benımde bazen cok acıtıo cnm ozellıkle karın delıgımın oraları nedenkı acaba bılmıyorum sanırım buyuduler sıgmıo kuzucuklarpersembe dr gıdıcezz bakalım kac kg olmus elıfımm
Neden böyle düşündün haftana göre bebeğin kilosuda boyuda gayet iyi zira bak buradaki takviminde de yazıyor ortalama olması gereken boyutlar
Tombiş olsun ya. Forumu gezdim 1200 olan var en kötüsü 1000 .doktor birşey demedi. Herşey normal gözüküyo başına ayak boyuna felan baktı tekrar normal doğum görünüyomuş bebek 1-2 cm aşağıda ama erken doğum demek değil dedi. Bol bol sıvı tüket dedi. Ana baba uzun boy iyi de kilo bakalım hayırlısı şeker sonucuda 4de çıkacak arıcaklar oyh
nasıl açlık bakmadan şeker yükleme yapıyorlar aklım almadı maviş? Senin tokluk mu yükleme mi 133 çıktı???)
Çok taktım da sonra düzeldim. Sağlıklı ya ona şükür ettim . Zaten oradaki son haftayı gösteriyo 27+6 göreymiş 960 benim daha bugün 27+0 haftalık
Oy allah verene kurban . Çok tatlı ya tü tü maşallah elif kıza
tsklerr seekerlerrr.. kocaman oldukk yaa sız olmadıınızz sankımmmaşallah kocaman olmussunuz canım :))))
ogleden sonra gıdıcem cnm benn gelınce yazarımmsuksuk bende perşembe gidiyorum kontrole ilk gelen yazsın
bende hıc olmadı cnmm bılmıyorummkızlar benim bebiş sürekli hık hık yapıyo aynı tonda ortalama 2dk sürüyo. Eşim diyo hıçkırık tutuyo kızısizce bu ne ??
kızlar biz geldik
çok yorgunum ve çoook sıcakkkkk yaaaa uyumak istiyorummmm
anasının kuzusu bugün çok hareketliydi yeni uyuttum
ewt yarısma yapalım hadee gobuslerı cekın cekın koyunnoyyyyyyerim ben o kuzuyu, maşallah sana suksuk, ben de senden kalır değilim yani :)))))))))))) aman yarışma da yaparmışşşşş )))))) dur bende kendi kendime bir poz alayım :)) eklerim birazdan
masallah cnmmmmselam kızlar nasılsınz.bugün doktora gittim oğluşum 1300gr olmuş.amnion suyunu yutuyordu minişim.ağzını oynatıyordu aşkım.
bıtane hafıf bı cızgı olusmuss bugun farkettımm olmasın yaa okadar yag bosunamı gıttışekerim maşallah çatlak yokbende de henüz yok korkuyorum amaaa olacak diye.
beklıyoruzzzzzsuksuk sağol canım
1 hafta önce kıyafet siparişi vermiştim netten biraz önce elime ulaştılar, isimsiz kahramanım, oğluşumun kıyafetlerini görünce keyfim yerine geldi valla
Çekip gösterelim sizlere de tizeleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?