kızlar ben daha pijama takımımı almadım bugün netten sipariş vercm artık bu yükten kurtulmam lazım boyum 157 64 le hamile kaldım şimdi 70 im kararsız kaldım l xl mi dye
pembesini alcam bunun ama hangi beden alsam bilemedim netten alcak oln varmı
kızlar ben daha pijama takımımı almadım bugün netten sipariş vercm artık bu yükten kurtulmam lazım boyum 157 64 le hamile kaldım şimdi 70 im kararsız kaldım l xl mi dye
pembesini alcam bunun ama hangi beden alsam bilemedim netten alcak oln varmı
yaaa neden eşine yaptırıyorsun??? gitsene kuaföre.kızlar tamam alıyordur eşleriniz ama tiksinebilir bir süre sonra yapmayın bence....allahımm bi ağda muhabbetimiz eksikti
valla gülmeyin sakın ama kocişkoma yaptırıyorum ağdayı
izin vermiyor zaten dışarda yaptırmaya
ama ağda gibisi yok vlla
kızlar yaa bende hep permatikle aldım ama doğumda doktor karşısına çıkacağım nede olsa ve ağda yaptırmak istiyorum ve eşime de dedim sen yap diye tamam yaparım dedi sizce çook acırmı bi anda permatikten sonra yani ne yapmam lazım kuaförede gidemem eşim git diyoo ama çoook utanıyorum. ağda olarak ne kullanıyosunuz sorması ayıp. birdee şeyy yani ayy çook utanıyorum ama ne kadar uzayınca ağdayla alıyosunuz..:26::26:
kızlaarr... sol göğsümden sütle su karışımı gibi bişet geliyor.. ne ki bu?? bilen varmı??
aa kız gerçekmi :) ay birazdaha anne olmaya yakın hissettim kendimicanım süttür ooooo
maşallah emekki sütün bol olacak......
bebişinnn şanslı annesi.....
kızlaarr... sol göğsümden sütle su karışımı gibi bişet geliyor.. ne ki bu?? bilen varmı??
canım biliyorum onu demin okudum netten zaten 2 kere falan oynamıştım dahada dokunmam :) :)cnm geçen bir arkadaş daha sormuştu. bu yükselen prolaktin hormonunun sonucu. bu sıvının adı kolostrom. bu sıvı daha sonra üretilecek sütün öncesi olan bir sıvı. korkulacak endişelenecek bir şey yok. herkeste olmayabilirmiş.benim de gel,yor. eve gittiğimde çamaşırımda lekeler oluyor.
ama oynadığında rahim kaslarını uyarıyorsun ve bu da erken doğumu tetikliyor. sakın oynama yani
kızlaar uzun zamandır uğrayamıyrdum....
umarım herşey yolundadır.....
geçmiş yapayım dedim ama çooook zooooorrr yaaaaaaaaaaaaaa........
neyse biz kızımla iyiyiz.....
ilk defa bu sabah bacağıma kramp girdi......girmiyo girmiyoo derken kendime nazar değdirdim........
ağlayarak uyandım kızlar yaaaa eşim masaj yaptı öyle geçti.......
kızlaar uzun zamandır uğrayamıyrdum....
umarım herşey yolundadır.....
geçmiş yapayım dedim ama çooook zooooorrr yaaaaaaaaaaaaaa........
neyse biz kızımla iyiyiz.....
ilk defa bu sabah bacağıma kramp girdi......girmiyo girmiyoo derken kendime nazar değdirdim........
ağlayarak uyandım kızlar yaaaa eşim masaj yaptı öyle geçti.......
bunu herhalde en erken yaşayanlardan biriyim ben. neredeyse 3. aydan beri yaşıyorum. ilaç falan fayda etmedi bana.bir iniltiyle uyanıyorum sabahları eşim artık tepki vermiyor. uyumaya devam ediyor
ayy canım sorma ya bendede olmadı diye sevinirken dün sabah feci bi kasılmayla uyandım bacağımın aşağısı kaskatı kesilmişti müthiş birde acı anlıyorum seni yani benimde kabusum oldu
canım kiloyu bilmiyorum ama şekeri yükseltiyormuş dikkat ; ama bende çok tüketiyorum çok iyi geliyo bu sıcaklarda hatta genelde işyerime götürüyorumayyy kızlaaaaaaaaaaaaaaar 70 günüm kalmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
heyecanlandımmm şimdi.........
bişey sorucam...ben acayip karpuz yiyiyorum kızlaar..bi oturuşta çeyrek karpuzu bitiriyrm...
sizce çok muuu kilo yapar mııııı
kilomu kontrol etmek zorundayımmmm şiştim gidiyrmmmm vallaaaaaaa...
ayyy kızlaaaaaaaaaaaaaaar 70 günüm kalmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
heyecanlandımmm şimdi.........
bişey sorucam...ben acayip karpuz yiyiyorum kızlaar..bi oturuşta çeyrek karpuzu bitiriyrm...
sizce çok muuu kilo yapar mııııı
kilomu kontrol etmek zorundayımmmm şiştim gidiyrmmmm vallaaaaaaa...
canım kiloyu bilmiyorum ama şekeri yükseltiyormuş dikkat ; ama bende çok tüketiyorum çok iyi geliyo bu sıcaklarda hatta genelde işyerime götürüyorumakşamları zaman kalmıyor karpuza , bolca yiyorum afiyet olsun kuzularımızaaa
kızlar bu arada şişlikleriniz oluşmaya başladımı
bende ayaklar ve eller şişmeye başladı......Alyansım falan sıkmaya başladı....
tuzu azalttım baya ama acaba hamileliğin yaşanması gerekenlerinden birimiii
başka ne yapmamız gereklii......??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?