2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

komik vallaaaaa ne diyimmmmmmmmmmmmmmmmmm Allah sanaa umursamama gücü versin yoksa başka türlü olmazzz

allahımm bi ağda muhabbetimiz eksikti
valla gülmeyin sakın ama kocişkoma yaptırıyorum ağdayı
izin vermiyor zaten dışarda yaptırmaya
ama ağda gibisi yok vlla
kızlar yaa bende hep permatikle aldım ama doğumda doktor karşısına çıkacağım nede olsa ve ağda yaptırmak istiyorum ve eşime de dedim sen yap diye tamam yaparım dedi sizce çook acırmı bi anda permatikten sonra yani ne yapmam lazım kuaförede gidemem eşim git diyoo ama çoook utanıyorum. ağda olarak ne kullanıyosunuz sorması ayıp. birdee şeyy yani ayy çook utanıyorum ama ne kadar uzayınca ağdayla alıyosunuz..:26::26:

meğer yalnız değilmişim ben, herkes 7-10 kilo falan almış anlaşılan, bu topikte sanırım bir arkadaş 2 kilo almıştı, onun dışında var mı öyle az kilo alan, 7 kilo altında falan?

Bende toplam 4 kilo aldım, gecen hafta da 1 kilo vermistim sinir stresten,simdi onu da almısım.
Kızlar bir iki tasiyem olacak, eger mecbur degilseniz bir zorunlulugunuz yoksa kesinlikle hamileyken tasınmayın. Ben ev tasıdım bu ay, ama tayin veya mecburi bir durum yoktu, zaten düsünüyorduk hamileligimden önce de, ev denk gelince tuttuk ama hayatımda yaptıgım en büyük hatalardan biriymis. O kadar zorlandım ki anlatamam. Hem fiziksel olarak, ama daha önemlisi psikolojik olarak. Tasınma stresini kaldıramadım, günlerce agladım, evde koliler oyle günlerce bekledi bir tanesini bile acmadım geri tasınırız belki diye. İkimizde begenmistik yeni tasınacagımız evi, ama ben tasınınca cok feci oldum, her sabah kalktım "burası bizim evimiz degil" diye agladım.Banyo diye yanlıslıkla baska bir odaya girdim diye saatlerce agladım. Muhite alısamıyorum diye günlerdir aglıyorum, Daha hangi birini anlatayım bilmiyorum. Hamileyken tasınmak kesinlikle cok kötü bir fikirmis.

Bir ikinci konu ise bu haftalardan sonra düsmelere dikkat. Gecen gün yolda yürürken yüzüstü yere bir düstüm, aklım gitti bir sey olucak diye, allahtan karnımı korudum ama hemen doktora kostuk, cünkü en ufak bir kanama bile gecirmemem gerekiyor, kan uyusmazlıgımız var ve ignemi olmamıstım henüz,hemen ignemi yaptırdım, allahtan doktor muayenede bir sorun görmedi ama vücudun denge merkezi degistigi icin düsmeler olabiliyormus, cok dikkat edin arkadaslar.

birtek benim kayınvalidem değilmiş tuhaf olan ayyyyy ne garipler dimii sözde çok heycanlılar ama sözde

demekkı benmkıde tek deılmış, benm kaynvalıdemde sehır dısında, onlarda telde konusurken sormuyolar bıle bazen, ben anlatmaya baslıyorum, soyle boyle bugun gıttık, oyle oldu soyle dedı, dıye,,, kendı annem her telefonda soruyoo mınık torununu, kı benı hergun gordugu halde... ve annem aldı kıyftler bıseler, onlardan daha ses yok, hadı kayınvalıdemden maddı bısey beklemıyorum, şimdiki eşi, eşimin uvey babası, ama manevı olarak sor bare,, tabı esımın anneannesının durumu var, oda maddı olarak bısey dedıgı yok, hanı yatagı ben alıyım,yada yorganı alıyım dedıgı yok yanı, yada ben sunları aldım kızım sız almayın demek yok,, oyle bı telefn konusması yapıyorzkı senkı ben hamıle deılım,,aaaaaaaaaaaa dolmuşum bak laf acılınca nekadr yazdım

