2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selamm anneciklerrr nasıldınız bakalım keyifler nasıl ? Biz Tuğramla isteyiz daha 1,5 saat var mesai bitimine zevzekcimmm ben de cok beğendim bunuuu sitenin linkini verir misinn

canım bende bunun biraz daha değişiğini aldım tipi aynı ama, belki görmüşsündür, ben senden baya fazlayım mesela xl gayet iyi oluyor rahat yani

allahımm bi ağda muhabbetimiz eksikti
valla gülmeyin sakın ama kocişkoma yaptırıyorum ağdayı
izin vermiyor zaten dışarda yaptırmaya
ama ağda gibisi yok vlla
yaaa neden eşine yaptırıyorsun??? gitsene kuaföre.kızlar tamam alıyordur eşleriniz ama tiksinebilir bir süre sonra yapmayın bence....

cnm aldırma eşine falan. neden o şekilde görsün ki seni. git kuaföre. ben dün kuaförüme söyledim utana sıkıla geliyoruz özel bir yer sonuçta falan dedim. hiççççç dikkatimizi bile çekmiyor ki dedi. bacağınızı nasıl alıyorsam aynen öyle dedi.orayı aldığım aklıma bile gelmiyor hatta dedi. ayyy eşlere aldırmak bana çok tuhaf geliyor.bilmiyorum senin fikrin tabii....

Son düzenleme:
canım süttür ooooo
maşallah emekki sütün bol olacak......
bebişinnn şanslı annesi.....
aa kız gerçekmi :) ay birazdaha anne olmaya yakın hissettim kendimi doğumdan sonra süt gelirken yani bebiş emerken süt inene kadar biraz acıyomuş diye duymuştum.. benimki kolay olur o zaman dimi herhal :) ay hadi inş. :) :)

kızlaarr... sol göğsümden sütle su karışımı gibi bişet geliyor.. ne ki bu?? bilen varmı??

cnm geçen bir arkadaş daha sormuştu. bu yükselen prolaktin hormonunun sonucu. bu sıvının adı kolostrom. bu sıvı daha sonra üretilecek sütün öncesi olan bir sıvı. korkulacak endişelenecek bir şey yok. herkeste olmayabilirmiş.benim de gel,yor. eve gittiğimde çamaşırımda lekeler oluyor.
ama oynadığında rahim kaslarını uyarıyorsun ve bu da erken doğumu tetikliyor. sakın oynama yani

Son düzenleme:
kızlaar uzun zamandır uğrayamıyrdum....
umarım herşey yolundadır.....
geçmiş yapayım dedim ama çooook zooooorrr yaaaaaaaaaaaaaa........
neyse biz kızımla iyiyiz.....
ilk defa bu sabah bacağıma kramp girdi......girmiyo girmiyoo derken kendime nazar değdirdim........
ağlayarak uyandım kızlar yaaaa eşim masaj yaptı öyle geçti.......

canım biliyorum onu demin okudum netten zaten 2 kere falan oynamıştım dahada dokunmam :) :)

bunu herhalde en erken yaşayanlardan biriyim ben. neredeyse 3. aydan beri yaşıyorum. ilaç falan fayda etmedi bana. bir iniltiyle uyanıyorum sabahları eşim artık tepki vermiyor. uyumaya devam ediyor

ayy canım sorma ya bendede olmadı diye sevinirken dün sabah feci bi kasılmayla uyandım bacağımın aşağısı kaskatı kesilmişti müthiş birde acı anlıyorum seni yani benimde kabusum oldu

bunu herhalde en erken yaşayanlardan biriyim ben. neredeyse 3. aydan beri yaşıyorum. ilaç falan fayda etmedi bana. bir iniltiyle uyanıyorum sabahları eşim artık tepki vermiyor. uyumaya devam ediyor

ayy canım sorma ya bendede olmadı diye sevinirken dün sabah feci bi kasılmayla uyandım bacağımın aşağısı kaskatı kesilmişti müthiş birde acı anlıyorum seni yani benimde kabusum oldu

kızlar yaklaşık bir buçuk aydır magnezyum kullanmıyrdum....tadı iğrenç dieeeee
bugün ilk işim elime magnezyum kutusunu almak oldu....
ne kadar berbat bişeymiş yaaaaaa bi daha yaşamayız umarımm.....

ayyy kızlaaaaaaaaaaaaaaar 70 günüm kalmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
heyecanlandımmm şimdi.........

bişey sorucam...ben acayip karpuz yiyiyorum kızlaar..bi oturuşta çeyrek karpuzu bitiriyrm...
sizce çok muuu kilo yapar mııııı
kilomu kontrol etmek zorundayımmmm şiştim gidiyrmmmm vallaaaaaaa...

canım kiloyu bilmiyorum ama şekeri yükseltiyormuş dikkat ; ama bende çok tüketiyorum çok iyi geliyo bu sıcaklarda hatta genelde işyerime götürüyorum akşamları zaman kalmıyor karpuza , bolca yiyorum afiyet olsun kuzularımızaaa

olabilir canım meyvedede şeker olduğunu kontrollü şekilde yenmesi gerektiğini diyetisyenden duymuştum dikkat et bence

canım şekerim benim baya düşük zaten şeker problemim yok taaa
kilooooooooo işteeeeeeeeeeeee......
bende o kadar çok yiyiyorum kiiiiiiiiiii artık çatlıycakmışım gibi hissediyrm karnım acayip geriliyoooo ama çok ferahlatıcı içimi açıyooooo

napalım kuzucuklara yarasın demi teyzesi......

kızlar bu arada şişlikleriniz oluşmaya başladımı
bende ayaklar ve eller şişmeye başladı......Alyansım falan sıkmaya başladı....
tuzu azalttım baya ama acaba hamileliğin yaşanması gerekenlerinden birimiii
başka ne yapmamız gereklii......??????????

cnm eger tansiyon problemin yoksa tamamende kesme tuzu cünkü cok terliyoruz ve tuz kaybediyoruz suyu daha cok tüketmeye bak

kızlar ne zamandır yazamıyorum ama her zaman sizi takipteyim nihayet bende bebek alışverişimi yaptım eminönü havuzlu handan ama fiyatlar hiç umduğum gibi uygun değildi piyasayla aynı hatta bazı şeyler daha pahalı bile neyse hallettik hastane çıkışı beğenemedim netten e-bebekten beğendim onu alıcam kısmetse 59.90 Baby and Kids Hastane Çıkışı 10`lu - e-bebek.com sizce fiyat nasıl:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…