2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım ben bir siteden bulmuştum bulabilirsem yine linki atarım. Biri melek şeklinde simli içinde lavanta olan magnetti canım diğeri başka bir sitede gördüğüm keçeden yapılmış hatıralıklardı. Hayvan figürlü ve kundakta bebek figürlü (bebek sepeti ile takımdı) kapı süsü yine keçeden yapılmışlara gidiyor aklım, herkes tüllü tüylü yapıyor... ayrıcalığım olmalı hep ))[/QUOTE]

benım dedıgımde bu canım, seninkiler nasılmış merk ettm

Mrb kızlar, ben de öğlen arası Kızılay'a gittim emzirme sütyeni aldım 2 tane, sıcaktan eridim resmen. Ama dolgulu emzirme sütyeni bulamadım, bulabilen var mıdır acaba aranızda? Dolgusuz penyelerden aldım ama onları evde giyebilirim herhalde, dışarıda dolgulu giymek lazım sanırım göğüs uçlarını belli etmesin diye.

kızlar oğlumun park yatağıda geldi nihayet fotosunu ekleyeyim güzel mi siz ce :)Eki Görüntüle 448298

güle gule kullanın ınşallah canım, güzel bunlar bende kraft 504 alıcam, beneklı olandan almayı düşünüyorum oğluşuma, esımde mavi-grılerı begenıyoo, bakalım temmuzda alıcaz nasıpse bızde.

olsn cnm gelısırler bı anda ya bnmkıde zayıf bebk oluckmıs olsun saglıklı olsnda dogduktn snrada aldırrrız kılo bız onlara

slm kızlarr nasılsınız?? doktordan geldik şimdi kızımı gördüm :))) allah kuzucuklarımıza uzun ömürler versin

Eki Görüntüle 448304 Eki Görüntüle 448305

benım dedıgımde bu canım, seninkiler nasılmış merk ettm[/QUOTE]

arıyorum arıyorum bulamıyorum yaaaa..... site kaldırmış herhalde alışveriş sitesiydi... Kampanyası bitmiş olmalı.. Google'dan arattım bulsam resmi paylaşacağım bulamıyorum of! ne zor şekermiş! ama bunu keşfettim onu ararken, paylaşıyorum:
Mayıs 2012
Nasıl??
NOT: Kapı süsü evdeki bilgisayarımda kayıtlı, onu da eleye eleye bulmuştum. Onu hiç aramaya teşebbüs etmiyorum. Akşam paylaşırım

MASALLAHH SIZEEEE 27 Haftalık 7.ay olmuyormu yaa??bızde tatıldeyız ama bana tatıl zehır oldu kulagıma su kac oda odem yaptı ınsallah bıran once gecer kızında artık 1 kılo olmusturr kesınnn

aaa cnm dikkat etsene kendine çok geçmiş olsun... 28. hafta 7 aylık oluyo diye biliyorum ben tatlım şu an daha 1 kilo değilde 900 gr falandır herhalde nasipse yarın öğrenecem zaman geçmiyo yaaa çok özledim kızımı saat 9 a aldım randevuyu valla:)

MASALLAHH SIZEEEE 27 Haftalık 7.ay olmuyormu yaa??bızde tatıldeyız ama bana tatıl zehır oldu kulagıma su kac oda odem yaptı ınsallah bıran once gecer kızında artık 1 kılo olmusturr kesınnn

aaa cnm dikkat etsene kendine çok geçmiş olsun... 28. hafta 7 aylık oluyo diye biliyorum ben tatlım şu an daha 1 kilo değilde 900 gr falandır herhalde nasipse yarın öğrenecem zaman geçmiyo yaaa çok özledim kızımı saat 9 a aldım randevuyu valla:)

