaten şimdilik sadece hastane ve ilk 1 ay giyeceklerini yıkadım .. çantamı da ne olur ne olmaz diye hazırlamak istedim..çantanın içinde bişey olmaz

canm durumlar kişiye özeldir tabi hani bi kavgayı önleyecekse analerden 1 2 ay sonra gelmelerini rica edebilir annen sonuçta ortada bi evlilik var bebişini her zaman görebilirler yetrki tatsızlık olmasın zaten çok ii insanlarsa durumu anlayışla karşılarlar haaa ama artık annenin canına tak demişse ve baban idarelikten çıkmışsa o zman hayırlısı canm annen öle daha mutlu olacaksa sen takılma bu duruma boşansınlar herkes kendi yoluna gitsin... hormonlar ne yazıkki öle canım eşiminde düşüncesizliği var ama normalde böle diildir bende biraz abartıyorum alışkan olmadığım bi durum çıkıyo ortaya ne bilim bide kızımı üzüyomuyum acaba diede kafaya takıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…