2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ağda konusundan bahsedilmiş. Valla bende bugün yaptım ama zor oldu sıcakta. memlekete gidiyoruz haftaya inşallah. hiç alamam artık kuaföre gideceğim bende ilk kez. utanıyormuyum evet ama ne de olsa doğum yapacağız. "doğumdan sonra keşke utanmasaydım o kadar uğraştım kendim, onun yerine kuaföre gitseydim zaten bir sürü kişi muayene etti utanmak falan kalmadı " diyeceğime eminim o yüzden hiç kendimizi üzmeye değmez. paşa paşa giderim kuaföre

bide dün indirimde diye canbebe pratik alt değiştirme padlerinden aldım gerçekten çok kullanışlı luyor tavsiye ederim
buda uygundu 5,90
buda hediye sebamed setim çok mutlu etti bizi

istanbulda oturan annelere bahçelievler kadirhas bebek dünyasını kesinlikle öneriyorummmm cok guzel magazalar var . hepımıze hayırlı dogumlarr

bunu herhalde en erken yaşayanlardan biriyim ben. neredeyse 3. aydan beri yaşıyorum. ilaç falan fayda etmedi bana. bir iniltiyle uyanıyorum sabahları eşim artık tepki vermiyor. uyumaya devam ediyor
Valla ben daha henüz hamile oldugumu ögrenmeden sabahlara kadar bacak kramplarından uyuyamıyordum, bir gün sabah 8 olmustu hala kramptan uyuyamamıstım, bir kac gün sonra da hamile oldugumu ögrendim :) ama cok sükür oyle baska büyük sıkıntımda olmadı diger arkadaslar gibi.Herkesin bünyesi farklı neticede.Doktorum magnezyumla birlikte bir de hurmayı cok tavsiye etti, sıcak ülkelerde yetisiyor sonucta mantıklı.Günde bir iki tane cok abartmadan yemek lazım,fazlası da dogumu tetikliyormus öyle okuyorum hep.

Bence de öyle. Zaten doktora muayene olurken paşa paşa oluyoruz, kasmaya gerek yok diye düsünüyorum, ben normalde de evde kendim ugrasamam zaten birde hamileyken hayatta ugrasmam.Evde benim bir saate yapacagım yeri kuaförde 5 dk da bitiriyorlar, büyük konusmıyım ama bende esime hayatta aldırmam, iliskimizi o boyuta tasımaya gerek yok :) tiksinebilir gercekten de esler.

Hanımlar popomda üç dört tane kalın büyük pembe kabarcıklar var. sinek ısırığı değil. Neden olmuştur ki.. Alerjik desem orda alerjik sivilce olurmu?

gecmıs olsun cnm yaa kuru kayısı ıı gelıo dıe bılıyorumm
benım kızımda sabah 5 de uyandırıo hep bıseyler atıstırıyorumm hergun alıskanlık yaptı ama aynı saatde uyanıyorumm

catlamaya basladık ozaman desenızee benımde bugun goguslerım kasınıo

kızlar bakın kızıma ne aldım görünce aşık oldum dayanamadım aldım eşimin haberi yok kartını yürüttüm

[SUP][/SUP]

kızlar ohh sonunda çantamız hazırrrr:)) biberonlaımızı emziklerimizi ve göğüs pompasını da streil ettim koydum çantaya. çanta dediysem çek çekli valiz resmen

Iyi aksamlar kizlar biz hadise konserindeyizz.elifimle costukk..:) telden giriyorum. Cok yazamiycam kib opt hepinizi

[SUP][/SUP]

kızlar ohh sonunda çantamız hazırrrr:)) biberonlaımızı emziklerimizi ve göğüs pompasını da streil ettim koydum çantaya. çanta dediysem çek çekli valiz resmen

mümkünse bi 6 hafta yerinden oynamasın o çanta :)

ben de çekçekli valiz götürmeyi planlıyorum hastneye. e anca

Günaydın hanımlar...
Moralim çok bozuk benim kızdan ses seda yok iki gündür.. Çok hafif pıtlıyo okadar. Hareketleri dışardan görülebilirdi şimdi hiç ses çıkarmıyo (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…