gebelik şekeri çıktı insülin kullanıyorum aslında iri bebek riski oluyor yaa. Allah bundan da korusun normal bebeklerimiz olsun inşallah

herhalde 4 hafta sonra randevum var o zamana kocaman olur çok seviorum bebişlerimizi Allah olmayanlara isteyenlere nasip etsin inş.
hadi bakalım hayırlısı ii gezmeler :) "bol tekmeli güzel günler" çok süper bi cümle oldu

çok güzell bir avize çok beğendim güzel günlerde kullan inş. odanızı da sabırsızlandım görmek için :)
ya bu kramp olayı bende de oluyordu kendi kadın doğum dr um olabilir kramplar normaldir dedi. başka bir kadın doğum dr u da bahsettiğiniz efervesan tabletten vermişti ama azalınca kramplar ben kullanmadım. zaten yeterince ilaç kullanıyorum.
ben de hamile kaldığımda 116 idim. bi ara 118 e çıktım.

şimdi 114 üm inanamıyorum kilo verdim.

inşallah böyle devam eder de ne ben ne bebeğim zorlanmayız.
inşallah birşey olmaz yaa... benim halamın kzıının da öyleydi. herhangi bir problem olmadı bi tek sezeryan olmuştu nur topu gibi bir bebeği var maşallah. sen de yüreğini ferah tut. ya bu tetanoz aşısı olayına ben de şaştım benim için 24. haftada çağırdılar başka bir arkadaşımı 22 de çağırmışlar sanırım haftanın önemi yok ama bir hekime danışmakta fayda var. bi de beni korkutmuşlardı yok kolunu kaldıramıcaksın yok ağır yok bilmem ne. amaaan hiç bişe yokmuş ufacık bi iğne