benim 1 aydan fazla oldu o sızıntılar başlayalı. bu sütümüz bol olacak mı demek gerçektenEvet umarım hepimizin sütü bol olur,son ayda bol bol kuru incir tüketmek sütü artırırmış aklınızda bulunsun ben gebeliğim boyunca hergün 2 tane yiyorum mutlaka..
kızlar bi de doğumdan sonra sütümüz çok olunca herkese söylemicekmişiz nazar değermiş.aklınızda bulunsun
sende fazla almamışsın canım bende bu sabah tartıldım 69.5 geldim 1 kilo verdim 15 günde ..:44:Günaydın herkese
bende bugün 62,50 yi gördüm toplamda 5 kilo etti.yaz günü kilo aldığıma sevineceğimi hiç tahmin etmezdim
allah kurtarsın bacılar kolay doğumlar dilerim alah dan benimde baya az kaldı 15 günn
Evet umarım hepimizin sütü bol olur,son ayda bol bol kuru incir tüketmek sütü artırırmış aklınızda bulunsun ben gebeliğim boyunca hergün 2 tane yiyorum mutlaka..
çalışan arkadaşlar uykusuzluktan bahsetmiş ..emin olun evde olsanız uyuyamazsınız..zaten sıcaklarda da uyunmuyor..ben yaz kış demeden 9 dedimmisaat ayaktayım ama eminim çalışıp erken kalkmak zorunda olsam uyanamam böyle psikolojik işte
kızlarrr bişey sorcam hastane cıkısları ölçüleri standartmı oluyo??? yanı boyu kılosu farkedıyormu acaba??
biz bugun alısverıse cıkıcazda,hastane cantasını hazırlıcam nasıpse,,
Evet o paketliler aynı ben 10luk aldım 1tane baktım minnacık 'birdahada almadım çünkü çok küçük bebek kilolu olsa giyemez o yüzden 0-3 aldım zıbın ,patikli altları felan
Evet o paketliler aynı ben 10luk aldım 1tane baktım minnacık 'birdahada almadım çünkü çok küçük bebek kilolu olsa giyemez o yüzden 0-3 aldım zıbın ,patikli altları felan
standart oluyor tatlımkızlarrr bişey sorcam hastane cıkısları ölçüleri standartmı oluyo??? Yanı boyu kılosu farkedıyormu acaba??
Biz bugun alısverıse cıkıcazda,hastane cantasını hazırlıcam nasıpse,,
benim bi iki tane kısa kollu var ben hep uzun kol aldım canım zaten ilk doğan çocuğa sıcakda olsa kısa giydirilmez ince olsun uzun olsun...bebişim benim soğuk havalara denk geliyor bakıyor bütün ciciler kısa kollu ne alsam diye düşnüyorum emin olamadım şimdi ben :) bütün dulum mu alsam parçalı altlı üstlü mü
Sselam kizlar ben yoldayim eve donuyorum.hatane cikisi standart oluyor bebek en kotu 2 ay giyebiliyor 4 kilo uzeri dogmadiysa.10 lu takimda 2 takim giysi oluyor ama yetmiyor yedek 5 li htane cikii alin 2 takimda bence.kizimda sut hemen gelmedi kan sekeri dusmesin diye hemireler mama verdi ve kustu hep evden kiyafet getirdi esim.4 takim olsun cantanizzda battaniyede 2-3 tane.
standart oluyor tatlım
Sselam kizlar ben yoldayim eve donuyorum.hatane cikisi standart oluyor bebek en kotu 2 ay giyebiliyor 4 kilo uzeri dogmadiysa.10 lu takimda 2 takim giysi oluyor ama yetmiyor yedek 5 li htane cikii alin 2 takimda bence.kizimda sut hemen gelmedi kan sekeri dusmesin diye hemireler mama verdi ve kustu hep evden kiyafet getirdi esim.4 takim olsun cantanizzda battaniyede 2-3 tane.
evet canım hastane çantalarımızı hazırlayalım ne olur olmaz hem çanta bi kenarda hazırda durunca insan daha rahat oluyor...benim üzrimden bi yok kalktı valla bi pijamalarım kaldı bi tane car bi tane daha alcm onuda görerek alcam temmuzda nettenden karar veremedimteşekkurler canım, bugun alısverıs yapıcaz bıraz, alıyım bıkac bısey, cantamız hazır olsn hıç olmassa,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?