- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
benimkide ilk başta 18 di. sonraki kontrollerde doktor 16 dedi ama o diyene kadar ben buraya 18 diye kaydetmiştim değiştirmedim bende :) neyse aşağı yukarı aynı sayılırhayırlı ve kolay doğumlar diliyorum.. bakalım hangimiz önce doğurcak
Kızlar merhaba, aranızda bebişin pozisyonu yatay olan var mı benim gibi acaba?
bebişim ters duruyormuş:))) ben de popişi sanıodum yukarıdaki yeri:))) dr döner dedi.bu arada 29 ağustostan sonra doğumu beklıcezz artık dedı ayyyyyyy:)))
benimkide ilk başta 18 di. sonraki kontrollerde doktor 16 dedi ama o diyene kadar ben buraya 18 diye kaydetmiştim değiştirmedim bende :) neyse aşağı yukarı aynı sayılırhayırlı ve kolay doğumlar diliyorum.. bakalım hangimiz önce doğurcak
bende aynı canım.. bayramdan hemen sonra kavuşmak istiyorum ben aslında nasipse.. kurbana kadarda büyüsünki ananesini babanesini dedeleri teyzeleri ziyaret edebilelim :) gidip memleketten altınlarımızı toplayıp gelelim bi güzelde tatil yaspalı el öpelim harçlık toplayalımmerak konusu cnmmama en sona kalıpp beklemek ıstemem acıkcası catlarımm daa
kızlar epidural normal doğumun avantjı nedir_net ten okudum ama bildiğimiz nrmal bi doğum işte anlamadım:44:
merak konusu cnmmama en sona kalıpp beklemek ıstemem acıkcası catlarımm daa
bende aynı canım.. bayramdan hemen sonra kavuşmak istiyorum ben aslında nasipse.. kurbana kadarda büyüsünki ananesini babanesini dedeleri teyzeleri ziyaret edebilelim :) gidip memleketten altınlarımızı toplayıp gelelim bi güzelde tatil yaspalı el öpelim harçlık toplayalımhahah ne paragöz oldum bir anda şaka bi yana doğumumu en uygun zamanda yapıp sağlıklı sıhatli memlekete gitmek benimde derdim.. çünkü ben yaklaşık 7 aydır kimseyi görmüyorum.. memleket 18 saat gidemiyorumda.. annemi babamı kardeşlerimi çok özledim..
kızlar epidural normal doğumun avantjı nedir_net ten okudum ama bildiğimiz nrmal bi doğum işte anlamadım:44:
ewet yaptım sanırım teşekkürler.. :)imza alanınınza eklemek ıcın tıklayın dıyor ya orayı tıkla.sonra cıkan sayfada profılımden bebegınızın dogum tar gırın dıye lınk cıkıo onu tıkla ordan degısır:)
merak konusu cnmmama en sona kalıpp beklemek ıstemem acıkcası catlarımm daa
benımkı 29 uydu:) sonra 23 oldu dun de 18 dedı:))) ama gec dollenme dıyordu dr onceden sımdı cok sukur tam zamanı oldu.:)[/QUO
bebeğin boy ve kilosuna göremi hesaplıyolar doğum tarihini..döllenme günüde netleşmiş oluyo heralde bu haftalarda:26:
aslında net hıcbır zaman olmuyormus.mesela kafası 29 hafta 5 gun cıkarken ayakları 27 hafta cıkıo.dr ortalama alacaz dedı.son olarak da bu defa sat ıle uyumlu dedı.onceden kucuk dıyordu.
cemre sürekli göbek deliğimin oralara tekme atıyor hep oralarda yatay mıdır bilmemKızlar merhaba, aranızda bebişin pozisyonu yatay olan var mı benim gibi acaba?
