2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben bugün millieğitimle konuştum kesinlikle yaz tatiline gelen izinler aktarılmaz dediler çok sinirlerim bozuldu sen nasıl hallediceksin şimdi ben 32.haftada rapor alıp almama konusunda kararsız kaldım

ben de öğretmenim cnm, eylülde değil mi zaten doğum? 3 haftası zaten yanıcak iznimizin.. Doğum sonrası 8 hafta+5 hafta yani toplamda 13 hafta ücretsiz iznimiz yok mu doğum sonrası için ???

ben de öğretmenim cnm, eylülde değil mi zaten doğum? 3 haftası zaten yanıcak iznimizin.. Doğum sonrası 8 hafta+5 hafta yani toplamda 13 hafta ücretsiz iznimiz yok mu doğum sonrası için ???

işte o 5 haftayı aktarmıyorlar yanıyo iznimiz tabi ücretsiz izin alabilirsin onda sorun yok ben o 5 haftayı aktarma derdindeyim çünkü elimizde sadece 8 hafta kalıyo izin için

var tabii hoşgeldinn
hoşbulduuk

hoşgeldin canım da niye bu kadar geç geldin acebee
hoşbulduk, evet ya bayadır kk da takılmıyorum arada öyle bakıp çıkıyodum, şimdi okul bitti ya seminer dönemi evden uzakta daha çok zaman bulabiliyorum

hoşgeldin bende çok takılamıyorum ama geldikçe araya sokuyorum kendimi sende öyle yap
hoşbuldum, ben de girebildikçe araya sokuşturayım kendimi canım sağol

ay of merhaba anneler :) hiç giremiyorum ben ya,girdiğim zaman son 1-2 sayfaya bakabiliyorum ancak,napıyosunuz,herkes iyidir inşaallah.

türkiyeye geldiğimden beri bir koşturmaca,alışverişler misafirlikler falan,bi oturamadım :)

bugün doktora gittim özele,bi sorun yokmuş çok şükür de,istediği tahliller 102 lira tutuyodu,yaptırmadım ben de,bu şeker yüklemesi neden bu kadar pahalı ki,sağlık ocakları yapmıyo mu bunu,ben kan alınırken bazen bayılıyorum da o yüzden devlete gitmeye çekiniyorum,5-6 kişiden birden alılyorlar,yoğun bi koku,beni etkiliyo heralde,ama o kadar para da veremem,naapsam bilemedim :/
öte yandan 10 kilo aldım toplamda,bi 10 kilo daha alırım heralde artık,pff

kocam da hala gelmedi,kızımla yollarını gözlüyoruz

merhaba canm hoşgeldın, benmde ozel hastane ama cogu tahlılı karsılıyo hastane, benim seker yuklemesnden hıç para almadılar, sedece doppler ultrasonda muayene ucretıne ek olarak 15 lıra daha vermıstım okadr..
bende 7 kılo aldım, bakalım nekadr olcaz:))

hoşgeldinnnnnnn
hoşbulduuk
işte o 5 haftayı aktarmıyorlar yanıyo iznimiz tabi ücretsiz izin alabilirsin onda sorun yok ben o 5 haftayı aktarma derdindeyim çünkü elimizde sadece 8 hafta kalıyo izin için
ben de öğretmenim canım, aynı şekilde ben de kullanabilme yolunu arıyorum ama yok galiba senin 7. sindeymiş doğum 1 eylülden itibaren bir hafta daha kullanacaksın heralde ben de 2 haftasını kullanabiliyorum doğum öncesi iznimin bir ay daha sonraya getirebilseymişiz doğumu keşke

öğretmen arkadaşlar bu 5 haftayı aktarma konusu sıkıntılı ya.
bazı yerlerde aktarmışlar bazılarında aktarmamışlar, ben çok sorup soruşturmadan raporumu alıp şansımı denicem, inş olur.

burda heyet raporu alıyo herkes doğum sonrası, çok uzun süre değil ama 1 ay fln ben de almayı düşünüyorum.
sonra da ücretsiz izin alıcam bikaç ay.

rapor sonrasında ücretsiz izin hakkımız hala olur di mi?

ben bugün millieğitimle konuştum kesinlikle yaz tatiline gelen izinler aktarılmaz dediler çok sinirlerim bozuldu sen nasıl hallediceksin şimdi ben 32.haftada rapor alıp almama konusunda kararsız kaldım

Canım sen yine de bence git 32. haftada raporunu al
37. haftada da doğ.iz. ayrılmak istiyorum de
onlar yok efendim olmaz oyle şey derlerse bakarsın icabına
ben de öyle yapıcam...

