canım bende hallettim bugün dün yıkadım bugün ütüledim sıcakta atlet sırtıma yapıştı valla sucuk oldum..benimde pijama takımım kaldı atlet falan birde ben bi tane hastane çıkışı aldım sen kaç tane aldın 2 mi olsaydı pek az oldu yavrumun çantası :44:
Mrb kızlar seker olcumu yaptırmıstım sonucunu aldım 118 cıkmıs normal galıba daha kendı doktoruma gostermedım ama
Merhaba güzel anneler, günlerdir aç geziyorum mide yanmasından, bebeğimi besleyemiyorum diye korkuyorum. Hepinize güzel günler...
bende hastane cıkısı bır tane alcam ama, yetmez gıbı, yanınada bıseyler koycam, lastıksız zıbınlardan fılan... senin neler var cantada canım??
ben :
1 hastane cıkısı
bırkac zıbın,yedek olması için,
yenıdogan bebek bezi,
bıberon,
bebek battanıye,
2 logusa pijaması,
iç çaması,
hasta bezi, toka,
fotograf makınası,
gögüs pompası (martta dogum yapan bı arkadasım ozellıkle soyledı, osezeryan oldu,hemen sütü gelmemış, pompa lazım olmuş)
ben bunları alıcam bu hftasnu hazır olsun canım, eksıkler vardır tabi...
Selam güzel hamişlerGeçmiş yapana kadar 1 saat geçti Bizim dün nevresim takımımız , yorgan , yastığımız geldi.. Resmini koyayım
Yalnız size bir sorum olacak yorganı yıkıcak mısınız siz ? Ben kokladım da kokusu hoşuma gitmedi sanki yıkasam iyi olacak gibi:26:
Eki Görüntüle 447652
doğum yapacağınız hastaneden liste talep edin orada lazım olan istedikleri her şeyi yazıp veriyorlar
mesala hasta bezi ni hastane sizden talep etmez
doğum yapacağınız hastaneden liste talep edin orada lazım olan istedikleri her şeyi yazıp veriyorlar
mesala hasta bezi ni hastane sizden talep etmez
Eki Görüntüle 447709 evet internetten buldum..sonuçta en fazla 1.5 - 2 sene kullanıcak bebek bence sağlam gibi duruyor..
Eki Görüntüle 447710 bu da sabitlendikten sonraki hali..park yatağa dönüşüyor..
cnm cok guzelmıs cok bgndm bende bızım mobılya ustasına gosterıcem bakalım yaparım dermı yaprsa yaptrcam vlla banada fıkır oldun cnm saol
Mrb kızlar seker olcumu yaptırmıstım sonucunu aldım 118 cıkmıs normal galıba daha kendı doktoruma gostermedım ama
biz aynıyız canm bende hazırlamadım, ama bu haftsnu hastane cantasını hazırlıcam artık, o hazır dursun:)
kalanlarıda temmuzda alıcam
çok güzel çıkmış tebrkler
bende temmuzda yapıcam alışverişimizi memlekete gidince zira köyde yaşıyoruz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?