kasık bölgendemi baskı hissediyorsunacilll ay kizlar oglenden beri agrim var bacak ic kisimda yuruyemiyorum inanin.otururken ssorun yok pek ayakta adim atamiyorum varmi yaayan neden acaba?karnimda agri yok.baski eklinde ama hafif baski var asagi.yazliktayiz yarin doncez iyi degilim ya????
kasık bölgendemi baskı hissediyorsun
bence doktoruna veya hastanenin nöbetçi doktoruna tlf ulaşVajinaya dogru hafif baski.ic kemiklerim agriyor bacakta.offf.magnezyum ve minoet ictim hala ayni.
Acilll ay kizlar oglenden beri agrim var bacak ic kisimda yuruyemiyorum inanin.otururken ssorun yok pek ayakta adim atamiyorum varmi yaayan neden acaba?karnimda agri yok.baski eklinde ama hafif baski var asagi.yazliktayiz yarin doncez iyi degilim ya????
ayyyy neden erkenden kalkıyorsunuzben sbah içimden sayarak kalkıp işe geldim keşke evde yatsaydım
çok çalışkan hatunlarsınız
ayyyy neden erkenden kalkıyorsunuzben sbah içimden sayarak kalkıp işe geldim keşke evde yatsaydım
çok çalışkan hatunlarsınız
hele bunların son rahat zamanlarımız olduğunu düşünürsek daha da zorlaşıyoraynen canım yaaaa yastıkğımla ayrılmakk çok zorrr geliyor artıkD
hemde yatakta bana ait yastık sayısı çoğalmışkenDD
yok sırtıma yok bacak aramayok kafamaaa hangi birisinden ayrılsam bilemiyorum hehehe
ya bende çok uyumak istiyorum ama maalesef karnım çok acıkıyor, hemde uyuyamıyorum, hem zırt pıt tuvalete gidiyorum uykum kaçıyor...
Çok uyku düşkünü bir tip değildim ama en azından hafta sonu 9-10 yapıyordum zorda olsa ama şimdi iş saatimde hatta daha erken ayaktayım............
Çok arıcaz bugünleri ama keşke uykum olsa:26:
hele bunların son rahat zamanlarımız olduğunu düşünürsek daha da zorlaşıyor
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?