canım permatıkten agdaya gecıs yapcaksan, eşin bile yapamaz,hemde acır, bence kuafore gıt, utanma , onlara kaş göz alır gıbı farketmıyo yanı

komik vallaaaaa ne diyimmmmmmmmmmmmmmmmmm Allah sanaa umursamama gücü versin yoksa başka türlü olmazzz

ole sordugunda hemen dıyorum valla oglunuzun gonlune gore verdı rabbm dyrm kız cocugu cok ıstodu esım:)))susup kalıo sonraa ben takmyrm kız erkek nası olsa ılk bebek emınmkı annm babam delı gbı sevecekler o taraf pekde umrumda degıl acıkcası:)))

kayınbabanı sevıyosan,oyle yap ozamn canım,
benm demın yazdıgım gıbı kayınvalıdemde gercekten maddı olarak bı beklentım yok, ama eşimin anneannesının durumu iyi ondan beklıyorum ıster ıstemez, onlar sehırdısındalar, doguma gelcekler, ozamn sinir olcam bılıyorum, cunku bız alısverısı yapmış olcaz, aaaaaaaaa biz bunu alırdık derlerse nasıl gıcık olurummm püüüffff

eşin yapamaz bencede ilkse canım tek çözüm profesyone ellere kendini teslim etmek tabi temizliğine güvendiğin bir yer olmalı enfeksiyon kapmamak için

kızlar hastane çıkışları 56 cm genel de bunlar büyük olur mu bebişlerimize ya 20 li 10 lu hastane çıkışı aldım kime göstersem büyük diyor ne yapacam

hahhahah
eşine aldır bencede ne güzel alırım demiş ilk defa aldırcağın için acır tabi ama öyle çok da dayanılmayacak bişey değil.ben sı ağda kullanıyorum truncu renkte olandan yani boyunuda anlıyorsun zaten ne bileyim

bizimde tayin durumumuz var ama taşınsak bile ben bir işe sürmem eşim ailesi benm ailem yardıma gelirler sen nie çağırmadın kimseyi yazık sana tahmin edebiliyorum psikolojini

canım permatıkten agdaya gecıs yapcaksan, eşin bile yapamaz,hemde acır, bence kuafore gıt, utanma , onlara kaş göz alır gıbı farketmıyo yanı

eşin yapamaz bencede ilkse canım tek çözüm profesyone ellere kendini teslim etmek tabi temizliğine güvendiğin bir yer olmalı enfeksiyon kapmamak için
yaa aslında kuaförüm aynı zamanda yıllardır tanıdığım bi insan arkadaşım yani ama o da heran doğurdu doğuracak geçen kaş için gittiğimde gel ben alırım iki dkde utanmana gerek yok demişti off çook kararsızım yaa bi alışsam ağdaya eminim bundan sonradaa çook rahat edeceğim.

acaba ilk deneyimimi kuaförde mi yapsam sonrasını eşime hehe.
yanii ne çok kısa ne çok uzun dimi. ayy vallahi öyle utanıyorum kii şu an ama hiiç ağda deneyimim olmadıı:26:

kızlar ben daha pijama takımımı almadım bugün netten sipariş vercm artık bu yükten kurtulmam lazım boyum 157 64 le hamile kaldım şimdi 70 im kararsız kaldım l xl mi dye
pembesini alcam bunun ama hangi beden alsam bilemedim netten alcak oln varmı

bizimde tayin durumumuz var ama taşınsak bile ben bir işe sürmem eşim ailesi benm ailem yardıma gelirler sen nie çağırmadın kimseyi yazık sana tahmin edebiliyorum psikolojini

Yardıma geldiler sagolsunlar, annem günlerce bizde kaldı evi toplamak icin ama yine de hersey evin kadınına kalıyor sonucta. Annem baska bir sehirde, kayınvalidem burda, ama herkes bir yere kadar yardım edebiliyor sonucta..Ama ben fiziksel yorgunluktan cok psikolojik sıkıntısını cok yasadım, umarım baska kimse yasamasın cok zormus gercekten. Bence de tasınsanız bile bisey yapma, ben simdi halim oldukca yapıyorum

canım hiç utanma direkt git kuaföre ; eşinin eli pratik olamayacağına göre bu konuda çok canın acır ve çok uzun sürer . kuaförde 10 dk tertemiz ohh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…