2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım çok teşekkür ederim cevabın için... çok şükür bir problem yok şimdilik umarımda olmaz... senin bayağ az kalmış maşallah ne güzel hepimiz sağa sağlim bir kavuşsak meleklerimize :16:
rica ederim tatlım ne demek inş.olmaz cnm az mı kalmış bana daha çok varmış gibi geliyor bugün 71 e düşmüşüz hadi hayırlısı

ben 25. haftada gittim 800 gramdı sonra 29. haftada gittim 1.300 yani senin ki de 29. haftalarda bu kilolara gelir canım takmaa

artk çok hızlı büyürrr nak nasıl büyüdüğünü anlayamayacaksın bile:)) ultrasonda bir bütün olarka görmek yok artık:) benim bebişim büyüdü nasıl büyüdü anlamadım canım ya yerim bu bıdıklaırn hepsini

gebelik şekeri çıktı insülin kullanıyorum aslında iri bebek riski oluyor yaa. Allah bundan da korusun normal bebeklerimiz olsun inşallah :16: herhalde 4 hafta sonra randevum var o zamana kocaman olur çok seviorum bebişlerimizi Allah olmayanlara isteyenlere nasip etsin inş.:emir_bebek:

günaydınnnnlarrrrrr:3::3::3::3:
herkes bebiş kilolarından bahsetmiş bizim de son 2 günümüz ctesi göreceğiz oğlumuzu bakalım tosun olmuş muuu:1::1::1::1: Şimdi hazırlanıyorum hastaneye gidip sonuçları elden alacağım öğleden sonra da arkadaşıma gezmeye gideceğizz:21::21::21::21: size de bebişlerinizle bol tekmeli güzel bir gün diliyoruzzz:16::16::16::16:

hadi bakalım hayırlısı ii gezmeler :) "bol tekmeli güzel günler" çok süper bi cümle oldu :D:24:

Eki Görüntüle 453556 kızlar biraz önce bu avizeyi aldım nasıl??; odamızda dün geldi ama daha montajı yapılmadı.perde ve halımız kaldı;önerebileceğiniz netten sipariş verebilceğim çocuk odası olan halı sitesi varmı???odamızı düzenledikten sonra fotosunu da koycam inşallahhh:46:

çok güzell bir avize çok beğendim güzel günlerde kullan inş. odanızı da sabırsızlandım görmek için :):7:

Gunaydın kızlar yıne uykusuz bı gece gecırıdm dun gece bacagıma kıramp gırdı baya canm yandı halada agrıo bacagım nezaman gecer acaba kramplar bu ara dişlerımde agrıo benım ya

canım benim de kramplarla başım dertteydi taki doktoruma söyleyene kadar..magnorm diye suda eriyen bir kapsül verdi bana ..o gün bugündür kramp nedir unuttum.sende söyle vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor kramplar....

ya bu kramp olayı bende de oluyordu kendi kadın doğum dr um olabilir kramplar normaldir dedi. başka bir kadın doğum dr u da bahsettiğiniz efervesan tabletten vermişti ama azalınca kramplar ben kullanmadım. zaten yeterince ilaç kullanıyorum.

kızlar şimdi tartıldım geldim 70.1 olmuşum :49:

ben de hamile kaldığımda 116 idim. bi ara 118 e çıktım.:50: şimdi 114 üm inanamıyorum kilo verdim.:34: inşallah böyle devam eder de ne ben ne bebeğim zorlanmayız.

fıstıklar günaydın... keyifler nasıl bakalım hamilelik nasıl gidiyor... bende pazartesi kontrole gittim herşey yolunda dedi doktorum sadece bebeğin eşiği aşağıdaymış umarım bişey olmaz erken doğuma işaret edebilirde etmeyebilirde dedi ve 1 ay sonra çağırdı umarım birşey olmaz... tetanozumuda olamadım aile hekimliğindeki sağlık personeli izne çıkmış 10 gün sonra gel dediler gecikmiş olmuyor mu işimiz devlete kalsa yanmışız walla... birde kızlar ben tek bir doktora gittim hep başka hiç doktora gözükmedim sizce başka bir göz daha görse mi yoksa gerek yok mu ben mi abartıyorum???

