bebişine yarasın kuzum:)))
bende sankı buara aldım gıbı, bakalım hftaya kac cıkıcam, en son 75 tim :))
ben 2 bardak ıcıyorum cnmm oda sogukk olarakSelam kızlar ne zamandır gelemiyorum nasılsınızBen hiç süt içemiyorum ya kalsiyumum azıcık düşük çıktı gebelikte normal dedi doktor ama
bebeğe yarasa bari bana yaramasın da:) bende bugün 78.700 gelidim yaa hedefim 80 ile bitirmekti ama zor gibi görünüyor... heyecanla beklioruz doktoru bakalım inş büyümüşdür emir oğlan:):)
ben 2 bardak ıcıyorum cnmm oda sogukk olarak
kac kgda hamıle kaldın cnm hemen hemen aynıyız kg olarak
66 Kilo ile hamile kaldım canım sen?
bebeğe yarasa bari bana yaramasın da:) bende bugün 78.700 gelidim yaa hedefim 80 ile bitirmekti ama zor gibi görünüyor... heyecanla beklioruz doktoru bakalım inş büyümüşdür emir oğlan:):)
oy oy 27. Haftaya girdik 7 Kilomuzu almış bulunuyoruz .sınır en fazla 15 daha olursa yemem dermişim
67 kaldım bende sımdı 77 yımm
inşallah büyümüştür kuzum,benden cok onu merak edıyorum
benımde hedefım 80.. 80 le kapatırsam 12 kılo almıs olcam ama, sankı 80 i gecıcek gıbıyım)
ben içiyorum hemde günde 3 bardak ama benimde bi takıntım var sıcak süt içemem soğuk olcakSelam kızlar ne zamandır gelemiyorum nasılsınızBen hiç süt içemiyorum ya kalsiyumum azıcık düşük çıktı gebelikte normal dedi doktor ama
aynen katılıyorum söylediklerine canım.aslında bende hassasım kilo konusunda çünkü gebeliğimden önce çok kilo almıştım onları vermek çok zor oldu çok bunaldım o nedenle hamileliğimde fazla kilo almaktan korkar oldum 6 kilo aldım şimdiye dek.ama ben herşeyden yiyorum etiydi sütüydü fındığı bademli balığı bebeğim için yayrarlı olan herşeyi ydim ama kilomuda kontrol altında tuttum.bebeğim sağlıklı olsunda çok da önemli değil tabi..ben senden birazcıcık önde gidiyorum:):) ben aslında çok takmıyorum istersem 100 kilo olayı bebeğim sağlıklı olsunda iş yerinde biri wardı geçenlerde doğum yaptı bu kız 7 kilo aldım die gerine gerine geziyordu benim çok samimiyetim yok o yüzdenn bugün bir arkadasdan duydum doktoru afedersiniz ağzına sıçmış kilo almamak için salata falan yemiş bu hep dikkat etmiş çocuğa yararlı şeyler çok yememiş tek yönlü beslenmiş bebek doğmuş 2.450 gram ama vucut direnci çok düşük falan çıkmış bebeği küveze almışlar zamanında doğum yaptığı halde bebek bir müddet orda yasayacakmıskız şimdi ağlıyormus ben ne yaptım die ama iş işiden geçdi o yüzden abartmamak kaydıyla bebeğinizi besleyin arkadaslar onların sağlığı bizim kilomuzdan daha önemli fazladan 5 kilo daha alalım ne olacak çok çok doğumdan sonra eziyet çekerek veririz
ben içiyorum hemde günde 3 bardak ama benimde bi takıntım var sıcak süt içemem soğuk olcak
ben 2 bardak ıcıyorum cnmm oda sogukk olarak
kac kgda hamıle kaldın cnm hemen hemen aynıyız kg olarak
Bende başlayayım bari zorla içeyim arada yoğurt yiyorumda sütten soğudum çok bende soğuk içiyorum
bişe olmaz canım ya yapacak bişe yok bir çağla şikel olamadık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?