komik vallaaaaa ne diyimmmmmmmmmmmmmmmmmm Allah sanaa umursamama gücü versin yoksa başka türlü olmazzzaynen cnm gercı gormeyeleı ıkı ay oldu kaynanamı herdefasında bebk kesın kızmı dıe sorup duruo zaten erkek olsa basında tuy bıtıcek sankı:)))anlmdm valla annmler hıc ole sormuo haylı olsn saglıklı olsun kzım ytr dıolar
kızlar yaa bende hep permatikle aldım ama doğumda doktor karşısına çıkacağım nede olsa ve ağda yaptırmak istiyorum ve eşime de dedim sen yap diye tamam yaparım dedi sizce çook acırmı bi anda permatikten sonra yani ne yapmam lazım kuaförede gidemem eşim git diyoo ama çoook utanıyorum. ağda olarak ne kullanıyosunuz sorması ayıp. birdee şeyy yani ayy çook utanıyorum ama ne kadar uzayınca ağdayla alıyosunuz..:26::26:allahımm bi ağda muhabbetimiz eksikti
valla gülmeyin sakın ama kocişkoma yaptırıyorum ağdayı
izin vermiyor zaten dışarda yaptırmaya
ama ağda gibisi yok vlla
meğer yalnız değilmişim ben, herkes 7-10 kilo falan almış anlaşılan, bu topikte sanırım bir arkadaş 2 kilo almıştı, onun dışında var mı öyle az kilo alan, 7 kilo altında falan?
birtek benim kayınvalidem değilmiş tuhaf olan ayyyyy ne garipler dimii sözde çok heycanlılar amasözde
çok iyi olur hastane olarak nere gidiosun peki
kızlar yaa bende hep permatikle aldım ama doğumda doktor karşısına çıkacağım nede olsa ve ağda yaptırmak istiyorum ve eşime de dedim sen yap diye tamam yaparım dedi sizce çook acırmı bi anda permatikten sonra yani ne yapmam lazım kuaförede gidemem eşim git diyoo ama çoook utanıyorum. ağda olarak ne kullanıyosunuz sorması ayıp. birdee şeyy yani ayy çook utanıyorum ama ne kadar uzayınca ağdayla alıyosunuz..:26::26:
desitin en iyisiymiş 2 rengi var ben mavisinden aldım diğeri mor rengi tedavi edici gerek yok ona.valla arkadaşlarımın bundan kullanıoyorlar
komik vallaaaaa ne diyimmmmmmmmmmmmmmmmmm Allah sanaa umursamama gücü versin yoksa başka türlü olmazzz
Coşkun Ecz. Kumrular Cad. No: 8 Kızılay.
Hastane Fatih Üni. Hastanesine gidiyorum canım
amanın ne can sıkıcı durum ben artık takılmıyorum ama bir sorsun istiyorum çok fena bozacağım çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
kayınbabama kıymaıyorummmmmmmmmmmmmmm onun olmadığı bir zamanda bozacağımdaaaaa dur bakalım bir içimde o kaldı
kızlar yaa bende hep permatikle aldım ama doğumda doktor karşısına çıkacağım nede olsa ve ağda yaptırmak istiyorum ve eşime de dedim sen yap diye tamam yaparım dedi sizce çook acırmı bi anda permatikten sonra yani ne yapmam lazım kuaförede gidemem eşim git diyoo ama çoook utanıyorum. ağda olarak ne kullanıyosunuz sorması ayıp. birdee şeyy yani ayy çook utanıyorum ama ne kadar uzayınca ağdayla alıyosunuz..:26::26:
hahhahahkızlar yaa bende hep permatikle aldım ama doğumda doktor karşısına çıkacağım nede olsa ve ağda yaptırmak istiyorum ve eşime de dedim sen yap diye tamam yaparım dedi sizce çook acırmı bi anda permatikten sonra yani ne yapmam lazım kuaförede gidemem eşim git diyoo ama çoook utanıyorum. ağda olarak ne kullanıyosunuz sorması ayıp. birdee şeyy yani ayy çook utanıyorum ama ne kadar uzayınca ağdayla alıyosunuz..:26::26:
Bende toplam 4 kilo aldım, gecen hafta da 1 kilo vermistim sinir stresten,simdi onu da almısım.
Kızlar bir iki tasiyem olacak, eger mecbur degilseniz bir zorunlulugunuz yoksa kesinlikle hamileyken tasınmayın. Ben ev tasıdım bu ay, ama tayin veya mecburi bir durum yoktu, zaten düsünüyorduk hamileligimden önce de, ev denk gelince tuttuk ama hayatımda yaptıgım en büyük hatalardan biriymis. O kadar zorlandım ki anlatamam. Hem fiziksel olarak, ama daha önemlisi psikolojik olarak. Tasınma stresini kaldıramadım, günlerce agladım, evde koliler oyle günlerce bekledi bir tanesini bile acmadım geri tasınırız belki diye. İkimizde begenmistik yeni tasınacagımız evi, ama ben tasınınca cok feci oldum, her sabah kalktım "burası bizim evimiz degil" diye agladım.Banyo diye yanlıslıkla baska bir odaya girdim diye saatlerce agladım. Muhite alısamıyorum diye günlerdir aglıyorum, Daha hangi birini anlatayım bilmiyorum. Hamileyken tasınmak kesinlikle cok kötü bir fikirmis.
Bir ikinci konu ise bu haftalardan sonra düsmelere dikkat. Gecen gün yolda yürürken yüzüstü yere bir düstüm, aklım gitti bir sey olucak diye, allahtan karnımı korudum ama hemen doktora kostuk, cünkü en ufak bir kanama bile gecirmemem gerekiyor, kan uyusmazlıgımız var ve ignemi olmamıstım henüz,hemen ignemi yaptırdım, allahtan doktor muayenede bir sorun görmedi ama vücudun denge merkezi degistigi icin düsmeler olabiliyormus, cok dikkat edin arkadaslar.
canım permatıkten agdaya gecıs yapcaksan, eşin bile yapamaz,hemde acır, bence kuafore gıt, utanma , onlara kaş göz alır gıbı farketmıyo yanı
yaa aslında kuaförüm aynı zamanda yıllardır tanıdığım bi insan arkadaşım yani ama o da heran doğurdu doğuracak geçen kaş için gittiğimde gel ben alırım iki dkde utanmana gerek yok demişti off çook kararsızım yaa bi alışsam ağdaya eminim bundan sonradaa çook rahat edeceğim.eşin yapamaz bencede ilkse canım tek çözüm profesyone ellere kendini teslim etmek tabi temizliğine güvendiğin bir yer olmalı enfeksiyon kapmamak için
acaba ilk deneyimimi kuaförde mi yapsam sonrasını eşime hehe.hahhahah
eşine aldır bencede ne güzel alırım demiş ilk defa aldırcağın için acır tabi ama öyle çok da dayanılmayacak bişey değil.ben sı ağda kullanıyorum truncu renkte olandan yani boyunuda anlıyorsun zaten ne bileyim
bizimde tayin durumumuz var ama taşınsak bile ben bir işe sürmem eşim ailesi benm ailem yardıma gelirler sen nie çağırmadın kimseyi yazık sana tahmin edebiliyorum psikolojini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?