wuuuuuuuuuuuuwwwwwww maşallah ya bu ne güzellikselam kızlaaaaarrrrr!! :))) nasılsınız bugün? sıcaklarla başımız dertte, vallahi geçen gün teras keyfi yaptım, sudan çıkmadım duş alıyorum çıkıyorum kuruyorum, kolumu bacağımı hortumla yıkıyorum yemin ederim banyodan çıkıyorum yine kuruyum!!... Allah yardımcımız olsun.. evde olanlar klimayı açıp otursunlar burnumu dışarı çıkarmam evde olsam))))))) ama iyi ki klimalı yerdeyim.. yine de şanslıyım..
Aaa bir de fotomuzu ekleyelim Lara'mla son halimiz)Eki Görüntüle 448190
vışşş yavruuuuummmAyh canımız sıkıldıııı..Temizlik yapmak lazım.Hİç canımız istemiyor.Dısarı çıksak cok sıcak.Evde sürekli karnımız acıkıyor.babamız göreve gitti..Hemde BODRUMAaaaaaaaaaaa
kızlar burun aspiratörü ne işe yarıyor alcakmıyız onu da :44:
iyiyiz canım kaynatıyoruz her zamanki gibi işte sen ve bebişin nasılsınız?merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün
canım maşallah size, ne guzelsınız öyle:))
aynen canım, sıcaklarla basımız dertte:))
sen egepole gıdıyordun dımı?muayne ucretı nekadr? ayrntılı ultroson ıcın ucret odedınmı canım?
teşekkür ederim canım almayayım o zamanCanım şu siteye bi bak istersen
Burun tıkanıkları için aspiratör kullanımı zararlıdır. Aspiratör negatif basınç uyguladığı için burun mukozası daha da şişip, tıkanabilir. Küçük poşetlerde satılan tuzlu sular birer damla damlatmak, hem temizlik hem nem hem de burun tıkanıklığını gidermek açısından yeterli olacaktır.
Yeni Annelere Öneriler - Anneye Özel
teşekkür ederim canım almayayım o zaman
sağol canım benim güzel bakan güzel görür derim hep))
evet egepol'e gidiyordum. Muayene ücreti 37 tl oldu, ayrıntılı doppler için de ayrıca 50 tl vermiştim canım (obstetrik usg için vermemiştim ekstra ücret ama yine de doktor 4boyutlu göstermişti) jest yapmıştı! bu kez show yaptı! :)) )
selam kızlar dopplere gitttim çok şükür herşey yolundaymış ama bebek hala 800grcivarı doktor yapısal olabileceğini söyledi önümüzdek, ay yine doppler var, benden haberler böyle herkes iyidir umarım.
Ağustos değil de Eylül başı gelirse benden mutlusu olmaz. Bayram ertesi hemen doğursam, çok sabırsızlanıyorum. Tabi sağlıklı olsun inşallah.
ayy cnm bnm senı beklydm bnde banda aynısını demıstı doktrlr ıns alır kılo annesı daha yemek yedıktn snra sol tarafına yat daha ıyı beslenıylrmıs ozaman
evek küçük bebek olacak galiba dedi doktor, dün yemekten sonra denedim sola yatmayı artık hep öyle yapıyım barii. inşallah sağlıklı doğarlar canım bi kaç kişide benim moralimi bozdu şimdi 800 ise 2 kilo bile doğmaz dediler ama takmamaya çalışıyorum tansiyon ve stresde etkiliyormuş sanırım.
canım benim sağolwuuuuuuuuuuuuwwwwwww maşallah ya bu ne güzellik
çok şeker görünüyorsun şekerim...hiç kilo almamışsın tebrik ederim...
birde benim karnıma büyük diyorlar seninkininde maşallahı var yani
oy, hiç uğraşamam ne güzel allah sabır versinkzıımla şütümüzü içerken yazanları okuduk bu sabah kıpır kıpırız1000 parça yapboz aldık doğuma yetiştireceğiz inşallah kızımla ilk yaptığımız şey bitince duvara asacagım teyzelerinin bebişleri nasıl
aaa benim de 5 temmuzda kontrolüm var!! Egepol'e mi gidiyorsun sen de?.. Obstetrik de ayrıntılı ama farklı özelliklere bakılıyor. Doppler için gittiğimde şeker yükleme de yaptırıyordum. Doktor aç mısın dedi çünkü.. Kan akışı az gözüküyor dedi, yanii biz aç iken bebişin kan akışı azalıyor.. Kol bacak uzunluğu, kilosu ve baby showu (öyle dedik biz artık) yapılacak inşallah canım gittiğinde! babası videoya çeksin sonra izlersiniz :))) ( Egepol cd vermiyor çünküooooo iyimiş:)))
sende sagol canım, ben ayrıntılı hıç girmedımde, sadece obstetrık doppler e gırmıstım, aynı olmuyo sanırım, dopplerde kan akısına rahım gelısmesıne fılan bakılıyo cunku..merak ettım oyuzden, kontrolumede daha 15 gun var. 5 temmuz..
benm resmmımde 3303 sayfada vardı bakarsan :)
cnm senin bayramdan sonra olur zaten merak etme.(inşallah) 30 eylül diyor takviminde zaten. ağustosta gelmez bir aksilik olmadığı sürece.sen de hemen hemen 10 eylülden sonra hazırlıklı olacaksın
canım benim sağol) azcık aldım ama aramızda kalsın )))))
oy, hiç uğraşamam ne güzel allah sabır versin) bizim bebiş tepiş tepiş teyzesi..! vallahi son 3 gündür yerinde durmuyor. Oynak kızım bir müzik duymasın fıkır fıkır içimde :)))))
aaa benim de 5 temmuzda kontrolüm var!! Egepol'e mi gidiyorsun sen de?.. Obstetrik de ayrıntılı ama farklı özelliklere bakılıyor. Doppler için gittiğimde şeker yükleme de yaptırıyordum. Doktor aç mısın dedi çünkü.. Kan akışı az gözüküyor dedi, yanii biz aç iken bebişin kan akışı azalıyor.. Kol bacak uzunluğu, kilosu ve baby showu (öyle dedik biz artık) yapılacak inşallah canım gittiğinde! babası videoya çeksin sonra izlersiniz :))) ( Egepol cd vermiyor çünkü)
ağzından bal damlıyor hayırlısı ile inşallah, zaten başta 30 eylül idi, ama son ultrasonlarda 26 eylül görünüyor, bu 4 günlük öne geliş bile beni mutlu etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?