2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hanımlar biz bugün doktora git gel yorulduk ankara trafiği istanbulu geçti melih gökçek yolları yapıyoooo güya her yer karman çorman
Biz uyumaya gidiyoruz kızımla hayırlı geceler herkese
canım dr.ne dedi ciddi bşey yoktur umarım ayaklarından dolayı gittin dimi

Kızlar Merhabaa,

Benim göğüslerimden sarı renkte süt gelmeye başladı, panik oldum birden normal midir sizce?

biz geldikkkk kahvaltımızı hazırladık bişey yaptık onun pişmesini bekliyoruzz

Nasılsınız bakalım biz çok iyiyz dün kızımı gördüm balım benim yerim onu ben Sizler nasılsınz..
ben yeni kalktım kocişimde evde bugün kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum sen ne pişiriyorsun söle bakiim mrk ettim belki bende yaparım
bebişin nasıldı ne kadar olmuş

sen 15 le kapatırsın kiloyu bence çokda değil merak etme doğumda 10 kilosu gidiyor zaten
millet kilo alıyor ben veriyorum bu aralar ağlıyımı gülimi bilemedim ..sevinemiyorum ama bebişim nasıl kaç kilo oldu merak ediyorum

kızlar merhabaa,

benim göğüslerimden sarı renkte süt gelmeye başladı, panik oldum birden normal midir sizce?
ben bunu sağlık ocağındaki hemşireye sormuştum arkadaşlardan sıvı geliyormuş diye genelde 32 hfatdan sonra olur önemli bişey değil dedi

ben bunu sağlık ocağındaki hemşireye sormuştum arkadaşlardan sıvı geliyormuş diye genelde 32 hfatdan sonra olur önemli bişey değil dedi

Netten araştırıyorum şimdi sütü erken gelenler oluyormuş,sıkmamak gerekliymiş erken doğumu tetikleyebiliyormuş,ama çok garip hissettim kendmi sütüm gelmeye başladığı için...

Netten araştırıyorum şimdi sütü erken gelenler oluyormuş,sıkmamak gerekliymiş erken doğumu tetikleyebiliyormuş,ama çok garip hissettim kendmi sütüm gelmeye başladığı için...
EN AZINDAN SÜTÜM OLCAK MI ENDİŞEN OLMAYACAK ŞİMDİDEN GELMEYE BAŞLAMIŞ BAKSANA MAŞAALLAH

çalışan arkadaşlar uykusuzluktan bahsetmiş ..emin olun evde olsanız uyuyamazsınız..zaten sıcaklarda da uyunmuyor..ben yaz kış demeden 9 dedimmisaat ayaktayım ama eminim çalışıp erken kalkmak zorunda olsam uyanamam böyle psikolojik işte

kızlar bi de doğumdan sonra sütümüz çok olunca herkese söylemicekmişiz nazar değermiş.aklınızda bulunsun

canım dr.ne dedi ciddi bşey yoktur umarım ayaklarından dolayı gittin dimi

ben yeni kalktım kocişimde evde bugün kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum sen ne pişiriyorsun söle bakiim mrk ettim belki bende yaparım
bebişin nasıldı ne kadar olmuş

Gittim canım. Bebişim sağlıklı gayet iyi çok şükür benim fazla kilo almamam lazımmış dikkat ediyorum artık... Bacağım için de kalp doktoru varis çorabı önerdi kullanman gerekli dedi fiyat biraz pahalı geldi bana hemde çok sıcak nasıl giycem onu gün boyu Düşünüyorum işte alabilrimd almayabilirimde..

Söylemedim canınız çekmesin diye kolay kumpir yaptım fırında canım..

ayyy 3 haftadır salladığım ütüyü bugün yapmam gerek, Allahım güç versin banaaa

poff bu sıcaktaaaa da hiç çekilmiyor

oh ellerine sağlık bende iştah falan kalmadı zaten
Ciddi bişey olmadığına sevindim canım çok gerekliyse almaya çalış ..varis mi varmış ondan mı kan toplanmış

Günaydın herkese
bende bugün 62,50 yi gördüm toplamda 5 kilo etti.yaz günü kilo aldığıma sevineceğimi hiç tahmin etmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…