2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım benim de atyaklarım şişiyor ama kan toplama olayı yok

hahahah kız alemsin valla doğru söylüyorsun

3 tane kan veerdımm ben bıde ıdrar testı yapmıslardı. gerı cıkardıysn bunu solemen lazım sonuc dogru cıkmaz baska bı gun gene ıcıceksın mecburenn ..

ay canım yaa tekrar içmen lazım ben içerken hemşire sakın çıkarma yeniden içmek zorundasın dedi bende 75 lik içtim ama tuttum kendimi 3 kez de kan aldılar canım

evet kızlar dediğiniz gibi gittim soyledim çıkarttığımı, ama hemşire şansımızı deneyelim belki olur dedi yarım günüm gitti tahliller çıkmış aradılar ama yeniden içmem gerekiyormuş hepsi düşük çıkmış, ama yarında içsem yine aynısı olacak kabul etmez bu mide biliyorum

ayyy bende bikaç hafta sonra gidip bu işlemi yaptırıcam, inşallah gerçekten çalışabilirimde yaptırabilirim

Ben sağlık ocağında yaptırdım canım, aile hekimine, daha doğrusu yaptırmaya çalıştımmmmmm

slm kızlar nasılsınız.bu aralar pek giremiyorum ne var ne yok.herkez iyidir inş..bugün konrolüm vardı.renkli ultrasona girdim ama oğlum hiç yüzünü göstermedi ya..eliyle kapattı hep :-( napalım sağlık olsun.heralde doğunca görün dedi bizee

peki bunları yapmandaki amaç ne anlamadım :44::44:

Bi dakika yemek konuşulmuş:104:
yemek bizim işimiz diyorum hemen menümü sayıyorum

boool domatesli barbunya yemeği,spagetti makarna,teflon tavada terbiyeli tavuk
çoban salata
tatlım da yok

ay canım bak şimdi tamamen karar verdim.lireac ı duydum ama alsammı falan diye ikilemdeydim.kesin alıyorum bende o zman ....
12 kilo mu hay maşaallah nasıl aldın o kadar
benim daha çatlağım olmadı 6 kilo aldım daha ama sonradan olur kesin şimdiden başlıyayım bende geç bile kaldım aslında dimi :26:

peki bunları yapmandaki amaç ne anlamadım :44::44:

canım memur olarak 2 ay doğumdan önce yani 8 hafta, 2 ay doğumdan sonra izine ayrılabiliyoruz, yani toplam 16 haftalık iznimiz var...

Fakat eğer doktor izin veriyorsa; doğumdan önceki 8 haftayı yani 32. haftadan sonra çalışabilir raporu alıp, doğumdan önce 3 haftaya kadar kullanıp kalanını doğumdan sonraya bırakmaya hakkımız var ...

Ama sonuna kadar çalışacağım deme hakkımız yok her halukarda 37. haftada izne çıkmamız zorunlu...

Mummy de bunlar için işlem yaptıracak...

iyiyiz,iyi olmaya çalışıyoruz canım..pahalı diye yaptırmamak olmaz canım önemli bir test bu..ya şekerin yüksekse önlem almazsan ilerde şeker olma olasığın yükseliyor..en azından devlete git hassasiyetinin olduğunu falan anlat belki yardımcı olurlar...ama kesinlikle yaptır derim canım..

Bi dakika yemek konuşulmuş:104:
yemek bizim işimiz diyorum hemen menümü sayıyorum

boool domatesli barbunya yemeği,spagetti makarna,teflon tavada terbiyeli tavuk
çoban salata
tatlım da yok

anam anam anammmmm bunlar ne kısss, ben daha totomu kaldırıp annemin hazırladığı hazır yemekleri almaya üşeniyorum...

Maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…