2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar epidural normal doğumun avantjı nedir_net ten okudum ama bildiğimiz nrmal bi doğum işte anlamadım:44:

merak konusu cnmm ama en sona kalıpp beklemek ıstemem acıkcası catlarımm daa

Son düzenleme:
bebişim ters duruyormuş:))) ben de popişi sanıodum yukarıdaki yeri:))) dr döner dedi.bu arada 29 ağustostan sonra doğumu beklıcezz artık dedı ayyyyyyy:)))

canım benmkıde ters tı 26 hfta, haftaya kontrolum var bakalım donmüşmü bizim velet,, daha erken canım, doner. 37.hftaya kadar yolu var :)))
oooooo tarıhler acıklanıyoo artık, bende kontrole gıtsemde ogrensem kuzumun durumunu :)))

imza alanınınza eklemek ıcın tıklayın dıyor ya orayı tıkla.sonra cıkan sayfada profılımden bebegınızın dogum tar gırın dıye lınk cıkıo onu tıkla ordan degısır:)

bende aynı canım.. bayramdan hemen sonra kavuşmak istiyorum ben aslında nasipse.. kurbana kadarda büyüsünki ananesini babanesini dedeleri teyzeleri ziyaret edebilelim :) gidip memleketten altınlarımızı toplayıp gelelim bi güzelde tatil yaspalı el öpelim harçlık toplayalım hahah ne paragöz oldum bir anda şaka bi yana doğumumu en uygun zamanda yapıp sağlıklı sıhatli memlekete gitmek benimde derdim.. çünkü ben yaklaşık 7 aydır kimseyi görmüyorum.. memleket 18 saat gidemiyorumda.. annemi babamı kardeşlerimi çok özledim..

kızlar epidural normal doğumun avantjı nedir_net ten okudum ama bildiğimiz nrmal bi doğum işte anlamadım:44:

bende tam bılmıyorumm sancılar geldıgı zaman acılma olunca belden ıgne yapılıo okudugum kadarıyla sonraa sadece ıkınıosun dogumda agrı yok herhalde :26:

inşaallah canım umarım herşey dilediğin gibi olur

belden yapılan bı ıgneyle acıyı azaltıyolar canım, hafıf uyusuyo belden asagısı,, dozu onemlı ıkınmayı etkılememesi gerekıyo, normal dogumun acısızı dıyelım :))

evet yaa bende catlarım merktan, sonda heyecan dahada artıyooo, hazıran annelerınden dogum yapmayanlar var,ben bugunde doguramadım yazmışlar, suanda 40+5 te 40 +6 da.eger 41+1 de fılan olmassa sunu sancı verılcekmış, dun okudum onları bıraz............ nasıl beklıyorlar, bakalım biz nasıl olucaz, :))

kızlarrrrrrrrr hazıran annlerıne gırdım bı ıletı caldım
allahım bizede hayırlı saglıklı boyle kolayca doğum nasıp ınşallah.Amin.

^^^^evet kızlar doğurdum evime geldim bile
gece bir anda suyum geldi,ama hiç sancım yoktu dra gitmeyelim diyorum ben halabaktım baya su geliyor dr a gittik 7cm açıklık varmış,30dk suni verdiler 9 cm oldu,20 dk da ıkındım doğdu.toplam 1 saat 20dk da doğdu bebeğimson 20 dk zordu,şimdi evdeyim 3600kg,51 cm doğdu.sütüm de hemen geldi evdeyiz şimdi ben de çok iyiyim koşabiliyorum bile 3 dikişim var.öyle kızlar ^^ boyle yazmıs yaa, inşallah bizimde boyle kolay olur :))

ayyhh anneciimmm 41+1 geçen hafta eşimle bir kebapçıya gittim orada manda yoğurdu ikram ettiler ben de ilk defa yedim bu yoğurdu tadı çok hoşuma gitti. Anneme anlattım annem de dedi ki "ne yaptın kız manda yoğurdu yedin şimdi doğmak bilmez " mandalar geç doğum yaparmış ya... bakalım ne olcak?

sağol canım benimde ara ara oluyor mide yanmam şunu fark ettim geç saatte yoğurt veya süt veya tatlı olmayan meyve yediğimde mide yanması oluyor ben dikkat edicem okuyanlarda dikkat etsinler gece 3 te yattım sabah 6.30 kalktım bu sıralar uyku sıkıntısı hat safada bizim bebişler uyumıycakmı yani doğunca( neyse sağlık olsun annelik böyle bir şey

ay kırkbinkere maşallah hem bu hamişe hemde bebişine ...
allahım bizede hayırlı ve kolay doğum nasip etsin inş...

hahahha :))) alemsın valla,,
bak bıkac ıletı yukarda paylastım bır dogum hıkayesı kısaca, 40+4 te dogum yapmış ama nekadar rahat
allah en hayırlı zamanda nasıp etsın dogumlarımızı ınsallah canım.. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…