Çantayı da 32. haftama gireyim hazırlarım herhalde kendime gecelik sabahlık aldımda iki takımda ince pijama aldımmı tamamdır
bendede bi takım ince pjama vardı hiç kullanmadım bi tanede uzun kollu aldım onlar yeter herhalde belki bide sabahlık alırım orda koridorda gezerken falan hatlar belli olmasın die... bu arada sen emzik aldınmı tatlım bnm doktor kesinlikle önermiyorum dedi bende düşünmüyodum zaten hem diş yapısını bozuyo hemde memeden uzaklaşmasını sağlıyomuş
sağol tatlım cevabın için ya millet kafamı karıştırıyo diyolar 60 derecede yıka yoksa bi işe yaramaz mikropları ancak kırılır diyolar ama 60 da yıkarsak o küçücük kıyafetler hepten gözden kaybolur herhaldebide renkler bozulur bende senin dediğin gibi yapacam cnm uff daha çanta falan hazırlanacak park yatağı alınacak çok iş var çok
vallahi emzik her annenin sağ koludur benim oğlum 4 yaşında bıraktı şimdi 6 yaşına girecek dişleri inci gibi ben bolca almayı düşünüyorumbendede bi takım ince pjama vardı hiç kullanmadım bi tanede uzun kollu aldım onlar yeter herhalde belki bide sabahlık alırım orda koridorda gezerken falan hatlar belli olmasın die... bu arada sen emzik aldınmı tatlım bnm doktor kesinlikle önermiyorum dedi bende düşünmüyodum zaten hem diş yapısını bozuyo hemde memeden uzaklaşmasını sağlıyomuş
vallahi emzik her annenin sağ koludur benim oğlum 4 yaşında bıraktı şimdi 6 yaşına girecek dişleri inci gibi ben bolca almayı düşünüyorum
slm kızlarrrrr
nasılsınız?????????bebişleriniz iiii miii?
biz kızımla iyiyiz sadece biraz halsizlik ve bel ağrımız oluyooooo
eeeeeeeeeee artık büyüdük normalmişş........
bu arada göbişler kayulmuş maşallah... süperlerrrrrr
MavisMavis+, mommy+, mericdemir2007, tentation
selam kızlarrrr ben geldimm
geçmiş yapayımmm uamarım çok kaynatmamışsınızdır
hadi tokuşturalımm:)))Gel göbiş tokuşturalım :))) 69 olduk.. Bakalım aynı güne denk getirip aynı gün doğurabilcez mi
Kızlar çok sıcak ya ben dayanamıyorum yaSuyun altından çıkmasam ancadır.. Allahım dayanma gücü kuvveti versin.. Evdede canım sıkılıyor eşim evde kpss çalışıyor banada çalış diyoda hiç oturupta çalışasım yok yattığım yerde okuyorum Ev aldı başını gidiyor pofuduk pofuduk oldum yaa
bende de başladı el ve ayak şişkinliği.....Hoşgeldin.. İyiyz biz.. Bende de halsizlik oluyor gün içinde 1 saat uyuyorum ben ancak kendime gelebiliyorum.. Bide ayaklarıkın şişi iniyor hepten inse süper olacak :)
MavisMavis+, mommy+, mericdemir2007, tentation
selam kızlarrrr ben geldimm
geçmiş yapayımmm uamarım çok kaynatmamışsınızdır
ben bir zararını görmedim zaten her bebek emziği kabul etmiyor benim gözlemlediğim anne sütü ememeyen veya huzursuz bebekler daha çok emziğe sarılıyorcanım bende emzik konusuna pek sıcak bakmayan anne adaylarındanım
bıraktırması zor olur dieee,ama çalışan anne olucağım için ihtiyacın mutlaka olucak diyolar....
dogumuna 2o gun kalan arkadasım face fotosunu atmıss gozlerıme ınanamadımmEki Görüntüle 451601
bızde bukadar olurmuyuz kı korktumbırden
Kızlar 50lik şeker 142 sınır 140 ne olurki . Doktoru arıcam şimdi
Canım ben emzik aldım dursun diye 19 tl de para verdim küçücük bi emziğe satıcı kızın ağzına kandım. Annem de kızdı ne emziği diye annem hiç sevmez yengemlerde hiç kullanmadılar ben aldım durusn diye ama kullanmam. Gecelik sabahlık boyuma göre buldum hepsi kısaydı ben uzun boy istedm bileklerime kadar koridorda yürümek gerekirse diye. Bide ince pijama laızm olur herhalde ben çok terliyen birisiyim ben yanıma yedek alacam bi kaçtane.
Kaınvalidem sağolsun bişeyler örüyormuş eli çok güzeldir. Kıyafetlerde almış benim annemde nevesimi felan diktirdi oda bişeyler ördü aldı annem gelirken onla gönderecek kaynanam
KIZLAR hastane çıkışı almaktan vazgeçip bunu alsam nasıl olur bide battaniye uydururum ne dersiniz Eki Görüntüle 451614
kızlar
birkaç gündür hep ağlıyarak uyanıyrm ben yaaaaaa
çok kötü bişey uyanmak istiyrm aama uyanamıyrm,garip garip rüyalar....
sonra bütün gün aptal aptal dolanıyrm ortalıktaa.....
anasının kuzusu bugün çok hareketliydi yeni uyuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?