- 11 Mart 2011
- 112
- 5
- 96
bide dün indirimde diye canbebe pratik alt değiştirme padlerinden aldım gerçekten çok kullanışlı luyor tavsiye ederim Eki Görüntüle 449241
Eki Görüntüle 449242 buda uygundu 5,90
Eki Görüntüle 449243 buda hediye sebamed setim çok mutlu ettibizi
ohh hediyeler fln güle güle kullansın kuzucuğun..bide dün indirimde diye canbebe pratik alt değiştirme padlerinden aldım gerçekten çok kullanışlı luyor tavsiye ederim Eki Görüntüle 449241
Eki Görüntüle 449242 buda uygundu 5,90
Eki Görüntüle 449243 buda hediye sebamed setim çok mutlu ettibizi
ben almadım canım almayıda düşünmüyorum onun yerine tulumlar alt üst takımlar aldım bi kaç tane daha bu şekilde almayı düşünüyorum...sağolun kızlar siz hastane çıkışlarını aldınızmı kaça aldınız
ben almadım canım almayıda düşünmüyorum onun yerine tulumlar alt üst takımlar aldım bi kaç tane daha bu şekilde almayı düşünüyorum...
Valla ben daha henüz hamile oldugumu ögrenmeden sabahlara kadar bacak kramplarından uyuyamıyordum, bir gün sabah 8 olmustu hala kramptan uyuyamamıstım, bir kac gün sonra da hamile oldugumu ögrendim :) ama cok sükür oyle baska büyük sıkıntımda olmadı diger arkadaslar gibi.Herkesin bünyesi farklı neticede.Doktorum magnezyumla birlikte bir de hurmayı cok tavsiye etti, sıcak ülkelerde yetisiyor sonucta mantıklı.Günde bir iki tane cok abartmadan yemek lazım,fazlası da dogumu tetikliyormus öyle okuyorum hep.bunu herhalde en erken yaşayanlardan biriyim ben. neredeyse 3. aydan beri yaşıyorum. ilaç falan fayda etmedi bana.bir iniltiyle uyanıyorum sabahları eşim artık tepki vermiyor. uyumaya devam ediyor
ağda konusundan bahsedilmiş. Valla bende bugün yaptım ama zor oldu sıcakta. memlekete gidiyoruz haftaya inşallah. hiç alamam artık kuaföre gideceğim bende ilk kez. utanıyormuyum evet ama ne de olsa doğum yapacağız. "doğumdan sonra keşke utanmasaydım o kadar uğraştım kendim, onun yerine kuaföre gitseydim zaten bir sürü kişi muayene etti utanmak falan kalmadı " diyeceğime eminim o yüzden hiç kendimizi üzmeye değmez.paşa paşa giderim kuaföre
doğumhaneye bi tulum eldiven çorap battaniye takımı ayarladım birde hastaneden çıkarken giydirmek için ayarladım kıyafetlere çorap eldiven şapkada uydurdum tamamdıraslında mantıklı battaniyeyide uydurduktan sonra olabilir...
gecmıs olsun cnm yaa kuru kayısı ıı gelıo dıe bılıyorummcanım aynı sorun bendede varr( hergün mücadele ediyorum (((
iki gün önceeeeee çok fenaydımmmm kanadı( çıkışlar zor ilaç almak durumund akalıyorum 3-4 günde birr (, dışarı çıkmış azz o bağırsağın ucu hemen saf zeytin yağı pamukladım onu koydum yatarken sabah içine almıştıı (
kızlar çirkin bir konu ama gerçekten çeken bilirr çok zorr Allah hiçbirinize göstermesin bizlerede şifa versin inş.
benım kızımda sabah 5 de uyandırıo hep bıseyler atıstırıyorumm hergun alıskanlık yaptı ama aynı saatde uyanıyorummanneciklerrrr bebişlerrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benim minik kuşum bugün beni 5 te uyandırdııııı ne tekmeler yedim kızlarr bir bilsenizzz ne oluyor dedimDD kalktım bişiler atıştırdım ama uyumak ne mümkün
prova yaptırıyorrrr sanırım bana minikk yaaaa kızlarrr deli gibi uykum varrrrr şimdie işteyimm
Kızlar ben inanılmaz caatladım yaaa!hergün dus alıyorum, sabah aksam yağlanıyorum yine de catır catır catladım.Taaa bacaklarımın arkalarına kadar..Özellikle de karnım cok fena..bundan sonra daha da büyüyeceğini hesaba katarsak benim karnım cizgilerden görünmicek sanırım
[SUP][/SUP]
kızlar ohh sonunda çantamız hazırrrr:)) biberonlaımızı emziklerimizi ve göğüs pompasını da streil ettim koydum çantaya. çanta dediysem çek çekli valiz resmen
sağolun kızlar siz hastane çıkışlarını aldınızmı kaça aldınız
kızlar bakın kızıma ne aldım görünce aşık oldum dayanamadım aldım eşimin haberi yok kartını yürüttüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?