allah yardımcısı olsun cnmm cok zor bır durummerhaba kızlar nasılsınız ben bugün biraz üzüldüm bi yakınımızda benle birlikte hamileydi aramızda 2 ay var geçen doktora gittiğinde bebeğin başında kitle görmüş down sendromundan şüphelenip bakırköye farklı bi ultrasona yönlendirmiş birde bacaklarında aşırı bir varis oluşumu doktor bebeğin kendini doğuma zorladığını söylemiş daha dörtbuçuk aylık yaa nasıl olur inşallah doktor yanılmıştır dua edin olurmu annişler üzüldüm sabah sabah off
ewt yaptımm ama yarım saatde mutfagı temızledık kızımla yorulduk sımdı komsuya gıdıcezz sohbetekarnıyarık mı dedin mutfak batacak temizlerken zorlanırım diye çok çok istiyo canım ama gözüm kesmiyo yanına bide cacık misssss
kızlar merhaba,
bebeklerimin çantasını hazırlamaya başladım. kıyafetlerini, battaniyelerini ütüleyip çantaya yerleştirdim. bezlerini, alt temizleme mendillerini ve benim göğüs pedlerimi koydum. sırada benim pijama, atlet, sütyen ıkanıp konulacak. biberonlar ve emzikler siteril edilip konulacak. offf ne zormuş yavss :))
güle güle kullansın bebişin canım çok güzell ama yıkama konusunu bilmiyorum anneme sorarım ben böyle şeyleri pek anlamamSelam güzel hamişlerGeçmiş yapana kadar 1 saat geçti Bizim dün nevresim takımımız , yorgan , yastığımız geldi.. Resmini koyayım
Yalnız size bir sorum olacak yorganı yıkıcak mısınız siz ? Ben kokladım da kokusu hoşuma gitmedi sanki yıkasam iyi olacak gibi:26:
Eki Görüntüle 447652
servix boyum normale göre biraz kısa kritik haftaları atlattım inşallah bu hafta 28 haftaya girdimerken doğum ihtimalimi var cnm senin nieki
gebeliğimin ilk 5 ayı çok yorucu çalıştım birde yöneticilik yapıyorum işte hem sorumluluk hem stres hem anadolu yakasından avrupa yakasına her gün git gel demek ki bünye zorlandı kısmet doktor işten ayrılmamı söyledi yatak istirahatı felan şimdi çok şükür iyiyim bu haftada bebek için ciğer geliştirici iğnelerim var bakalım hayırlısı iyi olucaz inşallahaynen bir çorap bile alamadım bi tek kayınvalidemin yaptığı bir iki şey var bi de annem yelek ördü
hayrola niye erken doğum ihtimali var ki :26:
dikkat ediyorum aslında bi tek dondurmayı çok kaçırmış olabilirim, niye yüksek çıktı bilmiyorum.
evet herkes hamarat maşallah ben haziran sonuna kadar başka şehirde olacağım için kıyafet bile alamadım senin yine onlar varmış
allah normal doğum yapmayı nasip eder inşallah her açıdan daha avantajlı anne için de bebek için de.
Selam güzel hamişlerGeçmiş yapana kadar 1 saat geçti Bizim dün nevresim takımımız , yorgan , yastığımız geldi.. Resmini koyayım
Yalnız size bir sorum olacak yorganı yıkıcak mısınız siz ? Ben kokladım da kokusu hoşuma gitmedi sanki yıkasam iyi olacak gibi:26:
Eki Görüntüle 447652
kızlar annem dedi bunu da bana bir tane tek kişilik pike takımı alalım hastanede yatağına onu sereriz daha güzel olur diyor.bende bunu almayı düşünüyorum
peki siz almayı düşünüyormusunuz ???
kızlar annem dedi bunu da bana bir tane tek kişilik pike takımı alalım hastanede yatağına onu sereriz daha güzel olur diyor.bende bunu almayı düşünüyorum
hastanede nasıl yani yatağa sereceksiniz anlayamadımkızlar annem dedi bunu da bana bir tane tek kişilik pike takımı alalım hastanede yatağına onu sereriz daha güzel olur diyor.bende bunu almayı düşünüyorum
Selam güzel hamişlerGeçmiş yapana kadar 1 saat geçti Bizim dün nevresim takımımız , yorgan , yastığımız geldi.. Resmini koyayım
Eki Görüntüle 447652
hastanede nasıl yani yatağa sereceksiniz anlayamadım
evet sallanıyo sonra sabitleyip park yatak olarak kullanabiliyosun..50 kg a kadar taşıma kapasitesi var
kendi yastığını çarşafını götürüyorsun hastaneninkini değil de kendi götürdüğünü seriyorsun annem işte görsellik hastası kadın
kendi yastığını çarşafını götürüyorsun hastaneninkini değil de kendi götürdüğünü seriyorsun annem işte görsellik hastası kadın
bence güzel, sade ve kullanışlı görünüyor, internetten mi? yine de yakından görüp al bence. sağlam mı bi kontrol et. ya da bilindik bi marka ise internetten al derim ben.
herkez çantasını hazırlamış bile ben daha bişey almadım ne kızıma ne kendime. bi hastane çıkışışımız bide 5li zıbınımız var panik oldum bi anda:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?