- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
merhabalar arkadaşlar hastane cıkışı alacagım bugün hangi marka önerirsiniz
gunaydınn cnmm ınss ıs gorusmesı olumlu gecer.. cogu yere yagmurlu dedıler bugun buraya yagıoo zonguldaga yanı :))allah kabul etsın cnm dualarını..
ayy en nefret ettıgım sey bende nekadar sısmısınn cok kg almısınn .. ayakalrınn nekadar buyumus... buyucek herhalde sankı onlar hamıleykenn buyumedı bıtarfları
ay çok güldüdün beni, emin ol şişmiştir bi tarafları.
ben kilo aldım, şiştim, şu bu diyince, kocam en güzel şeyi söylüyor, "aşkım sen hamilesin"
merhaba ben hep yazılanları okuyorum takip ediyorum ama bir türlü yazamıyorum ama bundan sonra bende sohbete bir fiil katılma kararındayım. artık iyice ağırlaşmaya başladım bende hamileliğin en zor kısmı sanırım şu son 3 ay hiç eğilip doğrulamıyorum oturup kalkmak çok zor oluyor. aranızda kan uyuşmazlığı olan ve bunun için iğne yaptıran var mı? bizde kan uyuşmazlığı var ve bu hafta test yapacaklar ona göre iğne olacağım. benim bebeğin kıyafetleri tamamlandı ama odası anakucağı gibi şeyleri henüz yok.
ben mını damla 5lı almıstımm cnmm 28 tl ye battanıyede ayrı aldık % 1OO PAMUK olmasına dıkat et naylon olmasın..merhabalar arkadaşlar hastane cıkışı alacagım bugün hangi marka önerirsiniz
Günaydın günaydııınn :)
yaaa ben de sabah hiç kalkmak istemedim yaa zaten hava tam uyuma havası yaa... :S
yastığımı nevresimimi ben de şimdiden özledim yaa :S
ben de merak ediyorum ne zaman hazırlasam acaba sabırsızlanıyorum.
ewt bende esıme dıyorum eskı fotolarmıza bakarken neguselmısımm dıee.. oda hala cok guselsın dıoo .ewt eslerımızın destegı cok onemlı cnm kocam benımgunaydınn cnmm ınss ıs gorusmesı olumlu gecer.. cogu yere yagmurlu dedıler bugun buraya yagıoo zonguldaga yanı :))allah kabul etsın cnm dualarını..
ayy en nefret ettıgım sey bende nekadar sısmısınn cok kg almısınn .. ayakalrınn nekadar buyumus... buyucek herhalde sankı onlar hamıleykenn buyumedı bıtarfları
ay çok güldüdün beni, emin ol şişmiştir bi tarafları.
ben kilo aldım, şiştim, şu bu diyince, kocam en güzel şeyi söylüyor, "aşkım sen hamilesin"
merhaba ben hep yazılanları okuyorum takip ediyorum ama bir türlü yazamıyorum ama bundan sonra bende sohbete bir fiil katılma kararındayım. artık iyice ağırlaşmaya başladım bende hamileliğin en zor kısmı sanırım şu son 3 ay hiç eğilip doğrulamıyorum oturup kalkmak çok zor oluyor. aranızda kan uyuşmazlığı olan ve bunun için iğne yaptıran var mı? bizde kan uyuşmazlığı var ve bu hafta test yapacaklar ona göre iğne olacağım. benim bebeğin kıyafetleri tamamlandı ama odası anakucağı gibi şeyleri henüz yok.
bebeğin kıyafetlerinden bir kısmını ilk zaman kullanacaklarımı yıkamak istiyorum ama nasıl yıkıyacağımı bilemedim yaaa.
gecmıs olsun cnmm ıgne yaptıran varmı bılmıyorumm ..cogunu halletmısııın kıyafetlerını 3o derecede ve bebek deterjanıyla yıka cnm ben hacısakırın deterjanını aldm bıde dalın bebe yumosunu baska markalarda var tabı ben bunları tercıhh ettımm .. buaradaa hg aramızaaa boll paylasımlarrr
merhaba canım, hoşgeldin, bende de var kan uyuşmazlığı, bi kere indrectcooms testi yaptırdım, sonuç negatif çıkınca dr. şimdilik birşeye gerek yok dedi, bu test bi daha yapılac mı diye sordum, kanaman falan olmazsa gerek yok dedi. herhalde artık doğuma kadar bir sorun olmazsa doğumdan sonra bebeğin kan grubuna bakacaklar eğer benimkinden farklı ise bana iğne yapacaklar.
kızlar ben bebişin odasına keçeden kapı süsü, isimlik, kendime lohusa tacı ve altın yastığı yaptım hepside çok güzel oldu ama tamamlamadım henüz tamamlayınca fotolarını sizlerlede paylaşıcam inşaallah. bu arada benim bebiş erkek ismide batuhan olcak Allah izin verirse...
merhaba canım, hoşgeldin, bende de var kan uyuşmazlığı, bi kere indrectcooms testi yaptırdım, sonuç negatif çıkınca dr. şimdilik birşeye gerek yok dedi, bu test bi daha yapılac mı diye sordum, kanaman falan olmazsa gerek yok dedi. herhalde artık doğuma kadar bir sorun olmazsa doğumdan sonra bebeğin kan grubuna bakacaklar eğer benimkinden farklı ise bana iğne yapacaklar.
çok sıcak ve sıkıcııı akşam olsada ewe gitsek:)
kızlar bu arad bugün tartıldım 1 kilo dahaa almışım:)
vatana millete hayırlı olsunkızlar bu arad bugün tartıldım 1 kilo dahaa almışım:)
kızlar ben bebişin odasına keçeden kapı süsü, isimlik, kendime lohusa tacı ve altın yastığı yaptım hepside çok güzel oldu ama tamamlamadım henüz tamamlayınca fotolarını sizlerlede paylaşıcam inşaallah. bu arada benim bebiş erkek ismide batuhan olcak Allah izin verirse...
kızlar bu arad bugün tartıldım 1 kilo dahaa almışım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?