dimi ya:))) aman boşverelım canım, ogluma yarasınd a ben almaya razıyım, ama ben gecen ay 3,5 kılo aldım, oglusum 300 gr almıstı,( inşallah busefer fazla almıstır.
birkaç hafta önce bn de öyle hissediyrdum bana da aynısını söyledi dr.tersmiş.ama şimdi normale döndü canım önemli bişey değil o...yemene içmene dikkat et..kızlar merhaba....
hastaneden geliyorum şimdi. şeker yüklemesi yapılacaktı.ama olmadıtutamadım. 75 gr lık yapıldı. içtim. içerken bişey yoktu.1 er saat arayla iki kere bakılacaktı ama ben içtikten yarım saat kadar sonra tutamadım kustum
neyse muayene oldum.
1.hep kasıklarımda hissediyordum bebeği. meğer tersmiş. yani ayakları aşağıdaymış. inşallah döner doğuma kadarben normal istiyorum çünkü.
2. biraz geriden geliyormuş. ne yemem gerekiyor ne yapmam gerekiyor araştırayım en iyisi
birkaç hafta önce bn de öyle hissediyrdum bana da aynısını söyledi dr.tersmiş.ama şimdi normale döndü canım önemli bişey değil o...yemene içmene dikkat et..
kızlar hastaneden aradılar idrar kültürü sonucum gelmiş..2. gibi gidicem.inş.dr.muayene de eder de kızımı görürüm...kaç kilo oldu merak ediyorum
kızlar sizinde ellerinizde uyuşma varmı ayy benmki fecii derecede ya taşa kesiliyo sanki
kızlar merhaba....
hastaneden geliyorum şimdi. şeker yüklemesi yapılacaktı.ama olmadıtutamadım. 75 gr lık yapıldı. içtim. içerken bişey yoktu.1 er saat arayla iki kere bakılacaktı ama ben içtikten yarım saat kadar sonra tutamadım kustum
neyse muayene oldum.
1.hep kasıklarımda hissediyordum bebeği. meğer tersmiş. yani ayakları aşağıdaymış. inşallah döner doğuma kadarben normal istiyorum çünkü.
2. biraz geriden geliyormuş. ne yemem gerekiyor ne yapmam gerekiyor araştırayım en iyisi
ah canm gecmıs olsun, bıdahamı yapılacak yukleme?
benım bebegımde 26 hfta bttıgınde terstı, bende normal dogum ıstıyorum, doktorum merak etme haftasına göre normal dedı daha doner yanı, 37.hftaya kadar donebılıyomus zaten, ama 35 te panık olurum artık donmesse:)
almışdır canım son zamanlarda çok hızlı alıyormus bebeklerimiz canım 1.500 yakındır su an merak etme sen
aslında bir daha yapılması gerekiyormuş. ama benim açlık normal çıktı. gerek yok dedi doktor.yine yapılsa yine kusarım.zaten glikozu görünce şok oldum. bir petbardağı glikoz önce dedim bir kaşık falan koyacak galiba. tak poşeti boşalttı bardağa laboratuardaki çocuk normalde yarın yine yapacaklardı.ama doktor iyi dedi.gerçi açlıkta sorunolsaydı burnunu sıkar yine içirirdik dedi.
ben de döner diye düşünüyorum daha erken sonuçta..sezeryandan çok korkuyorummmm:18::18::18:
benim elim kolum tutmuyor bazen hele sabahları.... parmaklarım uyuşuyor sanki zaten zor uyanıyorum zar zor duşa atıyorum kendimi...benim ellerimde ortasında yanmalar var sanki durmadan sıkmış gibiyim çok acıyorrrr
:))) ya sen yazınca bende düşündüm şimdi doğuma gidiyorum diye yazanımız da olur ses vermeyip doğurdu mu acaba merakta bırakan da olur :))) bakalım biz ne olacağız? birine emanet etmeli, şimdi doğuma gidiyor, doğumda gibi bilgilendirme yazsın topiğe :)))))))))))))))))))))))))inşallah kuzumm,,
senın takviminde yazan sey bana tam uyuyor, gogsumun altında velet,napıyosun oglum sen oralarda dıyorum ama dinlemıyoooo beni bu cocuk!!!!!!!!!!
ama bılgısayar basındayım one dogru egılıyorum ister istemez(
hazıran annelerıne gırdım, cogu dogum yapmış, dogum yapmayanlarda var 40+5 40+6 da sabırsızlıkla beklıyolar artık heran:))))))
birden bizim topık geldı aklıma, yazmıslar şu da dogum yaptı, fılan dıye,bizimde gelcekmı o günler, ayyy heyecanlandım yhu:)))
hadi bakalım birşey yoktur umarım. kilosunu yaz mutlaka :)))))kızlar hastaneden aradılar idrar kültürü sonucum gelmiş..2. gibi gidicem.inş.dr.muayene de eder de kızımı görürüm...kaç kilo oldu merak ediyorum
ben de yarın seker yuklemesıne gıdecem gıderken de lımon alıcam yanıma.bır dr arkadasım soyledı mıden bulanmasın dıye dedı:))) bakalım eger uygun olursa sekerın ıcıne lımon damlatacam tabıı ızın werılırse:)))ya bır de bu seker yuksek cıktı dıyelım hıc oral yoldan ınsulın werılmıo mu??? herkese ıgne mı yazılmıs ne???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?