- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
merhaba kızlar, sizin de göğüslerinizden sıvı geliyor mu?
vay 30.haftalar göründü topigimizde maşallah
Ben geldimmmm ama bugün neşem biraz eksik :) Kızlar ya tahlil kültür yaptırmıştım ya Allah çok şükür hiçbir sıkıntı yokmuş idrar renginin koyu olması ilaçalrdan ya da az su içtiğinden olabilir dedi doktor ama günde 3 lt yakın su içiyorum neyse mühim olan konu benim ayaklarım acaip şişti hadi şişini geçti sol ayağım baya şişti ve kan topladıBunu doktora söyledim hemen bir kalp damar cerrahına görün dedi hamilelikte bacaklarda damar tıkanıklığı olabilirmiş falan filan dedi canım sıkıldıı ( İnşaAllah önemli değildir benim gibi olan var mı ayağında kan toplanan var mı?
Selam eltileerrr,görümceler,enişteler,bacanaklaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
Geçmişi azıcık okududum yine dertlenmişsiniz yahu,ne var bu kadar takacak valla ben bi daha hamile kalmayı düşünmüyorum
o yüzden bebeğimin içimdeki kıpırtaklarının boool boool tadını çıkarmak,özgürce yiyip içmeeek,:103::131::125:
kızım hala tek çocukken ona maximum zaman ayırmak istiyorum o yüzden kimseyle uğraşmıyorum bakın hafta sonu Edirneden geldik kayanananın yanından hiç ağzımı açıp dedikodu yaptımmı...
günaydın canım,evet insanın biraz miğdesi bulanıyor içerken,bize de aynı şekilde yapıldı ama
bana 5 değil 4 tane iğne yapıldı..çıkardıysan bir işe yaramaz ki ..hemşireye çıkardığını söylemedinmi
3 tane kan veerdımm ben bıde ıdrar testı yapmıslardı. gerı cıkardıysn bunu solemen lazım sonuc dogru cıkmaz baska bı gun gene ıcıceksın mecburenn ..
ay canım yaa tekrar içmen lazım ben içerken hemşire sakın çıkarma yeniden içmek zorundasın dedi bende 75 lik içtim ama tuttum kendimi 3 kez de kan aldılar canım
Bu arada ben de 29. hafta olmuşum
9 temmuzda dr gidip 32. haftasıdır çalışabilir diye rapor alıcam
37. hafta da adanada bi dr gidip doğum iznine ayrılabilir diye alıcam
sonra o raporları ankara da onaylatıcam benim işler çooook karışık çoooooooookkkkkk
ay of merhaba anneler :)
bugün doktora gittim özele,bi sorun yokmuş çok şükür de,istediği tahliller 102 lira tutuyodu,yaptırmadım ben de,bu şeker yüklemesi neden bu kadar pahalı ki,sağlık ocakları yapmıyo mu bunu,ben kan alınırken bazen bayılıyorum da o yüzden devlete gitmeye çekiniyorum,5-6 kişiden birden alılyorlar,yoğun bi koku,beni etkiliyo heralde,ama o kadar para da veremem,naapsam bilemedim :/
öte yandan 10 kilo aldım toplamda,bi 10 kilo daha alırım heralde artık,pff
kocam da hala gelmedi,kızımla yollarını gözlüyoruz
bebegın kıyafetlerını yıkamak ıcın deterjan gıbı özel bısey aldnmı canım???
ben buhftasonu alıp yıkıyayım dıyorum,en azından hastane cantasını hazırlıyım
merhaba kızlar, sizin de göğüslerinizden sıvı geliyor mu?
aman sıkma sakın kendi geliyorsa tamam da sen sıkma oynama sakın .. benim ellesem akacak gibi
babamız ısten gelıcek bırazdan bızı yemege goturucekk..geldıgımızde yazzarım yıne kıbb ve bebıslrınızı uzmeyınn
Bu arada ben de 29. hafta olmuşum
9 temmuzda dr gidip 32. haftasıdır çalışabilir diye rapor alıcam
37. hafta da adanada bi dr gidip doğum iznine ayrılabilir diye alıcam
sonra o raporları ankara da onaylatıcam benim işler çooook karışık çoooooooookkkkkk
birde çatlaklar konuşulmuş şöyle bir geçmiş yaptım da kesinlikle LİERAC diyorum gerçekten çok etkili. benm 4. ayıımda bacaklarım çatlamaya başladı çünkü ilk aylar daha hızlı kilo aldım. ve doktorumn tavsiyesiyle kullandım yeni çatlaklar hiç eklenmedi ve dee şimdiden 12 kilo limitini doldurmuş biri olarak bunu söylüyorum.
selamlar herkeseee ben de sizin gibi eylül annesi olucam inşşşallllaaah aranızda bana da yer var mı
peki bunları yapmandaki amaç ne anlamadım :44::44:
ay of merhaba anneler :) hiç giremiyorum ben ya,girdiğim zaman son 1-2 sayfaya bakabiliyorum ancak,napıyosunuz,herkes iyidir inşaallah.
türkiyeye geldiğimden beri bir koşturmaca,alışverişler misafirlikler falan,bi oturamadım :)
bugün doktora gittim özele,bi sorun yokmuş çok şükür de,istediği tahliller 102 lira tutuyodu,yaptırmadım ben de,bu şeker yüklemesi neden bu kadar pahalı ki,sağlık ocakları yapmıyo mu bunu,ben kan alınırken bazen bayılıyorum da o yüzden devlete gitmeye çekiniyorum,5-6 kişiden birden alılyorlar,yoğun bi koku,beni etkiliyo heralde,ama o kadar para da veremem,naapsam bilemedim :/
öte yandan 10 kilo aldım toplamda,bi 10 kilo daha alırım heralde artık,pff
kocam da hala gelmedi,kızımla yollarını gözlüyoruz
Bi dakika yemek konuşulmuş:104:
yemek bizim işimiz diyorum hemen menümü sayıyorum
boool domatesli barbunya yemeği,spagetti makarna,teflon tavada terbiyeli tavuk
çoban salata
tatlım da yok
evet yoksun ortalarda dermet hanım..seni de görmek istiyoruz aramızda ..kuzucuğumu yorma bak iyi bak onaselam kızlarrrr.çalışıyorum diye hiiç giremiyorum nasılsınız.minişleri öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?