2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende hastane cıkısı bır tane alcam ama, yetmez gıbı, yanınada bıseyler koycam, lastıksız zıbınlardan fılan... senin neler var cantada canım??
ben :
1 hastane cıkısı
bırkac zıbın,yedek olması için,
yenıdogan bebek bezi,
bıberon,
bebek battanıye,
2 logusa pijaması,
iç çaması,
hasta bezi, toka,
fotograf makınası,
gögüs pompası (martta dogum yapan bı arkadasım ozellıkle soyledı, osezeryan oldu,hemen sütü gelmemış, pompa lazım olmuş)
ben bunları alıcam bu hftasnu hazır olsun canım, eksıkler vardır tabi...

Merhaba güzel anneler, günlerdir aç geziyorum mide yanmasından, bebeğimi besleyemiyorum diye korkuyorum. Hepinize güzel günler...

canım mide yanmasına en büyük sebep zaten uzun müddet aç kalmak. Azar azar sıksık yersen ve yastığını biraz yükseltirsen iyi gelir. Geçmiş olsun

doğum yapacağınız hastaneden liste talep edin orada lazım olan istedikleri her şeyi yazıp veriyorlar
mesala hasta bezi ni hastane sizden talep etmez

ayyy çok güzel güle güle uyusun miniğin içinde

mericcim dr.una söyle sana şurup yazsın, ya da söylesin, bana gaviscon şurup vermişti, çok iyi geldi, bi de yoğurt ye mideye iyi geliyor.

doğum yapacağınız hastaneden liste talep edin orada lazım olan istedikleri her şeyi yazıp veriyorlar
mesala hasta bezi ni hastane sizden talep etmez

ben arkadaşım doğum yaparken yanında kalmıştım, hastane hasta bezi değil de gazlı bez verdi hep, onun ikinci doğumu olduğundan siyah pijama almıştı yanına. Ama bana şimdi pek güvenilir bir yöntem gibi gelmiyor, ben o derdimin içinde bi de bunu düşünmek istemiyorum, bir kaza olmayacağından emin olmam lazım.

merhaba kızlar. dünden beri çok zor nefes alıyorum benim oğlan dönüyo galiba yavaş yavaş baya ciğerlerime baskı uygulamaya başladı...
bende özelde doğum yapacağım kuzenimde orada çalışıyo bi tane pike götürelim hastaneye onu sereriz dedi annemde sağolsun ceyizime elleriyle tek kişilik pike takımı dikmişti onu götüreceğiz inşallah...
benimde oğlumun sadece 1 hafta fln idare edecek kıyafeti var başkada bir iğne yok benimde eylül başı doğum ağustos ortası bile gelebilir annemde acele etme diyo ben gelcem eksikleri tamamlarız diyo bende mecbur bekliyorum ne yapalım artık en kötü ihtimal bir aya tamamlamak zorundayız çünkü ramazan geliyoo ve annem oruç oruç gelemez artık bi yanına gittiğimde söyleyeceğim anneme ne zaman tamamlayacağız diye. zaten benim ufaklık dönmezse mecburen sezeryan olacak ve 40 haftamı beklemeyecek doktor hadi hayırlısı inşallah oğluşum erkenden gelmeye kalkmaz beşiği bile yok hehe:18:

cnm cok guzelmıs cok bgndm bende bızım mobılya ustasına gosterıcem bakalım yaparım dermı yaprsa yaptrcam vlla banada fıkır oldun cnm saol

rica ederim canım..bende çok beğend,m..markafoniye gelmiş bugün 180 TL..bence çok uygun..mobilyacın daha uygun fiyat vermezse alıver ordan..

bende temmuzda yapıcam alışverişimizi memlekete gidince zira köyde yaşıyoruz da

bnde hıc bısı almadım dha ya herkes kafamı karıstryo
benı kım gorse masallh masllh oglu olck dıolarya bır degıl ıkı degıl acaba bızım doktormu goremıo bısı:)))

kızlar elinde a'dan z'ye anne bebek ihityaç listesi olan var mı. yada alışverişlerini komple tamamlayanlar neler aldılar yazabilirlermi acaba malum alışverişi bazılarımızın tam değil yardımcı olursanız çook sevinirim...

kızlar nasılsınız bizde kzımla komşu ameliyat olmuştu onu ziyaret gittik .hemşire beni kovdu:) sen hamilemisin dedi evet dedim sen fazla durma hastanede enfeksiyon kaparsın dedi ama bende 12.30 gittim saat 3 olmuştu inş.enfeksiyon kapmamışımdır

ya sizin hızınıza yetişmek mümkün değil ki maşallah :) oku oku geçmiş bitmiyor, geçmiş okuyunca günlük sohbet kaçıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…