2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Evet artık hepimize tak dedi.Sorun da aslında bu zaten Yoksa ananemlere deriz gelmezler ama bu geçici çözüm olur...
Bebişleri üzüyor muyuz diye video izledim internetten araştırdım, 24. haftadan sonra annenin üzüldüğünde salgıladığı adrenalin ve kortizon hormonları plesentadan direk bebişe gidiyormul ve o da aynı şeyleri hissdiyormuş, eğer mutluysak endorfin hormonu geçiyormuş.. Yani bebişlerin ruh hali biz nasılsak o ..
Bu arada doğum tarihlerimiz aynı :13:

çok değil ama geliyor. yani eve gittiğimde çamaşırımda küçük lekeler oluyor.sakın oynama

benim de küçük lekeler oluyor, oynamıyorum ama ne ara geliyor hiç anlamadım, bakıyorum bakıyorum bişey yok.

Peki bu ne demek ve ne zamana kadar sürecek biliyor musun?

Selam eltileerrr,görümceler,enişteler,bacanaklaaaaaaaaaaarrrrrrrrr

Geçmişi azıcık okududum yine dertlenmişsiniz yahu,ne var bu kadar takacak valla ben bi daha hamile kalmayı düşünmüyorum
o yüzden bebeğimin içimdeki kıpırtaklarının boool boool tadını çıkarmak,özgürce yiyip içmeeek,:103::131::125:
kızım hala tek çocukken ona maximum zaman ayırmak istiyorum o yüzden kimseyle uğraşmıyorum bakın hafta sonu Edirneden geldik kayanananın yanından hiç ağzımı açıp dedikodu yaptımmı...

kızlar benim karnım çatlamışşş (((
catlamaya basladık sanırımm.. son ayda bendede olur kesın
kızlar ben geldim kontrolden. bebeklerimi gördüm :)) kızım 1.150 gr, oğlum 1.300 gr olmuş :)) yaşasınnnnn
senın tosuncuklar buyumus annesı
kızlarrr yaaa benim bulantılarım yeniden başladı.1 aydır iyiydim.ama şimdi yine aynı.kusmamak için neler yapıyorum. havadan mı neden anlamadım ki
bebek buuyudukce bazı kısılerın mıdesıne baskı yapıomus cnm senınde ole olmus olabılır gecmıs olsunn ınss cabucak gecer ılk 4 ay kusan bırı olarak senı cok ı anlıyorum
slm kızlar dünden beri çok sinirli ve gerginim tabi ufak tefek sebeplerde var ama düzeltmeye çalışıyorum kendimi bebişim için ama boğazımdaki yumru geçmiyo bi türlü herkeslede kavga edesim var puuuffss

bırılerıne patlamadan gcemzz oo genelde banada oluoo

merhaba kızlar, sizin de göğüslerinizden sıvı geliyor mu?

ewt cnmbenımdee yaklasık 3 aydır gelıoo sıkmak ıı deılmıs ama sıkmaa

babamız ısten gelıcek bırazdan bızı yemege goturucekk ..geldıgımızde yazzarım yıne kıbb ve bebıslrınızı uzmeyınn

Bu arada ben de 29. hafta olmuşum
9 temmuzda dr gidip 32. haftasıdır çalışabilir diye rapor alıcam
37. hafta da adanada bi dr gidip doğum iznine ayrılabilir diye alıcam
sonra o raporları ankara da onaylatıcam benim işler çooook karışık çoooooooookkkkkk

benim de küçük lekeler oluyor, oynamıyorum ama ne ara geliyor hiç anlamadım, bakıyorum bakıyorum bişey yok.

Peki bu ne demek ve ne zamana kadar sürecek biliyor musun?

göğüslerin bebeğine hazılarlanıyor annesi
cnm bu yükselen prolaktin hormonunun sonucu. bu sıvının adı kolostrom. bu sıvı daha sonra üretilecek sütün öncesi olan bir sıvı. korkulacak endişelenecek bir şey yok. herksete olmayabilirmiş.
ama oynadığında rahim kaslarını uyarıyorsun ve bu da erken doğumu tetikliyor.

bende de var ; ilk 20. haftamda çok azıcık bir sıvı gelmişti. bazen ara ara alıyor ama çok az sıvıntı şeklinde, hamileden hamileye değişen bir durum.

Hoca hanımlaarrr:44:
ben doğum iznindeyken tayin isteyecem ancak ilişik kesmeyi doğum iznimden sonra yapacam
kızımda da aynı durumda kalmıştım..

birde çatlaklar konuşulmuş şöyle bir geçmiş yaptım da kesinlikle LİERAC diyorum gerçekten çok etkili. benm 4. ayıımda bacaklarım çatlamaya başladı çünkü ilk aylar daha hızlı kilo aldım. ve doktorumn tavsiyesiyle kullandım yeni çatlaklar hiç eklenmedi ve dee şimdiden 12 kilo limitini doldurmuş biri olarak bunu söylüyorum.

ben bugün millieğitimle konuştum kesinlikle yaz tatiline gelen izinler aktarılmaz dediler çok sinirlerim bozuldu sen nasıl hallediceksin şimdi ben 32.haftada rapor alıp almama konusunda kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…