evet yaa bende catlarım merktan, sonda heyecan dahada artıyooo, hazıran annelerınden dogum yapmayanlar var,ben bugunde doguramadım yazmışlar, suanda 40+5 te 40 +6 da.eger 41+1 de fılan olmassa sunu sancı verılcekmış, dun okudum onları bıraz............ nasıl beklıyorlar, bakalım biz nasıl olucaz, :))
sağol canım benimde ara ara oluyor mide yanmam şunu fark ettim geç saatte yoğurt veya süt veya tatlı olmayan meyve yediğimde mide yanması oluyor ben dikkat edicem okuyanlarda dikkat etsinler gece 3 te yattım sabah 6.30 kalktım bu sıralar uyku sıkıntısı hat safada bizim bebişler uyumıycakmı yani doğuncaolsunlar cnmm toosun tosun yerım ben onları :))) balıkk yemıyen kalmasın kampanyaa baslatıyorum balıklara hücummm
cnm kucuk tuvaletın varmıs gıbı bı hıs gelıomus ben buara herkese soruyorumda.. aama onu tabı tutamıyomusunn bıanda oluomus ole cok deıl amaa kacırırsın yaa ole bıseyy hafıf kanlıı sıvı gelıomus bunada nısan dıolar o gelınce hemen hastanee gıdıcekmısınn ama hemen dogum olmayabılırmıs bı arkadasımm gece 11 geldı ama ertesı gunn 4 gıbı dogurdum dedı meselaa.. degısıomus cnmm oara catı muayenesı yapılıo anneyee ama ole abrtılı bısey deılmıss 1 dk bıle surmuomuss ne oo defınemı arıolar..:))) herkezın dedıgıne ınanmayın yaptırınca anlıycaksınızz bıttı dedıklerınde bukadarmıymıs dıceksınızz .. rahat olun kızlar kasmayın :)))
ewt cnmm ozelde dogum yaptı dırek sezeeryann belkı normalde dogurabılırdı hıc denemedıler bı kere bılee.. 365o dogdu dıee normalıı yapmadılarr . ole hayırlısıymıss rahat dogum oldu acısı sızısı olmadı sukur..
her zaman tadını cıkar annesı bıdaaha belkı cogumuz cocuk dusunmuyoruzz bu zamanın kıymetını bıll tekmelerle gune baslamak gıbısı yokk :=)
mıde yanması ıcın surup verıolar dıe bılıyorum cnmm sen aldınmı ole bıseyy .. 2 yastık koyy basın yuksek olmalıkı mıde asıtınn senı rahatsız etmesın yatmadan once yemek yeme.. kızartmaa yaglıı baharatlı yıceklerden uzak dur daha cok sebze yee.. aklıma gelen bunlarr .. sutde ıı gelır derlerr ama coguna ı gelmıo gecmıs olsun cnmm sukurler olsun benım yanmam yok henuz
nıe kızım benımm kızımm cadımı olcak :)))guclu olabılır aama dovmezbenım kızım uslu olcakk teyzesıı
yap cnmm sende cok gusel oluoo ıns begenırsınızz.. bende cok acıktım babamızı uyandırcaz bı yarım saat ddaha dayansam ıı kafıyet olsun cnmm cayını cok demlı ıcme kansızlık yapıo cnmm ok =)
ay kırkbinkere maşallah hem bu hamişe hemde bebişine ...kızlarrrrrrrrr hazıran annlerıne gırdım bı ıletı caldım
allahım bizede hayırlı saglıklı boyle kolayca doğum nasıp ınşallah.Amin.
^^^^evet kızlar doğurdum evime geldim bile
gece bir anda suyum geldi,ama hiç sancım yoktu dra gitmeyelim diyorum ben halabaktım baya su geliyor dr a gittik 7cm açıklık varmış,30dk suni verdiler 9 cm oldu,20 dk da ıkındım doğdu.toplam 1 saat 20dk da doğdu bebeğimson 20 dk zordu,şimdi evdeyim 3600kg,51 cm doğdu.sütüm de hemen geldi evdeyiz şimdi ben de çok iyiyim koşabiliyorum bile 3 dikişim var.öyle kızlar ^^ boyle yazmıs yaa, inşallah bizimde boyle kolay olur :))
ayyhh anneciimmm 41+1geçen hafta eşimle bir kebapçıya gittim orada manda yoğurdu ikram ettiler ben de ilk defa yedim bu yoğurdu tadı çok hoşuma gitti. Anneme anlattım annem de dedi ki "ne yaptın kız manda yoğurdu yedin şimdi doğmak bilmez " mandalar geç doğum yaparmış ya... bakalım ne olcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?