2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

allah yardımcısı olsun cnmm cok zor bır durum
karnıyarık mı dedin mutfak batacak temizlerken zorlanırım diye çok çok istiyo canım ama gözüm kesmiyo yanına bide cacık misssss
ewt yaptımm ama yarım saatde mutfagı temızledık kızımla yorulduk sımdı komsuya gıdıcezz sohbete

kolay gele tatlımmm senın ıkızzler hepımızınkınlerden once gelcekk sen sımdıden sıkı tut ıısını masallahh sızee

Selam güzel hamişler Geçmiş yapana kadar 1 saat geçti Bizim dün nevresim takımımız , yorgan , yastığımız geldi.. Resmini koyayım
Yalnız size bir sorum olacak yorganı yıkıcak mısınız siz ? Ben kokladım da kokusu hoşuma gitmedi sanki yıkasam iyi olacak gibi:26:

güle güle kullansın bebişin canım çok güzell ama yıkama konusunu bilmiyorum anneme sorarım ben böyle şeyleri pek anlamam

gebeliğimin ilk 5 ayı çok yorucu çalıştım birde yöneticilik yapıyorum işte hem sorumluluk hem stres hem anadolu yakasından avrupa yakasına her gün git gel demek ki bünye zorlandı kısmet doktor işten ayrılmamı söyledi yatak istirahatı felan şimdi çok şükür iyiyim bu haftada bebek için ciğer geliştirici iğnelerim var bakalım hayırlısı iyi olucaz inşallah

kızlar annem dedi bunu da bana bir tane tek kişilik pike takımı alalım hastanede yatağına onu sereriz daha güzel olur diyor.bende bunu almayı düşünüyorum

peki siz almayı düşünüyormusunuz ???

Canım cok güzelmiş güle güle kullansın bebişin. Markası ve fiyatı konusunda bilgi verirsen bize de fikir olurYıkama konusnda söyle bişi buldum.

Pike takımı güzelmiş ama bence hastane için gereksiz . Özel hastanede hele bence hiç gerek yok.Kimsenin gözü bebişten baska bişi görmüyo zaten

canım nevresimin çok güzel fakat o yazdığın her şeyi yıkama talimatındaki ısıda yıkamadan kullanma tekstil sonuçta güle güle kulan

evet sallanıyo sonra sabitleyip park yatak olarak kullanabiliyosun..50 kg a kadar taşıma kapasitesi var

bence güzel, sade ve kullanışlı görünüyor, internetten mi? yine de yakından görüp al bence. sağlam mı bi kontrol et. ya da bilindik bi marka ise internetten al derim ben.

Merhaba güzel anneler,
Ben de günlerdir yoktum, hastaneye git gel, şeker yüklemesi vs. uğraştım.
Geçmişi de şööle bi taradım. Umarım herkes iyidir...

kendi yastığını çarşafını götürüyorsun hastaneninkini değil de kendi götürdüğünü seriyorsun annem işte görsellik hastası kadın

çok hoşsunuz neşem yerine geldi
ama ben derim ki parana yazık daha önce doğum yapmış biri olarak
anneni mutlu etmek istiyorsan ona bir şey diyemem :))

bence güzel, sade ve kullanışlı görünüyor, internetten mi? yine de yakından görüp al bence. sağlam mı bi kontrol et. ya da bilindik bi marka ise internetten al derim ben.

Eki Görüntüle 447709 evet internetten buldum..sonuçta en fazla 1.5 - 2 sene kullanıcak bebek bence sağlam gibi duruyor..
bu da sabitlendikten sonraki hali..park yatağa dönüşüyor..

herkez çantasını hazırlamış bile ben daha bişey almadım ne kızıma ne kendime. bi hastane çıkışışımız bide 5li zıbınımız var panik oldum bi anda:18:

bence biraz acele et, bi de senin doğum tarihin Eylül'ün başı, Ağustos'un ortasında bile doğurabilirsin.

Mrb kızlar seker olcumu yaptırmıstım sonucunu aldım 118 cıkmıs normal galıba daha kendı doktoruma gostermedım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…