canm durumlar kişiye özeldir tabi hani bi kavgayı önleyecekse analerden 1 2 ay sonra gelmelerini rica edebilir annen sonuçta ortada bi evlilik var bebişini her zaman görebilirler yetrki tatsızlık olmasın zaten çok ii insanlarsa durumu anlayışla karşılarlar haaa ama artık annenin canına tak demişse ve baban idarelikten çıkmışsa o zman hayırlısı canm annen öle daha mutlu olacaksa sen takılma bu duruma boşansınlar herkes kendi yoluna gitsin... hormonlar ne yazıkki öle canım eşiminde düşüncesizliği var ama normalde böle diildir bende biraz abartıyorum alışkan olmadığım bi durum çıkıyo ortaya ne bilim bide kızımı üzüyomuyum acaba diede kafaya takıyom
ay canım sorma, herhde o 24 olan, baş-popo mesefası olabılr,, ben 26+6 de gttıgımde 32cm dı oğlumunboyu
merhaba kızlar, sizin de göğüslerinizden sıvı geliyor mu?
çok değil ama geliyor. yani eve gittiğimde çamaşırımda küçük lekeler oluyor.sakın oynama
catlamaya basladık sanırımm.. son ayda bendede olur kesınkızlar benim karnım çatlamışşş(((
senın tosuncuklar buyumus annesıkızlar ben geldim kontrolden. bebeklerimi gördüm :)) kızım 1.150 gr, oğlum 1.300 gr olmuş :)) yaşasınnnnn
bebek buuyudukce bazı kısılerın mıdesıne baskı yapıomus cnm senınde ole olmus olabılır gecmıs olsunn ınss cabucak gecer ılk 4 ay kusan bırı olarak senı cok ı anlıyorumkızlarrr yaaa benim bulantılarım yeniden başladı.1 aydır iyiydim.ama şimdi yine aynı.kusmamak için neler yapıyorum.havadan mı neden anlamadım ki
slm kızlar dünden beri çok sinirli ve gerginim tabi ufak tefek sebeplerde var ama düzeltmeye çalışıyorum kendimi bebişim için ama boğazımdaki yumru geçmiyo bi türlü herkeslede kavga edesim var puuuffss
merhaba kızlar, sizin de göğüslerinizden sıvı geliyor mu?
babamız ısten gelıcek bırazdan bızı yemege goturucekk..geldıgımızde yazzarım yıne kıbb ve bebıslrınızı uzmeyınn
benim de küçük lekeler oluyor, oynamıyorum ama ne ara geliyor hiç anlamadım, bakıyorum bakıyorum bişey yok.
Peki bu ne demek ve ne zamana kadar sürecek biliyor musun?
göğüslerin bebeğine hazılarlanıyor annesi
cnm bu yükselen prolaktin hormonunun sonucu. bu sıvının adı kolostrom. bu sıvı daha sonra üretilecek sütün öncesi olan bir sıvı. korkulacak endişelenecek bir şey yok. herksete olmayabilirmiş.
ama oynadığında rahim kaslarını uyarıyorsun ve bu da erken doğumu tetikliyor.
var tabii hoşgeldinnselamlar herkeseee ben de sizin gibi eylül annesi olucam inşşşallllaaah aranızda bana da yer var mı
Bu arada ben de 29. hafta olmuşum
9 temmuzda dr gidip 32. haftasıdır çalışabilir diye rapor alıcam
37. hafta da adanada bi dr gidip doğum iznine ayrılabilir diye alıcam
sonra o raporları ankara da onaylatıcam benim işler çooook karışık çoooooooookkkkkk
hoşgeldinselamlar herkeseee ben de sizin gibi eylül annesi olucam inşşşallllaaah aranızda bana da yer var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?