2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben kendimi çok halsiz bitkin yorgun hissediyorum.. pazar kapımın önünde ama bir türlü cesaretimi toplayıp gidemiyorum

kızlar ekim annelerini okuyordum. Ateş ölçer arzum bebbe kulak ve alından ölçüyo duyan varmı ?? Yada alan varmı ??

*2 takım hastane çıkışı (10lu ve 5li takım olarak)
*çeşit çeşit yazlık çıtçıtlı body
*uzun kollu zıbınlar
*patikli pantolonlar
*mama önlükleri
*çoraplar
*taytlar
*alt açma minderi
*banyo havlusu
*kişisel bakım seti (şampuan-pişik kremi-sabun-güneş kremi-ıslak mendil-masaj yağı...)
*deterjan ve yumuşatıcı
*bebeğime uyku seti , yedek nevresim takımı
*biberon
*ağız mendilleri
*emzik
**yenidoğan bebek bezi
*tarak takımı
*tırnak makası
*suluk
*kıyafetleri yıkamak için file
*anakucağı
*bebek oto koltuğu ve arabası
*banyo küveti seti
*şekerlerimiz ve süslerimiz
[*]battanıyee yunlu polar orgu vs.
[*]patık,eldiven,önlük,sapka
*park yatagı
*yatak seti
*yastık
ANNE İÇİN:
*göğüs pedi ve kremi
*2 takım loğusa pijaması
*emzirme atleti
*hasta bezi
*Logusa tacı
*gögüs pompası
*süt saklama kabı

bende bu lıste var canım, eksıkler vardır tabii..yada gereksız olan seylerde olabılır ıcınde.... bende liste var ama ıcraat yok, daha kuzumun bikaç kıyafet dısında bişeyi yok

canım ben bebek için 1 zıbın, 1 pijama 1 de tulum takımı koydum 3 er tane çorap koydum, 1 battaniye koydum. Benim sezeryan olacağı için 2 gece kalacağız hastanede ondan 3 takım koydum ( 20 set almıştım onun takımının içinde hepsi vardı zaten)

ben de isterdim normal doğum ama % 90 sezeryan olacak, zira bebemin kafası kadar miyom var ben de.. doktor dalga geçiyor bizimle kardeşi falan sanıyor bu miyomu herhalde diyor, yazık kızım gidip gidip kafasını miyoma dayıyor :)

Ayyyy kızlarrrr geçmiş oku oku bitmiyorrr herkes iidir inşallah Biz de oğlumla işten eldik dinleniyoruz yemeğimiz var çok şükür
Bir de kızlar ankarada olup da doğumunu gazi üni de yapacak olan var mıııııııı

canım bende öyleyim dün gece başladı galiba yediğim dondurma bozdu beni bide ben bankadayım çok zor durumdayımmmmm

bence ishal geçene kadar, haşlanmış patates, yağsız peynir, pirinç - patates lapası şeklinde beslenin.. bir de bol bol su, çalışıyorsanız da rapor almayı deneyin çünkü ev dışında böyle beslenmek zor olur.. çok geçmiş olsun...

ben istanbuldan anakaraya geldim eşimin işi gereği ama hala doktor belirlemedim sadece bi kere zübeyde hanıma gittim doktor çok iyiydi ama pek emin değilim gaziye hiç gitmedim nasıl orası

ben istanbuldan anakaraya geldim eşimin işi gereği ama hala doktor belirlemedim sadece bi kere zübeyde hanıma gittim doktor çok iyiydi ama pek emin değilim gaziye hiç gitmedim nasıl orası

Canım ben gazinin prof larından Tuncay Nas hocaya gidiyorum özele. sadece tahlillerimi orda yaptırıyorum. Arkadaşımda aynı şekildeydi doğumu orda yaptı ve çok memnun kaldı. ben de orda yapacağım inşallah.

Merhaba eylül anneleri..bu topiği ne zaman görsem içim cız ediyor..benimde bebeklerim yaşasaydı 17 eylülde doğacaklardı...11 Haftalıkken kaybettim ikizlerimi ...Allahım sizlerin bebeklerine sağlık versin..kolay doğum yapmayı nasip etsin Allahım...