selam tatlı annişler ve bebişler naberrr.... sıkıntısı olan yoktur inş.. bende dünden beri ağrılar var yaaa kasık bölgelerim ağrıyo ama genelde kızımın ayakları aşağıda olunca öle oluyo yukarı çıkınca ağrılarda geçiyo dün bi aşerme tuttu dünya yol gittik yürüdük eşimle çok ağrım oldu sonradan korktum.... şimdide cnm bulgur pilavı çekti acayip onu yapıyorum:) kızımda arada bi tepikliyo beni işte .. sizden ne var ne yok annişler

benım dedıgımde bu canım, seninkiler nasılmış merk ettm[/QUOTE]

arıyorum arıyorum bulamıyorum yaaaa..... site kaldırmış herhalde alışveriş sitesiydi... Kampanyası bitmiş olmalı.. Google'dan arattım bulsam resmi paylaşacağım bulamıyorum of! ne zor şekermiş! ama bunu keşfettim onu ararken, paylaşıyorum:
Mayıs 2012
Nasıl??
NOT: Kapı süsü evdeki bilgisayarımda kayıtlı, onu da eleye eleye bulmuştum. Onu hiç aramaya teşebbüs etmiyorum. Akşam paylaşırım

bendevlete gdıyorum ozel olmadıgı ıcınn hıc bukonuyaa grmedı bıle cok yogun beyefendı ultrasona bıle ayda bır bakmıoo canı nezaman ısterse

banada 1 aydan fazlaya gün verdi cnm ultrason için ne kadar rahatlar yaaa ya insanın durumu olmasa özele gidemese seni mi bekleyecek o kadar zaman ... normalde 28 haftadan sonra nerdeyse 2 haftada bi takibe alınıyosun bebeğin pozisyonuna suyuna vs bi sürü şeye bakılıyo .. bunlar nasıl bu kadar uzun süreye tarih veriyo anlamıyorum bana taaa 35. haftaya verdi ama ben gidecem özele mecbur o kadar bekleyemem sinir ediyolar insanı yaaa

OFF hamilelik nezor muş kızlar yaa dişim ağrıyor pöçük kemiğim ağrıyor kaşıntıdan yaralar oldu vücudumda çok kilo aldım kıyafet giyemiyorum berbat ve pasaklıyım daha neler neler ben bidaha hamile kalmak istemiyorum annem bile diyor nolur hamile olma bidaha şükür bi kız bi oğlan yeter inşallah sizler nasılsınız

benim de canım bulgur pilavı çekti bugün yaptım yedim, sana da afiyet olsun.

benım dedıgımde bu canım, seninkiler nasılmış merk ettm

Mayıs 2012
Nasıl??
NOT: Kapı süsü evdeki bilgisayarımda kayıtlı, onu da eleye eleye bulmuştum. Onu hiç aramaya teşebbüs etmiyorum. Akşam paylaşırım [/QUOTE]

bebek şekerleri için bu kadar ayrıntıyla uğraşmaya gerek varmı? pastanelerde çok güzel ambalajlı çikolatalar satılıyo,onlardan alsak olmazmı:26:

çok tatlı çıkmışın cnm yaa pembişlerde çok yakışmış maş fazlada kilo almamışın sanırsam bnmde sadece göbeğim var bide kalçalar genişledi başka kilo alan yerim olmadı ayy bu sıcaklarda çok zor oluyo zaten ben evden pek adım atamıyorum dışarısı felaket

Ağustos değil de Eylül başı gelirse benden mutlusu olmaz. Bayram ertesi hemen doğursam, çok sabırsızlanıyorum. Tabi sağlıklı olsun inşallah.

offf bende inanılmaz sabırsızlanıyorum yaaa babamızda gelsin artık kızımız diyip duruyo oda benden sabırsız ama en güzeli yine zamanında gelmeleri cnm .. sağlıkla gelir bebişlerimiz inş

oyy cnm kıyamam yaa çok zordur diş ağrısı çok geçmiş olsun .. valla çok zormuş hamişlik yaaa ilk aylar bulantılar korkular vs son aylar kilolar şişlikler ağrılar vs cidden annelerin hakkı ödenmez yaaaa cnm annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…