2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhabalar arkadaşlar hastane cıkışı alacagım bugün hangi marka önerirsiniz

canım butikbebe de çok güzel disney li hastane çıkışları var..yerinde olsam hiç kaçırmam ben alıcaktım ama kızlar için beden kalmamışbende hastane çıkışını disney istiyoruumm..neyse bidaha gelir nasıl olsa

merhaba ben hep yazılanları okuyorum takip ediyorum ama bir türlü yazamıyorum ama bundan sonra bende sohbete bir fiil katılma kararındayım. artık iyice ağırlaşmaya başladım bende hamileliğin en zor kısmı sanırım şu son 3 ay hiç eğilip doğrulamıyorum oturup kalkmak çok zor oluyor. aranızda kan uyuşmazlığı olan ve bunun için iğne yaptıran var mı? bizde kan uyuşmazlığı var ve bu hafta test yapacaklar ona göre iğne olacağım. benim bebeğin kıyafetleri tamamlandı ama odası anakucağı gibi şeyleri henüz yok.

merhaba canım, hoşgeldin, bende de var kan uyuşmazlığı, bi kere indrectcooms testi yaptırdım, sonuç negatif çıkınca dr. şimdilik birşeye gerek yok dedi, bu test bi daha yapılac mı diye sordum, kanaman falan olmazsa gerek yok dedi. herhalde artık doğuma kadar bir sorun olmazsa doğumdan sonra bebeğin kan grubuna bakacaklar eğer benimkinden farklı ise bana iğne yapacaklar.

merhabalar arkadaşlar hastane cıkışı alacagım bugün hangi marka önerirsiniz
ben mını damla 5lı almıstımm cnmm 28 tl ye battanıyede ayrı aldık % 1OO PAMUK olmasına dıkat et naylon olmasın..

wala cnm 32 haftadan sonra hazırlıycam ben zaten yıkandı utulendıı en azından acıl bısey olsa bıle esım cantayı alır gelır..

ben daha önce düşük ve dış gebelik geçirdim o zaman iğne yapmadılar bana. bende indirectcooms testini üç kez yaptırdım negatif çıktı hepside ama tekrarlanacak çünkü benim gebelik geçmişimde bu iğne yapılmadığından korkuyorum ne olur ne olmaz diye.

kızlar ben bebişin odasına keçeden kapı süsü, isimlik, kendime lohusa tacı ve altın yastığı yaptım hepside çok güzel oldu ama tamamlamadım henüz tamamlayınca fotolarını sizlerlede paylaşıcam inşaallah. bu arada benim bebiş erkek ismide batuhan olcak Allah izin verirse...

yorumlaraa cvp vermek ıstedıgınde cnmm altında hemenn alıntıyla cevapla yyazıoo oraya tıklaıdıgındaa daha net anlasılmıs olur

bende de eşimle kan uyuşmazlığım var.bundan yaklaşık 2 ay önce indirektcoombs yapıldı. negatif çıktı.bunu özelde yaptırmıştım geçen hafta da çarşamba da doktora gittim sordum tekrar kan uyşmazlığımız var dedim indirektcoombs yapılcak dedi yapıldı dedim sonucu gösterdim olmaz bu iğneden 15 gün önce falan yapılması lazım dedi. bnde bgn ya da yarın hastaneye gideceğim test yaptıracağım ve iğne mi olacağım. ama bu arada bnm düşük tehlikem ya da sıkıntılı bir durumum olmadı hamileyken bgn gidersem sorarım doktora tam olarak yapılıp yapılmayacağını sizlere de haber veririm.

çok sıcak ve sıkıcııı akşam olsada ewe gitsek:)

aynen canım :)))))))),, elımde bı r iş var ama çizim yapacıgıma ben burda gezıyorum:), püfffff canım cızım yapmak ıstemıyor,
oglusumda kafayı yedı gelıba bugun, yukarlarda gezıyo, sutyen ı degstrmem lazım sanırım artık, oturunca demırlı kısmı ız yapıyooo, kocakadınlar gıbı arada gogsumu kaldırıyorum hahahah co k komık oldum ben ya, ayagımada terlık gıydım, işyerı kurallarına tamamen aykırı davranıyorum, onlar benı bezdırdı, ssanırım bende onları bezdırcem hhıhıhı

hg...kendınmı yaptın canım,? paylaş tabı bakalım bizde:))))

Selam kızlar ne zamandır gelemiyorum nasılsınızBen hiç süt içemiyorum ya kalsiyumum azıcık düşük çıktı gebelikte normal dedi doktor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…