- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
canım dr.ne dedi ciddi bşey yoktur umarım ayaklarından dolayı gittin dimihanımlar biz bugün doktora git gel yorulduk ankara trafiği istanbulu geçti melih gökçek yolları yapıyoooo güya her yer karman çorman
Biz uyumaya gidiyoruz kızımla hayırlı geceler herkese
Kızlar Merhabaa,
Benim göğüslerimden sarı renkte süt gelmeye başladı, panik oldum birden normal midir sizce?
ben yeni kalktım kocişimde evde bugün kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum sen ne pişiriyorsun söle bakiim mrk ettim belki bende yaparımbiz geldikkkk kahvaltımızı hazırladık bişey yaptık onun pişmesini bekliyoruzz
Nasılsınız bakalım biz çok iyiyz dün kızımı gördüm balım benim yerim onu benSizler nasılsınz..
sen 15 le kapatırsın kiloyu bence çokda değil merak etme doğumda 10 kilosu gidiyor zatengünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrr:))
bugün itibariylee 11.70 kg almışım vatana millete hayırlı olsun hahaha:ddd ömrümde ilkkez gördüğüm kiloyu görüyorummm
7 temmuzdaaa yakın bir akrabamın düğünü varrr kıyafet aldım dün umarım kilo almam ozaman kadar:d vallahi olmazzz elbise:ddd
aldığım yer soruyorum nekadar sürede değiştirebilrim 1 hafta dediler gelin biz bunu 15-20 gün yapalım dedim ben hamileyim heran kilo alabilirim başka kıyafet bakarım tamam dedilerr:ddd anlayışlı esnafım benim:d
ben bunu sağlık ocağındaki hemşireye sormuştum arkadaşlardan sıvı geliyormuş diye genelde 32 hfatdan sonra olur önemli bişey değil dedikızlar merhabaa,
benim göğüslerimden sarı renkte süt gelmeye başladı, panik oldum birden normal midir sizce?
ben bunu sağlık ocağındaki hemşireye sormuştum arkadaşlardan sıvı geliyormuş diye genelde 32 hfatdan sonra olur önemli bişey değil dedi
Anaaaaaaaaaaammmmmmm 76 günüm kalmış
EN AZINDAN SÜTÜM OLCAK MI ENDİŞEN OLMAYACAK ŞİMDİDEN GELMEYE BAŞLAMIŞ BAKSANA MAŞAALLAHNetten araştırıyorum şimdi sütü erken gelenler oluyormuş,sıkmamak gerekliymiş erken doğumu tetikleyebiliyormuş,ama çok garip hissettim kendmi sütüm gelmeye başladığı için...
EN AZINDAN SÜTÜM OLCAK MI ENDİŞEN OLMAYACAK ŞİMDİDEN GELMEYE BAŞLAMIŞ BAKSANA MAŞAALLAH
Evet şaka maka baya az kaldı günümüzzzzz
canım dr.ne dedi ciddi bşey yoktur umarım ayaklarından dolayı gittin dimi
ben yeni kalktım kocişimde evde bugün kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum sen ne pişiriyorsun söle bakiim mrk ettim belki bende yaparım
bebişin nasıldı ne kadar olmuş
allah razı olsun canım allah hepimizi tek avazda kurtarsın inş.allah kurtarsın bacılar kolay doğumlar dilerim alah dan benimde baya az kaldı 15 günn
oh ellerine sağlık bende iştah falan kalmadı zatengittim canım. Bebişim sağlıklı gayet iyi çok şükür benim fazla kilo almamam lazımmış dikkat ediyorum artık... Bacağım için de kalp doktoru varis çorabı önerdi kullanman gerekli dedi fiyat biraz pahalı geldi bana hemde çok sıcak nasıl giycem onu gün boyuDüşünüyorum işte alabilrimd almayabilirimde..
Söylemedim canınız çekmesin diye kolay kumpir yaptım fırında canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?