Hoş geldin canım
nerdeydinki sen?
çoğumuz şeker tahlillerini devlet hast. de yaptırdı oralarda 5-10 TL bişey

doğum eylülde diye kime söylesem hadi şanslısın izni sonraya aktarıp rahat edersin diyolar.
demek ki bu yapılıyomuş da şimdi mi kalkmış

neyse yahu bikaç haftaya doğurcak arkadaşın biri, onun da doğum sonrası toptan yanıyo,
sağlığımız yerinde olsun da napalım izinler yansın

mommy daha önce de sormuştum heralde sana bunu ama unuttum
32. haftada raporu alınca okula götürdün mü yoksa 37.haftada izne ayrılcam diye gittiğinde mi götürüyosun raporu

ay ne güzel,istanbulda mısın? neresi orası

Hoş geldin canım
nerdeydinki sen?
çoğumuz şeker tahlillerini devlet hast. de yaptırdı oralarda 5-10 TL bişey

ben yurtdışında yaşıyorum da,pakistanda devlet hastanesinde öyle de işte bayılmak istemiyorum :) gerçi 102 lirayı duyunca bayılır ayılırım daha iyi dedim

izmirdeyim canım şifa hastanesine gidiyorum, sıgorta karrsılıyo, muayene ucreti 22 lıra verıyorum okdar.

valla önceden aktaran aktarmış ne güzel şimdi acaip kıllık yapıyorlar doğum normal şartlarda eylülün ilk haftası ama genellikle 10 gün önceyi falan buluyo doğumlar eylül ve ekim ancak izinli olacaz sonra rapor yolu arıcaz heyet raporu almakta sıkıntılı şimdiden birilerini ayarlamak lazım off ya sanki biz yaz tatili ver diyoruz yazın seminer çıksa gidin çalışın diyebiliyorlar o zaman izin olmuyo nasıl sistem ben anlamadım ya öğretmenliğin zaten suyu çıktı allah sonumuzu hayır etsin

Selammm anneciklerrrrrrrrrrr ve tatlı bebiklerrrr
Biz oğluşumla çarşı bankaişlerini hallettik bugün ve çoooook sıcaktıııı Şimdi dinleniyoruzz
Çatlaklar konu edilmişş ben de kesinlikle lierac tavsiye ediyorum

mommy daha önce de sormuştum heralde sana bunu ama unuttum
32. haftada raporu alınca okula götürdün mü yoksa 37.haftada izne ayrılcam diye gittiğinde mi götürüyosun raporu

mattika 32. haftada aldığın çalışabilir rap. okula götürmüyosun
o kalsın sende sonra 37. haftada onu dr. gösterip doğ. iznine ayrılabilir yazısı alıyosun
onu ilçeye veriyosun yani izne çevirtiyosun
sonra da doğumdan sonra o iki raporu yine dr. veriyosun o da bana 5+8 13 hafta doğum son. izni kullanacaktır diye rap. vermişti
onu da okula yolluyosun gereğini yapıyolar
işte bu aşamada kıllık çıkarırlarsa artık şansımıza ne yapalım...

kızlar yaa moralim bozuk bugün yan komşun ayağını kırmış gece çok üzüldüm yarında ameliyat olacak platin takacaklarmış inş hemen iyileşir

Ben geldimmmm ama bugün neşem biraz eksik :) Kızlar ya tahlil kültür yaptırmıştım ya Allah çok şükür hiçbir sıkıntı yokmuş idrar renginin koyu olması ilaçalrdan ya da az su içtiğinden olabilir dedi doktor ama günde 3 lt yakın su içiyorum neyse mühim olan konu benim ayaklarım acaip şişti hadi şişini geçti sol ayağım baya şişti ve kan topladı Bunu doktora söyledim hemen bir kalp damar cerrahına görün dedi hamilelikte bacaklarda damar tıkanıklığı olabilirmiş falan filan dedi canım sıkıldıı ( İnşaAllah önemli değildir benim gibi olan var mı ayağında kan toplanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…