inşallah birşey olmaz yaa... benim halamın kzıının da öyleydi. herhangi bir problem olmadı bi tek sezeryan olmuştu nur topu gibi bir bebeği var maşallah. sen de yüreğini ferah tut. ya bu tetanoz aşısı olayına ben de şaştım benim için 24. haftada çağırdılar başka bir arkadaşımı 22 de çağırmışlar sanırım haftanın önemi yok ama bir hekime danışmakta fayda var. bi de beni korkutmuşlardı yok kolunu kaldıramıcaksın yok ağır yok bilmem ne. amaaan hiç bişe yokmuş ufacık bi iğne :52:

kızlarbişey sorcam size siz çay içiyormusunuz ? ben şimdi demledim kendime ama genelde yapmıyorum içmiyorum...siz çayı kıstınız mı?

kızlarbişey sorcam size siz çay içiyormusunuz ? ben şimdi demledim kendime ama genelde yapmıyorum içmiyorum...siz çayı kıstınız mı?

canımm,, ben hamıle kalmadan once gunde yaklasık 10 bardak içiyordum hemde fıncanla,, ama sımdı, sabah 1 bardak aksamda 1 bardak ıcıyorum, baya kıstım yani....

iyiym bende , iyiyiz cok şükür,
ayy ne güzel ozlemıstır tabı dayısını :))) dayısıda yegenini ;))
nasıl büyüdü kuzularımız cok şükür, tekmelerı bıle degıstı maşallah:)))
internette sorun var bır tıklıyorum 3 dakıka beklıyorum gıcık ettı beni...

özledi özlemezmi:) ewet ya nasıl geçdi dimi daha dün hamile kaldıığımı hatırlıyorum ewet artık ne yaptığını anlıyorum sanki:) o da beni duyuyor kocaman oldular Maşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin

BEN DOKTORA DAHA GİTMEDİM BEBİŞİM KİLOSUNUDA BİLMİYORU :14: 48 kiloda hamile kaldım şuan 59 kiloyum :17: ehhhh zayıf kalınca halen zayıf gibi gözüküyorum :)))) :1: :1: :1: şimdide şütümüzü içmeye gidiyoruz :56: :3: :3: :3:

Kızlar günaydın.Bizim gecemiz de uykusuz geçti.Ancak 6 da uyuyabildim.9 da uyandım geri.Bebişler gelince zaten uyuyamıcaz.Şimdi depolamak lazım aslında ama:1: Bebişimizin arabasını ve oto koltuğunu aldık. Çok düşündük babasıyla wollex set almaya karar verdik.İns hayal kırıklığına uğratmaz bizi

$WOLLEX-NEWYORK-TRAVEL-SISTEMBEBEKARABASI-KIRMIZI__56808504_0.webp

gebelik şekeri çıktı insülin kullanıyorum aslında iri bebek riski oluyor yaa. Allah bundan da korusun normal bebeklerimiz olsun inşallah :16: herhalde 4 hafta sonra randevum var o zamana kocaman olur çok seviorum bebişlerimizi Allah olmayanlara isteyenlere nasip etsin inş.:emir_bebek:

hadi bakalım hayırlısı ii gezmeler :) "bol tekmeli güzel günler" çok süper bi cümle oldu :D:24:

çok güzell bir avize çok beğendim güzel günlerde kullan inş. odanızı da sabırsızlandım görmek için :):7:

ya bu kramp olayı bende de oluyordu kendi kadın doğum dr um olabilir kramplar normaldir dedi. başka bir kadın doğum dr u da bahsettiğiniz efervesan tabletten vermişti ama azalınca kramplar ben kullanmadım. zaten yeterince ilaç kullanıyorum.

ben de hamile kaldığımda 116 idim. bi ara 118 e çıktım.:50: şimdi 114 üm inanamıyorum kilo verdim.:34: inşallah böyle devam eder de ne ben ne bebeğim zorlanmayız.

inşallah birşey olmaz yaa... benim halamın kzıının da öyleydi. herhangi bir problem olmadı bi tek sezeryan olmuştu nur topu gibi bir bebeği var maşallah. sen de yüreğini ferah tut. ya bu tetanoz aşısı olayına ben de şaştım benim için 24. haftada çağırdılar başka bir arkadaşımı 22 de çağırmışlar sanırım haftanın önemi yok ama bir hekime danışmakta fayda var. bi de beni korkutmuşlardı yok kolunu kaldıramıcaksın yok ağır yok bilmem ne. amaaan hiç bişe yokmuş ufacık bi iğne :52:

ah canım hadi ben tembelim sen niye bu saate kaldın bakiim ankara nallıhan uygunmudur cnm:54:

şaka yaa ben çooktaaaan yaptım işyerindeyim 6:00 da kalktım kepekli peynirli domates salatalık biberli bi sandviç yedim canınız çeksin de :56::52: senin güzel kahvaltından da yerim :D

Back
X