- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
kızlar yaa moralim bozuk bugün yan komşun ayağını kırmış gece çok üzüldüm yarında ameliyat olacak platin takacaklarmış inş hemen iyileşir
Bi dakika yemek konuşulmuş:104:
yemek bizim işimiz diyorum hemen menümü sayıyorum
boool domatesli barbunya yemeği,spagetti makarna,teflon tavada terbiyeli tavuk
çoban salata
tatlım da yok
Ben geldimmmm ama bugün neşem biraz eksik :) Kızlar ya tahlil kültür yaptırmıştım ya Allah çok şükür hiçbir sıkıntı yokmuş idrar renginin koyu olması ilaçalrdan ya da az su içtiğinden olabilir dedi doktor ama günde 3 lt yakın su içiyorum neyse mühim olan konu benim ayaklarım acaip şişti hadi şişini geçti sol ayağım baya şişti ve kan topladıBunu doktora söyledim hemen bir kalp damar cerrahına görün dedi hamilelikte bacaklarda damar tıkanıklığı olabilirmiş falan filan dedi canım sıkıldıı ( İnşaAllah önemli değildir benim gibi olan var mı ayağında kan toplanan var mı?
evet kızlar dediğiniz gibi gittim soyledim çıkarttığımı, ama hemşire şansımızı deneyelim belki olur dedi yarım günüm gitti tahliller çıkmış aradılar ama yeniden içmem gerekiyormuş hepsi düşük çıkmış, ama yarında içsem yine aynısı olacak kabul etmez bu mide biliyorum
ayyy bende bikaç hafta sonra gidip bu işlemi yaptırıcam, inşallah gerçekten çalışabilirimde yaptırabilirim
Ben sağlık ocağında yaptırdım canım, aile hekimine, daha doğrusu yaptırmaya çalıştımmmmmm
ayyy bende hiç böyle birşeyle yok ya neden acaba süt mü yok dersiniz
çoban salata
tatlım da yok
çoban salata
tatlım da yok
canım memur olarak 2 ay doğumdan önce yani 8 hafta, 2 ay doğumdan sonra izine ayrılabiliyoruz, yani toplam 16 haftalık iznimiz var...
Fakat eğer doktor izin veriyorsa; doğumdan önceki 8 haftayı yani 32. haftadan sonra çalışabilir raporu alıp, doğumdan önce 3 haftaya kadar kullanıp kalanını doğumdan sonraya bırakmaya hakkımız var ...
Ama sonuna kadar çalışacağım deme hakkımız yok her halukarda 37. haftada izne çıkmamız zorunlu...
Mummy de bunlar için işlem yaptıracak...
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl umarım iyisinizdir çok canım sıkıldı çatlamaya başladım benhemde krem kullandığım halde elancyl kullanıyorum ama sonuç yine hüsran lierac almayı düşünüyorum bikaç arkadaştan tavsiye edilmişti ama doktorum elancyl dediği için onu kullandım bu zamana kadar ama hiçbir işe yaramadı lierac kullanan arkadaşlar var mııı yardımcı olurmusunuz:26:
of kötü bir durum ya ne yapsan ki acaba başka bi formülü yok mudur bu işin dr.a sorsaydın bi belki bir önerisi olurdu
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl umarım iyisinizdir çok canım sıkıldı çatlamaya başladım benhemde krem kullandığım halde elancyl kullanıyorum ama sonuç yine hüsran lierac almayı düşünüyorum bikaç arkadaştan tavsiye edilmişti ama doktorum elancyl dediği için onu kullandım bu zamana kadar ama hiçbir işe yaramadı lierac kullanan arkadaşlar var mııı yardımcı olurmusunuz:26:
ben de senin gibi 6 kilo aldıııım yazmak isterdim amaaaaay canım bak şimdi tamamen karar verdim.lireac ı duydum ama alsammı falan diye ikilemdeydim.kesin alıyorum bende o zman ....
12 kilo mu hay maşaallah nasıl aldın o kadar
benim daha çatlağım olmadı 6 kilo aldım daha ama sonradan olur kesin şimdiden başlıyayım bende geç bile kaldım aslında dimi :26:
Benim bi kocam vaaarrrmaşallah sana bunların hepsini bir kişi mi yiyiyor canım
ben bir tabak yemeğin yarısını zorla yiyiyorum iştah sıfır
evet canım ama sen onu 75 gün falan say işteayyy seninde 81 günün kalmış aynı gün gebe kalmışız kız..töbe töbeeeeeeee
slm canım ben lierac kullanıyorum doktorum onu tavsiye etti ben daha çatlamadım :) ama kilo çok almadım 2 kilo almışım daha bide günde 3 lt su içiyorum
selam şekerşey :) aman allahım sende mi
lireac ı bende duydum çok methediyorlar canım kullanmaya başlıcam bende sende başla..
slm canım ben lierac kullanıyorum doktorum onu tavsiye etti ben daha çatlamadım :) ama kilo çok almadım 2 kilo almışım daha bide günde 3 lt su içiyorum
Buluuut bi resmini koysana yaa
merak ettim,2 kilo alınca nasıl hamile olunuyor nooollluuuurrrr
ben koymaya utanıyorum artıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?