2012 nin en güzel anneleri en yakışıklı ve en güzel bebişleri teyzeniz geldi hepinizi kocaman öpüyoruuummm

Nasılsınız? Ben pek giremiyordum malum misafirlerim vardı bugün yolcu ettim gittiler bende bittim. Kızlar ya benim sol ayağım bildiğin kütükle davul karışımı bişey oldu. ayakkabılarımı bırakın terlik bile olmuyor Cuma günü kalp damar cerrahına randevu aldım bakalım ne dicek inşaAllah önemli bi şey değildir. Şiş olması normal dedi doktorum ama kanlanma varsa muhakkak göster dedi. Dua edin de önemli bişey olmasın

Sizler nasılsınız. Geçmiş baya geçmiş hiç okumadan direk daldım :)

sedef çantan hazır mı senin? :) ne güzel. biz de bugüb çıkarp yıkadık bebeklerin eşyalarını, yarın da ütüler yerleştiririz artık

acını tahmin edemiyorum, allah sabır versin en kısa zamanda tekrar nasip etsin.

Oh ne güzel yemeğnizc varsa dinlenin paşayla :)
Ankaradayım ama gazi ile ilgili hiçbir şey duymadım başkentle ilgili duydum orayıda önermişlerdi bana :)
Ben medicanaya gidiyorum çokta memnunum.

Allah sabır versin.. İnşaAllah en hayırlı zamanda tekrardan bebiş sahibi olursun... Amin Allah razı olsun...

kızlarsize bişey sorcam bilenler varsa acil cevap verirse çok sewinirim.. meraktan çatlıcam çünkü bu gün 100 lük yüklememi yaptırdım. açlık 86, 1. saat 168, 2.saat 156, 3.saat 118 çıktı. doktorun odasına sonuçları götürdüm. oda bilmiyomuş normal değerleri ve bi kağıttan karşılaştırdı sonuçlarımı. 2 tanesi yüksek dedi ve yanına belli belirsiz işaret koydu. ama bence aceleden ve mesai saatinin sonuna yaklaştığından yanlış baktığını düşünüyorum. internetten baktığım kadarıyla sonuçlarım normal gözüküyor.. yani 2. cisi 155 olmalıymış benimki 156 sadece. başkada yok anormal bişey.. rica etsem benim için bi bakarmısınız sizin değerler nasıl?? yani doktor doğrumu söyledi.. ben dalgın olduğundan yanlış değerlendirdi diye düşünüyorum.. siz ne diyosunuz ?? biri bana akıl versin çok sıkıldım geldiğimden beri araştırmaktan..

benim aldıklarım ve alacaklarımı listeledim canım,

(yatak, halı, lamba, deterjan, ağız bezi, emzirme atleti, bakım çantası, göğüs pedi; bunlar henüz almadıklarım)

Bebeğim için
10 lu hastane çıkışı
5 li hastane çıkışı
2 tane iç zıbın
5 tane çıtçıtlı bady
2 tane kadife tulum
1 tane kadife ikili takım
3 tane penye pijama takımı
1 kadife kapüşonlu sweatshirt
1 tane dışarıda giyilen kadife tulum
1 tane ayaksız penye alt
1 tane ayaklı kadife alt
1 tane penye üst
2 penye (biri hastane çıkışı içinde), 1 çıtçıtlı kadife, 1 de yün battaniye
2 tane havlu
8 tane çorap
3 tane penye patik
2 önlük, 3 eldiven
3 örgü yelek
1 örgü hırka
Emzik
Biberon
Tırnak makası
Tarak seti
Ateş ölçer
Kulak çubuğu
Yenidoğan ıslak mendil
Bebek bezi
Alt açma bezi
Küvet
Kova
Maşrapa
Banyo filesi
Ana kucağı (küçük beşik olan)
1 uyku seti (içinde yorganı var)
1 yedek nevresim takımı
1 yastık
Ahşap karyola ve iki kapılı gardrop
Yatak
Halı, lamba
Deterjan
Ağız bezi

Kendim için
1 gecelik
2 pijama takımı
2 sabahlık
Terlik
2 tane emzirme atleti
Bakım çantası
Göğüs pedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…