hoşgeldinbende çok takılamıyorum ama geldikçe araya sokuyorum kendimi sende öyle yap
ben bugün millieğitimle konuştum kesinlikle yaz tatiline gelen izinler aktarılmaz dediler çok sinirlerim bozuldu sen nasıl hallediceksin şimdi ben 32.haftada rapor alıp almama konusunda kararsız kaldım
selamlar herkeseee ben de sizin gibi eylül annesi olucam inşşşallllaaah aranızda bana da yer var mı
ben de öğretmenim cnm, eylülde değil mi zaten doğum? 3 haftası zaten yanıcak iznimizin.. Doğum sonrası 8 hafta+5 hafta yani toplamda 13 hafta ücretsiz iznimiz yok mu doğum sonrası için ???
hoşbulduukvar tabii hoşgeldinn
hoşbulduk, evet ya bayadır kk da takılmıyorum arada öyle bakıp çıkıyodum, şimdi okul bitti ya seminer dönemi evden uzakta daha çok zaman bulabiliyorumhoşgeldin canım da niye bu kadar geç geldin acebee
hoşbuldum, ben de girebildikçe araya sokuşturayım kendimi canım sağolhoşgeldinbende çok takılamıyorum ama geldikçe araya sokuyorum kendimi sende öyle yap
ay of merhaba anneler :) hiç giremiyorum ben ya,girdiğim zaman son 1-2 sayfaya bakabiliyorum ancak,napıyosunuz,herkes iyidir inşaallah.
türkiyeye geldiğimden beri bir koşturmaca,alışverişler misafirlikler falan,bi oturamadım :)
bugün doktora gittim özele,bi sorun yokmuş çok şükür de,istediği tahliller 102 lira tutuyodu,yaptırmadım ben de,bu şeker yüklemesi neden bu kadar pahalı ki,sağlık ocakları yapmıyo mu bunu,ben kan alınırken bazen bayılıyorum da o yüzden devlete gitmeye çekiniyorum,5-6 kişiden birden alılyorlar,yoğun bi koku,beni etkiliyo heralde,ama o kadar para da veremem,naapsam bilemedim :/
öte yandan 10 kilo aldım toplamda,bi 10 kilo daha alırım heralde artık,pff
kocam da hala gelmedi,kızımla yollarını gözlüyoruz
hoşbulduukhoşgeldinnnnnnn
ben de öğretmenim canım, aynı şekilde ben de kullanabilme yolunu arıyorum ama yok galiba senin 7. sindeymiş doğum 1 eylülden itibaren bir hafta daha kullanacaksın heralde ben de 2 haftasını kullanabiliyorum doğum öncesi iznimin bir ay daha sonraya getirebilseymişiz doğumu keşkeişte o 5 haftayı aktarmıyorlar yanıyo iznimiz tabi ücretsiz izin alabilirsin onda sorun yok ben o 5 haftayı aktarma derdindeyim çünkü elimizde sadece 8 hafta kalıyo izin için
ben bugün millieğitimle konuştum kesinlikle yaz tatiline gelen izinler aktarılmaz dediler çok sinirlerim bozuldu sen nasıl hallediceksin şimdi ben 32.haftada rapor alıp almama konusunda kararsız kaldım
Canım sen yine de bence git 32. haftada raporunu alişte o 5 haftayı aktarmıyorlar yanıyo iznimiz tabi ücretsiz izin alabilirsin onda sorun yok ben o 5 haftayı aktarma derdindeyim çünkü elimizde sadece 8 hafta kalıyo izin için
ay of merhaba anneler :) hiç giremiyorum ben ya,girdiğim zaman son 1-2 sayfaya bakabiliyorum ancak,napıyosunuz,herkes iyidir inşaallah.
türkiyeye geldiğimden beri bir koşturmaca,alışverişler misafirlikler falan,bi oturamadım :)
bugün doktora gittim özele,bi sorun yokmuş çok şükür de,istediği tahliller 102 lira tutuyodu,yaptırmadım ben de,bu şeker yüklemesi neden bu kadar pahalı ki,sağlık ocakları yapmıyo mu bunu,ben kan alınırken bazen bayılıyorum da o yüzden devlete gitmeye çekiniyorum,5-6 kişiden birden alılyorlar,yoğun bi koku,beni etkiliyo heralde,ama o kadar para da veremem,naapsam bilemedim :/
öte yandan 10 kilo aldım toplamda,bi 10 kilo daha alırım heralde artık,pff
kocam da hala gelmedi,kızımla yollarını gözlüyoruz
Canım sen yine de bence git 32. haftada raporunu al
37. haftada da doğ.iz. ayrılmak istiyorum de
onlar yok efendim olmaz oyle şey derlerse bakarsın icabına
ben de öyle yapıcam...
Hoş geldin canım
nerdeydinki sen?
çoğumuz şeker tahlillerini devlet hast. de yaptırdı oralarda 5-10 TL bişey
merhaba canm hoşgeldın, benmde ozel hastane ama cogu tahlılı karsılıyo hastane, benim seker yuklemesnden hıç para almadılar, sedece doppler ultrasonda muayene ucretıne ek olarak 15 lıra daha vermıstım okadr..
bende 7 kılo aldım, bakalım nekadr olcaz:))
Hoş geldin canım
nerdeydinki sen?
çoğumuz şeker tahlillerini devlet hast. de yaptırdı oralarda 5-10 TL bişey
ay ne güzel,istanbulda mısın? neresi orası
ben yurtdışında yaşıyorum da,pakistandadevlet hastanesinde öyle de işte bayılmak istemiyorum :) gerçi 102 lirayı duyunca bayılır ayılırım daha iyi dedim
mommy daha önce de sormuştum heralde sana bunuama unuttum
32. haftada raporu alınca okula götürdün mü yoksa 37.haftada izne ayrılcam diye gittiğinde mi götürüyosun raporu
valla önceden aktaran aktarmış ne güzel şimdi acaip kıllık yapıyorlar doğum normal şartlarda eylülün ilk haftası ama genellikle 10 gün önceyi falan buluyo doğumlar eylül ve ekim ancak izinli olacaz sonra rapor yolu arıcaz heyet raporu almakta sıkıntılı şimdiden birilerini ayarlamak lazım off ya sanki biz yaz tatili ver diyoruz yazın seminer çıksa gidin çalışın diyebiliyorlar o zaman izin olmuyo nasıl sistem ben anlamadım ya öğretmenliğin zaten suyu çıktı allah sonumuzu hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?